Kategori:Sider med kildemaler som inneholder datofeil

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Sjekk datoverdier i: |param1=, |param2=, ...

Når CS1-kildemaler inneholder dato-parametere, gjennomføres en test for å se om datoene samsvarer med gitte datoformater og for å sjekke om datoen er en reell dato. Testen inkluderer alle dato-holdende parameteres verdi; hvis datoformater er riktig, men verdien inneholder annen tekst vil testen feile.

Datoer før 1582 behandles som en juliansk dato, mens datoer fra 1582 og senere behandles som en gregoriansk dato. Den julianske kalenderen ble enkelte steder brukt frem til omtrent 1923. Tre julianske kalenderdatoer i den overlappende perioden 29. februar 1700, 1800 og 1900 vil føre til at denne feilmeldingen fordi disse datoene ikke er skuddår i den gregorianske kalenderen.

Ved angivelse av måned eller sesong, definerer datoformatet en egnet separator som en bindestrek uten mellomrom (ikke bruk &ndash;</code).

For å løse denne feilen, forsikre deg om at datoen og datoformatet er riktig. Se etter feil eller feilplassert punktsetting, utenforliggende tekst, ufullstendige års-initialdatoer etc.

Sider med denne feilen plasseres automatisk i Kategori:Sider med kildemaler som inneholder datofeil.[a]


De fleste av CS1-feilmeldingene er synlige for alle lesere, mens noen er skjult. Brukere som ønsker å se alle feilmeldinger kan oppdatere sine common eller skin med følgende linje:

.citation-comment {display: inline !important;} /* show all Citation Style 1 error messages */

Selv med denne css-en installert, kan det være at eldre sider i Wikipedias cache ikke har blitt oppdatert til å vise disse endringene, selv om siden er listet i en av sporingskategoriene. En nullredigering vil løse dette problemet.


Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Sider i Bruker-, Diskusjon-, Brukerdiskusjon-, Wikipedia, Wikipedia-diskusjon-, Fil, Fildiskusjon-, Mal, Maldiskusjon-, Hjelp, Hjelpdiskusjon-, Kategori, Kategoridiskusjon-, Portal, Portaldiskusjon-, Moduldiskusjon- eller MediaWiki-diskusjon-navnerommet inkluderes ikke i sporingskategoriene.

Denne kategorien inneholder for tiden ingen artikler eller filer.