Liste over byer i Tyskland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over byer i Tyskland. Den omfatter bare byer som har byrettigheter.

Byer[rediger | rediger kilde]

A[rediger | rediger kilde]

Aach (Baden-Württemberg)
Aachen (Nordrhein-Westfalen)
Aalen (Baden-Württemberg)
Abenberg (Bayern)
Abensberg (Bayern)
Achern (Baden-Württemberg)
Achim (Niedersachsen)
Adelsheim (Baden-Württemberg)
Adenau (Rheinland-Pfalz)
Adorf/Vogtl. (Sachsen)
Ahaus (Nordrhein-Westfalen)
Ahlen (Nordrhein-Westfalen)
Ahrensburg (Schleswig-Holstein)
Aichach (Bayern)
Aichtal (Baden-Württemberg)
Aken (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
Albstadt (Baden-Württemberg)
Alfeld (Leine) (Niedersachsen)
Allendorf (Lumda) (Hessen)
Allstedt (Sachsen-Anhalt)
Alpirsbach (Baden-Württemberg)
Alsfeld (Hessen)
Alsdorf (Nordrhein-Westfalen)
Alsleben (Saale) (Sachsen-Anhalt)
Altdorf bei Nürnberg (Bayern)
Altena (Nordrhein-Westfalen)
Altenau (Niedersachsen)
Altenberg (Sachsen)
Altenburg (Thüringen)
Altenkirchen (Westerwald) (Rheinl.-Pfalz)
Altensteig (Baden-Württemberg)
Altentreptow (Mecklenburg-Vorpommern)
Altlandsberg (Brandenburg)
Altötting (Bayern)
Alzenau in Unterfranken (Bayern)
Alzey (Rheinland-Pfalz)
Amberg (Bayern)
Amöneburg (Hessen)
Amorbach (Bayern)
Andernach (Rheinland-Pfalz)
Angermünde (Brandenburg)
Anklam (Mecklenburg-Vorpommern)
Annaberg-Buchholz (Sachsen)
Annaburg (Sachsen-Anhalt)
Annweiler am Trifels (Rheinland-Pfalz)
Ansbach (Bayern)
Apolda (Thüringen)
Arendsee (Altmark) (Sachsen-Anhalt)
Arneburg (Sachsen-Anhalt)
Arnis (Schleswig-Holstein)
Arnsberg (Nordrhein-Westfalen)
Arnstadt (Thüringen)
Arnstein (Bayern)
Artern/Unstrut (Thüringen)
Arzberg (Bayern)
Aschaffenburg (Bayern)
Aschersleben (Sachsen-Anhalt)
Asperg (Baden-Württemberg)
Aßlar (Hessen)
Attendorn (Nordrhein-Westfalen)
Aub (Bayern)
Aue (Sachsen)
Auerbach in der Oberpfalz (Bayern)
Auerbach (Vogtland) (Sachsen)
Augsburg (Bayern)
Augustusburg (Sachsen)
Aulendorf (Baden-Württemberg)
Auma (Thüringen)
Aurich (Niedersachsen)


B[rediger | rediger kilde]

Babenhausen (Hessen)
Bacharach (Rheinland-Pfalz)
Backnang (Baden-Württemberg)
Bad Aibling (Bayern)
Bad Arolsen (Hessen)
Bad Bentheim (Niedersachsen)
Bad Bergzabern (Rheinland-Pfalz)
Bad Berka (Thüringen)
Bad Berleburg (Nordrhein-Westfalen)
Bad Berneck im Fichtelgebirge (Bayern)
Bad Bevensen (Niedersachsen)
Bad Bibra (Sachsen-Anhalt)
Bad Blankenburg (Thüringen)
Bad Bramstedt (Schleswig-Holstein)
Bad Breisig (Rheinland-Pfalz)
Bad Brückenau (Bayern)
Bad Buchau (Baden-Württemberg)
Bad Camberg (Hessen)
Bad Colberg-Heldburg (Thüringen)
Bad Doberan (Mecklenburg-Vorp.)
Bad Driburg (Nordrhein-Westfalen)
Bad Düben (Sachsen)
Bad Dürkheim (Rheinland-Pfalz)
Bad Dürrenberg (Sachsen-Anhalt)
Bad Dürrheim (Baden-Württemberg)
Bad Elster (Sachsen)
Bad Ems (Rheinland-Pfalz)
Baden-Baden (Baden-Württemberg)
Bad Fallingbostel (Niedersachsen)
Bad Frankenhausen/Kyffhäuser (Thür.)
Bad Freienwalde (Oder) (Brandenburg)
Bad Friedrichshall (Baden-Württ.)
Bad Gandersheim (Niedersachsen)
Bad Gottleuba-Berggießhübel (Sachs.)
Bad Griesbach im Rottal (Bayern)
Bad Grund (Harz) (Niedersachsen)
Bad Harzburg (Niedersachsen)
Bad Herrenalb (Baden-Württemberg)
Bad Hersfeld (Hessen)
Bad Homburg vor der Höhe (Hessen)
Bad Honnef (Nordrhein-Westfalen)
Bad Hönningen (Rheinland-Pfalz)
Bad Iburg (Niedersachsen)
Bad Karlshafen (Hessen)
Bad Kissingen (Bayern)
Bad König (Hessen)
Bad Königshofen im Grabfeld (Bayern)
Bad Kösen (Sachsen-Anhalt)
Bad Köstritz (Thüringen)
Bad Kötzting (Bayern)
Bad Kreuznach (Rheinland-Pfalz)
Bad Krozingen (Baden-Württemberg)
Bad Laasphe (Nordrhein-Westfalen)
Bad Langensalza (Thüringen)
Bad Lauchstädt (Sachsen-Anhalt)
Bad Lausick (Sachsen)
Bad Lauterberg im Harz (Nieders.)
Bad Liebenstein (Thüringen)
Bad Liebenwerda (Brandenburg)
Bad Liebenzell (Baden-Württemberg)
Bad Lippspringe (Nordrhein-Westfalen)
Bad Lobenstein (Thüringen)
Bad Marienberg (Rheinl.-Pf.)
Bad Mergentheim (Baden-Württ.)
Bad Münder am Deister (Nieders.)
Bad Münster am Stein-Ebernburg (R.P.)
Bad Münstereifel (Nordrhein-Westfalen)
Bad Muskau (Sachsen)
Bad Nauheim (Hessen)
Bad Nenndorf (Niedersachsen)
Bad Neuenahr-Ahrweiler (Rheinl.-Pfalz)
Bad Neustadt an der Saale (Bayern)
Bad Oeynhausen (Nordrhein-Westfalen)
Bad Oldesloe (Schleswig-Holstein)
Bad Orb (Hessen)
Bad Pyrmont (Niedersachsen)
Bad Rappenau (Baden-Württemberg)
Bad Reichenhall (Bayern)
Bad Rodach (Bayern)
Bad Sachsa (Niedersachsen)
Bad Säckingen (Baden-Württ.)
Bad Salzdetfurth (Niedersachsen)
Bad Salzuflen (Nordrhein-Westf.)
Bad Salzungen (Thüringen)
Bad Saulgau (Baden-Württemberg)
Bad Schandau (Sachsen)
Bad Schmiedeberg (Sachsen-Anh.)
Bad Schussenried (Baden-Württ.)
Bad Schwalbach (Hessen)
Bad Schwartau (Schleswig-Holst.)
Bad Segeberg (Schleswig-Holstein)
Bad Sobernheim (Rheinland-Pfalz)
Bad Soden am Taunus (Hessen)
Bad Soden-Salmünster (Hessen)
Bad Sooden-Allendorf (Hessen)
Bad Staffelstein (Bayern)
Bad Sulza (Thüringen)
Bad Sülze (Mecklenburg-Vorp.)
Bad Teinach-Zavelstein (Baden-W.)
Bad Tennstedt (Thüringen)
Bad Tölz (Bayern)
Bad Urach (Baden-Württemberg)
Bad Vilbel (Hessen)
Bad Waldsee (Baden-Württemberg)
Bad Wildbad (Baden-Württemberg)
Bad Wildungen (Hessen)
Bad Wilsnack (Brandenburg)
Bad Wimpfen (Baden-Württemberg)
Bad Windsheim (Bayern)
Bad Wörishofen (Bayern)
Bad Wünnenberg (Nordrh.-Westf.)
Bad Wurzach (Baden-Württemberg)
Baesweiler (Nordrhein-Westfalen)
Baiersdorf (Bayern)
Balingen (Baden-Württemberg)
Ballenstedt (Sachsen-Anhalt)
Balve (Nordrhein-Westfalen)
Bamberg (Bayern)
Barby (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
Bargteheide (Schleswig-Holstein)
Barmstedt (Schleswig-Holstein)
Bärnau (Bayern)
Barntrup (Nordrhein-Westfalen)
Barsinghausen (Niedersachsen)
Barth (Mecklenburg-Vorpommern)
Baruth/Mark (Brandenburg)
Bassum (Niedersachsen)
Battenberg (Eder) (Hessen)
Baumholder (Rheinland-Pfalz)
Baunach (Bayern)
Baunatal (Hessen)
Bautzen (Sachsen)
Bayreuth (Bayern)
Bebra (Hessen)
Beckum (Nordrhein-Westfalen)
Bedburg (Nordrhein-Westfalen)
Beelitz (Brandenburg)
Beerfelden (Hessen)
Beeskow (Brandenburg)
Beilngries (Bayern)
Beilstein (Baden-Württemberg)
Belgern (Sachsen)
Belzig (Brandenburg)
Bendorf (Rheinland-Pfalz)
Benneckenstein (Harz) (Sachsen-Anhalt)
Bensheim (Hessen)
Berching (Bayern)
Berga/Elster (Thüringen)
Bergen (Niedersachsen)
Bergen auf Rügen (Mecklenburg-Vorp.)
Bergheim (Nordrhein-Wedtfalen)
Bergisch Gladbach (Nordrhein-Westf.)
Bergkamen (Nordrhein-Westfalen)
Bergneustadt (Nordrhein-Westfalen)
Berka/Werra (Thüringen)
Berlin (Land Berlin / Bundeshauptstadt)
Bernau bei Berlin (Brandenburg)
Bernburg (Saale) (Sachsen-Anhalt)
Bernkastel-Kues (Rheinland-Pfalz)
Bernsdorf (Sachsen)
Bernstadt auf dem Eigen (Sachsen)
Bersenbrück (Niedersachsen)
Besigheim (Baden-Württemberg)
Betzdorf (Rheinland-Pfalz)
Betzenstein (Bayern)
Beverungen (Nordrhein-Westfalen)
Bexbach (Saarland)
Biberach an der Riß (Baden-Württ.)
Biedenkopf (Hessen)
Bielefeld (Nordrhein-Westfalen)
Biesenthal (Brandenburg)
Bietigheim-Bissingen (Baden-Württ.)
Billerbeck (Nordrhein-Westfalen)
Bingen am Rhein (Rheinland-Pfalz)
Birkenfeld (Rheinland-Pfalz)
Bischofsheim an der Rhön (Bayern)
Bischofswerda (Sachsen)
Bismark (Altmark) (Sachsen-Anhalt)
Bitburg (Rheinland-Pfalz)
Bitterfeld (Sachsen-Anhalt)
Blankenburg (Harz) (Sachsen-Anhalt)
Blankenhain (Thüringen)
Blaubeuren (Baden-Württemberg)
Bleckede (Niedersachsen)
Bleicherode (Thüringen)
Blieskastel (Saarland)
Blomberg (Nordrhein-Westfalen)
Blumberg (Baden-Württemberg)
Bobingen (Bayern)
Böblingen (Baden-Württemberg)
Bocholt (Nordrhein-Westfalen)
Bochum (Nordrhein-Westfalen)
Bockenem (Niedersachsen)
Bodenwerder (Niedersachsen)
Bogen (Bayern)
Böhlen (Sachsen)
Boizenburg/Elbe (Mecklenburg-Vorp.)
Bonn (Nordrhein-Westfalen)
Bonndorf im Schwarzwald (Baden-W.)
Bönnigheim (Baden-Württemberg)
Bopfingen (Baden-Württemberg)
Boppard (Rheinland-Pfalz)
Borgentreich (Nordrhein-Westfalen)
Borgholzhausen (Nordrhein-Westfalen)
Borken (Nordrhein-Westfalen)
Borken (Hessen) (Hessen)
Borkum (Niedersachsen)
Borna (Sachsen)
Bornheim (Nordrhein-Westfalen)
Bottrop (Nordrhein-Westfalen)
Boxberg (Baden-Württemberg)
Brackenheim (Baden-Württemberg)
Brake (Unterweser) (Niedersachsen)
Brakel (Nordrhein-Westfalen)
Bramsche (Niedersachsen)
Brandenburg an der Havel (Brandenb.)
Brand-Erbisdorf (Sachsen)
Brandis (Sachsen)
Braubach (Rheinland-Pfalz)
Braunfels (Hessen)
Braunlage (Niedersachsen)
Bräunlingen (Baden-Württemberg)
Braunsbedra (Sachsen-Anhalt)
Braunschweig (Niedersachsen)
Breckerfeld (Nordrhein-Westfalen)
Bredstedt (Schleswig-Holstein)
Brehna (Sachsen-Anhalt)
Breisach am Rhein (Baden-Württemb.)
Bremen (Land Bremen / Freie Hansestadt)
Bremerhaven (Land Bremen)
Bremervörde (Niedersachsen)
Bretten (Baden-Württemberg)
Breuberg (Hessen)
Brilon (Nordrhein-Westfalen)
Brotterode (Thüringen)
Bruchköbel (Hessen)
Bruchsal (Baden-Württemberg)
Brück (Brandenburg)
Brüel (Mecklenburg-Vorpommern)
Brühl (Nordrhein-Westfalen)
Brunsbüttel (Schleswig-Holstein)
Brüssow (Brandenburg)
Buchen (Odenwald) (Baden-Württ.)
Buchholz in der Nordheide (Nieders.)
Buchloe (Bayern)
Bückeburg (Niedersachsen)
Buckow (Märkische Schweiz) (Brandenburg)
Büdelsdorf (Schleswig-Holstein)
Büdingen (Hessen)
Bühl (Baden-Württemberg)
Bünde (Nordrhein-Westfalen)
Büren (Nordrhein-Westfalen)
Burg (Sachsen-Anhalt)
Burgau (Bayern)
Burgbernheim (Bayern)
Burgdorf (Niedersachsen)
Bürgel (Thüringen)
Burghausen (Bayern)
Burgkunstadt (Bayern)
Burglengenfeld (Bayern)
Burgstädt (Sachsen)
Burg Stargard (Mecklenburg-Vorp.)
Burgwedel (Niedersachsen)
Burladingen (Baden-Württemberg)
Burscheid (Nordrhein-Westfalen)
Bürstadt (Hessen)
Buttelstedt (Thüringen)
Buttstädt (Thüringen)
Butzbach (Hessen)
Bützow (Mecklenburg-Vorpommern)
Buxtehude (Niedersachsen)


C[rediger | rediger kilde]

Calau (Brandenburg)
Calbe (Saale) (Sachsen-Anhalt)
Calw (Baden-Württemberg)
Camburg (Thüringen)
Castrop-Rauxel (Nordrhein-Westfalen)
Celle (Niedersachsen)
Cham (Bayern)
Chemnitz (Sachsen)
Clausthal-Zellerfeld (Nieders.)
Clingen (Thüringen)
Cloppenburg (Niedersachsen)
Coburg (Bayern)
Cochem (Rheinland-Pfalz)
Coesfeld (Nordrhein-Westfalen)
Colditz (Sachsen)
Coswig (Sachsen)
Coswig (Anhalt) (Sachsen-Anhalt)
Cottbus (Brandenburg)
Crailsheim (Baden-Württemberg)
Creglingen (Baden-Württemberg)
Creußen (Bayern)
Creuzburg (Thüringen)
Crimmitschau (Sachsen)
Crivitz (Mecklenburg-Vorpommern)
Cuxhaven (Niedersachsen)


D[rediger | rediger kilde]

Dachau (Bayern)
Dahlen (Sachsen)
Dahme/Mark (Brandenburg)
Dahn (Rheinland-Pfalz)
Damme (Niedersachsen)
Dannenberg (Elbe) (Niedersachsen)
Dargun (Mecklenburg-Vorpommern)
Darmstadt (Hessen)
Dassel (Niedersachsen)
Dassow (Mecklenburg-Vorpommern)
Datteln (Nordrhein-Westfalen)
Daun (Rheinland-Pfalz)
Deggendorf (Bayern)
Deidesheim (Rheinland-Pfalz)
Delbrück (Nordrhein-Westfalen)
Delitzsch (Sachsen)
Delmenhorst (Niedersachsen)
Demmin (Mecklenburg-Vorpommern)
Derenburg (Sachsen-Anhalt)
Dessau (Sachsen-Anhalt)
Detmold (Nordrhein-Westfalen)
Dettelbach (Bayern)
Dieburg (Hessen)
Diemelstadt (Hessen)
Diepholz (Niedersachsen)
Dierdorf (Rheinland-Pfalz)
Dietenheim (Baden-Württemberg)
Dietfurt an der Altmühl (Bayern)
Dietzenbach (Hessen)
Diez (Rheinland-Pfalz)
Dillenburg (Hessen)
Dillingen an der Donau (Bayern)
Dillingen/Saar (Saarland)
Dingelstädt (Thüringen)
Dingolfing (Bayern)
Dinkelsbühl (Bayern)
Dinklage (Niedersachsen)
Dinslaken (Nordrhein-Westfalen)
Dippoldiswalde (Sachsen)
Dissen am Teutoburger Wald (Nieders.)
Ditzingen (Baden-Württemberg)
Döbeln (Sachsen)
Doberlug-Kirchhain (Brandenburg)
Döbern (Brandenburg)
Dohna (Sachsen)
Dömitz (Mecklenburg-Vorpommern)
Dommitzsch (Sachsen)
Donaueschingen (Baden-Württemberg)
Donauwörth (Bayern)
Donzdorf (Baden-Württemberg)
Dorfen (Bayern)
Dormagen (Nordrhein-Westfalen)
Dornburg/Saale (Thüringen)
Dornhan (Baden-Württemberg)
Dornstetten (Baden-Württemberg)
Dorsten (Nordrhein-Westfalen)
Dortmund (Nordrhein-Westfalen)
Dransfeld (Niedersachsen)
Drebkau (Brandenburg)
Dreieich (Hessen)
Drensteinfurt (Nordrhein-Westfalen)
Dresden (Forbundslandshovedstad i Sachsen)
Drolshagen (Nordrhein-Westfalen)
Duderstadt (Niedersachsen)
Duisburg (Nordrhein-Westfalen)
Dülmen (Nordrhein-Westfalen)
Düren (Nordrhein-Westfalen)
Düsseldorf (Forbundslandshovedstad i NRW)


E[rediger | rediger kilde]

Ebeleben (Thüringen)
Eberbach (Baden-Württemberg)
Ebermannstadt (Bayern)
Ebern (Bayern)
Ebersbach an der Fils (Baden-Württ.)
Ebersbach (Sachsen)
Ebersberg (Bayern)
Eberswalde (Brandenburg)
Eckartsberga (Sachsen-Anhalt)
Eckernförde (Schleswig-Holstein)
Edenkoben (Rheinland-Pfalz)
Egeln (Sachsen-Anhalt)
Eggenfelden (Bayern)
Eggesin (Mecklenburg-Vorpommern)
Ehingen (Donau) (Baden-Württemberg)
Ehrenfriedersdorf (Sachsen)
Eibelstadt (Bayern)
Eibenstock (Sachsen)
Eichstätt (Bayern)
Eilenburg (Sachsen)
Einbeck (Niedersachsen)
Eisenach (Thüringen)
Eisenberg (Thüringen)
Eisenberg (Pfalz) (Rheinland-Pfalz)
Eisenhüttenstadt (Brandenburg)
Eisfeld (Thüringen)
Eisleben (Sachsen-Anhalt)
Eislingen/Fils (Baden-Württemberg)
Elbingerode (Harz) (Sachsen-Anhalt)
Ellingen (Bayern)
Ellrich (Thüringen)
Ellwangen (Jagst) (Baden-Württemberg)
Elmshorn (Schleswig-Holstein)
Elsfleth (Niedersachsen)
Elsterberg (Sachsen)
Elsterwerda (Brandenburg)
Elstra (Sachsen)
Elterlein (Sachsen)
Eltmann (Bayern)
Eltville am Rhein (Hessen)
Elzach (Baden-Württemberg)
Elze (Niedersachsen)
Emden (Niedersachsen)
Emmendingen (Baden-Württemberg)
Emmerich am Rhein (Nordrhein-Westf.)
Emsdetten (Nordrhein-Westfalen)
Endingen am Kaiserstuhl (Baden-Württ.)
Engen (Baden-Württemberg)
Enger (Nordrhein-Westfalen)
Ennepetal (Nordrhein-Westfalen)
Ennigerloh (Nordrhein-Westfalen)
Eppelheim (Baden-Württemberg)
Eppingen (Baden-Württemberg)
Eppstein (Hessen)
Erbach (Baden-Württemberg)
Erbach (Odenwald) (Hessen)
Erbendorf (Bayern)
Erding (Bayern)
Erftstadt (Nordrhein-Westfalen)
Erfurt (Forbundslandshovedstad i Thüringen)
Erkelenz (Nordrhein-Westfalen)
Erkner (Brandenburg)
Erkrath (Nordrhein-Westfalen)
Erlangen (Bayern)
Erlenbach am Main (Bayern)
Erwitte (Nordrhein-Westfalen)
Eschborn (Hessen)
Eschenbach in der Oberpfalz (Bayern)
Eschershausen (Niedersachsen)
Eschwege (Hessen)
Eschweiler (Nordrhein-Westfalen)
Esens (Niedersachsen)
Espelkamp (Nordrhein-Westfalen)
Essen (Nordrhein-Westfalen)
Esslingen am Neckar (Baden-Württ.)
Ettenheim (Baden-Württemberg)
Ettlingen (Baden-Württemberg)
Euskirchen (Nordrhein-Westfalen)
Eutin (Schleswig-Holstein)


F[rediger | rediger kilde]

Falkenberg/Elster (Brandenburg)
Falkensee (Brandenburg)
Falkenstein/Harz (Sachsen-Anhalt)
Falkenstein/Vogtl. (Sachsen)
Fehmarn (Schleswig-Holstein)
Fellbach (Baden-Württemberg)
Felsberg (Hessen))
Feuchtwangen (Bayern)
Filderstadt (Baden-Württemberg)
Finsterwalde (Brandenburg)
Fladungen (Bayern)
Flensburg (Schleswig-Holstein)
Flöha (Sachsen)
Flörsheim am Main (Hessen)
Forchheim (Bayern)
Forchtenberg (Baden-Württemberg)
Forst (Lausitz) (Brandenburg)
Frankenau (Hessen)
Frankenberg (Eder) (Hessen)
Frankenberg/Sa. (Sachsen)
Frankenthal (Pfalz) (Rheinland-Pfalz)
Frankfurt am Main (Hessen)
Frankfurt (Oder) (Brandenburg)
Franzburg (Mecklenburg-Vorpommern)
Frauenstein (Sachsen)
Frechen (Nordrhein-Westfalen)
Freiberg am Neckar (Baden-Württemb.)
Freiberg (Sachsen)
Freiburg im Breisgau (Baden-Württemb.)
Freilassing (Bayern)
Freinsheim (Rheinland-Pfalz)
Freising (Bayern)
Freital (Sachsen)
Freren (Niedersachsen)
Freudenberg (Baden-Württemberg)
Freudenberg (Nordrhein-Westfalen)
Freudenstadt (Baden-Württemberg)
Freyburg (Unstrut) (Sachsen-Anhalt)
Freystadt (Bayern)
Freyung (Bayern)
Fridingen an der Donau (Baden-Württ.)
Friedberg (Bayern)
Friedberg (Hessen) (Hessen)
Friedland (Mecklenburg-Vorpommern)
Friedland (Brandenburg)
Friedrichroda (Thüringen)
Friedrichsdorf (Hessen)
Friedrichshafen (Baden-Württemberg)
Friedrichstadt (Schleswig-Holstein)
Friedrichsthal (Saarland)
Friesack (Brandenburg)
Friesoythe (Niedersachsen)
Fritzlar (Hessen)
Frohburg (Sachsen)
Fröndenberg/Ruhr (Nordrhein-Westfalen)
Fulda (Hessen)
Fürstenau (Niedersachsen)
Fürstenberg/Havel (Brandenburg)
Fürstenfeldbruck (Bayern)
Fürstenwalde/Spree (Brandenburg)
Fürth (Bayern)
Furth im Wald (Bayern)
Furtwangen im Schwarzwald (Baden-W.)
Füssen (Bayern)


G[rediger | rediger kilde]

Gadebusch (Mecklenburg-Vorpommern)
Gaggenau (Baden-Württemberg)
Gaildorf (Baden-Württemberg)
Gammertingen (Baden-Württemberg)
Garbsen (Niedersachsen)
Garching bei München (Bayern)
Gardelegen (Sachsen-Anhalt)
Garding (Schleswig-Holstein)
Gartz (Oder) (Brandenburg)
Garz/Rügen (Mecklenburg-Vorpomm.)
Gau-Algesheim (Rheinland-Pfalz)
Gebesee (Thüringen)
Gedern (Hessen)
Geesthacht (Schleswig-Holstein)
Gefell (Thüringen)
Gefrees (Bayern)
Gehrden (Niedersachsen)
Gehren (Thüringen)
Geilenkirchen (Nordrhein-Westfalen)
Geisa (Thüringen)
Geiselhöring (Bayern)
Geisenfeld (Bayern)
Geisenheim (Hessen)
Geising (Sachsen)
Geisingen (Baden-Württemberg)
Geislingen (Baden-Württemberg)
Geislingen an der Steige (Baden-Württ.)
Geithain (Sachsen)
Geldern (Nordrhein-Westfalen)
Gelnhausen (Hessen)
Gelsenkirchen (Nordrhein-Westfalen)
Gemünden am Main (Bayern)
Gemünden (Wohra) (Hessen)
Gengenbach (Baden-Württemberg)
Genthin (Sachsen-Anhalt)
Georgsmarienhütte (Niedersachsen)
Gera (Thüringen)
Gerabronn (Baden-Württemberg)
Gerbstedt (Sachsen-Anhalt)
Geretsried (Bayern)
Geringswalde (Sachsen)
Gerlingen (Baden-Württemberg)
Germering (Bayern)
Germersheim (Rheinland-Pfalz)
Gernrode (Sachsen-Anhalt)
Gernsbach (Baden-Württemberg)
Gernsheim (Hessen)
Gerolstein (Rheinland-Pfalz)
Gerolzhofen (Bayern)
Gersfeld (Rhön) (Hessen)
Gersthofen (Bayern)
Gescher (Nordrhein-Westfalen)
Geseke (Nordrhein-Westfalen)
Gevelsberg (Nordrhein-Westfalen)
Geyer (Sachsen)
Giengen an der Brenz (Baden-Württ.)
Gießen (Hessen)
Gifhorn (Niedersachsen)
Gladbeck (Nordrhein-Westfalen)
Gladenbach (Hessen)
Glashütte (Sachsen)
Glauchau (Sachsen)
Glinde (Schleswig-Holstein)
Glücksburg (Ostsee) (Schleswig-Holst.)
Glückstadt (Schleswig-Holstein)
Gnoien (Mecklenburg-Vorpommern)
Goch (Nordrhein-Westfalen)
Goldberg (Mecklenburg-Vorpommern)
Goldkronach (Bayern)
Golßen (Brandenburg)
Gommern (Sachsen-Anhalt)
Göppingen (Baden-Württemberg)
Görlitz (Sachsen)
Goslar (Niedersachsen)
Gößnitz (Thüringen)
Gotha (Thüringen)
Göttingen (Niedersachsen)
Grabow (Mecklenburg-Vorpommern)
Grafenau (Bayern)
Gräfenberg (Bayern)
Gräfenhainichen (Sachsen-Anhalt)
Gräfenthal (Thüringen)
Grafenwöhr (Bayern)
Grafing bei München (Bayern)
Gransee (Brandenburg)
Grebenau (Hessen)
Grebenstein (Hessen)
Greding (Bayern)´
Greifswald (Meckl.-Vorp. / Hansestadt)
Greiz (Thüringen)
Greußen (Thüringen)
Greven (Nordrhein-Westfalen)
Grevenbroich (Nordrhein-Westfalen)
Grevesmühlen (Mecklenburg-Vorp.)
Griesheim (Hessen)
Grimma (Sachsen)
Grimmen (Mecklenburg-Vorpommern)
Gröbzig (Sachsen-Anhalt)
Gröditz (Sachsen)
Groitzsch (Sachsen)
Gronau (Leine) (Niedersachsen)
Gronau (Westf.) (Nordrhein-Westfalen)
Gröningen (Sachsen-Anhalt)
Großalmerode (Hessen)
Groß-Bieberau (Hessen)
Großbottwar (Baden-Württemberg)
Großbreitenbach (Thüringen)
Großenehrich (Thüringen)
Großenhain (Sachsen)
Groß-Gerau (Hessen)
Großräschen (Brandenburg)
Großröhrsdorf (Sachsen)
Großschirma (Sachsen)
Groß-Umstadt (Hessen)
Grünberg (Hessen)
Grünhain-Beierfeld (Sachsen)
Grünsfeld (Baden-Württemberg)
Grünstadt (Rheinland-Pfalz)
Guben (Brandenburg)
Gudensberg (Hessen)
Güglingen (Baden-Württemberg)
Gummersbach (Nordrhein-Westfalen)
Gundelfingen an der Donau (Bayern)
Gundelsheim (Baden-Württemberg)
Güntersberge (Sachsen-Anhalt)
Günzburg (Bayern)
Gunzenhausen (Bayern)
Güsten (Sachsen-Anhalt)
Güstrow (Mecklenburg-Vorpommern)
Gütersloh (Nordrhein-Westfalen)
Gützkow (Mecklenburg-Vorpommern)


H[rediger | rediger kilde]

Haan (Nordrhein-Westfalen)
Hachenburg (Rheinland-Pfalz)
Hadamar (Hessen)
Hadmersleben (Sachsen-Anhalt)
Hagen (Nordrhein-Westfalen)
Hagenbach (Rheinland-Pfalz)
Hagenow (Mecklenburg-Vorpommern)
Haiger (Hessen)
Haigerloch (Baden-Württemberg)
Hainichen (Sachsen)
Haiterbach (Baden-Württemberg)
Halberstadt (Sachsen-Anhalt)
Haldensleben (Sachsen-Anhalt)
Halle (Saale) (Sachsen-Anhalt)
Halle (Westfalen) (Nordrhein-Westfalen)
Hallenberg (Nordrhein-Westfalen)
Hallstadt (Bayern)
Haltern am See (Nordrhein-Westfalen)
Halver (Nordrhein-Westfalen)
Hamburg (Freie und Hansestadt)
Hameln (Niedersachsen)
Hamm (Nordrhein-Westfalen)
Hammelburg (Bayern)
Hamminkeln (Nordrhein-Westfalen)
Hanau (Hessen)
Hannover (Forbundslandshovedstad i Niedersachsen)
Hann. Münden (Niedersachsen)
Harburg (Schwaben) (Bayern)
Hardegsen (Niedersachsen)
Haren (Ems) (Niedersachsen)
Harsewinkel (Nordrhein-Westfalen)
Hartenstein (Sachsen)
Hartha (Sachsen)
Harzgerode (Sachsen-Anhalt)
Haselünne (Niedersachsen)
Haslach im Kinzigtal (Baden-Württ.)
Hasselfelde (Sachsen-Anhalt)
Haßfurt (Bayern)
Hattersheim am Main (Hessen)
Hattingen (Nordrhein-Westfalen)
Hatzfeld (Eder) (Hessen)
Hausach (Baden-Württemberg)
Hauzenberg (Bayern)
Havelberg (Sachsen-Anhalt)
Havelsee (Brandenburg)
Hayingen (Baden-Württemberg)
Hechingen (Baden-Württemberg)
Hecklingen (Sachsen-Anhalt)
Heide (Schleswig-Holstein)
Heideck (Bayern)
Heidelberg (Baden-Württemberg)
Heidenau (Sachsen)
Heidenheim an der Brenz (Baden-Württ.)
Heilbad Heiligenstadt (Thüringen)
Heilbronn (Baden-Württemberg)
Heiligenhafen (Schleswig-Holstein)
Heiligenhaus (Nordrhein-Westfalen)
Heilsbronn (Bayern)
Heimbach (Nordrhein-Westfalen)
Heimsheim (Baden-Württemberg)
Heinsberg (Nordrhein-Westfalen)
Heitersheim (Baden-Württemberg)
Heldrungen (Thüringen)
Helmbrechts (Bayern)
Helmstedt (Niedersachsen)
Hemau (Bayern)
Hemer (Nordrhein-Westfalen)
Hemmingen (Niedersachsen)
Hemmoor (Niedersachsen)
Hemsbach (Baden-Württemberg)
Hennef (Sieg) (Nordrhein-Westfalen)
Hennigsdorf (Brandenburg)
Heppenheim (Bergstraße) (Hessen)
Herbolzheim (Baden-Württemberg)
Herborn (Hessen)
Herbrechtingen (Baden-Württemberg)
Herbstein (Hessen)
Herdecke (Nordrhein-Westfalen)
Herdorf (Rheinland-Pfalz)
Herford (Nordrhein-Westfalen)
Heringen/Helme (Thüringen)
Heringen (Werra) (Hessen)
Hermeskeil (Rheinland-Pfalz)
Hermsdorf (Thüringen)
Herne (Nordrhein-Westfalen)
Herrenberg (Baden-Württemberg)
Herrieden (Bayern)
Herrnhut (Sachsen)
Hersbruck (Bayern)
Herten (Nordrhein-Westfalen)
Herzberg am Harz (Niedersachsen)
Herzberg (Elster) (Brandenburg)
Herzogenaurach (Bayern)
Herzogenrath (Nordrhein-Westfalen)
Hessisch Lichtenau (Hessen)
Hessisch Oldendorf (Niedersachsen)
Hettingen (Baden-Württemberg)
Hettstedt (Sachsen-Anhalt)
Heubach (Baden-Württemberg)
Heusenstamm (Hessen)
Hilchenbach (Nordrhein-Westfalen)
Hildburghausen (Thüringen)
Hilden (Nordrhein-Westfalen)
Hildesheim (Niedersachsen)
Hillesheim (Rheinland-Pfalz)
Hilpoltstein (Bayern)
Hirschau (Bayern)
Hirschberg (Thüringen)
Hirschhorn (Neckar) (Hessen)
Hitzacker (Elbe) (Niedersachsen)
Hochheim am Main (Hessen)
Höchstadt an der Aisch (Bayern)
Höchstädt an der Donau (Bayern)
Hockenheim (Baden-Württemberg)
Hof (Bayern)
Hofgeismar (Hessen)
Hofheim am Taunus (Hessen)
Hofheim in Unterfranken (Bayern)
Hohenberg an der Eger (Bayern)
Hohenleuben (Thüringen)
Hohenmölsen (Sachsen-Anhalt)
Hohen Neuendorf (Brandenburg)
Hohenstein-Ernstthal (Sachsen)
Hohnstein (Sachsen)
Höhr-Grenzhausen (Rheinland-Pfalz)
Hollfeld (Bayern)
Holzgerlingen (Baden-Württemberg)
Holzminden (Niedersachsen)
Homberg (Efze) (Hessen)
Homberg (Ohm) (Hessen)
Homburg (Saar) (Saarland)
Horb am Neckar (Baden-Württemberg)
Hornbach (Rheinland-Pfalz)
Horn-Bad Meinberg (Nordrhein-Westf.)
Hornberg (Baden-Württemberg)
Hornburg (Niedersachsen)
Hörstel (Nordrhein-Westfalen)
Horstmar (Nordrhein-Westfalen)
Höxter (Nordrhein-Westfalen)
Hoya (Niedersachsen)
Hoyerswerda (Sachsen)
Hoym (Sachsen-Anhalt)
Hückelhoven (Nordrhein-Westfalen)
Hückeswagen (Nordrhein-Westfalen)
Hüfingen (Baden-Württemberg)
Hünfeld (Hessen)
Hungen (Hessen)
Hürth (Nordrhein-Westfalen)
Husum (Schleswig-Holstein)


I[rediger | rediger kilde]

Ibbenbüren (Nordrhein-Westfalen)
Ichenhausen (Bayern)
Idar-Oberstein (Rheinland-Pfalz)
Idstein (Hessen)
Illertissen (Bayern)
Ilmenau (Thüringen)
Ilsenburg (Harz) (Sachsen-Anhalt)
Ilshofen (Baden-Württemberg)
Immenhausen (Hessen)
Immenstadt im Allgäu (Bayern)
Ingelfingen (Baden-Württemberg)
Ingelheim am Rhein (Rheinland-Pfalz)
Ingolstadt (Bayern)
Iphofen (Bayern)
Iserlohn (Nordrhein-Westfalen)
Isny im Allgäu (Baden-Württemberg)
Isselburg (Nordrhein-Westfalen)
Itzehoe (Schleswig-Holstein)

J[rediger | rediger kilde]

Jarmen (Mecklenburg-Vorpommern)
Jena (Thüringen)
Jerichow (Sachsen-Anhalt)
Jessen (Elster) (Sachsen-Anhalt)
Jeßnitz (Anhalt) (Sachsen-Anhalt)
Jever (Niedersachsen)
Joachimsthal (Brandenburg)
Johanngeorgenstadt (Sachsen)
Jöhstadt (Sachsen)
Jülich (Nordrhein-Westfalen)
Jüterbog (Brandenburg)

K[rediger | rediger kilde]

Kaarst (Nordrhein-Westfalen)
Kahla (Thüringen)
Kaisersesch (Rheinland-Pfalz)
Kaiserslautern (Rheinland-Pfalz)
Kalbe (Milde) (Sachsen-Anhalt)
Kalkar (Nordrhein-Westfalen)
Kaltenkirchen (Schleswig-Holstein)
Kaltennordheim (Thüringen)
Kamen (Nordrhein-Westfalen)
Kamenz (Sachsen)
Kamp-Lintfort (Nordrhein-Westfalen)
Kandel (Rheinland-Pfalz)
Kandern (Baden-Württemberg)
Kappeln (Schleswig-Holstein)
Karben (Hessen)
Karlsruhe (Baden-Württemberg)
Karlstadt (Bayern)
Kassel (Hessen)
Kastellaun (Rheinland-Pfalz)
Katzenelnbogen (Rheinland-Pfalz)
Kaub (Rheinland-Pfalz)
Kaufbeuren (Bayern)
Kehl (Baden-Württemberg)
Kelbra (Kyffhäuser) (Sachsen-Anhalt)
Kelheim (Bayern)
Kelkheim (Taunus) (Hessen)
Kellinghusen (Schleswig-Holstein)
Kelsterbach (Hessen)
Kemberg (Sachsen-Anhalt)
Kemnath (Bayern)
Kempen (Nordrhein-Westfalen)
Kempten (Allgäu) (Bayern)
Kenzingen (Baden-Württemberg)
Kerpen (Nordrhein-Westfalen)
Ketzin (Brandenburg)
Kevelaer (Nordrhein-Westfalen)
Kiel (Forbundslandshovedstad i Schl.-Holst.)
Kierspe (Nordrhein-Westfalen)
Kindelbrück (Thüringen)
Kirchberg (Sachsen)
Kirchberg an der Jagst (Baden-Württ.)
Kirchberg (Hunsrück) (Rheinland-Pfalz)
Kirchen (Sieg) (Rheinland-Pfalz)
Kirchenlamitz (Bayern)
Kirchhain (Hessen)
Kirchheimbolanden (Rheinland-Pfalz)
Kirchheim unter Teck (Baden-Württemb.)
Kirn (Rheinland-Pfalz)
Kirtorf (Hessen)
Kitzingen (Bayern)
Kitzscher (Sachsen)
Kleve (Nordrhein-Westfalen)
Klingenberg am Main (Bayern)
Klingenthal/Sa. (Sachsen)
Klötze (Sachsen-Anhalt)
Klütz (Mecklenburg-Vorpommern)
Knittlingen (Baden-Württemberg)
Koblenz (Rheinland-Pfalz)
Kohren-Sahlis (Sachsen)
Kolbermoor (Bayern)
Kölleda (Thüringen)
Köln (Nordrhein-Westfalen)
Königsberg in Bayern (Bayern)
Königsbrück (Sachsen)
Königsbrunn (Bayern)
Königsee (Thüringen)
Königslutter am Elm (Niedersachsen)
Königstein im Taunus (Hessen)
Königstein (Sächsische Schweiz) (Sa.)
Königswinter (Nordrhein-Westfalen)
Königs Wusterhausen (Brandenburg)
Könnern (Sachsen-Anhalt)
Konstanz (Baden-Württemberg)
Konz (Rheinland-Pfalz)
Korbach (Hessen)
Korntal-Münchingen (Baden-Württemb.)
Kornwestheim (Baden-Württemberg)
Korschenbroich (Nordrhein-Westfalen)
Köthen (Anhalt) (Sachsen-Anhalt)
Kraichtal (Baden-Württemberg)
Krakow am See (Mecklenb.-Vorpomm.)
Kranichfeld (Thüringen)
Krautheim (Baden-Württemberg)
Krefeld (Nordrhein-Westfalen)
Kremmen (Brandenburg)
Krempe (Schleswig-Holstein)
Kreuztal (Nordrhein-Westfalen)
Kronach (Bayern)
Kronberg im Taunus (Hessen)
Kröpelin (Mecklenburg-Vorpommern)
Kroppenstedt (Sachsen-Anhalt)
Krumbach (Schwaben) (Bayern)
Kühlungsborn (Mecklenb.-Vorpommern)
Kulmbach (Bayern)
Külsheim (Baden-Württemberg)
Künzelsau (Baden-Württemberg)
Kupferberg (Bayern)
Kuppenheim (Baden-Württemberg)
Kusel (Rheinland-Pfalz)
Kyllburg (Rheinland-Pfalz)
Kyritz (Brandenburg)


L[rediger | rediger kilde]

Laage (Mecklenburg-Vorpommern)
Laatzen (Niedersachsen)
Ladenburg (Baden-Württemberg)
Lage (Nordrhein-Westfalen)
Lahnstein (Rheinland-Pfalz)
Lahr/Schwarzwald (Baden-Württemberg)
Laichingen (Baden-Württemberg)
Lambrecht (Pfalz) (Rheinland-Pfalz)
Lampertheim (Hessen)
Landau an der Isar (Bayern)
Landau in der Pfalz (Rheinland-Pfalz)
Landsberg am Lech (Bayern)
Landsberg (Sachsen-Anhalt)
Landshut (Bayern)
Landstuhl (Rheinland-Pfalz)
Langelsheim (Niedersachsen)
Langen (Niedersachsen)
Langen (Hessen) (Hessen)
Langenau (Baden-Württemberg)
Langenburg (Baden-Württemberg)
Langenfeld (Rheinland) (Nordrhein-Westf.)
Langenhagen (Niedersachsen)
Langenselbold (Hessen)
Langenzenn (Bayern)
Langewiesen (Thüringen)
Lassan (Mecklenburg-Vorpommern)
Laubach (Hessen)
Laucha an der Unstrut (Sachsen-Anhalt)
Lauchhammer (Brandenburg)
Lauchheim (Baden-Württemberg)
Lauda-Königshofen (Baden-Württemberg)
Lauenburg/Elbe (Schleswig-Holstein)
Lauf an der Pegnitz (Bayern)
Laufen (Bayern)
Laufenburg (Baden) (Baden-Württemberg)
Lauffen am Neckar (Baden-Württemberg)
Lauingen (Donau) (Bayern)
Laupheim (Baden-Württemberg)
Lauscha (Thüringen)
Lauta (Sachsen)
Lauter/Sa. (Sachsen)
Lauterbach (Hessen) (Hessen)
Lauterecken (Rheinland-Pfalz)
Lauterstein (Baden-Württemberg)
Lebach (Saarland)
Lebus (Brandenburg)
Leer (Ostfriesland) (Niedersachsen)
Lehesten (Thüringen)
Lehrte (Niedersachsen)
Leichlingen (Rheinland) (Nordrh.-Westf.)
Leimen (Baden) (Baden-Württemberg)
Leinefelde-Worbis (Thüringen)
Leinfelden-Echterdingen (Baden-Württ.)
Leipheim (Bayern)
Leipzig (Sachsen)
Leisnig (Sachsen)
Lemgo (Nordrhein-Westfalen)
Lengefeld (Sachsen)
Lengenfeld (Sachsen)
Lengerich (Nordrhein-Westfalen)
Lennestadt (Nordrhein-Westfalen)
Lenzen (Brandenburg)
Leonberg (Baden-Württemberg)
Leun (Hessen)
Leuna (Sachsen-Anhalt)
Leutenberg (Thüringen)
Leutershausen (Bayern)
Leutkirch im Allgäu (Baden-Württemb.)
Leverkusen (Nordrhein-Westfalen)
Lich (Hessen)
Lichtenau (Baden-Württemberg)
Lichtenau (Nordrhein-Westfalen)
Lichtenberg (Bayern)
Lichtenfels (Bayern)
Lichtenfels (Hessen)
Lichtenstein/Sa. (Sachsen)
Liebenau (Hessen)
Liebenwalde (Brandenburg)
Lieberose (Brandenburg)
Liebstadt (Sachsen)
Limbach-Oberfrohna (Sachsen)
Limburg an der Lahn (Hessen)
Lindau (Sachsen-Anhalt)
Lindau (Bodensee) (Bayern)
Linden (Hessen)
Lindenberg im Allgäu (Bayern)
Lindenfels (Hessen)
Lindow (Mark) (Brandenburg)
Lingen (Ems) (Niedersachsen)
Linnich (Nordrhein-Westfalen)
Linz am Rhein (Rheinland-Pfalz)
Lippstadt (Nordrhein-Westfalen)
Löbau (Sachsen)
Löbejün (Sachsen-Anhalt)
Loburg (Sachsen-Anhalt)
Löffingen (Baden-Württemberg)
Lohmar (Nordrhein-Westfalen)
Lohne (Oldenburg) (Niedersachsen)
Löhne (Nordrhein-Westfalen)
Lohr am Main (Bayern)
Loitz (Mecklenburg-Vorpommern)
Lollar (Hessen)
Lommatzsch (Sachsen)
Löningen (Niedersachsen)
Lorch (Baden-Württemberg)
Lorch (Hessen)
Lörrach (Baden-Württemberg)
Lorsch (Hessen)
Lößnitz (Sachsen)
Löwenstein (Baden-Württemberg)
Lübbecke (Nordrhein-Westfalen)
Lübben (Spreewald) (Brandenburg)
Lübbenau/Spreewald (Brandenburg)
Lübeck (Schleswig-Holst. / Hansestadt)
Lübtheen (Mecklenburg-Vorpommern)
Lübz (Mecklenburg-Vorpommern)
Lüchow (Wendland) (Niedersachsen)
Lucka (Thüringen)
Luckau (Brandenburg)
Luckenwalde (Brandenburg)
Lüdenscheid (Nordrhein-Westfalen)
Lüdinghausen (Nordrhein-Westfalen)
Ludwigsburg (Baden-Württemberg)
Ludwigsfelde (Brandenburg)
Ludwigshafen am Rhein (Rheinland-Pfalz)
Ludwigslust (Mecklenburg-Vorpommern)
Ludwigsstadt (Bayern)
Lugau/Erzgeb. (Sachsen)
Lügde (Nordrhein-Westfalen)
Lüneburg (Niedersachsen)
Lünen (Nordrhein-Westfalen)
Lunzenau (Sachsen)
Lütjenburg (Schleswig-Holstein)
Lützen (Sachsen-Anhalt)
Lychen (Brandenburg)


M[rediger | rediger kilde]

Magdala (Thüringen)
Magdeburg (Forbundslandshovedstad i Sachs.-A.)
Mahlberg (Baden-Württemberg)
Mainbernheim (Bayern)
Mainburg (Bayern)
Maintal (Hessen)
Mainz (Forbundslandshovedstad i Rheinl.-Pfalz)
Malchin (Mecklenburg-Vorpommern)
Malchow (Mecklenburg-Vorpommern)
Mannheim (Baden-Württemberg)
Manderscheid (Rheinland-Pfalz)
Mansfeld (Sachsen-Anhalt)
Marbach am Neckar (Baden-Württ.)
Marburg (Hessen)
Marienberg (Sachsen)
Marienmünster (Nordrhein-Westfalen)
Markdorf (Baden-Württemberg)
Markgröningen (Baden-Württemberg)
Märkisch Buchholz (Brandenburg)
Markkleeberg (Sachsen)
Markneukirchen (Sachsen)
Markranstädt (Sachsen)
Marktbreit (Bayern)
Marktheidenfeld (Bayern)
Marktleuthen (Bayern)
Marktoberdorf (Bayern)
Marktredwitz (Bayern)
Marktsteft (Bayern)
Marl (Nordrhein-Westfalen)
Marlow (Mecklenburg-Vorpommern)
Marne (Schleswig-Holstein)
Marsberg (Nordrhein-Westfalen)
Maulbronn (Baden-Württemberg)
Maxhütte-Haidhof (Bayern)
Mayen (Rheinland-Pfalz)
Mechernich (Nordrhein-Westfalen)
Meckenheim (Nordrhein-Westfalen)
Medebach (Nordrhein-Westfalen)
Meerane (Sachsen)
Meerbusch (Nordrhein-Westfalen)
Meersburg (Baden-Württemberg)
Meinerzhagen (Nordrhein-Westfalen)
Meiningen (Thüringen)
Meisenheim (Rheinland-Pfalz)
Meißen (Sachsen)
Meldorf (Schleswig-Holstein)
Melle (Niedersachsen)
Mellrichstadt (Bayern)
Melsungen (Hessen)
Memmingen (Bayern)
Menden (Sauerland) (Nordrh.-Westf.)
Mendig (Rheinland-Pfalz)
Mengen (Baden-Württemberg)
Meppen (Niedersachsen)
Merkendorf (Bayern)
Merseburg (Sachsen-Anhalt)
Merzig (Saarland)
Meschede (Nordrhein-Westfalen)
Meßkirch (Baden-Württemberg)
Meßstetten (Baden-Württemberg)
Mettmann (Nordrhein-Westfalen)
Metzingen (Baden-Württemberg)
Meuselwitz (Thüringen)
Meyenburg (Brandenburg)
Michelstadt (Hessen)
Miesbach (Bayern)
Miltenberg (Bayern)
Mindelheim (Bayern)
Minden (Nordrhein-Westfalen)
Mirow (Mecklenburg-Vorpommern)
Mittenwalde (Brandenburg)
Mitterteich (Bayern)
Mittweida (Sachsen)
Möckern (Sachsen-Anhalt)
Möckmühl (Baden-Württemberg)
Moers (Nordrhein-Westfalen)
Mölln (Schleswig-Holstein)
Mönchengladbach (Nordrhein-Westfalen)
Monheim am Rhein (Nordrhein-Westf.)
Monheim (Bayern)
Monschau (Nordrhein-Westfalen)
Montabaur (Rheinland-Pfalz)
Moosburg an der Isar (Bayern)
Mörfelden-Walldorf (Hessen)
Moringen (Niedersachsen)
Mosbach (Baden-Württemberg)
Mössingen (Baden-Württemberg)
Mücheln (Geiseltal) (Sachsen-Anhalt)
Mügeln (Sachsen)
Mühlacker (Baden-Württemberg)
Mühlberg/Elbe (Brandenburg)
Mühldorf am Inn (Bayern)
Mühlhausen (Thüringen)
Mühlheim am Main (Hessen)
Mühlheim an der Donau (Baden-Württ.)
Mühltroff (Sachsen)
Mülheim an der Ruhr (Nordrhein-Westfalen)
Mülheim-Kärlich (Rheinland-Pfalz)
Müllheim (Baden-Württemberg)
Müllrose (Brandenburg)
Münchberg (Bayern)
Müncheberg (Brandenburg)
München (Forbundslandshovedstad i Bayern)
Münchenbernsdorf (Thüringen)
Munderkingen (Baden-Württemberg)
Münnerstadt (Bayern)
Münsingen (Baden-Württemberg)
Munster (Niedersachsen)
Münster (Nordrhein-Westfalen)
Münstermaifeld (Rheinland-Pfalz)
Münzenberg (Hessen)
Murrhardt (Baden-Württemberg)
Mutzschen (Sachsen)
Mylau (Sachsen)


N[rediger | rediger kilde]

Nabburg (Bayern)
Nagold (Baden-Württemberg)
Naila (Bayern)
Nassau (Rheinland-Pfalz)
Nastätten (Rheinland-Pfalz)
Nauen (Brandenburg)
Naumburg (Hessen)
Naumburg (Saale) (Sachsen-Anhalt)
Naunhof (Sachsen)
Nebra (Unstrut) (Sachsen-Anhalt)
Neckarbischofsheim (Baden-Württemberg)
Neckargemünd (Baden-Württemberg)
Neckarsteinach (Hessen)
Neckarsulm (Baden-Württemberg)
Nerchau (Sachsen)
Neresheim (Baden-Württemberg)
Netphen (Nordrhein-Westfalen)
Nettetal (Nordrhein-Westfalen)
Netzschkau (Sachsen)
Neubrandenburg (Mecklenburg-Vorpomm.)
Neubukow (Mecklenburg-Vorpommern)
Neubulach (Baden-Württemberg)
Neuburg an der Donau (Bayern)
Neudenau (Baden-Württemberg)
Neuenbürg (Baden-Württemberg)
Neuenburg am Rhein (Baden-Württemb.)
Neuenhaus (Niedersachsen)
Neuenrade (Nordrhein-Westfalen)
Neuenstadt am Kocher (Baden-Württemb.)
Neuenstein (Baden-Württemberg)
Neuerburg (Rheinland-Pfalz)
Neuffen (Baden-Württemberg)
Neugersdorf (Sachsen)
Neuhaus am Rennweg (Thüringen)
Neu-Anspach (Hessen)
Neu-Isenburg (Hessen)
Neukalen (Mecklenburg-Vorpommern)
Neukirchen (Hessen)
Neukirchen-Vluyn (Nordrhein-Westfalen)
Neukloster (Mecklenburg-Vorpommern)
Neumark (Thüringen)
Neumarkt in der Oberpfalz (Bayern)
Neumarkt-Sankt Veit (Bayern)
Neumünster (Schleswig-Holstein)
Neunburg vorm Wald (Bayern)
Neunkirchen (Saarland)
Neuötting (Bayern)
Neuruppin (Brandenburg)
Neusalza-Spremberg (Sachsen)
Neusäß (Bayern)
Neuss (Nordrhein-Westfalen)
Neustadt an der Aisch (Bayern)
Neustadt an der Donau (Bayern)
Neustadt an der Waldnaab (Bayern)
Neustadt am Kulm (Bayern)
Neustadt am Rübenberge (Nieders.)
Neustadt an der Orla (Thüringen)
Neustadt an der Weinstraße (Rh.-Pfalz)
Neustadt bei Coburg (Bayern)
Neustadt (Dosse) (Brandenburg)
Neustadt-Glewe (Mecklenburg-Vorp.)
Neustadt (Hessen) (Hessen)
Neustadt in Holstein (Schlesw.-Holst.)
Neustadt i Sachsen (Sachsen)
Neustrelitz (Mecklenburg-Vorpommern)
Neutraubling (Bayern)
Neu-Ulm (Bayern)
Neuwied (Rheinland-Pfalz)
Nidda (Hessen)
Niddatal (Hessen)
Nidderau (Hessen)
Nideggen (Nordrhein-Westfalen)
Niebüll (Schleswig-Holstein)
Niedenstein (Hessen)
Niederkassel (Nordrhein-Westfalen)
Niedernhall (Baden-Württemberg)
Niederstetten (Baden-Württemberg)
Niederstotzingen (Baden-Württemb.)
Nieheim (Nordrhein-Westfalen)
Niemegk (Brandenburg)
Nienburg (Saale) (Sachsen-Anhalt)
Nienburg/Weser (Niedersachsen)
Niesky (Sachsen)
Nittenau (Bayern)
Norden (Niedersachsen)
Nordenham (Niedersachsen)
Norderney (Niedersachsen)
Norderstedt (Schleswig-Holstein)
Nordhausen (Thüringen)
Nordhorn (Niedersachsen)
Nördlingen (Bayern)
Northeim (Niedersachsen)
Nortorf (Schleswig-Holstein)
Nossen (Sachsen)
Nürnberg (Bayern)
Nürtingen (Baden-Württemberg)


O[rediger | rediger kilde]

Oberasbach (Bayern)
Oberhausen (Nordrhein-Westfalen)
Oberhof (Thüringen)
Oberkirch (Baden-Württemberg)
Oberkochen (Baden-Württemberg)
Oberlungwitz (Sachsen)
Obermoschel (Rheinland-Pfalz)
Obernburg am Main (Bayern)
Oberndorf am Neckar (Baden-Württ.)
Obernkirchen (Niedersachsen)
Ober-Ramstadt (Hessen)
Oberriexingen (Baden-Württemberg)
Obertshausen (Hessen)
Oberursel (Taunus) (Hessen)
Oberviechtach (Bayern)
Oberweißbach/Thür. Wald (Thüringen)
Oberwesel (Rheinland-Pfalz)
Oberwiesenthal, Kurort (Sachsen)
Ochsenfurt (Bayern)
Ochsenhausen (Baden-Württemberg)
Ochtrup (Nordrhein-Westfalen)
Oderberg (Brandenburg)
Oebisfelde (Sachsen-Anhalt)
Oederan (Sachsen)
Oelde (Nordrhein-Westfalen)
Oelsnitz (Sachsen)
Oelsnitz/Erzgeb. (Sachsen)
Oer-Erkenschwick (Nordrhein-Westfalen)
Oerlinghausen (Nordrhein-Westfalen)
Oestrich-Winkel (Hessen)
Oettingen in Bayern (Bayern)
Offenbach am Main (Hessen)
Offenburg (Baden-Württemberg)
Ohrdruf (Thüringen)
Öhringen (Baden-Württemberg)
Olbernhau (Sachsen)
Oldenburg (Oldb) (Niedersachsen)
Oldenburg (Østholstein) (Schleswig-H.)
Olfen (Nordrhein-Westfalen)
Olpe (Nordrhein-Westfalen)
Olsberg (Nordrhein-Westfalen)
Oppenau (Baden-Württemberg)
Oppenheim (Rheinland-Pfalz)
Oranienbaum (Sachsen-Anhalt)
Oranienburg (Brandenburg)
Orlamünde (Thüringen)
Ornbau (Bayern)
Ortenberg (Hessen)
Ortrand (Brandenburg)
Oschatz (Sachsen)
Oschersleben (Bode) (Sachsen-Anhalt)
Osnabrück (Niedersachsen)
Osterburg (Altmark) (Sachsen-Anhalt)
Osterburken (Baden-Württemberg)
Osterfeld (Sachsen-Anhalt)
Osterhofen (Bayern)
Osterholz-Scharmbeck (Niedersachsen)
Osterode am Harz (Niedersachsen)
Osterwieck (Sachsen-Anhalt)
Ostfildern (Baden-Württemberg)
Ostheim vor der Rhön (Bayern)
Osthofen (Rheinland-Pfalz)
Östringen (Baden-Württemberg)
Ostritz (Sachsen)
Otterberg (Rheinland-Pfalz)
Otterndorf (Niedersachsen)
Ottweiler (Saarland)
Overath (Nordrhein-Westfalen)
Owen (Baden-Württemberg)


P[rediger | rediger kilde]

Paderborn (Nordrhein-Westfalen)
Papenburg (Niedersachsen)
Pappenheim (Bayern)
Parchim (Mecklenburg-Vorpommern)
Parsberg (Bayern)
Pasewalk (Mecklenburg-Vorpommern)
Passau (Bayern)
Pattensen (Niedersachsen)
Pausa/Vogtl. (Sachsen)
Pegau (Sachsen)
Pegnitz (Bayern)
Peine (Niedersachsen)
Peitz (Brandenburg)
Penig (Sachsen)
Penkun (Mecklenburg-Vorpommern)
Penzberg (Bayern)
Penzlin (Mecklenburg-Vorpommern)
Perleberg (Brandenburg)
Petershagen (Nordrhein-Westfalen)
Pfaffenhofen an der Ilm (Bayern)
Pfarrkirchen (Bayern)
Pforzheim (Baden-Württemberg)
Pfreimd (Bayern)
Pfullendorf (Baden-Württemberg)
Pfullingen (Baden-Württemberg)
Pfungstadt (Hessen)
Philippsburg (Baden-Württemberg)
Pinneberg (Schleswig-Holstein)
Pirmasens (Rheinland-Pfalz)
Pirna (Sachsen)
Plattling (Bayern)
Plau am See (Mecklenburg-Vorpomm.)
Plaue (Thüringen)
Plauen (Sachsen)
Plettenberg (Nordrhein-Westfalen)
Pleystein (Bayern)
Plochingen (Baden-Württemberg)
Plön (Schleswig-Holstein)
Pöcking (Bayern)
Pohlheim (Hessen)
Polch (Rheinland-Pfalz)
Porta Westfalica (Nordrhein-Westfalen)
Pößneck (Thüringen)
Potsdam (Forbundslandshovedstad i Brandenburg)
Pottenstein (Bayern)
Preetz (Schleswig-Holstein)
Premnitz (Brandenburg)
Prenzlau (Brandenburg)
Pressath (Bayern)
Prettin (Sachsen-Anhalt)
Pretzsch (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
Preußisch Oldendorf (Nordrhein-Westf.)
Prichsenstadt (Bayern)
Pritzwalk (Brandenburg)
Prüm (Rheinland-Pfalz)
Pulheim (Nordrhein-Westfalen)
Pulsnitz (Sachsen)
Putbus (Mecklenburg-Vorpommern)
Putlitz (Brandenburg)
Püttlingen (Saarland)


Q[rediger | rediger kilde]

Quakenbrück (Niedersachsen)
Quedlinburg (Sachsen-Anhalt)
Querfurt (Sachsen-Anhalt)
Quickborn (Schleswig-Holstein)

R[rediger | rediger kilde]

Rabenau (Sachsen)
Radeberg (Sachsen)
Radebeul (Sachsen)
Radeburg (Sachsen)
Radegast (Sachsen-Anhalt)
Radevormwald (Nordrhein-Westfalen)
Radolfzell am Bodensee (Baden-Württ.)
Raguhn (Sachsen-Anhalt)
Rahden (Nordrhein-Westfalen)
Rain (Bayern)
Ramstein-Miesenbach (Rheinland-Pfalz)
Ranis (Thüringen)
Ransbach-Baumbach (Rheinland-Pfalz)
Rastatt (Baden-Württemberg)
Rastenberg (Thüringen)
Rathenow (Brandenburg)
Ratingen (Nordrhein-Westfalen)
Ratzeburg (Schleswig-Holstein)
Rauenberg (Baden-Württemberg)
Raunheim (Hessen)
Rauschenberg (Hessen)
Ravensburg (Baden-Württemberg)
Ravenstein (Baden-Württemberg)
Recklinghausen (Nordrhein-Westfalen)
Rees (Nordrhein-Westfalen)
Regen (Bayern)
Regensburg (Bayern)
Regis-Breitingen (Sachsen)
Rehau (Bayern)
Rehburg-Loccum (Niedersachsen)
Rehna (Mecklenburg-Vorpommern)
Reichelsheim (Wetterau) (Hessen)
Reichenbach im Vogtland (Sachsen)
Reichenbach (Oberlausitz) (Sachsen)
Reinbek (Schleswig-Holstein)
Reinfeld (Holstein) (Schleswig-Holstein)
Reinheim (Hessen)
Remagen (Rheinland-Pfalz)
Remda-Teichel (Thüringen)
Remscheid (Nordrhein-Westfalen)
Remseck am Neckar (Baden-Württemb.)
Renchen (Baden-Württemberg)
Rendsburg (Schleswig-Holstein)
Rennerod (Rheinland-Pfalz)
Renningen (Baden-Württemberg)
Rerik (Mecklenburg-Vorpommern)
Rethem (Aller) (Niedersachsen)
Reutlingen (Baden-Württemberg)
Rheda-Wiedenbrück (Nordrhein-Westf.)
Rhede (Nordrhein-Westfalen)
Rheinau (Baden-Württemberg)
Rheinbach (Nordrhein-Westfalen)
Rheinberg (Nordrhein-Westfalen)
Rheine (Nordrhein-Westfalen)
Rheinfelden (Baden) (Baden-Württemb.)
Rheinsberg (Brandenburg)
Rheinstetten (Baden-Württemberg)
Rhens (Rheinland-Pfalz)
Rhinow (Brandenburg)
Ribnitz-Damgarten (Mecklenburg-Vorp.)
Richtenberg (Mecklenburg-Vorpommern)
Riedenburg (Bayern)
Riedlingen (Baden-Württemberg)
Rieneck (Bayern)
Riesa (Sachsen)
Rietberg (Nordrhein-Westfalen)
Rinteln (Niedersachsen)
Röbel/Müritz (Mecklenburg-Vorpommern)
Rochlitz (Sachsen)
Rockenhausen (Rheinland-Pfalz)
Rodalben (Rheinland-Pfalz)
Rodenberg (Niedersachsen)
Rödental (Bayern)
Rödermark (Hessen)
Rodewisch (Sachsen)
Rodgau (Hessen)
Roding (Bayern)
Römhild (Thüringen)
Romrod (Hessen)
Ronneburg (Thüringen)
Ronnenberg (Niedersachsen)
Rosbach vor der Höhe (Hessen)
Rosenfeld (Baden-Württemberg)
Rosenheim (Bayern)
Rosenthal (Hessen)
Rösrath (Nordrhein-Westfalen)
Roßlau (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
Roßleben (Thüringen)
Roßwein (Sachsen)
Rostock (Mecklenb.-Vorp. / Hansestadt)
Rotenburg an der Fulda (Hessen)
Rotenburg an der Wümme (Niedersachsen)
Roth (Bayern)
Rötha (Sachsen)
Röthenbach an der Pegnitz (Bayern)
Rothenburg/O.L. (Sachsen)
Rothenburg ob der Tauber (Bayern)
Rothenfels (Bayern)
Rottenburg am Neckar (Baden-Württ.)
Rottenburg a.d.Laaber (Bayern)
Röttingen (Bayern)
Rottweil (Baden-Württemberg)
Rötz (Bayern)
Rüdesheim am Rhein (Hessen)
Rudolstadt (Thüringen)
Ruhla (Thüringen)
Ruhland (Brandenburg)
Runkel (Hessen)
Rüsselsheim (Hessen)
Rüthen (Nordrhein-Westfalen)


S[rediger | rediger kilde]

Saalburg-Ebersdorf (Thüringen)
Saalfeld/Saale (Thüringen)
Saarbrücken (Forbundslandshovedstad i Saarland)
Saarburg (Rheinland-Pfalz)
Saarlouis (Saarland)
Sachsenhagen (Niedersachsen)
Sachsenheim (Baden-Württemberg)
Salzgitter (Niedersachsen)
Salzkotten (Nordrhein-Westfalen)
Salzwedel (Sachsen-Anhalt)
Sandau (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
Sandersleben (Sachsen-Anhalt)
Sangerhausen (Sachsen-Anhalt)
Sankt Andreasberg, Bergstadt (Nieders.)
Sankt Augustin (Nordrhein-Westfalen)
Sankt Goar (Rheinland-Pfalz)
Sankt Goarshausen (Rheinland-Pfalz)
Sarstedt (Niedersachsen)
Sassenberg (Nordrhein-Westfalen)
Sassnitz (Mecklenburg-Vorpommern)
Sayda (Sachsen)
Schafstädt (Sachsen-Anhalt)
Schalkau (Thüringen)
Schauenstein (Bayern)
Scheer (Baden-Württemberg)
Scheibenberg (Sachsen)
Scheinfeld (Bayern)
Schelklingen (Baden-Württemberg)
Schenefeld (Schleswig-Holstein)
Scheßlitz (Bayern)
Schieder-Schwalenberg (NRW)
Schifferstadt (Rheinland-Pfalz)
Schildau, Gneisenaustadt (Sachsen)
Schillingsfürst (Bayern)
Schiltach (Baden-Württemberg)
Schirgiswalde (Sachsen)
Schkeuditz (Sachsen)
Schkölen (Thüringen)
Schleiden (Nordrhein-Westfalen)
Schleiz (Thüringen)
Schleswig (Schleswig-Holstein)
Schlettau (Sachsen)
Schleusingen (Thüringen)
Schlieben (Brandenburg)
Schlitz (Hessen)
Schloß Holte-Stukenbrock (NRW)
Schlotheim (Thüringen)
Schlüchtern (Hessen)
Schlüsselfeld (Bayern)
Schmalkalden (Thüringen)
Schmallenberg (Nordrhein-Westfalen)
Schmölln (Thüringen)
Schnackenburg (Niedersachsen)
Schnaittenbach (Bayern)
Schneeberg (Sachsen)
Schneverdingen (Niedersachsen)
Schömberg (Baden-Württemberg)
Schönau (Baden-Württemberg)
Schönau im Schwarzwald (Baden-W.)
Schönberg (Mecklenburg-Vorp.)
Schönebeck (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
Schöneck/Vogtl. (Sachsen)
Schönewalde (Brandenburg)
Schongau (Bayern)
Schöningen (Niedersachsen)
Schönsee (Bayern)
Schönwald (Bayern)
Schopfheim (Baden-Württemberg)
Schöppenstedt (Niedersachsen)
Schorndorf (Baden-Württemberg)
Schortens (Niedersachsen)
Schotten (Hessen)
Schramberg (Baden-Württemberg)
Schraplau (Sachsen-Anhalt)
Schriesheim (Baden-Württemberg)
Schrobenhausen (Bayern)
Schrozberg (Baden-Württemberg)
Schüttorf (Niedersachsen)
Schwaan (Mecklenburg-Vorpommern)
Schwabach (Bayern)
Schwäbisch Gmünd (Baden-Württemb.)
Schwäbisch Hall (Baden-Württemberg)
Schwabmünchen (Bayern)
Schwaigern (Baden-Württemberg)
Schwalbach am Taunus (Hessen)
Schwalmstadt (Hessen)
Schwandorf (Bayern)
Schwanebeck (Sachsen-Anhalt)
Schwarzenbach am Wald (Bayern)
Schwarzenbach an der Saale (Bayern)
Schwarzenbek (Schleswig-Holstein)
Schwarzenberg (Sachsen)
Schwarzenborn (Hessen)
Schwarzheide (Brandenburg)
Schwedt/Oder (Brandenburg)
Schweich (Rheinland-Pfalz)
Schweinfurt (Bayern)
Schwelm (Nordrhein-Westfalen)
Schwerin (Forbundslandshovedstad i Meckl.-Vorp.)
Schwerte (Nordrhein-Westfalen)
Schwetzingen (Baden-Württemberg)
Sebnitz (Sachsen)
Seehausen (Sachsen-Anhalt)
Seehausen (Altmark) (Sachsen-Anhalt)
Seelow (Brandenburg)
Seelze (Niedersachsen)
Seesen (Niedersachsen)
Sehnde (Niedersachsen)
Seifhennersdorf (Sachsen)
Selb (Bayern)
Selbitz (Bayern)
Seligenstadt (Hessen)
Selm (Nordrhein-Westfalen)
Selters (Westerwald) (Rheinland-Pfalz)
Senden (Bayern)
Sendenhorst (Nordrhein-Westfalen)
Senftenberg (Brandenburg)
Seßlach (Bayern)
Siegburg (Nordrhein-Westfalen)
Siegen (Nordrhein-Westfalen)
Sigmaringen (Baden-Württemberg)
Simbach am Inn (Bayern)
Simmern/Hunsrück (Rheinland-Pfalz)
Sindelfingen (Baden-Württemberg)
Singen (Hohentwiel) (Baden-Württemb.)
Sinsheim (Baden-Württemberg)
Sinzig (Rheinland-Pfalz)
Soest (Nordrhein-Westfalen)
Solingen (Nordrhein-Westfalen)
Solms (Hessen)
Soltau (Niedersachsen)
Sömmerda (Thüringen)
Sondershausen (Thüringen)
Sonneberg (Thüringen)
Sonnewalde (Brandenburg)
Sonthofen (Bayern)
Sontra (Hessen)
Spaichingen (Baden-Württemberg)
Spalt (Bayern)
Spangenberg (Hessen)
Spenge (Nordrhein-Westfalen)
Speyer (Rheinland-Pfalz)
Spremberg (Brandenburg)
Springe (Niedersachsen)
Sprockhövel (Nordrhein-Westfalen)
Stade (Niedersachsen)
Stadtallendorf (Hessen)
Stadthagen (Niedersachsen)
Stadtilm (Thüringen)
Stadtlengsfeld (Thüringen)
Stadtlohn (Nordrhein-Westfalen)
Stadtoldendorf (Niedersachsen)
Stadtprozelten (Bayern)
Stadtroda (Thüringen)
Stadtsteinach (Bayern)
Stadt Wehlen (Sachsen)
Starnberg (Bayern)
Staßfurt (Sachsen-Anhalt)
Staufen im Breisgau (Baden-Württ.)
Staufenberg (Hessen)
Stavenhagen, Reuterstadt (Meckl.-V.)
St. Blasien (Baden-Württemberg)
Stein (Bayern)
Steinach (Thüringen)
Steinau an der Straße (Hessen)
Steinbach-Hallenberg (Thüringen)
Steinbach (Taunus) (Hessen)
Steinfurt (Nordrhein-Westfalen)
Steinheim an der Murr (Baden-Württ.)
Steinheim (Nordrhein-Westfalen)
Stendal (Sachsen-Anhalt)
Sternberg (Mecklenburg-Vorpommern)
St. Ingbert (Saarland)
St. Georgen im Schwarzwald (BW)
Stockach (Baden-Württemberg)
Stolberg (Harz) (Sachsen-Anhalt)
Stolberg (Nordrh.-Westf.)
Stollberg (Erzgebirge) (Sachsen)
Stolpen (Sachsen)
Storkow (Mark) (Brandenburg)
Stößen (Sachsen-Anhalt)
Straelen (Nordrhein-Westfalen)
Stralsund, Hansestadt (Meckl.-Vorp.)
Strasburg (Uckermark) (Meckl.-Vorp.)
Straubing (Bayern)
Strausberg (Brandenburg)
Strehla (Sachsen)
Stromberg (Rheinland-Pfalz)
Stühlingen (Baden-Württemberg)
Stutensee (Baden-Württemberg)
Stuttgart (Forbundslandshovedstad i Baden-W.)
St. Wendel (Saarland)
Suhl (Thüringen)
Sulingen (Niedersachsen)
Sulz am Neckar (Baden-Württemberg)
Sulzbach/Saar (Saarland)
Sulzbach-Rosenberg (Bayern)
Sulzburg (Baden-Württemberg)
Sundern (Sauerland) (Nordrh.-Westf.)
Süßen (Baden-Württemberg)
Syke (Niedersachsen)


T[rediger | rediger kilde]

Tambach-Dietharz/Thür. Wald (Thüringen)
Tangerhütte (Sachsen-Anhalt)
Tangermünde (Sachsen-Anhalt)
Tann (Rhön) (Hessen)
Tanna (Thüringen)
Tauberbischofsheim (Baden-Württemb.)
Taucha (Sachsen)
Taunusstein (Hessen)
Tecklenburg (Nordrhein-Westfalen)
Tegernsee (Bayern)
Telgte (Nordrhein-Westfalen)
Teltow (Brandenburg)
Templin (Brandenburg)
Tengen (Baden-Württemberg)
Tessin (Mecklenburg-Vorpommern)
Teterow (Mecklenburg-Vorpommern)
Tettnang (Baden-Württemberg)
Teublitz (Bayern)
Teuchern (Sachsen-Anhalt)
Teupitz (Brandenburg)
Teuschnitz (Bayern)
Thale (Sachsen-Anhalt)
Thalheim/Erzgeb. (Sachsen)
Thannhausen (Bayern)
Tharandt (Sachsen)
Themar (Thüringen)
Thum (Sachsen)
Tirschenreuth (Bayern)
Titisee-Neustadt (Baden-Württemberg)
Tittmoning (Bayern)
Todtnau (Baden-Württemberg)
Töging am Inn (Bayern)
Tönisvorst (Nordrhein-Westfalen)
Tönning (Schleswig-Holstein)
Torgau (Sachsen)
Torgelow (Mecklenburg-Vorpommern)
Tornesch (Schleswig-Holstein)
Traben-Trarbach (Rheinland-Pfalz)
Traunreut (Bayern)
Traunstein (Bayern)
Trebbin (Brandenburg)
Trebsen/Mulde (Sachsen)
Treffurt (Thüringen)
Trendelburg (Hessen)
Treuchtlingen (Bayern)
Treuen (Sachsen)
Treuenbrietzen (Brandenburg)
Triberg im Schwarzwald (Baden-Württ.)
Tribsees (Mecklenburg-Vorpommern)
Trier (Rheinland-Pfalz)
Triptis (Thüringen)
Trochtelfingen (Baden-Württemberg)
Troisdorf (Nordrhein-Westfalen)
Trossingen (Baden-Württemberg)
Trostberg (Bayern)
Tübingen (Baden-Württemberg)
Tuttlingen (Baden-Württemberg)
Twistringen (Niedersachsen)


U[rediger | rediger kilde]

Übach-Palenberg (Nordrhein-Westfalen)
Überlingen (Baden-Württemberg)
Uebigau-Wahrenbrück (Brandenburg)
Ueckermünde (Mecklenburg-Vorpommern)
Uelzen (Niedersachsen)
Uetersen (Schleswig-Holstein)
Uffenheim (Bayern)
Uhingen (Baden-Württemberg)
Ulm (Baden-Württemberg)
Ulrichstein (Hessen)
Ummerstadt (Thüringen)
Unkel (Rheinland-Pfalz)
Unna (Nordrhein-Westfalen)
Unterschleißheim (Bayern)
Usedom (Mecklenburg-Vorpommern)
Usingen (Hessen)
Uslar (Niedersachsen)

V[rediger | rediger kilde]

Vacha (Thüringen)
Vaihingen an der Enz (Baden-Württemb.)
Vallendar (Rheinland-Pfalz)
Varel (Niedersachsen)
Vechta (Niedersachsen)
Velbert (Nordrhein-Westfalen)
Velburg (Bayern)
Velden (Bayern)
Vellberg (Baden-Württemberg)
Vellmar (Hessen)
Velten (Brandenburg)
Verden (Aller) (Niedersachsen)
Veringenstadt (Baden-Württemberg)
Versmold (Nordrhein-Westfalen)
Vetschau/Spreewald (Brandenburg)
Viechtach (Bayern)
Vienenburg (Niedersachsen)
Viernheim (Hessen)
Viersen (Nordrhein-Westfalen)
Villingen-Schwenningen (Baden-Württemb.)
Vilsbiburg (Bayern)
Vilseck (Bayern)
Vilshofen an der Donau (Bayern)
Visselhövede (Niedersachsen)
Vlotho (Nordrhein-Westfalen)
Voerde (Niederrhein) (Nordrhein-Westf.)
Vogtsburg im Kaiserstuhl (B.-Württ.)
Vohburg an der Donau (Bayern)
Vohenstrauß (Bayern)
Vöhrenbach (Baden-Württemberg)
Vöhringen (Bayern)
Volkach (Bayern)
Völklingen (Saarland)
Volkmarsen (Hessen)
Vreden (Nordrhein-Westfalen)


W[rediger | rediger kilde]

Wachenheim an der Weinstraße (Rhl.-Pf.)
Wächtersbach (Hessen)
Wadern (Saarland)
Waghäusel (Baden-Württemberg)
Wahlstedt (Schleswig-Holstein)
Waiblingen (Baden-Württemberg)
Waibstadt (Baden-Württemberg)
Waischenfeld (Bayern)
Waldbröl (Nordrhein-Westfalen)
Waldeck (Hessen)
Waldenbuch (Baden-Württemberg)
Waldenburg (Sachsen)
Waldenburg (Baden-Württemberg)
Waldershof (Bayern)
Waldheim (Sachsen)
Waldkappel (Hessen)
Waldkirch (Baden-Württemberg)
Waldkirchen (Bayern)
Waldkraiburg (Bayern)
Waldmünchen (Bayern)
Waldsassen (Bayern)
Waldshut-Tiengen (Baden-Württemberg)
Walldorf (Baden-Württemberg)
Walldürn (Baden-Württemberg)
Wallenfels (Bayern)
Walsrode (Niedersachsen)
Waltershausen (Thüringen)
Waltrop (Nordrhein-Westfalen)
Wanfried (Hessen)
Wangen im Allgäu (Baden-Württemberg)
Wanzleben (Sachsen-Anhalt)
Warburg (Nordrhein-Westfalen)
Waren (Müritz) (Mecklenburg-Vorp.)
Warendorf (Nordrhein-Westfalen)
Warin (Mecklenburg-Vorpommern)
Warstein (Nordrhein-Westfalen)
Wassenberg (Nordrhein-Westfalen)
Wasserburg am Inn (Bayern)
Wassertrüdingen (Bayern)
Wasungen (Thüringen)
Wedel (Schleswig-Holstein)
Weener (Niedersachsen)
Wegberg (Nordrhein-Westfalen)
Wegeleben (Sachsen-Anhalt)
Wehr (Baden-Württemberg)
Weida (Thüringen)
Weiden in der Oberpfalz (Bayern)
Weikersheim (Baden-Württemberg)
Weil am Rhein (Baden-Württemberg)
Weilburg (Hessen)
Weil der Stadt (Baden-Württemberg)
Weilheim an der Teck (Baden-Württ.)
Weilheim in Oberbayern (Bayern)
Weimar (Thüringen)
Weingarten (Baden-Württemberg)
Weinheim (Baden-Württemberg)
Weinsberg (Baden-Württemberg)
Weinstadt (Baden-Württemberg)
Weismain (Bayern)
Weißenberg (Sachsen)
Weißenburg in Bayern (Bayern)
Weißenfels (Sachsen-Anhalt)
Weißenhorn (Bayern)
Weißensee (Thüringen)
Weißenstadt (Bayern)
Weißenthurm (Rheinland-Pfalz)
Weißwasser/O.L. (Sachsen)
Weiterstadt (Hessen)
Welzheim (Baden-Württemberg)
Welzow (Brandenburg)
Wemding (Bayern)
Wendlingen am Neckar (Baden-Württ.)
Werben (Elbe) (Sachsen-Anhalt)
Werdau (Sachsen)
Werder (Havel) (Brandenburg)
Werdohl (Nordrhein-Westfalen)
Werl (Nordrhein-Westfalen)
Wermelskirchen (Nordrhein-Westfalen)
Wernau (Neckar) (Baden-Württemberg)
Werne (Nordrhein-Westfalen)
Werneuchen (Brandenburg)
Wernigerode (Sachsen-Anhalt)
Wertheim (Baden-Württemberg)
Werther (Westf.) (Nordrhein-Westfalen)
Wertingen (Bayern)
Wesel (Nordrhein-Westfalen)
Wesenberg (Mecklenburg-Vorpommern)
Wesselburen (Schleswig-Holstein)
Wesseling (Nordrhein-Westfalen)
Westerburg (Rheinland-Pfalz)
Westerland (Schleswig-Holstein)
Westerstede (Niedersachsen)
Wetter (Ruhr) (Nordrhein-Westfalen)
Wetter (Hessen) (Hessen)
Wettin (Sachsen-Anhalt)
Wetzlar (Hessen)
Widdern (Baden-Württemberg)
Wiehe (Thüringen)
Wiehl (Nordrhein-Westfalen)
Wiesbaden (Forbundslandshovedstad i Hessen)
Wiesmoor (Niedersachsen)
Wiesensteig (Baden-Württemberg)
Wiesloch (Baden-Württemberg)
Wildberg (Baden-Württemberg)
Wildemann (Niedersachsen)
Wildenfels (Sachsen)
Wildeshausen (Niedersachsen)
Wilhelmshaven (Niedersachsen)
Wilkau-Haßlau (Sachsen)
Willebadessen (Nordrhein-Westfalen)
Willich (Nordrhein-Westfalen)
Wilsdruff (Sachsen)
Wilster (Schleswig-Holstein)
Wilthen (Sachsen)
Windischeschenbach (Bayern)
Windsbach (Bayern)
Winnenden (Baden-Württemberg)
Winsen (Luhe) (Niedersachsen)
Winterberg (Nordrhein-Westfalen)
Wipperfürth (Nordrhein-Westfalen)
Wirges (Rheinland-Pfalz)
Wismar (Mecklenb.-Vorp. / Hansestadt)
Wissen (Rheinland-Pfalz)
Witten (Nordrhein-Westfalen)
Wittenberg, Lutherstadt (Sachsen-Anhalt)
Wittenberge (Brandenburg)
Wittenburg (Mecklenburg-Vorpommern)
Wittichenau (Sachsen)
Wittlich (Rheinland-Pfalz)
Wittingen (Niedersachsen)
Wittmund (Niedersachsen)
Wittstock/Dosse (Brandenburg)
Witzenhausen (Hessen)
Woldegk (Mecklenburg-Vorpommern)
Wolfach (Baden-Württemberg)
Wolfen (Sachsen-Anhalt)
Wolfenbüttel (Niedersachsen)
Wolfhagen (Hessen)
Wolframs-Eschenbach (Bayern)
Wolfratshausen (Bayern)
Wolfsburg (Niedersachsen)
Wolfstein (Rheinland-Pfalz)
Wolgast (Mecklenburg-Vorpommern)
Wolkenstein (Sachsen)
Wolmirstedt (Sachsen-Anhalt)
Wörlitz (Sachsen-Anhalt)
Worms (Rheinland-Pfalz)
Wörth am Rhein (Rheinland-Pfalz)
Wörth an der Donau (Bayern)
Wörth am Main (Bayern)
Wriezen (Brandenburg)
Wülfrath (Nordrhein-Westfalen)
Wunsiedel (Bayern)
Wunstorf (Niedersachsen)
Wuppertal (Nordrhein-Westfalen)
Würselen (Nordrhein-Westfalen)
Wurzbach (Thüringen)
Würzburg (Bayern)
Wurzen (Sachsen)
Wustrow (Wendland) (Niedersachsen)
Wyk auf Föhr (Schleswig-Holstein)


X[rediger | rediger kilde]

Xanten (Nordrhein-Westfalen)

Z[rediger | rediger kilde]

Zahna (Sachsen-Anhalt)
Zarrentin am Schaalsee (Meckl.-Vorp.)
Zehdenick (Brandenburg)
Zeil am Main (Bayern)
Zeitz (Sachsen-Anhalt)
Zell am Harmersbach (Baden-Württemb.)
Zell im Wiesental (Baden-Württemberg)
Zell (Mosel) (Rheinland-Pfalz)
Zella-Mehlis (Thüringen)
Zerbst/Anhalt (Sachsen-Anhalt)
Zeulenroda-Triebes (Thüringen)
Zeven (Niedersachsen)
Ziegenrück (Thüringen)
Zierenberg (Hessen)
Ziesar (Brandenburg)
Zirndorf (Bayern)
Zittau (Sachsen)
Zöblitz (Sachsen)
Zörbig (Sachsen-Anhalt)
Zossen (Brandenburg)
Zschopau (Sachsen)
Zülpich (Nordrhein-Westfalen)
Zweibrücken (Rheinland-Pfalz)
Zwenkau (Sachsen)
Zwickau (Sachsen)
Zwiesel (Bayern)
Zwingenberg (Hessen)
Zwönitz (Sachsen)