Liste over utøvere i Vuelta a España 2002

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Vuelta a España 2002

Det stilte 206 ryttere for 23 lag til start. 132 av disse kom i mål i Madrid.

Tyskland Team Coast Italia Fassa Bortolo Spania ONCE-Eroski
1 Spania Ángel Casero 81 Italia Francesco Casagrande 161 Spania Joseba Beloki
2 Tyskland Daniel Becke 124º 82 Italia Fabio Baldato - 162 Spania Igor González de Galdeano -
3 Spania Manuel Beltrán 83 Italia Nicola Loda 88º 163 Portugal José Azevedo 34º
4 Spania Fernando Escartín - 84 Italia Alessandro Petacchi 94º 164 Spania Rafael Díaz Justo 62º
5 Spania Aitor Garmendia 85º 85 Slovenia Gorazd Štangelj 74º 165 Tsjekkia Jan Hruška -
6 Italia Fabrizio Guidi - 86 Italia Paolo Tiralongo 43º 166 Tyskland Jörg Jaksche -
7 Spania Jaime Hernández 117º 87 Slovenia Tadej Valjavec 18º 167 Spania Mikel Pradera 98º
8 Spania Luis Pérez 22º 88 Italia Marco Velo 57º 168 Spania Marcos Serrano 38º
9 Spania David Plaza 14º 89 Italia Denis Zanette 104º 169 Spania Mikel Zarrabeitia 21º
Italia Acqua & Sapone-Cantina Tollo Spania iBanesto.com Sveits Phonak Hearing Systems
11 Spania Santos González 59º 91 Spania Juan Miguel Mercado - 171 Sveits Oscar Camenzind -
12 Italia Daniele Bennati - 92 Spania Santiago Blanco 45º 172 Spania Gonzalo Bayarri -
13 Italia Mario Cipollini - 93 Spania Juan Antonio Flecha 41º 173 Sveits Reto Bergmann 92º
14 Slovenia Martin Derganc - 94 Spania José Vicente García 75º 174 Spania Juan Carlos Domínguez 93º
15 Spania Rubén Lobato 123º 95 Spania José Iván Gutiérrez 100º 175 Tyskland Bert Grabsch 101º
16 Italia Giovanni Lombardi - 96 Spania Pablo Lastras 17º 176 Spania Óscar Pereiro 30º
17 Spania Miguel Á. Martín Perdiguero 42º 97 Spania Francisco Mancebo - 177 Frankrike Benoît Salmon 83º
18 Italia Mario Scirea - 98 Spania Jon Odriozola - 178 Sveits Daniel Schnider 68º
19 USA Guido Trenti - 99 Italia Aitor Osa 54º 179 Tyskland Sven Teutenberg 132º
Frankrike AG2R Prévoyance Italia Index Alexia Spania Relax-Fuenlabrada
21 Spania Mikel Astarloza 77º 101 Italia Paolo Savoldelli - 181 Spania Nacor Burgos 35º
22 Estland Lauri Aus - 102 Italia Dario Andriotto - 182 Spania Antonio Colom -
23 Frankrike Stéphane Bergès - 103 Italia Giuseppe Di Grande - 183 Argentina Martín Garrido -
24 Russland Aleksandr Botsjarov 61º 104 Italia Alessandro Guerra 122º 184 Spania Óscar Laguna 64º
25 Spania Íñigo Chaurreau - 105 Italia Marco Magnani - 185 Spania José Manuel Maestre 111º
26 Frankrike Nicolas Inaudi - 106 Italia Daniele Galli - 186 Spania Germán Nieto 131º
27 Frankrike Thierry Loder - 107 Italia Ivan Quaranta - 187 Spania Benjamín Noval -
28 Frankrike Christophe Oriol 91º 108 Italia Corrado Serina - 188 Spania José Luis Rebollo 46º
29 Frankrike Nicolas Portal 84º 109 Latvia Andris Reiss 95º 189 Spania José Manuel Vázquez 99º
Italia Alessio Spania Jazztel-Costa de Almeria Italia Saeco-Longoni Sport
31 Italia Pietro Caucchioli 23º 111 Spania Rafael Casero 40º 191 Italia Gilberto Simoni 10º
32 Italia Andrea Brognara - 112 Spania Darío Gadeo 115º 192 Spania Igor Astarloa 63º
33 Italia Raffaele Ferrara - 113 Spania Jorge Ferrío 49º 193 Italia Leonardo Bertagnolli 106º
34 Italia Angelo Furlan 121º 114 Spania José Antonio Garrido 36º 194 Italia Danilo Di Luca 20º
35 Kroatia Vladimir Miholjević 24º 115 Spania Juan Carlos Guillamón 125º 195 Spania Juan Manuel Fuentes 79º
36 Jugoslavia Aleksandar Nikačević - 116 Russland Sergej Smetanin 80º 196 Italia Alessio Galletti -
37 Italia Dario Pieri - 117 Spania José Antonio Pecharromán 27º 197 Østerrike Gerrit Glomser 44º
38 Italia Alberto Vinale 128º 118 Spania Carlos Torrent 73º 198 Italia Fabio Sacchi 76º
39 Italia Mauro Zanetti - 119 Spania Ricardo Valdez - 199 Italia Alessandro Spezialetti -
Frankrike Big Mat-Auber 93 Spania Kelme-Costa Blanca Italia Tacconi Sport-Emmegi
41 Spania Felix Garcia Casas 121 Spania Óscar Sevilla 201 Østerrike Peter Luttenberger 81º
42 Frankrike Guillaume Auger - 122 Colombia Santiago Botero 66º 202 Italia Gabriele Balducci -
43 Frankrike Stéphane Heulot - 123 Spania Juan José de los Angeles 52º 203 Italia Paolo Bossoni 96º
44 Storbritannia Jeremy Hunt - 124 Spania Carlos García Quesada 19º 204 Sveits Patrick Calcagni 103º
45 Frankrike Xavier Jan - 125 Spania Aitor González 205 Italia Diego Ferrari 113º
46 Spania Aitor Kintana 53º 126 Spania José Enrique Gutiérrez 37º 206 Slovenia Andrej Hauptman 90º
47 Frankrike Cyril Saugrain 114º 127 Spania Jesús Manzano - 207 Slovenia Zoran Klemencic -
48 Russland Aleksej Sivakov 126º 128 Spania Antonio Tauler 39º 208 Polen Sylwester Szmyd 29º
49 Frankrike Sébastien Talabardon 110º 129 Spania Alejandro Valverde - 209 Sveits Pietro Zucconi 119º
Frankrike Cofidis Italia Lampre-Daikin Tyskland Team Telekom
51 Storbritannia David Millar - 131 Spania Juan Manuel Gárate - 211 Tyskland Erik Zabel 69º
52 Spania Daniel Atienza 28º 132 Italia Simone Bertoletti 31º 212 Tyskland Rolf Aldag 82º
53 Spania Íñigo Cuesta - 133 Italia Massimo Codol 48º 213 Tyskland Robert Bartko 105º
54 Frankrike Médéric Clain 70º 134 Tsjekkia Milan Kadlec - 214 Tyskland Matthias Kessler 47º
55 Spania Bingen Fernández 87º 135 Belgia Johan Verstrepen - 215 Tyskland Andreas Klier -
56 Italia Massimiliano Lelli - 136 Italia Mariano Piccoli 102º 216 Tyskland Andreas Klöden -
57 Frankrike Robert Sassone 127º 137 Polen Zbigniew Spruch 130º 217 Tyskland Jan Schaffrath 89º
58 Kasakhstan Dmitrij Fofonov 78º 138 Tsjekkia Ján Svorada 108º 218 Kasakhstan Aleksandr Vinokurov -
59 Italia Guido Trentin 15º 139 Russland Pavel Tonkov 67º 219 Kasakhstan Sergej Jakovlev -
Belgia Domo-Farm Frites Italia Mapei-Quick Step USA US Postal Service
61 Nederland Jeroen Blijlevens - 141 Spania Óscar Freire - 221 Spania Roberto Heras
62 Belgia Dave Bruylandts 56º 142 Italia Elio Aggiano - 222 Spania José Luis Rubiera 51º
63 Belgia Steven De Wolf - 143 Italia Davide Bramati 97º 223 Canada Michael Barry -
64 Belgia Leif Hoste - 144 Spania David Cañada 50º 224 USA David Zabriskie 120º
65 Kasakhstan Andrej Kasjetsjkin - 145 Italia Dario David Cioni 55º 225 USA Antonio Cruz 118º
66 Belgia Steven Kleynen 26º 146 Spania Pedro Horrillo - 226 Norge Steffen Kjærgaard -
67 Nederland Koos Moerenhout 72º 147 Italia Andrea Noè - 227 Colombia Víctor Hugo Peña -
68 Nederland Bram Tankink - 148 Italia Eddy Ratti - 228 USA Christian Vande Velde 25º
69 Belgia Jurgen Van Goolen 116º 149 Storbritannia Charles Wegelius 109º 229 Australia Matthew White 129º
Spania Euskaltel-Euskadi Portugal Milaneza-MSS
71 Spania Mikel Artetxe 86º 151 Danmark Claus Michael Møller 12º
72 Spania David Etxebarria - 152 Spania Ángel Edo 60º
73 Spania Iker Flores 71º 153 Spania Victoriano Fernández -
74 Spania Gorka Gerrikagoitia 107º 154 Spania Joan Horrach 33º
75 Spania Roberto Laiseka - 155 Sveits Fabian Jeker 13º
76 Spania Alberto López de Munain 65º 156 Portugal Rui Lavarinhas 32º
77 Spania José Alberto Martínez 112º 157 Spania Melchor Mauri -
78 Spania Iban Mayo 158 Portugal João Paulo Silva 58º
79 Spania Haimar Zubeldia 11º 159 Portugal Rui Miguel Sousa Barbosa 16º