Lutuvalen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Lutuvalen
Lutuvalen
Svölk på Lutuvalen 2007
StedLutnes i Trysil
TidspunktJuni
År aktiv2007
Sjanger(e)Rock
Punk
Pop
Folkemusikk
Aktiviteter
NettstedLutuvalen

Lutuvalen er en norsk musikkfestival som ble arrangert for første gang den 22.24. juni 2007. Festivalen serverer norske og internasjonale artister i en unik setting, samt skape en meningsfull feiring av midtsommeren, med fokus på aktiviteter og musikk. Lutuvalen 2009 ble avlyst på grunn av økonomi.[1]

Plassering[rediger | rediger kilde]

Festivalen arrangeres på Oddheim som er et friluftsområde på Lutnes i Søre Trysil. Festivalcampen ligger ved festivalområdet, omringet av natur, elv og enger.

Miljø[rediger | rediger kilde]

Lutuvalen er en multifestival med musikk og aktiviteter. Det er en arena for utfoldelse av ungdommelig livskraft. Det er også en møteplass for alle generasjoner og være en pådriver for kreativitet, miljø og positiv samfunnsbygging. Lutuvalen har som mål å etablere seg som festivalen der ungdom engasjeres og oppmuntres til aktivt deltagelse i gjennomføringen. Lutuvalen vil også inspirere unge til videre satsning og utvikling.

Lutuvalen vil ha en god familieprofil med aktiviteter for de minste. Her skal vi ha en avslappet atmosfære gjennom en bredt programtilbud av aktiviteter, bodsalg og variert musikk. Festivalen skal ha en trygg ramme ved et profesjonelt vakthold både på dag- og kveldstid.

Band og artister 2007[rediger | rediger kilde]

Band og artister 2008 (20.- 22. juni)[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]