Namsos rockfestival

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Electric Ladyland, ett av bandene som har spilt på Namsos rockfestival (bildet er tatt under Laviken Rock- og Rusleklubbs hyllestkveld til døde rockelegender i 2003).

Namsos rockfestival er en festival som ble arrangert første gang i 2001 med drahjelp fra rundt hundre, lokale frivillige. Byen har fostret artister som Åge Aleksandersen, Terje Tysland og DDE og har mange yngre musikere som ennå ikke har rukket å slå an. Bandene på festivalen er en blanding av lokale band og band som er aktuelle nasjonalt.

I 2003 hadde festivalen over 1000 besøkende i løpet av den helgen den foregår. Festivalen er et samarbeidsprosjekt mellom Namdal Musikerlag, Lagre`Ungdomsklubb og Laviken Rock- og RusleClub, og skal lage liv og røre i lokalmiljøet. Festivalen er et viktig skritt på veien mot å realisere Namsos som Rock City.

Noen av bandene som har spilt på Namsos rockfestival er: Askil Holm, Nullskattesnylterne, Quintrophenia, Supervixen, Bjørn Berge, Gåte, Johndoe, J. R. Ewing, Span Dadafon, Doktor Batt Band og Amulet.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]