Liste over utøvere i Vuelta a España 2010

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Vuelta a España 2010

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[a] Lag Resultat[b]
1 Íñigo Cuesta Spania Spania 1969-06-022. juni 1969 41 år Cervélo TestTeam 026.-plass
2 Theo Bos Nederland Nederland 1983-08-2222. august 1983 27 år Cervélo TestTeam 178DNF - 17. etappe
3 Philip Deignan Irland Irland 1983-09-077. september 1983 26 år Cervélo TestTeam 190DNF - 11. etappe
4 Stefan Denifl Østerrike Østerrike 1987-09-2020. september 1987 22 år Cervélo TestTeam 183DNF - 14. etappe
5 Xavier Florencio Spania Spania 1979-12-2626. desember 1979 30 år Cervélo TestTeam 104.-plass
6 Oscar Pujol Spania Spania 1983-10-1616. oktober 1983 26 år Cervélo TestTeam 066.-plass
Norsk mester 7 Thor Hushovd Norge Norge 1978-01-1818. januar 1978 32 år Cervélo TestTeam 179DNS - 17. etappe
8 Carlos Sastre Spania Spania 1975-04-2222. april 1975 35 år Cervélo TestTeam 008.-plass
9 Xavier Tondó Spania Spania 1978-11-055. november 1978 31 år Cervélo TestTeam 006.-plass
11 Nicolas Roche Irland Irland 1984-07-033. juli 1984 26 år AG2R La Mondiale 007.-plass
12 José Luis Arrieta Spania Spania 1971-06-1515. juni 1971 39 år AG2R La Mondiale 181DNF - 15. etappe
13 Guillaume Bonnafond Frankrike Frankrike 1987-06-2323. juni 1987 23 år AG2R La Mondiale 058.-plass
14 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 29 år AG2R La Mondiale 055.-plass
15 Sébastien Hinault Frankrike Frankrike 1974-02-1111. februar 1974 36 år AG2R La Mondiale 117.-plass
16 Blel Kadri Frankrike Frankrike 1986-09-033. september 1986 23 år AG2R La Mondiale 082.-plass
17 Rinaldo Nocentini Italia Italia 1977-09-2525. september 1977 32 år AG2R La Mondiale 053.-plass
18 Christophe Riblon Frankrike Frankrike 1981-01-1717. januar 1981 29 år AG2R La Mondiale 130.-plass
19 Ludovic Turpin Frankrike Frankrike 1975-03-2222. mars 1975 35 år AG2R La Mondiale 023.-plass
21 José Ángel Gómez Marchante Spania Spania 1980-05-3030. mai 1980 30 år Andalucía-CajaSur 080.-plass
22 Jorge Montenegro Argentina Argentina 1983-05-077. mai 1983 27 år Andalucía-CajaSur 150.-plass
23 Sergio Carrasco Spania Spania 1985-02-1717. februar 1985 25 år Andalucía-CajaSur 093.-plass
24 Juan Javier Estrada Spania Spania 1981-08-088. august 1981 29 år Andalucía-CajaSur 092.-plass
25 Javier Moreno Spania Spania 1984-07-1818. juli 1984 26 år Andalucía-CajaSur 052.-plass
26 Manuel Ortega Ocaña Spania Spania 1981-07-077. juli 1981 29 år Andalucía-CajaSur 123.-plass
27 Antonio Piedra Spania Spania 1985-10-1010. oktober 1985 24 år Andalucía-CajaSur 105.-plass
28 Javier Ramírez Spania Spania 1978-03-1414. mars 1978 32 år Andalucía-CajaSur 091.-plass
29 José Vicente Toribio Spania Spania 1985-12-2222. desember 1985 24 år Andalucía-CajaSur 129.-plass
31 Sergej Renev Kasakhstan Kasakhstan 1985-01-033. januar 1985 25 år Astana 099.-plass
32 Asan Bazajev Kasakhstan Kasakhstan 1981-02-2222. februar 1981 29 år Astana 083.-plass
33 Allan Davis Australia Australia 1980-07-2727. juli 1980 30 år Astana 076.-plass
34 Aleksandr Djatsjenko Kasakhstan Kasakhstan 1983-10-1717. oktober 1983 26 år Astana 032.-plass
35 Dmitrij Fofonov Kasakhstan Kasakhstan 1976-08-1515. august 1976 34 år Astana 057.-plass
36 Enrico Gasparotto Italia Italia 1982-03-2222. mars 1982 28 år Astana 068.-plass
37 Valentin Iglinskij Kasakhstan Kasakhstan 1984-05-1212. mai 1984 26 år Astana 153.-plass
38 Josep Jufré Spania Spania 1975-08-055. august 1975 35 år Astana 024.-plass
39 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 23 år Astana 103.-plass
41 Johann Tschopp Sveits Sveits 1982-07-011. juli 1982 28 år Bbox Bouygues Telecom 081.-plass
42 William Bonnet Frankrike Frankrike 1983-05-066. mai 1983 27 år Bbox Bouygues Telecom 111.-plass
43 Freddy Bichot Frankrike Frankrike 1979-09-099. september 1979 30 år Bbox Bouygues Telecom 193DNF - 9. etappe
44 Vincent Jerome Frankrike Frankrike 1984-11-2626. november 1984 25 år Bbox Bouygues Telecom 094.-plass
45 Alexandre Pichot Frankrike Frankrike 1983-01-066. januar 1983 27 år Bbox Bouygues Telecom 121.-plass
46 Perrig Quemeneur Frankrike Frankrike 1984-04-2626. april 1984 26 år Bbox Bouygues Telecom 100.-plass
47 Pierre Rolland Frankrike Frankrike 1986-10-1010. oktober 1986 23 år Bbox Bouygues Telecom 193DNF - 9. etappe
48 Matthieu Sprick Frankrike Frankrike 1981-09-2929. september 1981 28 år Bbox Bouygues Telecom 054.-plass
49 Nicolas Vogondy Frankrike Frankrike 1977-08-088. august 1977 33 år Bbox Bouygues Telecom 176DNS - 19. etappe
51 David Arroyo Spania Spania 1980-01-077. januar 1980 30 år Caisse d'Epargne 025.-plass
52 Marzio Bruseghin Italia Italia 1974-06-1515. juni 1974 36 år Caisse d'Epargne 022.-plass
53 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 26 år Caisse d'Epargne 078.-plass
54 José Vicente García Spania Spania 1972-08-044. august 1972 38 år Caisse d'Epargne 115.-plass
55 David López Spania Spania 1981-05-1313. mai 1981 29 år Caisse d'Epargne 042.-plass
56 Luis Pasamontes Spania Spania 1979-10-022. oktober 1979 30 år Caisse d'Epargne 047.-plass
57 Rubén Plaza Spania Spania 1980-02-2929. februar 1980 30 år Caisse d'Epargne 016.-plass
58 Luis León Sánchez Spania Spania 1983-12-2424. desember 1983 26 år Caisse d'Epargne 010.-plass
59 Rigoberto Urán Colombia Colombia 1987-01-2626. januar 1987 23 år Caisse d'Epargne 033.-plass
61 Samuel Dumoulin Frankrike Frankrike 1980-08-2020. august 1980 30 år Cofidis 124.-plass
62 Tony Gallopin Frankrike Frankrike 1988-05-2424. mai 1988 22 år Cofidis 089.-plass
63 Mickaël Buffaz Frankrike Frankrike 1979-05-2121. mai 1979 31 år Cofidis 200DNF - 2. etappe
64 Arnaud Labbe Frankrike Frankrike 1976-11-033. november 1976 33 år Cofidis 154.-plass
65 David Moncoutié Frankrike Frankrike 1975-04-3030. april 1975 35 år Cofidis 014.-plass
66 Rémi Pauriol Frankrike Frankrike 1982-04-044. april 1982 28 år Cofidis 073.-plass
67 Nico Sijmens Belgia Belgia 1978-04-011. april 1978 32 år Cofidis 096.-plass
68 Sébastien Minard Frankrike Frankrike 1982-06-1212. juni 1982 28 år Cofidis 102.-plass
69 Romain Zingle Belgia Belgia 1987-01-2929. januar 1987 23 år Cofidis 087.-plass
71 Igor Antón Spania Spania 1983-03-022. mars 1983 27 år Euskaltel-Euskadi 183DNF - 14. etappe
72 Koldo Fernández Spania Spania 1981-09-1313. september 1981 28 år Euskaltel-Euskadi 141.-plass
73 Beñat Intxausti Spania Spania 1986-03-2020. mars 1986 24 år Euskaltel-Euskadi 181DNF - 15. etappe
74 Egoi Martínez Spania Spania 1978-05-1515. mai 1978 32 år Euskaltel-Euskadi 183DNF - 14. etappe
75 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 26 år Euskaltel-Euskadi 012.-plass
76 Juan José Oroz Spania Spania 1980-11-077. november 1980 29 år Euskaltel-Euskadi 056.-plass
77 Amets Txurruka Spania Spania 1982-11-1010. november 1982 27 år Euskaltel-Euskadi 031.-plass
78 Pablo Urtasun Spania Spania 1980-03-2929. mars 1980 30 år Euskaltel-Euskadi 101.-plass
79 Gorka Verdugo Spania Spania 1978-11-044. november 1978 31 år Euskaltel-Euskadi 084.-plass
81 José Alberto Benítez Spania Spania 1981-11-1414. november 1981 28 år Footon-Servetto-Fuji 075.-plass
82 Manuel Antonio Cardoso Portugal Portugal 1983-04-077. april 1983 27 år Footon-Servetto-Fuji 128.-plass
83 Giampaolo Cheula Italia Italia 1979-05-2323. mai 1979 31 år Footon-Servetto-Fuji 086.-plass
84 Arkaitz Durán Spania Spania 1986-05-1818. mai 1986 24 år Footon-Servetto-Fuji 199HD - 2. etappe
85 David Gutiérrez Gutiérrez Spania Spania 1983-04-022. april 1983 27 år Footon-Servetto-Fuji 113.-plass
86 Enrique Mata Spania Spania 1985-06-1515. juni 1985 25 år Footon-Servetto-Fuji 122.-plass
87 Martin Pedersen Danmark Danmark 1983-04-1515. april 1983 27 år Footon-Servetto-Fuji 131.-plass
88 Johnnie Walker Australia Australia 1987-03-1717. mars 1987 23 år Footon-Servetto-Fuji 147.-plass
89 David Vitoria Sveits Sveits 1984-10-1515. oktober 1984 25 år Footon-Servetto-Fuji 187DNF - 12. etappe
91 Christophe Le Mével Frankrike Frankrike 1980-09-1111. september 1980 29 år FDJ 015.-plass
92 Rémy Di Gregorio Frankrike Frankrike 1985-07-3131. juli 1985 25 år FDJ 021.-plass
93 Pierre Cazaux Frankrike Frankrike 1984-06-077. juni 1984 26 år FDJ 110.-plass
94 Sébastien Chavanel Frankrike Frankrike 1981-03-2121. mars 1981 29 år FDJ 139.-plass
95 Mikael Cherel Frankrike Frankrike 1986-03-1717. mars 1986 24 år FDJ 062.-plass
96 Jawheni Hutarovitsj Hviterussland Hviterussland 1983-11-2929. november 1983 26 år FDJ 135.-plass
97 Gianni Meersman Belgia Belgia 1985-12-055. desember 1985 24 år FDJ 098.-plass
98 Yoann Offredo Frankrike Frankrike 1986-11-1212. november 1986 23 år FDJ 191DNF - 10. etappe
99 Arthur Vichot Frankrike Frankrike 1988-11-2626. november 1988 21 år FDJ 181DNF - 15. etappe
101 Tom Danielson USA USA 1978-03-1313. mars 1978 32 år Garmin-Transitions 009.-plass
102 Julian Dean New Zealand New Zealand 1975-01-2828. januar 1975 35 år Garmin-Transitions 186DNS - 13. etappe
103 Tyler Farrar USA USA 1984-06-022. juni 1984 26 år Garmin-Transitions 142.-plass
104 Michel Kreder Nederland Nederland 1987-08-1515. august 1987 23 år Garmin-Transitions 152.-plass
105 David Millar Storbritannia Storbritannia 1977-01-044. januar 1977 33 år Garmin-Transitions 109.-plass
106 Tom Peterson USA USA 1986-12-2424. desember 1986 23 år Garmin-Transitions 027.-plass
107 Christian Vande Velde USA USA 1976-05-2222. mai 1976 34 år Garmin-Transitions 059.-plass
108 Matthew Wilson Australia Australia 1977-10-011. oktober 1977 32 år Garmin-Transitions 143.-plass
109 David Zabriskie USA USA 1979-01-1212. januar 1979 31 år Garmin-Transitions 177DNS - 18. etappe
111 Alessandro Petacchi Italia Italia 1974-01-033. januar 1974 36 år Lampre-Farnese 193DNF - 9. etappe
112 Grega Bole Slovenia Slovenia 1985-08-1313. august 1985 25 år Lampre-Farnese 097.-plass
113 Danilo Hondo Tyskland Tyskland 1974-01-044. januar 1974 36 år Lampre-Farnese 108.-plass
114 Andrej Kasjetsjkin Kasakhstan Kasakhstan 1980-03-2121. mars 1980 30 år Lampre-Farnese 018.-plass
115 Angelo Furlan Italia Italia 1977-06-2121. juni 1977 33 år Lampre-Farnese 136.-plass
116 Marco Marzano Italia Italia 1980-06-1010. juni 1980 30 år Lampre-Farnese 040.-plass
117 Manuele Mori Italia Italia 1980-08-099. august 1980 30 år Lampre-Farnese 090.-plass
118 Daniele Pietropolli Italia Italia 1980-07-1111. juli 1980 30 år Lampre-Farnese 061.-plass
119 Daniele Righi Italia Italia 1976-03-2828. mars 1976 34 år Lampre-Farnese 112.-plass
121 Daniele Bennati Italia Italia 1980-09-2424. september 1980 29 år Liquigas-Doimo 085.-plass
122 Mauro Finetto Italia Italia 1985-05-1010. mai 1985 25 år Liquigas-Doimo 079.-plass
123 Jacopo Guarnieri Italia Italia 1987-08-1414. august 1987 23 år Liquigas-Doimo 149.-plass
124 Maciej Paterski Polen Polen 1986-09-1212. september 1986 23 år Liquigas-Doimo 077.-plass
125 Roman Kreuziger Tsjekkia Tsjekkia 1986-05-066. mai 1986 24 år Liquigas-Doimo 028.-plass
126 Vincenzo Nibali Italia Italia 1984-11-1414. november 1984 25 år Liquigas-Doimo 001.-plass
127 Oliver Zaugg Sveits Sveits 1981-05-099. mai 1981 29 år Liquigas-Doimo 051.-plass
128 Ivan Santaromita Italia Italia 1984-04-3030. april 1984 26 år Liquigas-Doimo 065.-plass
129 Frederik Willems Belgia Belgia 1979-09-088. september 1979 30 år Liquigas-Doimo 088.-plass
131 Jan Bakelants Belgia Belgia 1986-02-1414. februar 1986 24 år Omega Pharma-Lotto 019.-plass
132 Jurgen Van Goolen Belgia Belgia 1980-11-2828. november 1980 29 år Omega Pharma-Lotto 034.-plass
133 Mickaël Delage Frankrike Frankrike 1985-08-066. august 1985 25 år Omega Pharma-Lotto 193DNF - 9. etappe
134 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 28 år Omega Pharma-Lotto 050.-plass
135 Leif Hoste Belgia Belgia 1977-07-1717. juli 1977 33 år Omega Pharma-Lotto 118.-plass
136 Olivier Kaisen Belgia Belgia 1983-04-3030. april 1983 27 år Omega Pharma-Lotto 125.-plass
137 Jean-Christophe Péraud Frankrike Frankrike 1977-05-2222. mai 1977 33 år Omega Pharma-Lotto 039.-plass
138 Greg Van Avermaet Belgia Belgia 1985-05-1717. mai 1985 25 år Omega Pharma-Lotto 049.-plass
139 Jelle Vanendert Belgia Belgia 1985-02-1919. februar 1985 25 år Omega Pharma-Lotto 181DNF - 15. etappe
141 Carlos Barredo Spania Spania 1981-06-055. juni 1981 29 år Quick Step 043.-plass
142 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 25 år Quick Step 071.-plass
143 Kevin De Weert Belgia Belgia 1982-05-2727. mai 1982 28 år Quick Step 064.-plass
144 Nikolas Maes Belgia Belgia 1986-04-099. april 1986 24 år Quick Step 132.-plass
145 Davide Malacarne Italia Italia 1987-07-1111. juli 1987 23 år Quick Step 126.-plass
146 Branislaw Samojlaw Hviterussland Hviterussland 1985-05-2525. mai 1985 25 år Quick Step 194DNF - 8. etappe
147 Andreas Stauff Tyskland Tyskland 1987-01-2222. januar 1987 23 år Quick Step 145.-plass
148 Matteo Tosatto Italia Italia 1974-05-1414. mai 1974 36 år Quick Step 067.-plass
149 Wouter Weylandt Belgia Belgia 1984-09-2727. september 1984 25 år Quick Step 146.-plass
151 Mauricio Ardila Colombia Colombia 1979-05-2121. mai 1979 31 år Rabobank 120.-plass
152 Óscar Freire Spania Spania 1976-02-1515. februar 1976 34 år Rabobank 182DNS - 15. etappe
153 Juan Manuel Gárate Spania Spania 1976-04-2424. april 1976 34 år Rabobank 046.-plass
154 Dmitrij Kozontsjuk Russland Russland 1984-04-055. april 1984 26 år Rabobank 134.-plass
155 Sebastian Langeveld Nederland Nederland 1985-01-1717. januar 1985 25 år Rabobank 116.-plass
156 Grischa Niermann Tyskland Tyskland 1975-11-033. november 1975 34 år Rabobank 072.-plass
157 Denis Mensjov Russland Russland 1978-01-2525. januar 1978 32 år Rabobank 041.-plass
158 Laurens ten Dam Nederland Nederland 1980-11-1313. november 1980 29 år Rabobank 180DNF - 16. etappe
159 Nick Nuyens Belgia Belgia 1980-05-055. mai 1980 30 år Rabobank 127.-plass
161 Thomas Löfkvist Sverige Sverige 1984-04-044. april 1984 26 år Team Sky 195DNS - 8. etappe[c]
162 John-Lee Augustyn Sør-Afrika Sør-Afrika 1986-08-1010. august 1986 24 år Team Sky 198DNF - 3. etappe
163 Kjell Carlström Finland Finland 1976-10-1818. oktober 1976 33 år Team Sky 195DNS - 8. etappe[c]
164 Juan Antonio Flecha Spania Spania 1977-09-1717. september 1977 32 år Team Sky 196DNF - 7. etappe
165 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 30 år Team Sky 195DNS - 8. etappe[c]
166 Peter Kennaugh Storbritannia Storbritannia 1989-06-1515. juni 1989 21 år Team Sky 195DNS - 8. etappe[c]
167 Lars Petter Nordhaug Norge Norge 1984-05-1414. mai 1984 26 år Team Sky 195DNS - 8. etappe[c]
168 Ian Stannard Storbritannia Storbritannia 1987-05-2525. mai 1987 23 år Team Sky 195DNS - 8. etappe[c]
169 Ben Swift Storbritannia Storbritannia 1987-11-055. november 1987 22 år Team Sky 198DNF - 3. etappe
171 Lars Bak Danmark Danmark 1980-01-1616. januar 1980 30 år Team HTC-Columbia 156.-plass
172 Mark Cavendish Storbritannia Storbritannia 1985-05-2121. mai 1985 25 år Team HTC-Columbia 144.-plass
173 Bernhard Eisel Østerrike Østerrike 1981-02-1717. februar 1981 29 år Team HTC-Columbia 197DNF - 4. etappe
174 Matthew Goss Australia Australia 1986-11-055. november 1986 23 år Team HTC-Columbia 138.-plass
175 Hayden Roulston New Zealand New Zealand 1981-01-1010. januar 1981 29 år Team HTC-Columbia 185DNF - 13. etappe
176 Kanstantsin Siwtsow Hviterussland Hviterussland 1982-08-099. august 1982 28 år Team HTC-Columbia 038.-plass
177 Tejay van Garderen USA USA 1988-08-1212. august 1988 22 år Team HTC-Columbia 035.-plass
178 Martin Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 25 år Team HTC-Columbia 106.-plass
179 Peter Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 25 år Team HTC-Columbia 003.-plass
181 Joaquim Rodríguez Spania Spania 1979-05-1212. mai 1979 31 år Katjusja 004.-plass
182 Giampaolo Caruso Italia Italia 1980-08-1515. august 1980 30 år Katjusja 036.-plass
183 Denis Galimzianov Russland Russland 1987-03-077. mars 1987 23 år Katjusja 184DNS - 14. etappe
184 Vladimir Gusev Russland Russland 1982-07-044. juli 1982 28 år Katjusja 017.-plass
185 Joan Horrach Spania Spania 1974-03-2727. mars 1974 36 år Katjusja 074.-plass
186 Vladimir Karpets Russland Russland 1980-09-2020. september 1980 29 år Katjusja 013.-plass
Russisk mester 187 Aleksandr Kolobnev Russland Russland 1981-05-044. mai 1981 29 år Katjusja 029.-plass
188 Mikhail Ignatjev Russland Russland 1985-05-077. mai 1985 25 år Katjusja 148.-plass
189 Filippo Pozzato Italia Italia 1981-09-1010. september 1981 28 år Katjusja 174DNF - 20. etappe
191 Robert Förster Tyskland Tyskland 1978-01-2727. januar 1978 32 år Team Milram 137.-plass
192 Markus Fothen Tyskland Tyskland 1981-09-099. september 1981 28 år Team Milram 189DNS - 11. etappe
193 Markus Eichler Tyskland Tyskland 1982-02-1818. februar 1982 28 år Team Milram 114.-plass
194 Dominik Roels Tyskland Tyskland 1987-01-2121. januar 1987 23 år Team Milram 119.-plass
195 Johannes Fröhlinger Tyskland Tyskland 1985-06-099. juni 1985 25 år Team Milram 037.-plass
196 Björn Schröder Tyskland Tyskland 1980-10-2727. oktober 1980 29 år Team Milram 107.-plass
197 Roy Sentjens Belgia Belgia 1980-12-1515. desember 1980 29 år Team Milram 188DNS - 12. etappe[d]
Nederlands mester 198 Niki Terpstra Nederland Nederland 1984-05-1818. mai 1984 26 år Team Milram 095.-plass
199 Paul Voss Tyskland Tyskland 1986-03-2626. mars 1986 24 år Team Milram 070.-plass
201 Anders Lund Danmark Danmark 1985-02-1414. februar 1985 25 år Team Saxo Bank 048.-plass
202 Fabian Cancellara Sveits Sveits 1981-03-1818. mars 1981 29 år Team Saxo Bank 175DNF - 19. etappe
203 Kasper Klostergaard Danmark Danmark 1983-05-2222. mai 1983 27 år Team Saxo Bank 140.-plass
204 Juan José Haedo Argentina Argentina 1981-01-2626. januar 1981 29 år Team Saxo Bank 151.-plass
205 Dominic Klemme Tyskland Tyskland 1986-10-3131. oktober 1986 23 år Team Saxo Bank 155.-plass
206 Gustav Larsson Sverige Sverige 1980-09-2020. september 1980 29 år Team Saxo Bank 020.-plass
207 Stuart O'Grady Australia Australia 1973-08-066. august 1973 37 år Team Saxo Bank 192DNS - 10. etappe[e]
208 Andy Schleck Luxembourg Luxembourg 1985-06-1010. juni 1985 25 år Team Saxo Bank 192DNS - 10. etappe[e]
Luxembourgsk mester 209 Fränk Schleck Luxembourg Luxembourg 1980-04-1515. april 1980 30 år Team Saxo Bank 005.-plass
211 Ezequiel Mosquera Spania Spania 1975-11-1919. november 1975 34 år Xacobeo Galicia 002.-plass
212 Gustavo César Spania Spania 1980-01-2929. januar 1980 30 år Xacobeo Galicia 045.-plass
213 Delio Fernández Spania Spania 1986-02-1717. februar 1986 24 år Xacobeo Galicia 060.-plass
214 David García Spania Spania 1977-09-3030. september 1977 32 år Xacobeo Galicia 011.-plass
215 Marcos García Spania Spania 1986-12-044. desember 1986 23 år Xacobeo Galicia 044.-plass
216 Vladimir Isajtsjev Russland Russland 1986-04-2121. april 1986 24 år Xacobeo Galicia 133.-plass
217 Serafín Martínez Spania Spania 1984-02-1414. februar 1984 26 år Xacobeo Galicia 063.-plass
218 Gonzalo Rabuñal Spania Spania 1984-08-011. august 1984 26 år Xacobeo Galicia 030.-plass
219 Gustavo Rodríguez Spania Spania 1979-09-1616. september 1979 30 år Xacobeo Galicia 069.-plass

Se også[rediger | rediger kilde]

Noter[rediger | rediger kilde]

Type numrering
  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start): startet ikke etappen; DNF (did not finish): fullførte ikke etappen; HD (hors délais): kom ikke i mål innen tidsfristen; DQ: diskvalifisert
  3. ^ a b c d e f Laget trakk seg etter et dødsfall i støtteapparatet.[1]
  4. ^ Dopingprøve tatt 16. august inneholdt EPO.[2]
  5. ^ a b Ble sendt hjem etter brudd på lagets interne regler.[3]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Team Sky withdraws from Vuelta a Espana». CyclingNews. 4. september 2010. Besøkt 9. mai 2015. 
  2. ^ «Sentjens positive for EPO». CyclingNews. 8. september 2010. Besøkt 9. mai 2015. 
  3. ^ «Schleck og O'Grady kastet ut av Vueltaen etter bytur». TV2. 7. september 2010. Besøkt 9. mai 2015.