Liste over utøvere i Vuelta a España 2016

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Vuelta a España 2016

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[a] Lag Resultat[b]
1 Alejandro Valverde Spania Spania 1980-04-2525. april 1980 36 år Movistar Team 012.-plass
2 Jonathan Castroviejo Spania Spania 1987-04-2727. april 1987 29 år Movistar Team 036.-plass
3 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 32 år Movistar Team 084.-plass
4 Rubén Fernández Spania Spania 1991-03-011. mars 1991 25 år Movistar Team 033.-plass
5 José Herrada Spania Spania 1985-10-011. oktober 1985 30 år Movistar Team 091.-plass
6 Daniel Moreno Spania Spania 1981-09-055. september 1981 34 år Movistar Team 008.-plass
7 Nairo Quintana Colombia Colombia 1990-02-044. februar 1990 26 år Movistar Team 001.-plass
Spansk mester 8 José Joaquín Rojas Spania Spania 1985-06-088. juni 1985 31 år Movistar Team DNF - 20. etappe
9 Rory Sutherland Australia Australia 1982-02-088. februar 1982 34 år Movistar Team 130.-plass
11 Alberto Contador Spania Spania 1982-12-066. desember 1982 33 år Tinkoff 004.-plass
12 Daniele Bennati Italia Italia 1980-09-2424. september 1980 35 år Tinkoff 107.-plass
13 Manuele Boaro Italia Italia 1987-03-1212. mars 1987 29 år Tinkoff 147.-plass
14 Michael Gogl Østerrike Østerrike 1993-11-044. november 1993 22 år Tinkoff 068.-plass
15 Jesús Hernández Spania Spania 1981-09-2828. september 1981 34 år Tinkoff 043.-plass
16 Robert Kišerlovski Kroatia Kroatia 1986-08-099. august 1986 30 år Tinkoff DNS - 6. etappe
17 Sérgio Paulinho Portugal Portugal 1980-03-2626. mars 1980 36 år Tinkoff 115.-plass
18 Ivan Rovnyj Russland Russland 1987-09-3030. september 1987 28 år Tinkoff 099.-plass
19 Jurij Trofimov Russland Russland 1984-01-2626. januar 1984 32 år Tinkoff 035.-plass
21 Chris Froome Storbritannia Storbritannia 1985-05-2020. mai 1985 31 år Team Sky 002.-plass
22 Ian Boswell USA USA 1991-02-077. februar 1991 25 år Team Sky 080.-plass
23 Michał Gołaś Polen Polen 1984-04-2929. april 1984 32 år Team Sky 118.-plass
24 Peter Kennaugh Storbritannia Storbritannia 1989-06-1515. juni 1989 27 år Team Sky 042.-plass
25 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 35 år Team Sky 124.-plass
26 Leopold König Tsjekkia Tsjekkia 1987-11-1515. november 1987 28 år Team Sky 029.-plass
27 Michał Kwiatkowski Polen Polen 1990-06-022. juni 1990 26 år Team Sky DNF - 7. etappe
28 David López Spania Spania 1981-05-1313. mai 1981 35 år Team Sky 060.-plass
29 Salvatore Puccio Italia Italia 1989-08-3131. august 1989 26 år Team Sky 121.-plass
31 Tejay van Garderen USA USA 1988-08-1212. august 1988 28 år BMC Racing Team DNF - 17. etappe
32 Darwin Atapuma Colombia Colombia 1988-01-1515. januar 1988 28 år BMC Racing Team 032.-plass
33 Silvan Dillier Sveits Sveits 1990-08-033. august 1990 26 år BMC Racing Team 079.-plass
34 Jempy Drucker Luxembourg Luxembourg 1986-09-033. september 1986 29 år BMC Racing Team 142.-plass
Belgisk mester 35 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 34 år BMC Racing Team DNF - 14. etappe
36 Ben Hermans Belgia Belgia 1986-06-088. juni 1986 30 år BMC Racing Team 014.-plass
37 Samuel Sánchez Spania Spania 1978-02-055. februar 1978 38 år BMC Racing Team DNS - 20. etappe
38 Dylan Teuns Belgia Belgia 1992-03-011. mars 1992 24 år BMC Racing Team 100.-plass
39 Danilo Wyss Sveits Sveits 1985-08-2626. august 1985 30 år BMC Racing Team 044.-plass
41 Steven Kruijswijk Nederland Nederland 1987-06-077. juni 1987 29 år Team LottoNL-Jumbo DNS - 6. etappe
42 Enrico Battaglin Italia Italia 1989-11-1717. november 1989 26 år Team LottoNL-Jumbo DNF - 9. etappe
43 George Bennett New Zealand New Zealand 1990-04-077. april 1990 26 år Team LottoNL-Jumbo 010.-plass
44 Koen Bouwman Nederland Nederland 1993-12-022. desember 1993 22 år Team LottoNL-Jumbo 123.-plass
45 Victor Campenaerts Belgia Belgia 1991-10-2828. oktober 1991 24 år Team LottoNL-Jumbo 143.-plass
46 Robert Gesink Nederland Nederland 1986-05-3131. mai 1986 30 år Team LottoNL-Jumbo 034.-plass
47 Martijn Keizer Nederland Nederland 1988-03-2525. mars 1988 28 år Team LottoNL-Jumbo 137.-plass
48 Bram Tankink Nederland Nederland 1978-12-033. desember 1978 37 år Team LottoNL-Jumbo 103.-plass
49 Jos van Emden Nederland Nederland 1985-02-1818. februar 1985 31 år Team LottoNL-Jumbo DNS - 17. etappe
51 Esteban Chaves Colombia Colombia 1990-01-1717. januar 1990 26 år Orica-BikeExchange 003.-plass
52 Sam Bewley New Zealand New Zealand 1987-07-2222. juli 1987 29 år Orica-BikeExchange 140.-plass
53 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 36 år Orica-BikeExchange 086.-plass
54 Jack Haig Australia Australia 1993-09-066. september 1993 22 år Orica-BikeExchange 117.-plass
55 Damien Howson Australia Australia 1992-08-1313. august 1992 24 år Orica-BikeExchange 045.-plass
56 Jens Keukeleire Belgia Belgia 1988-11-2323. november 1988 27 år Orica-BikeExchange 064.-plass
57 Magnus Cort Danmark Danmark 1993-01-1616. januar 1993 23 år Orica-BikeExchange 133.-plass
58 Svein Tuft Canada Canada 1977-05-099. mai 1977 39 år Orica-BikeExchange 158.-plass
59 Simon Yates Storbritannia Storbritannia 1992-08-077. august 1992 24 år Orica-BikeExchange 006.-plass
61 Michele Scarponi Italia Italia 1979-09-2525. september 1979 36 år Astana Pro Team 011.-plass
62 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 31 år Astana Pro Team 051.-plass
63 Dmitrij Gruzdev Kasakhstan Kasakhstan 1986-03-1313. mars 1986 30 år Astana Pro Team 119.-plass
64 Miguel Ángel López Colombia Colombia 1994-02-044. februar 1994 22 år Astana Pro Team DNF - 6. etappe
65 Davide Malacarne Italia Italia 1987-07-1111. juli 1987 29 år Astana Pro Team DNF - 14. etappe
66 Luis León Sánchez Spania Spania 1983-11-2424. november 1983 32 år Astana Pro Team 026.-plass
Latvisk mester 67 Gatis Smukulis Latvia Latvia 1987-04-1515. april 1987 29 år Astana Pro Team 083.-plass
68 Alessandro Vanotti Italia Italia 1980-09-1616. september 1980 35 år Astana Pro Team 097.-plass
69 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 29 år Astana Pro Team 031.-plass
71 Kenny Elissonde Frankrike Frankrike 1991-07-2222. juli 1991 25 år FDJ 020.-plass
72 Odd Christian Eiking Norge Norge 1994-12-2828. desember 1994 21 år FDJ 077.-plass
73 Murilo Fischer Brasil Brasil 1979-06-1616. juni 1979 37 år FDJ DNF - 5. etappe
74 Alexandre Geniez Frankrike Frankrike 1988-04-1616. april 1988 28 år FDJ 108.-plass
75 Matthieu Ladagnous Frankrike Frankrike 1984-12-1212. desember 1984 31 år FDJ 098.-plass
76 Johan Le Bon Frankrike Frankrike 1990-10-033. oktober 1990 25 år FDJ DNF - 14. etappe
77 Lorrenzo Manzin Frankrike Frankrike 1994-07-2626. juli 1994 22 år FDJ 149.-plass
78 Laurent Pichon Frankrike Frankrike 1986-07-1919. juli 1986 30 år FDJ DNF - 11. etappe
79 Kévin Reza Frankrike Frankrike 1988-05-1818. mai 1988 28 år FDJ DNF - 10. etappe
81 Warren Barguil Frankrike Frankrike 1991-10-2828. oktober 1991 24 år Team Giant-Alpecin DNF - 3. etappe
82 Nikias Arndt Tyskland Tyskland 1991-11-1818. november 1991 24 år Team Giant-Alpecin 159.-plass
83 Koen de Kort Nederland Nederland 1982-09-088. september 1982 33 år Team Giant-Alpecin 096.-plass
84 Johannes Fröhlinger Tyskland Tyskland 1985-06-099. juni 1985 31 år Team Giant-Alpecin 087.-plass
85 Chad Haga USA USA 1988-08-2626. august 1988 27 år Team Giant-Alpecin 076.-plass
86 Tobias Ludvigsson Sverige Sverige 1991-02-2222. februar 1991 25 år Team Giant-Alpecin 052.-plass
87 Sindre Lunke Norge Norge 1993-04-1717. april 1993 23 år Team Giant-Alpecin 135.-plass
88 Tom Stamsnijder Nederland Nederland 1985-05-1515. mai 1985 31 år Team Giant-Alpecin 131.-plass
89 Zico Waeytens Belgia Belgia 1991-09-2929. september 1991 24 år Team Giant-Alpecin DNF - 13. etappe
91 Haimar Zubeldia Spania Spania 1977-04-011. april 1977 39 år Trek-Segafredo 019.-plass
92 Fumiyuki Beppu Japan Japan 1983-04-1010. april 1983 33 år Trek-Segafredo 120.-plass
93 Julien Bernard Frankrike Frankrike 1992-03-1717. mars 1992 24 år Trek-Segafredo 057.-plass
94 Niccolò Bonifazio Italia Italia 1993-10-2929. oktober 1993 22 år Trek-Segafredo DNF - 7. etappe
95 Laurent Didier Luxembourg Luxembourg 1984-07-1919. juli 1984 32 år Trek-Segafredo 104.-plass
96 Fabio Felline Italia Italia 1990-03-2929. mars 1990 26 år Trek-Segafredo 025.-plass
97 Markel Irizar Spania Spania 1980-02-055. februar 1980 36 år Trek-Segafredo DNF - 10. etappe
98 Kiel Reijnen USA USA 1986-06-011. juni 1986 30 år Trek-Segafredo 132.-plass
99 Riccardo Zoidl Østerrike Østerrike 1988-04-088. april 1988 28 år Trek-Segafredo 058.-plass
101 Jean-Christophe Péraud Frankrike Frankrike 1977-05-2222. mai 1977 39 år AG2R La Mondiale 013.-plass
102 Gediminas Bagdonas Litauen Litauen 1985-12-2626. desember 1985 30 år AG2R La Mondiale 134.-plass
103 Jan Bakelants Belgia Belgia 1986-02-1414. februar 1986 30 år AG2R La Mondiale 017.-plass
104 François Bidard Frankrike Frankrike 1992-03-1919. mars 1992 24 år AG2R La Mondiale 094.-plass
105 Axel Domont Frankrike Frankrike 1990-08-077. august 1990 26 år AG2R La Mondiale 048.-plass
106 Quentin Jauregui Frankrike Frankrike 1994-04-2222. april 1994 22 år AG2R La Mondiale 095.-plass
107 Pierre Latour Frankrike Frankrike 1993-10-1212. oktober 1993 22 år AG2R La Mondiale 028.-plass
108 Sébastien Minard Frankrike Frankrike 1982-06-1212. juni 1982 34 år AG2R La Mondiale DNS - 6. etappe
109 Christophe Riblon Frankrike Frankrike 1981-01-1717. januar 1981 35 år AG2R La Mondiale 153.-plass
111 Alberto Losada Spania Spania 1982-02-2828. februar 1982 34 år Team Katusha 059.-plass
112 Sven Erik Bystrøm Norge Norge 1992-01-2121. januar 1992 24 år Team Katusha 141.-plass
Russisk mester 113 Pavel Kotsjetkov Russland Russland 1986-03-077. mars 1986 30 år Team Katusha 039.-plass
114 Sergej Lagutin Russland Russland 1981-01-1414. januar 1981 35 år Team Katusha 071.-plass
115 Tiago Machado Portugal Portugal 1984-05-2323. mai 1984 32 år Team Katusha 085.-plass
116 Matvej Mamykin Russland Russland 1994-10-3131. oktober 1994 21 år Team Katusha 024.-plass
117 Jhonatan Restrepo Colombia Colombia 1994-11-2828. november 1994 21 år Team Katusha 128.-plass
118 Jegor Silin Russland Russland 1988-06-2525. juni 1988 28 år Team Katusha 015.-plass
119 Rein Taaramäe Estland Estland 1987-04-2424. april 1987 29 år Team Katusha DNF - 7. etappe
121 Bart De Clercq Belgia Belgia 1986-08-2626. august 1986 29 år Lotto Soudal 053.-plass
122 Sander Armée Belgia Belgia 1985-12-1010. desember 1985 30 år Lotto Soudal 090.-plass
123 Thomas De Gendt Belgia Belgia 1986-11-066. november 1986 29 år Lotto Soudal 065.-plass
124 Gert Dockx Belgia Belgia 1988-07-044. juli 1988 28 år Lotto Soudal 126.-plass
125 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 35 år Lotto Soudal 110.-plass
126 Maxime Monfort Belgia Belgia 1983-01-1414. januar 1983 33 år Lotto Soudal 016.-plass
127 Tosh Van der Sande Belgia Belgia 1990-11-2828. november 1990 25 år Lotto Soudal 109.-plass
128 Louis Vervaeke Belgia Belgia 1993-10-066. oktober 1993 22 år Lotto Soudal 089.-plass
129 Jelle Wallays Belgia Belgia 1989-05-1111. mai 1989 27 år Lotto Soudal 092.-plass
131 Gianluca Brambilla Italia Italia 1987-08-2222. august 1987 28 år Etixx-Quick Step 023.-plass
132 Maxime Bouet Frankrike Frankrike 1986-11-033. november 1986 29 år Etixx-Quick Step 047.-plass
133 David de la Cruz Spania Spania 1989-05-066. mai 1989 27 år Etixx-Quick Step 007.-plass
134 Yves Lampaert Belgia Belgia 1991-04-1010. april 1991 25 år Etixx-Quick Step 113.-plass
135 Gianni Meersman Belgia Belgia 1985-12-055. desember 1985 30 år Etixx-Quick Step 111.-plass
136 Pieter Serry Belgia Belgia 1988-11-2121. november 1988 27 år Etixx-Quick Step 112.-plass
137 Zdeněk Štybar Tsjekkia Tsjekkia 1985-12-1111. desember 1985 30 år Etixx-Quick Step 063.-plass
138 Niki Terpstra Nederland Nederland 1984-05-1818. mai 1984 32 år Etixx-Quick Step 139.-plass
139 Martin Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 31 år Etixx-Quick Step 152.-plass
141 Andrew Talansky USA USA 1988-11-2323. november 1988 27 år Cannondale-Drapac 005.-plass
142 Patrick Bevin New Zealand New Zealand 1991-05-022. mai 1991 25 år Cannondale-Drapac DNF - 11. etappe
143 Simon Clarke Australia Australia 1986-06-1818. juni 1986 30 år Cannondale-Drapac DNS - 11. etappe
144 Joe Dombrowski USA USA 1991-05-1212. mai 1991 25 år Cannondale-Drapac 088.-plass
145 Davide Formolo Italia Italia 1992-10-2525. oktober 1992 23 år Cannondale-Drapac 009.-plass
146 Ben King USA USA 1989-03-2222. mars 1989 27 år Cannondale-Drapac 046.-plass
147 Moreno Moser Italia Italia 1990-12-2525. desember 1990 25 år Cannondale-Drapac 072.-plass
148 Pierre Rolland Frankrike Frankrike 1986-10-1010. oktober 1986 29 år Cannondale-Drapac 050.-plass
149 Davide Villella Italia Italia 1991-06-2727. juni 1991 25 år Cannondale-Drapac 056.-plass
151 Igor Antón Spania Spania 1983-03-022. mars 1983 33 år Team Dimension Data DNS - 9. etappe
152 Nicolas Dougall Sør-Afrika Sør-Afrika 1992-11-2121. november 1992 23 år Team Dimension Data 154.-plass
153 Tyler Farrar USA USA 1984-06-022. juni 1984 32 år Team Dimension Data 155.-plass
154 Omar Fraile Spania Spania 1990-07-1717. juli 1990 26 år Team Dimension Data 069.-plass
155 Nathan Haas Australia Australia 1989-03-1212. mars 1989 27 år Team Dimension Data DNF - 12. etappe
156 Jacques Janse van Rensburg Sør-Afrika Sør-Afrika 1987-09-066. september 1987 28 år Team Dimension Data DNS - 15. etappe
157 Merhawi Kudus Eritrea Eritrea 1994-01-2323. januar 1994 22 år Team Dimension Data 038.-plass
158 Kristian Sbaragli Italia Italia 1990-05-088. mai 1990 26 år Team Dimension Data 082.-plass
Sørafrikansk mester 159 Jaco Venter Sør-Afrika Sør-Afrika 1987-02-1313. februar 1987 29 år Team Dimension Data 145.-plass
161 Mathias Frank Sveits Sveits 1986-12-099. desember 1986 29 år IAM Cycling 037.-plass
162 Clément Chevrier Frankrike Frankrike 1992-06-2929. juni 1992 24 år IAM Cycling 041.-plass
163 Dries Devenyns Belgia Belgia 1983-07-2222. juli 1983 33 år IAM Cycling 101.-plass
164 Vegard Stake Laengen Norge Norge 1989-02-077. februar 1989 27 år IAM Cycling 081.-plass
165 Simon Pellaud Sveits Sveits 1992-11-066. november 1992 23 år IAM Cycling 105.-plass
166 Vicente Reynés Spania Spania 1981-07-3030. juli 1981 35 år IAM Cycling DNF - 4. etappe
167 Jonas Van Genechten Belgia Belgia 1986-09-1616. september 1986 29 år IAM Cycling 144.-plass
168 Lawrence Warbasse USA USA 1990-06-2828. juni 1990 26 år IAM Cycling 049.-plass
169 Marcel Wyss Sveits Sveits 1986-06-2525. juni 1986 30 år IAM Cycling 021.-plass
171 Louis Meintjes Sør-Afrika Sør-Afrika 1992-02-2121. februar 1992 24 år Lampre-Merida 040.-plass
172 Yukiya Arashiro Japan Japan 1984-09-2222. september 1984 31 år Lampre-Merida 106.-plass
173 Mattia Cattaneo Italia Italia 1990-10-2525. oktober 1990 25 år Lampre-Merida 102.-plass
174 Valerio Conti Italia Italia 1993-03-3030. mars 1993 23 år Lampre-Merida 066.-plass
175 Kristijan Đurasek Kroatia Kroatia 1987-07-2626. juli 1987 29 år Lampre-Merida 067.-plass
176 Mário Costa Portugal Portugal 1985-11-1515. november 1985 30 år Lampre-Merida DNF - 17. etappe
177 Tsgabu Grmay Etiopia Etiopia 1991-08-2525. august 1991 24 år Lampre-Merida 062.-plass
178 Ilja Kosjevoj Hviterussland Hviterussland 1991-03-2020. mars 1991 25 år Lampre-Merida 151.-plass
179 Federico Zurlo Italia Italia 1994-02-2525. februar 1994 22 år Lampre-Merida DNF - 4. etappe
181 Luis Ángel Maté Spania Spania 1984-03-2323. mars 1984 32 år Cofidis 022.-plass
182 Yoann Bagot Frankrike Frankrike 1987-09-066. september 1987 28 år Cofidis DNF - 9. etappe
183 Loïc Chetout Frankrike Frankrike 1992-09-2323. september 1992 23 år Cofidis 138.-plass
184 Jérôme Cousin Frankrike Frankrike 1989-06-055. juni 1989 27 år Cofidis 129.-plass
185 Romain Hardy Frankrike Frankrike 1988-08-2424. august 1988 27 år Cofidis 027.-plass
186 Rudy Molard Frankrike Frankrike 1989-09-1717. september 1989 26 år Cofidis 030.-plass
187 Stephané Rossetto Frankrike Frankrike 1987-04-066. april 1987 29 år Cofidis 061.-plass
188 Florian Senéchal Frankrike Frankrike 1993-07-1010. juli 1993 23 år Cofidis DNF - 12. etappe
189 Kenneth Vanbilsen Belgia Belgia 1990-06-011. juni 1990 26 år Cofidis DNF - 14. etappe
Portugisisk mester 191 José Mendes Portugal Portugal 1985-04-2424. april 1985 31 år Bora-Argon 18 054.-plass
192 Cesare Benedetti Italia Italia 1987-08-033. august 1987 29 år Bora-Argon 18 093.-plass
193 Silvio Herklotz Tyskland Tyskland 1994-05-066. mai 1994 22 år Bora-Argon 18 DNS - 11. etappe
194 Bartosz Huzarski Polen Polen 1980-10-2727. oktober 1980 35 år Bora-Argon 18 DNF - 10. etappe
195 Gregor Mühlberger Østerrike Østerrike 1994-04-044. april 1994 22 år Bora-Argon 18 114.-plass
196 Christoph Pfingsten Tyskland Tyskland 1987-11-2020. november 1987 28 år Bora-Argon 18 075.-plass
197 Michael Schwarzmann Tyskland Tyskland 1991-01-077. januar 1991 25 år Bora-Argon 18 157.-plass
198 Rüdiger Selig Tyskland Tyskland 1989-02-1919. februar 1989 27 år Bora-Argon 18 156.-plass
199 Scott Thwaites Storbritannia Storbritannia 1990-02-1212. februar 1990 26 år Bora-Argon 18 116.-plass
201 David Arroyo Spania Spania 1980-01-077. januar 1980 36 år Caja Rural-Seguros RGA 122.-plass
202 Pello Bilbao Spania Spania 1990-02-2525. februar 1990 26 år Caja Rural-Seguros RGA 078.-plass
203 Hugh Carthy Storbritannia Storbritannia 1994-07-099. juli 1994 22 år Caja Rural-Seguros RGA 125.-plass
204 José Gonçalves Portugal Portugal 1989-02-1313. februar 1989 27 år Caja Rural-Seguros RGA DNF - 11. etappe
205 Ángel Madrazo Spania Spania 1988-07-3030. juli 1988 28 år Caja Rural-Seguros RGA DNF - 14. etappe
206 Lluís Mas Spania Spania 1989-01-1515. januar 1989 27 år Caja Rural-Seguros RGA DNS - 5. etappe
207 Sergio Pardilla Spania Spania 1984-01-1616. januar 1984 32 år Caja Rural-Seguros RGA 018.-plass
208 Eduard Prades Spania Spania 1987-08-099. august 1987 29 år Caja Rural-Seguros RGA 073.-plass
209 Jamie Rosón Spania Spania 1993-01-1010. januar 1993 23 år Caja Rural-Seguros RGA 127.-plass
211 Romain Sicard Frankrike Frankrike 1988-01-011. januar 1988 28 år Team Direct Énergie 055.-plass
212 Ryan Anderson Canada Canada 1987-07-2222. juli 1987 29 år Team Direct Énergie 136.-plass
213 Lilian Calmejane Frankrike Frankrike 1992-12-066. desember 1992 23 år Team Direct Énergie 070.-plass
214 Romain Cardis Frankrike Frankrike 1992-08-1212. august 1992 24 år Team Direct Énergie 148.-plass
215 Tony Hurel Frankrike Frankrike 1987-11-011. november 1987 28 år Team Direct Énergie DNF - 9. etappe
216 Fabrice Jeandesboz Frankrike Frankrike 1984-12-044. desember 1984 31 år Team Direct Énergie DNF - 12. etappe
217 Julien Morice Frankrike Frankrike 1991-07-2020. juli 1991 25 år Team Direct Énergie 150.-plass
218 Bryan Nauleau Frankrike Frankrike 1988-03-1717. mars 1988 28 år Team Direct Énergie 146.-plass
219 Perrig Quéméneur Frankrike Frankrike 1984-04-2626. april 1984 32 år Team Direct Énergie 074.-plass

Noter[rediger | rediger kilde]

Type numrering
  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start): startet ikke etappen; DNF (did not finish): fullførte ikke etappen; HD (hors délais): kom ikke i mål innen tidsfristen; DQ: diskvalifisert

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]