Liste over utøvere i Vuelta a España 2015

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Vuelta a España 2015

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[a] Lag Resultat[b]
1 Chris Froome Storbritannia Storbritannia 1985-05-2020. mai 1985 30 år Team Sky DNS - 12. etappe
2 Ian Boswell USA USA 1991-02-077. februar 1991 24 år Team Sky 071.-plass
3 Sergio Henao Colombia Colombia 1987-12-1010. desember 1987 27 år Team Sky 022.-plass
4 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 34 år Team Sky 083.-plass
5 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 34 år Team Sky 091.-plass
6 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 31 år Team Sky 008.-plass
7 Salvatore Puccio Italia Italia 1989-08-3131. august 1989 25 år Team Sky 077.-plass
8 Nicolas Roche Irland Irland 1984-07-033. juli 1984 31 år Team Sky 026.-plass
9 Geraint Thomas Storbritannia Storbritannia 1986-05-2525. mai 1986 29 år Team Sky 069.-plass
11 Domenico Pozzovivo Italia Italia 1982-11-3030. november 1982 32 år AG2R La Mondiale 011.-plass
12 Gediminas Bagdonas Litauen Litauen 1985-12-2626. desember 1985 29 år AG2R La Mondiale 154.-plass
13 Mikael Cherel Frankrike Frankrike 1986-03-1717. mars 1986 29 år AG2R La Mondiale 051.-plass
14 Alexis Gougeard Frankrike Frankrike 1993-03-055. mars 1993 22 år AG2R La Mondiale 112.-plass
15 Blel Kadri Frankrike Frankrike 1986-09-033. september 1986 28 år AG2R La Mondiale 150.-plass
16 Sébastien Minard Frankrike Frankrike 1982-06-1212. juni 1982 33 år AG2R La Mondiale 096.-plass
17 Matteo Montaguti Italia Italia 1984-01-066. januar 1984 31 år AG2R La Mondiale 041.-plass
18 Rinaldo Nocentini Italia Italia 1977-09-2525. september 1977 37 år AG2R La Mondiale 085.-plass
19 Johan Vansummeren Belgia Belgia 1981-02-044. februar 1981 34 år AG2R La Mondiale 121.-plass
21 Fabio Aru Italia Italia 1990-07-033. juli 1990 25 år Astana 001.-plass
22 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 30 år Astana 057.-plass
23 Mikel Landa Spania Spania 1989-12-1313. desember 1989 25 år Astana 025.-plass
Italiensk mester 24 Vincenzo Nibali Italia Italia 1984-11-1414. november 1984 30 år Astana DSQ - 2. etappe[c]
25 Diego Rosa Italia Italia 1989-03-2727. mars 1989 26 år Astana 020.-plass
26 Luis León Sánchez Spania Spania 1983-11-2424. november 1983 31 år Astana 033.-plass
27 Paolo Tiralongo Italia Italia 1977-07-088. juli 1977 38 år Astana DNF - 3. etappe
28 Alessandro Vanotti Italia Italia 1980-09-1616. september 1980 34 år Astana 135.-plass
29 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 28 år Astana 068.-plass
31 Samuel Sánchez Spania Spania 1978-02-055. februar 1978 37 år BMC Racing Team DNF - 14. etappe
32 Darwin Atapuma Colombia Colombia 1988-01-1515. januar 1988 27 år BMC Racing Team 056.-plass
33 Marcus Burghardt Tyskland Tyskland 1983-06-3030. juni 1983 32 år BMC Racing Team DNS - 3. etappe
34 Alessandro De Marchi Italia Italia 1986-05-1919. mai 1986 29 år BMC Racing Team 078.-plass
35 Jempy Drucker Luxembourg Luxembourg 1986-09-033. september 1986 28 år BMC Racing Team 118.-plass
36 Amaël Moinard Frankrike Frankrike 1982-02-022. februar 1982 33 år BMC Racing Team 059.-plass
37 Joey Rosskopf USA USA 1989-09-055. september 1989 25 år BMC Racing Team 124.-plass
38 Tejay van Garderen USA USA 1988-08-1212. august 1988 27 år BMC Racing Team DNF - 8. etappe
39 Peter Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 30 år BMC Racing Team DNS - 18. etappe
41 David Arroyo Spania Spania 1980-01-077. januar 1980 35 år Caja Rural-Seguros RGA 012.-plass
42 Carlos Barbero Spania Spania 1991-04-2929. april 1991 24 år Caja Rural-Seguros RGA 149.-plass
43 Pello Bilbao Spania Spania 1990-02-2525. februar 1990 25 år Caja Rural-Seguros RGA 097.-plass
44 Omar Fraile Spania Spania 1990-07-1717. juli 1990 25 år Caja Rural-Seguros RGA 088.-plass
45 José Gonçalves Portugal Portugal 1989-02-1313. februar 1989 26 år Caja Rural-Seguros RGA 034.-plass
46 Ángel Madrazo Spania Spania 1988-07-3030. juli 1988 27 år Caja Rural-Seguros RGA 044.-plass
47 Lluis Más Spania Spania 1989-01-1515. januar 1989 26 år Caja Rural-Seguros RGA DNF - 14. etappe
48 Amets Txurruka Spania Spania 1982-11-1010. november 1982 32 år Caja Rural-Seguros RGA DNF - 11. etappe
49 Ricardo Vilela Portugal Portugal 1987-12-1818. desember 1987 27 år Caja Rural-Seguros RGA 048.-plass
51 Nacer Bouhanni Frankrike Frankrike 1990-07-2525. juli 1990 25 år Cofidis DNF - 8. etappe
52 Yoann Bagot Frankrike Frankrike 1987-09-066. september 1987 27 år Cofidis 098.-plass
53 Romain Hardy Frankrike Frankrike 1988-08-2424. august 1988 26 år Cofidis DNF - 11. etappe
54 Cyril Lemoine Frankrike Frankrike 1983-03-033. mars 1983 32 år Cofidis 061.-plass
55 Daniel Navarro Spania Spania 1983-07-088. juli 1983 32 år Cofidis 030.-plass
56 Dominique Rollin Canada Canada 1982-10-2626. oktober 1982 32 år Cofidis 116.-plass
57 Stephané Rossetto Frankrike Frankrike 1987-04-066. april 1987 28 år Cofidis DNF - 19. etappe
58 Julien Simon Frankrike Frankrike 1985-10-044. oktober 1985 29 år Cofidis 074.-plass
59 Geoffrey Soupe Frankrike Frankrike 1988-03-2222. mars 1988 27 år Cofidis DNS - 14. etappe
61 Alex Cano Colombia Colombia 1983-03-1313. mars 1983 32 år Team Colombia 053.-plass
62 Fabio Duarte Colombia Colombia 1986-06-1111. juni 1986 29 år Team Colombia 067.-plass
63 Leonardo Duque Colombia Colombia 1980-04-1010. april 1980 35 år Team Colombia 060.-plass
64 Walter Pedraza Colombia Colombia 1981-11-2727. november 1981 33 år Team Colombia 136.-plass
65 Carlos Quintero Colombia Colombia 1986-03-055. mars 1986 29 år Team Colombia 092.-plass
66 Brayan Ramirez Colombia Colombia 1992-11-2020. november 1992 22 år Team Colombia 127.-plass
67 Miguel Ángel Rubiano Colombia Colombia 1984-08-033. august 1984 31 år Team Colombia 070.-plass
68 Rodolfo Torres Colombia Colombia 1987-03-2121. mars 1987 28 år Team Colombia 032.-plass
69 Juan Pablo Valencia Colombia Colombia 1988-05-022. mai 1988 27 år Team Colombia 087.-plass
Nederlandsk mester 71 Niki Terpstra Nederland Nederland 1984-05-1818. mai 1984 31 år Etixx-Quick Step DNS - 18. etappe
72 Maxime Bouet Frankrike Frankrike 1986-11-033. november 1986 28 år Etixx-Quick Step 028.-plass
73 Gianluca Brambilla Italia Italia 1987-08-2222. august 1987 28 år Etixx-Quick Step 013.-plass
74 David de la Cruz Spania Spania 1989-05-066. mai 1989 26 år Etixx-Quick Step DNS - 6. etappe
75 Iljo Keisse Belgia Belgia 1982-12-2121. desember 1982 32 år Etixx-Quick Step 148.-plass
76 Nikolas Maes Belgia Belgia 1986-04-099. april 1986 29 år Etixx-Quick Step 107.-plass
77 Pieter Serry Belgia Belgia 1988-11-2121. november 1988 26 år Etixx-Quick Step 062.-plass
78 Martin Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 30 år Etixx-Quick Step 117.-plass
79 Carlos Verona Spania Spania 1992-11-044. november 1992 22 år Etixx-Quick Step 029.-plass
81 Kenny Elissonde Frankrike Frankrike 1991-07-2222. juli 1991 24 år FDJ 016.-plass
82 Arnaud Courteille Frankrike Frankrike 1989-03-1313. mars 1989 26 år FDJ DNF - 19. etappe
83 Mickaël Delage Frankrike Frankrike 1985-08-066. august 1985 30 år FDJ 109.-plass
84 Murilo Fischer Brasil Brasil 1979-06-1616. juni 1979 36 år FDJ 156.-plass
85 Olivier Le Gac Frankrike Frankrike 1993-08-2727. august 1993 21 år FDJ 120.-plass
86 Lorrenzo Manzin Frankrike Frankrike 1994-07-2626. juli 1994 21 år FDJ DNF - 10. etappe
87 Laurent Pichon Frankrike Frankrike 1986-07-1919. juli 1986 29 år FDJ 111.-plass
88 Kévin Reza Frankrike Frankrike 1988-05-1818. mai 1988 27 år FDJ 113.-plass
89 Jussi Veikkanen Finland Finland 1981-03-2929. mars 1981 34 år FDJ DNF - 11. etappe
91 Sylvain Chavanel Frankrike Frankrike 1979-06-3030. juni 1979 36 år IAM Cycling 047.-plass
92 Marcel Aregger Sveits Sveits 1990-08-2626. august 1990 24 år IAM Cycling 106.-plass
93 Jérôme Coppel Frankrike Frankrike 1986-08-066. august 1986 29 år IAM Cycling DNS - 20. etappe
94 Thomas Degand Belgia Belgia 1986-05-1313. mai 1986 29 år IAM Cycling DNF - 9. etappe
95 Simon Pellaud Sveits Sveits 1992-11-066. november 1992 22 år IAM Cycling 119.-plass
96 Matteo Pelucchi Italia Italia 1989-01-2121. januar 1989 26 år IAM Cycling DNF - 2. etappe
97 Vicente Reynés Spania Spania 1981-07-3030. juli 1981 34 år IAM Cycling 086.-plass
98 David Tanner Australia Australia 1984-09-3030. september 1984 30 år IAM Cycling DNF - 2. etappe
99 Lawrence Warbasse USA USA 1990-06-2828. juni 1990 25 år IAM Cycling 038.-plass
101 Rubén Plaza Spania Spania 1980-02-2929. februar 1980 35 år Lampre-Merida 045.-plass
102 Mattia Cattaneo Italia Italia 1990-10-2525. oktober 1990 24 år Lampre-Merida DNF - 13. etappe
103 Valerio Conti Italia Italia 1993-03-3030. mars 1993 22 år Lampre-Merida 151.-plass
104 Kristijan Đurasek Kroatia Kroatia 1987-07-2626. juli 1987 28 år Lampre-Merida 063.-plass
105 Tsgabu Grmay Etiopia Etiopia 1991-08-2525. august 1991 23 år Lampre-Merida 125.-plass
106 Przemysław Niemiec Polen Polen 1980-04-1111. april 1980 35 år Lampre-Merida DNF - 2. etappe
107 Nélson Oliveira Portugal Portugal 1989-03-066. mars 1989 26 år Lampre-Merida 021.-plass
108 Maximiliano Richeze Argentina Argentina 1983-03-077. mars 1983 32 år Lampre-Merida 152.-plass
109 Ilja Kosjevoj Hviterussland Hviterussland 1991-03-2020. mars 1991 24 år Lampre-Merida 144.-plass
111 Kris Boeckmans Belgia Belgia 1987-02-1313. februar 1987 28 år Lotto Soudal DNF - 8. etappe
112 Jasper De Buyst Belgia Belgia 1993-11-2424. november 1993 21 år Lotto Soudal 126.-plass
113 Bart De Clercq Belgia Belgia 1986-08-2626. august 1986 28 år Lotto Soudal 014.-plass
114 Thomas De Gendt Belgia Belgia 1986-11-066. november 1986 28 år Lotto Soudal DNF - 14. etappe
115 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 34 år Lotto Soudal 055.-plass
116 Maxime Monfort Belgia Belgia 1983-01-1414. januar 1983 32 år Lotto Soudal 027.-plass
117 Jurgen Van den Broeck Belgia Belgia 1983-02-011. februar 1983 32 år Lotto Soudal DNS - 18. etappe
118 Tosh Van der Sande Belgia Belgia 1990-11-2828. november 1990 24 år Lotto Soudal 049.-plass
119 Jelle Vanendert Belgia Belgia 1985-02-1919. februar 1985 30 år Lotto Soudal 082.-plass
Spansk mester 121 Alejandro Valverde Spania Spania 1980-04-2525. april 1980 35 år Movistar Team 007.-plass
122 Andrey Amador Costa Rica Costa Rica 1986-08-2929. august 1986 28 år Movistar Team 040.-plass
123 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 31 år Movistar Team 100.-plass
124 Javier Moreno Spania Spania 1984-07-1818. juli 1984 31 år Movistar Team 080.-plass
125 Nairo Quintana Colombia Colombia 1990-02-044. februar 1990 25 år Movistar Team 004.-plass
126 José Joaquín Rojas Spania Spania 1985-06-088. juni 1985 30 år Movistar Team 043.-plass
127 Rory Sutherland Australia Australia 1982-02-088. februar 1982 33 år Movistar Team 139.-plass
128 Francisco Ventoso Spania Spania 1982-05-066. mai 1982 33 år Movistar Team 081.-plass
129 Giovanni Visconti Italia Italia 1983-01-1313. januar 1983 32 år Movistar Team 019.-plass
Eritreisk mester 131 Natnael Berhane Eritrea Eritrea 1991-01-055. januar 1991 24 år MTN-Qhubeka 079.-plass
132 Steve Cummings Storbritannia Storbritannia 1981-03-1919. mars 1981 34 år MTN-Qhubeka 102.-plass
133 Louis Meintjes Sør-Afrika Sør-Afrika 1992-02-2121. februar 1992 23 år MTN-Qhubeka 010.-plass
134 Youcef Reguigui Algerie Algerie 1990-01-099. januar 1990 25 år MTN-Qhubeka 134.-plass
135 Kristian Sbaragli Italia Italia 1990-05-088. mai 1990 25 år MTN-Qhubeka 105.-plass
136 Songezo Jim Sør-Afrika Sør-Afrika 1990-09-1717. september 1990 24 år MTN-Qhubeka 137.-plass
137 Jay Robert Thomson Sør-Afrika Sør-Afrika 1986-04-1212. april 1986 29 år MTN-Qhubeka 123.-plass
138 Johann van Zyl Sør-Afrika Sør-Afrika 1991-02-022. februar 1991 24 år MTN-Qhubeka 128.-plass
139 Jaco Venter Sør-Afrika Sør-Afrika 1987-02-1313. februar 1987 28 år MTN-Qhubeka 122.-plass
141 Esteban Chaves Colombia Colombia 1990-01-1717. januar 1990 25 år Orica-GreenEDGE 005.-plass
142 Mitchell Docker Australia Australia 1986-10-022. oktober 1986 28 år Orica-GreenEDGE DNF - 13. etappe
143 Caleb Ewan Australia Australia 1994-07-1111. juli 1994 21 år Orica-GreenEDGE DNF - 10. etappe
144 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 35 år Orica-GreenEDGE 114.-plass
145 Mathew Hayman Australia Australia 1978-04-2020. april 1978 37 år Orica-GreenEDGE 130.-plass
146 Damien Howson Australia Australia 1992-08-1313. august 1992 23 år Orica-GreenEDGE 147.-plass
147 Daryl Impey Sør-Afrika Sør-Afrika 1984-12-066. desember 1984 30 år Orica-GreenEDGE 084.-plass
148 Jens Keukeleire Belgia Belgia 1988-11-2323. november 1988 26 år Orica-GreenEDGE 093.-plass
149 Cameron Meyer Australia Australia 1988-01-1111. januar 1988 27 år Orica-GreenEDGE DNS - 18. etappe
151 Andrew Talansky USA USA 1988-11-2323. november 1988 26 år Cannondale-Garmin DNS - 18. etappe
152 André Cardoso Portugal Portugal 1984-09-033. september 1984 30 år Cannondale-Garmin 018.-plass
153 Joe Dombrowski USA USA 1991-05-1212. mai 1991 24 år Cannondale-Garmin 046.-plass
154 Alex Howes USA USA 1988-01-011. januar 1988 27 år Cannondale-Garmin 129.-plass
155 Ben King USA USA 1989-03-2222. mars 1989 26 år Cannondale-Garmin 075.-plass
156 Daniel Martin Irland Irland 1986-08-2020. august 1986 29 år Cannondale-Garmin DNF - 8. etappe
157 Matej Mohorič Slovenia Slovenia 1994-10-1919. oktober 1994 20 år Cannondale-Garmin DNF - 6. etappe
158 Moreno Moser Italia Italia 1990-12-2525. desember 1990 24 år Cannondale-Garmin 072.-plass
159 Davide Villella Italia Italia 1991-06-2727. juni 1991 24 år Cannondale-Garmin 094.-plass
161 Pierre Rolland Frankrike Frankrike 1986-10-1010. oktober 1986 28 år Europcar 050.-plass
162 Yukiya Arashiro Japan Japan 1984-09-2222. september 1984 30 år Europcar 065.-plass
163 Jérôme Cousin Frankrike Frankrike 1989-06-055. juni 1989 26 år Europcar 073.-plass
164 Antoine Duchesne Canada Canada 1991-09-1212. september 1991 23 år Europcar 138.-plass
165 Jimmy Engoulvent Frankrike Frankrike 1979-12-077. desember 1979 35 år Europcar 133.-plass
166 Cyril Gautier Frankrike Frankrike 1987-09-2626. september 1987 27 år Europcar 058.-plass
167 Tony Hurel Frankrike Frankrike 1987-11-011. november 1987 27 år Europcar 145.-plass
168 Fabrice Jeandesboz Frankrike Frankrike 1984-12-044. desember 1984 30 år Europcar 017.-plass
169 Romain Sicard Frankrike Frankrike 1988-01-011. januar 1988 27 år Europcar 015.-plass
171 John Degenkolb Tyskland Tyskland 1989-01-077. januar 1989 26 år Team Giant-Alpecin 090.-plass
172 Lawson Craddock USA USA 1992-02-2020. februar 1992 23 år Team Giant-Alpecin 042.-plass
173 Koen de Kort Nederland Nederland 1982-09-088. september 1982 32 år Team Giant-Alpecin 064.-plass
174 Tom Dumoulin Nederland Nederland 1990-11-1111. november 1990 24 år Team Giant-Alpecin 006.-plass
175 Johannes Fröhlinger Tyskland Tyskland 1985-06-099. juni 1985 30 år Team Giant-Alpecin 143.-plass
176 Thierry Hupond Frankrike Frankrike 1984-11-1010. november 1984 30 år Team Giant-Alpecin 142.-plass
177 Luka Mezgec Slovenia Slovenia 1988-06-2727. juni 1988 27 år Team Giant-Alpecin 108.-plass
178 Tom Stamsnijder Nederland Nederland 1985-05-1515. mai 1985 30 år Team Giant-Alpecin 155.-plass
179 Zico Waeytens Belgia Belgia 1991-09-2929. september 1991 23 år Team Giant-Alpecin 157.-plass
181 Joaquim Rodríguez Spania Spania 1979-05-1212. mai 1979 36 år Katjusja 002.-plass
182 Vladimir Isajtsjev Russland Russland 1986-04-2121. april 1986 29 år Katjusja DNS - 11. etappe
183 Pavel Kotsjetkov Russland Russland 1986-03-077. mars 1986 29 år Katjusja 076.-plass
184 Alberto Losada Spania Spania 1982-02-2828. februar 1982 33 år Katjusja 031.-plass
185 Tiago Machado Portugal Portugal 1984-05-2323. mai 1984 31 år Katjusja 036.-plass
186 Daniel Moreno Spania Spania 1981-09-055. september 1981 33 år Katjusja 009.-plass
187 Gatis Smukulis Latvia Latvia 1987-04-1515. april 1987 28 år Katjusja 146.-plass
188 Ángel Vicioso Spania Spania 1977-04-1313. april 1977 38 år Katjusja 103.-plass
189 Eduard Vorganov Russland Russland 1982-12-077. desember 1982 32 år Katjusja 039.-plass
191 George Bennett New Zealand New Zealand 1990-04-077. april 1990 25 år Team LottoNL-Jumbo 037.-plass
192 Martijn Keizer Nederland Nederland 1988-03-2525. mars 1988 27 år Team LottoNL-Jumbo 153.-plass
193 Bert-Jan Lindeman Nederland Nederland 1989-06-1616. juni 1989 26 år Team LottoNL-Jumbo 099.-plass
194 Timo Roosen Nederland Nederland 1993-01-1111. januar 1993 22 år Team LottoNL-Jumbo 095.-plass
195 Mike Teunissen Nederland Nederland 1992-08-2525. august 1992 22 år Team LottoNL-Jumbo 104.-plass
196 Maarten Tjallingii Nederland Nederland 1977-11-055. november 1977 37 år Team LottoNL-Jumbo DNS - 19. etappe
197 Tom Van Asbroeck Belgia Belgia 1990-04-1919. april 1990 25 år Team LottoNL-Jumbo 110.-plass
198 Dennis van Winden Nederland Nederland 1987-12-022. desember 1987 27 år Team LottoNL-Jumbo 115.-plass
199 Maarten Wynants Belgia Belgia 1982-05-1313. mai 1982 33 år Team LottoNL-Jumbo DNS - 13. etappe
201 Rafał Majka Polen Polen 1989-09-1212. september 1989 25 år Tinkoff-Saxo 003.-plass
202 Daniele Bennati Italia Italia 1980-09-2424. september 1980 34 år Tinkoff-Saxo 131.-plass
203 Maciej Bodnar Polen Polen 1985-03-077. mars 1985 30 år Tinkoff-Saxo 140.-plass
204 Pavel Brutt Russland Russland 1982-01-2929. januar 1982 33 år Tinkoff-Saxo 101.-plass
205 Jesper Hansen Danmark Danmark 1990-10-2323. oktober 1990 24 år Tinkoff-Saxo 052.-plass
206 Jay McCarthy Australia Australia 1992-09-088. september 1992 22 år Tinkoff-Saxo 066.-plass
207 Sérgio Paulinho Portugal Portugal 1980-03-2626. mars 1980 35 år Tinkoff-Saxo DNF - 11. etappe
208 Paweł Poljański Polen Polen 1990-05-066. mai 1990 25 år Tinkoff-Saxo 035.-plass
Slovakisk mester 209 Peter Sagan Slovakia Slovakia 1990-01-2626. januar 1990 25 år Tinkoff-Saxo DNS - 9. etappe
211 Fabian Cancellara Sveits Sveits 1981-03-1818. mars 1981 34 år Trek Factory Racing DNF - 3. etappe
212 Markel Irizar Spania Spania 1980-02-055. februar 1980 35 år Trek Factory Racing 089.-plass
213 Jaroslav Popovytsj Ukraina Ukraina 1980-01-044. januar 1980 35 år Trek Factory Racing 132.-plass
214 Fränk Schleck Luxembourg Luxembourg 1980-04-1515. april 1980 35 år Trek Factory Racing 024.-plass
215 Jasper Stuyven Belgia Belgia 1992-04-1717. april 1992 23 år Trek Factory Racing DNS - 9. etappe
216 Boy van Poppel Nederland Nederland 1988-01-1818. januar 1988 27 år Trek Factory Racing 158.-plass
217 Danny van Poppel Nederland Nederland 1993-07-2626. juli 1993 22 år Trek Factory Racing 141.-plass
218 Riccardo Zoidl Østerrike Østerrike 1988-04-088. april 1988 27 år Trek Factory Racing 054.-plass
219 Haimar Zubeldia Spania Spania 1977-04-011. april 1977 38 år Trek Factory Racing 023.-plass

Noter[rediger | rediger kilde]

Type numrering
  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start): startet ikke etappen; DNF (did not finish): fullførte ikke etappen; HD (hors délais): kom ikke i mål innen tidsfristen; DSQ: diskvalifisert
  3. ^ Diskvalifisert etter målgang for å ha hengt på følgebilen.[1]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Vincenzo Nibali kastet ut av Vueltaen». ProCycling.no. 23. august 2015. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]