Liste over kommuner i Tyskland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Liste over kommuner i Tyskland med over 10,000 innbyggere i år 2000. Listen er sortert etter innbyggerantall og inkluderer hvilken delstat kommunen tilhører.

  Kommune Delstat Innbyggerantall
1 Berlin Berlin 3388434
2 Hamburg Hamburg 1726363
3 München Bayern 1227958
4 Köln Nordrhein-Westfalen 967940
5 Frankfurt Hessen 641076
6 Essen Nordrhein-Westfalen 591889
7 Dortmund Nordrhein-Westfalen 589240
8 Stuttgart Baden-Württemberg 587152
9 Düsseldorf Nordrhein-Westfalen 570765
10 Bremen Bremen 540950
11 Hannover Niedersachsen 516415
12 Duisburg Nordrhein-Westfalen 512030
13 Leipzig Sachsen 493052
14 Nürnberg Bayern 491307
15 Dresden Sachsen 478631
16 Bochum Nordrhein-Westfalen 390087
17 Wuppertal Nordrhein-Westfalen 364784
18 Bielefeld Nordrhein-Westfalen 323373
19 Mannheim Baden-Württemberg 308385
20 Bonn Nordrhein-Westfalen 306016
21 Karlsruhe Baden-Württemberg 279578
22 Gelsenkirchen Nordrhein-Westfalen 276740
23 Wiesbaden Hessen 271076
24 Münster Nordrhein-Westfalen 267197
25 Mönchengladbach Nordrhein-Westfalen 262963
26 Augsburg Bayern 257836
27 Chemnitz Sachsen 255798
28 Aachen Nordrhein-Westfalen 245778
29 Braunschweig Niedersachsen 245516
30 Halle Sachsen-Anhalt 243045
31 Krefeld Nordrhein-Westfalen 239559
32 Kiel Schleswig-Holstein 232242
33 Magdeburg Sachsen-Anhalt 229755
34 Oberhausen Nordrhein-Westfalen 221619
35 Lübeck Schleswig-Holstein 213496
36 Freiburg Baden-Württemberg 208294
37 Hagen Nordrhein-Westfalen 202060
38 Erfurt Thüringen 200126
39 Rostock Mecklenburg-Vorpommern 198964
40 Kassel Hessen 194748
41 Mainz Rheinland-Pfalz 185293
42 Hamm Nordrhein-Westfalen 183805
43 Saarbrücken Saarland 182858
44 Herne Nordrhein-Westfalen 174018
45 Mülheim Nordrhein-Westfalen 172332
46 Solingen Nordrhein-Westfalen 165032
47 Osnabrück Niedersachsen 164195
48 Ludwigshafen Rheinland-Pfalz 162458
49 Leverkusen Nordrhein-Westfalen 160829
50 Oldenburg Niedersachsen 155908
51 Neuss Nordrhein-Westfalen 150957
52 Heidelberg Baden-Württemberg 141509
53 Paderborn Nordrhein-Westfalen 140869
54 Darmstadt Hessen 138457
55 Potsdam Brandenburg 130435
56 Würzburg Bayern 129915
57 Regensburg Bayern 127198
58 Recklinghausen Nordrhein-Westfalen 124587
59 Göttingen Niedersachsen 123822
60 Wolfsburg Niedersachsen 121887
61 Bottrop Nordrhein-Westfalen 120780
62 Heilbronn Baden-Württemberg 120163
63 Remscheid Nordrhein-Westfalen 118753
64 Bremerhaven Bremen 118701
65 Offenbach Hessen 118429
66 Ulm Baden-Württemberg 118347
67 Pforzheim Baden-Württemberg 118002
68 Ingolstadt Bayern 117311
69 Salzgitter Niedersachsen 111696
70 Reutlingen Baden-Württemberg 111338
71 Fürth Bayern 111257
72 Gera Thüringen 109926
73 Siegen Nordrhein-Westfalen 108397
74 Koblenz Rheinland-Pfalz 107730
75 Moers Nordrhein-Westfalen 107421
76 Cottbus Brandenburg 105954
77 Bergisch Gladbach Nordrhein-Westfalen 105569
78 Hildesheim Niedersachsen 103717
79 Witten Nordrhein-Westfalen 103158
80 Erlangen Bayern 101912
81 Zwickau Sachsen 101726
82 Jena Thüringen 101157
83 Trier Rheinland-Pfalz 100024
84 Schwerin Mecklenburg-Vorpommern 99978
85 Kaiserslautern Rheinland-Pfalz 99794
86 Iserlohn Nordrhein-Westfalen 98865
87 Gütersloh Nordrhein-Westfalen 95459
88 Marl Nordrhein-Westfalen 92628
89 Düren Nordrhein-Westfalen 92292
90 Lünen Nordrhein-Westfalen 92005
91 Ratingen Nordrhein-Westfalen 91793
92 Esslingen Baden-Württemberg 90905
93 Velbert Nordrhein-Westfalen 89823
94 Hanau Hessen 88801
95 Ludwigsburg Baden-Württemberg 87502
96 Wilhelmshaven Niedersachsen 84994
97 Flensburg Schleswig-Holstein 84480
98 Minden Nordrhein-Westfalen 82898
99 Tübingen Baden-Württemberg 82444
100 Villingen-Schwenningen Baden-Württemberg 81691
101 Dorsten Nordrhein-Westfalen 81293
102 Dessau Sachsen-Anhalt 80965
103 Worms Rheinland-Pfalz 80625
104 Lüdenscheid Nordrhein-Westfalen 80509
105 Neumünster Schleswig-Holstein 79646
106 Konstanz Baden-Württemberg 79240
107 Castrop-Rauxel Nordrhein-Westfalen 78471
108 Marburg Hessen 77556
109 Gladbeck Nordrhein-Westfalen 77460
110 Arnsberg Nordrhein-Westfalen 77396
111 Viersen Nordrhein-Westfalen 77259
112 Brandenburg Brandenburg 76351
113 Delmenhorst Niedersachsen 76284
114 Rheine Nordrhein-Westfalen 75925
115 Bayreuth Bayern 74519
116 Detmold Nordrhein-Westfalen 73771
117 Gießen Hessen 73295
118 Troisdorf Nordrhein-Westfalen 73282
119 Bocholt Nordrhein-Westfalen 72701
120 Norderstedt Schleswig-Holstein 72016
121 Celle Niedersachsen 71949
122 Neubrandenburg Mecklenburg-Vorpommern 71723
123 Plauen Sachsen 71155
124 Dinslaken Nordrhein-Westfalen 71005
125 Frankfurt (Oder) Brandenburg 70308
126 Unna Nordrhein-Westfalen 70117
127 Bamberg Bayern 69396
128 Aschaffenburg Bayern 68361
129 Lüneburg Niedersachsen 68234
130 Lippstadt Nordrhein-Westfalen 67231
131 Neuwied Rheinland-Pfalz 67011
132 Aalen Baden-Württemberg 66559
133 Herten Nordrhein-Westfalen 66495
134 Herford Nordrhein-Westfalen 65097
135 Grevenbroich Nordrhein-Westfalen 65039
136 Kerpen Nordrhein-Westfalen 63652
137 Bergheim Nordrhein-Westfalen 63591
138 Weimar Thüringen 63522
139 Dormagen Nordrhein-Westfalen 63295
140 Garbsen Niedersachsen 63271
141 Fulda Hessen 62819
142 Wesel Nordrhein-Westfalen 62151
143 Schwäbisch Gmünd Baden-Württemberg 61873
144 Kempten Bayern 61505
145 Sindelfingen Baden-Württemberg 60878
146 Görlitz Sachsen 60264
147 Stralsund Mecklenburg-Vorpommern 59970
148 Rüsselsheim Hessen 59551
149 Landshut Bayern 59513
150 Rosenheim Bayern 59310
151 Menden Nordrhein-Westfalen 59183
152 Hameln Niedersachsen 59052
153 Langenfeld Nordrhein-Westfalen 58757
154 Stolberg Nordrhein-Westfalen 58718
155 Offenburg Baden-Württemberg 58280
156 Hattingen Nordrhein-Westfalen 58023
157 Friedrichshafen Baden-Württemberg 57538
158 Göppingen Baden-Württemberg 57536
159 Hilden Nordrhein-Westfalen 56615
160 Sankt Augustin Nordrhein-Westfalen 55539
161 Ahlen Nordrhein-Westfalen 55481
162 Eschweiler Nordrhein-Westfalen 55257
163 Meerbusch Nordrhein-Westfalen 55172
164 Bad Salzuflen Nordrhein-Westfalen 55088
165 Schweinfurt Bayern 54568
166 Wolfenbüttel Niedersachsen 54517
167 Hürth Nordrhein-Westfalen 54095
168 Euskirchen Nordrhein-Westfalen 54047
169 Neustadt an der Weinstraße Rheinland-Pfalz 53822
170 Greifswald Mecklenburg-Vorpommern 53533
171 Pulheim Nordrhein-Westfalen 53441
172 Gummersbach Nordrhein-Westfalen 53355
173 Cuxhaven Niedersachsen 53168
174 Baden-Baden Baden-Württemberg 53084
175 Bergkamen Nordrhein-Westfalen 52955
176 Bad Homburg Hessen 52858
177 Wetzlar Hessen 52657
178 Waiblingen Baden-Württemberg 52536
179 Nordhorn Niedersachsen 52479
180 Lingen Niedersachsen 51362
181 Emden Niedersachsen 51185
182 Erftstadt Nordrhein-Westfalen 50998
183 Heidenheim Baden-Württemberg 50963
184 Willich Nordrhein-Westfalen 50853
185 Neu-Ulm Bayern 50709
186 Passau Bayern 50669
187 Hof Bayern 50654
188 Neunkirchen Saarland 50604
189 Schwerte Nordrhein-Westfalen 50534
190 Speyer Rheinland-Pfalz 49956
191 Bad Oeynhausen Nordrhein-Westfalen 49850
192 Langenhagen Niedersachsen 49506
193 Peine Niedersachsen 49499
194 Ibbenbüren Nordrhein-Westfalen 49485
195 Kleve Nordrhein-Westfalen 49031
196 Erkrath Nordrhein-Westfalen 48547
197 Soest Nordrhein-Westfalen 48361
198 Ravensburg Baden-Württemberg 47974
199 Gotha Thüringen 47922
200 Hoyerswerda Sachsen 47917
201 Wittenberg Sachsen-Anhalt 47860
202 Frankenthal Rheinland-Pfalz 47827
203 Elmshorn Schleswig-Holstein 47603
204 Albstadt Baden-Württemberg 47454
205 Frechen Nordrhein-Westfalen 47382
206 Herzogenrath Nordrhein-Westfalen 46932
207 Dülmen Nordrhein-Westfalen 46923
208 Suhl Thüringen 46765
209 Wismar Mecklenburg-Vorpommern 46544
210 Kamen Nordrhein-Westfalen 46348
211 Alsdorf Nordrhein-Westfalen 46344
212 Bornheim Nordrhein-Westfalen 46304
213 Lörrach Baden-Württemberg 46272
214 Rastatt Baden-Württemberg 46264
215 Böblingen Baden-Württemberg 45940
216 Melle Niedersachsen 45747
217 Homburg Saarland 45590
218 Neustadt am Rübenberge Niedersachsen 45343
219 Gronau Nordrhein-Westfalen 45290
220 Rheda-Wiedenbrück Nordrhein-Westfalen 45235
221 Freiberg Sachsen 45228
222 Nordhausen Thüringen 45196
223 Stade Niedersachsen 45152
224 Singen Baden-Württemberg 45136
225 Leonberg Baden-Württemberg 44904
226 Pirmasens Rheinland-Pfalz 44822
227 Bünde Nordrhein-Westfalen 44749
228 Straubing Bayern 44316
229 Eisenach Thüringen 44242
230 Amberg Bayern 44217
231 Lehrte Niedersachsen 44200
232 Goslar Niedersachsen 44123
233 Brühl Nordrhein-Westfalen 43850
234 Monheim am Rhein Nordrhein-Westfalen 43685
235 Eberswalde Brandenburg 43669
236 Hennef Nordrhein-Westfalen 43534
237 Erkelenz Nordrhein-Westfalen 43364
238 Bad Kreuznach Rheinland-Pfalz 43265
239 Rodgau Hessen 43230
240 Fellbach Baden-Württemberg 43183
241 Lahr Baden-Württemberg 43080
242 Weiden in der Oberpfalz Bayern 43071
243 Coburg Bayern 42798
244 Gifhorn Niedersachsen 42740
245 Völklingen Saarland 42735
246 Filderstadt Baden-Württemberg 42696
247 Bautzen Sachsen 42688
248 Weinheim Baden-Württemberg 42641
249 Kaarst Nordrhein-Westfalen 42379
250 Oberursel Hessen 42362
251 Kaufbeuren Bayern 42246
252 Lemgo Nordrhein-Westfalen 42188
253 Bruchsal Baden-Württemberg 42102
254 Nettetal Nordrhein-Westfalen 42085
255 Freising Bayern 41903
256 Rottenburg am Neckar Baden-Württemberg 41713
257 Löhne Nordrhein-Westfalen 41580
258 Wunstorf Niedersachsen 41542
259 Heinsberg Nordrhein-Westfalen 41483
260 Pirna Sachsen 41432
261 Memmingen Bayern 41101
262 Landau Rheinland-Pfalz 41089
263 Bietigheim-Bissingen Baden-Württemberg 41078
264 Seevetal Niedersachsen 40819
265 Halberstadt Sachsen-Anhalt 40740
266 Borken Nordrhein-Westfalen 40582
267 Altenburg Thüringen 40559
268 Ansbach Bayern 40412
269 Aurich Niedersachsen 40362
270 Eisenhüttenstadt Brandenburg 40180
271 Dreieich Hessen 40084
272 Kamp-Lintfort Nordrhein-Westfalen 39959
273 Freital Sachsen 39937
274 Nürtingen Baden-Württemberg 39591
275 Sankt Ingbert Saarland 39535
276 Pinneberg Schleswig-Holstein 39502
277 Königswinter Nordrhein-Westfalen 39482
278 Neumarkt in der Oberpfalz Bayern 39475
279 Hückelhoven Nordrhein-Westfalen 39308
280 Schorndorf Baden-Württemberg 39177
281 Kirchheim unter Teck Baden-Württemberg 39133
282 Mettmann Nordrhein-Westfalen 39125
283 Schwedt Brandenburg 39046
284 Warendorf Nordrhein-Westfalen 38988
285 Laatzen Niedersachsen 38965
286 Voerde Nordrhein-Westfalen 38935
287 Dachau Bayern 38916
288 Stendal Sachsen-Anhalt 38900
289 Bensheim Hessen 38746
290 Ettlingen Baden-Württemberg 38616
291 Riesa Sachsen 38567
292 Schwabach Bayern 38518
293 Oranienburg Brandenburg 38417
294 Mühlhausen Thüringen 38360
295 Maintal Hessen 38345
296 Saarlouis Saarland 38280
297 Beckum Nordrhein-Westfalen 38018
298 Siegburg Nordrhein-Westfalen 37865
299 Hofheim Hessen 37638
300 Ahaus Nordrhein-Westfalen 37533
301 Hemer Nordrhein-Westfalen 37355
302 Datteln Nordrhein-Westfalen 37210
303 Buxtehude Niedersachsen 37086
304 Haltern Nordrhein-Westfalen 36956
305 Wermelskirchen Nordrhein-Westfalen 36907
306 Germering Bayern 36793
307 Würselen Nordrhein-Westfalen 36731
308 Merseburg Sachsen-Anhalt 36705
309 Porta Westfalica Nordrhein-Westfalen 36277
310 Coesfeld Nordrhein-Westfalen 36264
311 Leinfelden-Echterdingen Baden-Württemberg 36260
312 Lage Nordrhein-Westfalen 36157
313 Buchholz in der Nordheide Niedersachsen 36109
314 Kempen Nordrhein-Westfalen 36085
315 Schönebeck Sachsen-Anhalt 35919
316 Neu-Isenburg Hessen 35811
317 Zweibrücken Rheinland-Pfalz 35799
318 Schwäbisch Hall Baden-Württemberg 35793
319 Langen Hessen 35390
320 Falkensee Brandenburg 35297
321 Emsdetten Nordrhein-Westfalen 35235
322 Wesseling Nordrhein-Westfalen 35224
323 Uelzen Niedersachsen 35215
324 Niederkassel Nordrhein-Westfalen 35077
325 Tuttlingen Baden-Württemberg 35008
326 Backnang Baden-Württemberg 34978
327 Wernigerode Sachsen-Anhalt 34863
328 Sinsheim Baden-Württemberg 34653
329 Greven Nordrhein-Westfalen 34507
330 Barsinghausen Niedersachsen 34408
331 Papenburg Niedersachsen 34266
332 Leer Niedersachsen 34109
333 Steinfurt Nordrhein-Westfalen 34052
334 Fürstenwalde Brandenburg 33981
335 Jülich Nordrhein-Westfalen 33940
336 Balingen Baden-Württemberg 33939
337 Korschenbroich Nordrhein-Westfalen 33862
338 Meppen Niedersachsen 33764
339 Kehl Baden-Württemberg 33706
340 Ennepetal Nordrhein-Westfalen 33559
341 Gevelsberg Nordrhein-Westfalen 33552
342 Limburg an der Lahn Hessen 33488
343 Itzehoe Schleswig-Holstein 33442
344 Idar-Oberstein Rheinland-Pfalz 33413
345 Dietzenbach Hessen 33350
346 Bernburg Sachsen-Anhalt 33244
347 Geldern Nordrhein-Westfalen 33232
348 Seelze Niedersachsen 33160
349 Goch Nordrhein-Westfalen 33033
350 Höxter Nordrhein-Westfalen 32998
351 Fürstenfeldbruck Bayern 32922
352 Georgsmarienhütte Niedersachsen 32905
353 Mörfelden-Walldorf Hessen 32682
354 Meschede Nordrhein-Westfalen 32645
355 Viernheim Hessen 32477
356 Nienburg Niedersachsen 32454
357 Neuruppin Brandenburg 32375
358 Radebeul Sachsen 32241
359 Wedel Schleswig-Holstein 32221
360 Lampertheim Hessen 32166
361 Rheinfelden Baden-Württemberg 32153
362 Kreuztal Nordrhein-Westfalen 32127
363 Crailsheim Baden-Württemberg 32112
364 Winsen (Luhe) Niedersachsen 32055
365 Güstrow Mecklenburg-Vorpommern 31987
366 Erding Bayern 31920
367 Königs Wusterhausen Brandenburg 31909
368 Biberach an der Riß Baden-Württemberg 31866
369 Werl Nordrhein-Westfalen 31819
370 Ostfildern Baden-Württemberg 31766
371 Rheinberg Nordrhein-Westfalen 31712
372 Deggendorf Bayern 31558
373 Northeim Niedersachsen 31432
374 Stuhr Niedersachsen 31323
375 Weißenfels Sachsen-Anhalt 31310
376 Zeitz Sachsen-Anhalt 31296
377 Osterholz-Scharmbeck Niedersachsen 31253
378 Bramsche Niedersachsen 31030
379 Merzig Saarland 30996
380 Lohmar Nordrhein-Westfalen 30936
381 Werne Nordrhein-Westfalen 30779
382 Forchheim Bayern 30712
383 Bad Hersfeld Hessen 30673
384 Herrenberg Baden-Württemberg 30626
385 Ganderkesee Niedersachsen 30590
386 Senftenberg Brandenburg 30539
387 Oer-Erkenschwick Nordrhein-Westfalen 30516
388 Tönisvorst Nordrhein-Westfalen 30477
389 Bad Nauheim Hessen 30459
390 Waltrop Nordrhein-Westfalen 30437
391 Naumburg Sachsen-Anhalt 30388
392 Schwelm Nordrhein-Westfalen 30351
393 Weyhe Niedersachsen 30311
394 Burgdorf Niedersachsen 30204
395 Köthen Sachsen-Anhalt 30168
396 Cloppenburg Niedersachsen 30146
397 Kornwestheim Baden-Württemberg 30006
398 Bad Vilbel Hessen 29978
399 Springe Niedersachsen 29907
400 Sundern Nordrhein-Westfalen 29864
401 Ahrensburg Schleswig-Holstein 29704
402 Achim Niedersachsen 29681
403 Wetter Nordrhein-Westfalen 29675
404 Gaggenau Baden-Württemberg 29646
405 Haan Nordrhein-Westfalen 29607
406 Andernach Rheinland-Pfalz 29467
407 Delbrück Nordrhein-Westfalen 29429
408 Oelde Nordrhein-Westfalen 29406
409 Radolfzell Baden-Württemberg 29380
410 Weil am Rhein Baden-Württemberg 29264
411 Rendsburg Schleswig-Holstein 29251
412 Friedberg Bayern 29228
413 Geesthacht Schleswig-Holstein 29169
414 Saalfeld Thüringen 29060
415 Warstein Nordrhein-Westfalen 29007
416 Emmerich Nordrhein-Westfalen 29005
417 Meißen Sachsen 28982
418 Plettenberg Nordrhein-Westfalen 28959
419 Taunusstein Hessen 28942
420 Wolfen Sachsen-Anhalt 28811
421 Wegberg Nordrhein-Westfalen 28800
422 Bühl Baden-Württemberg 28771
423 Einbeck Niedersachsen 28613
424 Wedemark Niedersachsen 28567
425 Neukirchen-Vluyn Nordrhein-Westfalen 28566
426 Rathenow Brandenburg 28476
427 Neuburg an der Donau Bayern 28447
428 Heiligenhaus Nordrhein-Westfalen 28402
429 Rinteln Niedersachsen 28383
430 Vechta Niedersachsen 28319
431 Kulmbach Bayern 28234
432 Rietberg Nordrhein-Westfalen 28214
433 Vaihingen Baden-Württemberg 28145
434 Geilenkirchen Nordrhein-Westfalen 28137
435 Baunatal Hessen 28052
436 Lennestadt Nordrhein-Westfalen 28046
437 Nordenham Niedersachsen 28035
438 Schwandorf Bayern 27997
439 Geislingen an der Steige Baden-Württemberg 27945
440 Winnenden Baden-Württemberg 27534
441 Bretten Baden-Württemberg 27509
442 Baesweiler Nordrhein-Westfalen 27485
443 Neckarsulm Baden-Württemberg 27410
444 Selm Nordrhein-Westfalen 27389
445 Brilon Nordrhein-Westfalen 27320
446 Kevelaer Nordrhein-Westfalen 27319
447 Bad Neuenahr-Ahrweiler Rheinland-Pfalz 27312
448 Sankt Wendel Saarland 27296
449 Limbach-Oberfrohna Sachsen 27257
450 Hamminkeln Nordrhein-Westfalen 27209
451 Friedberg Hessen 27173
452 Bernau bei Berlin Brandenburg 27167
453 Ilmenau Thüringen 27124
454 Petershagen Nordrhein-Westfalen 27103
455 Glauchau Sachsen 27047
456 Königsbrunn Bayern 26992
457 Rudolstadt Thüringen 26940
458 Leichlingen Nordrhein-Westfalen 26934
459 Kelkheim Hessen 26894
460 Espelkamp Nordrhein-Westfalen 26883
461 Verden Niedersachsen 26861
462 Arnstadt Thüringen 26848
463 Zittau Sachsen 26845
464 Leimen Baden-Württemberg 26797
465 Aschersleben Sachsen-Anhalt 26694
466 Garmisch-Partenkirchen Bayern 26637
467 Rösrath Nordrhein-Westfalen 26613
468 Schmallenberg Nordrhein-Westfalen 26538
469 Strausberg Brandenburg 26512
470 Mechernich Nordrhein-Westfalen 26460
471 Wiehl Nordrhein-Westfalen 26455
472 Sprockhövel Nordrhein-Westfalen 26419
473 Overath Nordrhein-Westfalen 26410
474 Hennigsdorf Brandenburg 26390
475 Wangen im Allgäu Baden-Württemberg 26351
476 Mühlheim am Main Hessen 26220
477 Mühlacker Baden-Württemberg 26199
478 Rödermark Hessen 26126
479 Herdecke Nordrhein-Westfalen 26001
480 Rheinbach Nordrhein-Westfalen 25986
481 Lauf an der Pegnitz Bayern 25938
482 Lübbecke Nordrhein-Westfalen 25937
483 Helmstedt Niedersachsen 25888
484 Weinstadt Baden-Württemberg 25831
485 Schloß Holte-Stukenbrock Nordrhein-Westfalen 25829
486 Bad Zwischenahn Niedersachsen 25826
487 Spremberg Brandenburg 25788
488 Delitzsch Sachsen 25774
489 Landsberg am Lech Bayern 25754
490 Horb am Neckar Baden-Württemberg 25718
491 Unterschleißheim Bayern 25672
492 Rottweil Baden-Württemberg 25636
493 Wiesloch Baden-Württemberg 25632
494 Greiz Thüringen 25605
495 Emmendingen Baden-Württemberg 25603
496 Werdau Sachsen 25595
497 Osterode am Harz Niedersachsen 25571
498 Hannoversch Münden Niedersachsen 25545
499 Apolda Thüringen 25526
500 Heppenheim Hessen 25443
501 Meckenheim Nordrhein-Westfalen 25440
502 Olpe Nordrhein-Westfalen 25371
503 Ehingen Baden-Württemberg 25287
504 Henstedt-Ulzburg Schleswig-Holstein 25266
505 Mosbach Baden-Württemberg 25156
506 Pfungstadt Hessen 25111
507 Butzbach Hessen 25070
508 Zirndorf Bayern 25063
509 Übach-Palenberg Nordrhein-Westfalen 25049
510 Bad Honnef Nordrhein-Westfalen 25038
511 Netphen Nordrhein-Westfalen 25038
512 Dillenburg Hessen 25017
513 Roth bei Nürnberg Bayern 25009
514 Ellwangen Baden-Württemberg 24922
515 Lohne Niedersachsen 24907
516 Varel Niedersachsen 24891
517 Sangerhausen Sachsen-Anhalt 24881
518 Hattersheim am Main Hessen 24858
519 Norden Niedersachsen 24845
520 Ingelheim Rheinland-Pfalz 24820
521 Weißwasser Sachsen 24815
522 Bingen Rheinland-Pfalz 24746
523 Reinbek Schleswig-Holstein 24744
524 Griesheim Hessen 24730
525 Sonneberg Thüringen 24690
526 Attendorn Nordrhein-Westfalen 24688
527 Schleswig Schleswig-Holstein 24679
528 Obertshausen Hessen 24676
529 Radevormwald Nordrhein-Westfalen 24668
530 Wertheim am Main Baden-Württemberg 24560
531 Waldkraiburg Bayern 24535
532 Korbach Hessen 24490
533 Bedburg Nordrhein-Westfalen 24457
534 Friedrichsdorf Hessen 24406
535 Warburg Nordrhein-Westfalen 24218
536 Walsrode Niedersachsen 24214
537 Lindau Bayern 24177
538 Guben Brandenburg 24165
539 Achern Baden-Württemberg 24119
540 Annaberg-Buchholz Sachsen 24103
541 Weiterstadt Hessen 23981
542 Ditzingen Baden-Württemberg 23975
543 Quedlinburg Sachsen-Anhalt 23901
544 Forst Brandenburg 23839
545 Ludwigsfelde Brandenburg 23809
546 Verl Nordrhein-Westfalen 23768
547 Stadthagen Niedersachsen 23767
548 Weingarten Baden-Württemberg 23705
549 Harsewinkel Nordrhein-Westfalen 23703
550 Salzkotten Nordrhein-Westfalen 23680
551 Freudenstadt Baden-Württemberg 23670
552 Syke Niedersachsen 23657
553 Bad Oldesloe Schleswig-Holstein 23638
554 Calw Baden-Württemberg 23574
555 Coswig Sachsen 23435
556 Wallenhorst Niedersachsen 23405
557 Groß-Gerau Hessen 23342
558 Lüdinghausen Nordrhein-Westfalen 23333
559 Geretsried Bayern 23326
560 Eckernförde Schleswig-Holstein 23297
561 Wipperfürth Nordrhein-Westfalen 23227
562 Blieskastel Saarland 23174
563 Neustrelitz Mecklenburg-Vorpommern 23139
564 Ronnenberg Niedersachsen 23134
565 Olching Bayern 23130
566 Herzogenaurach Bayern 23126
567 Crimmitschau Sachsen 23104
568 Reichenbach im Vogtland Sachsen 23096
569 Markkleeberg Sachsen 23087
570 Duderstadt Niedersachsen 23056
571 Fröndenberg Nordrhein-Westfalen 23054
572 Bad Harzburg Niedersachsen 23021
573 Nagold Baden-Württemberg 22883
574 Idstein Hessen 22786
575 Sondershausen Thüringen 22753
576 Wülfrath Nordrhein-Westfalen 22669
577 Döbeln Sachsen 22653
578 Pfaffenhofen an der Ilm Bayern 22622
579 Burg bei Magdeburg Sachsen-Anhalt 22609
580 Jüchen Nordrhein-Westfalen 22569
581 Lindlar Nordrhein-Westfalen 22517
582 Isernhagen Niedersachsen 22496
583 Schwetzingen Baden-Württemberg 22472
584 Öhringen Baden-Württemberg 22458
585 Seesen Niedersachsen 22431
586 Waldshut-Tiengen Baden-Württemberg 22408
587 Haren Niedersachsen 22389
588 Marsberg Nordrhein-Westfalen 22382
589 Starnberg Bayern 22351
590 Lengerich Nordrhein-Westfalen 22259
591 Prenzlau Brandenburg 22225
592 Bad Mergentheim Baden-Württemberg 22196
593 Büren Nordrhein-Westfalen 22194
594 Meiningen Thüringen 22159
595 Stutensee Baden-Württemberg 22121
596 Luckenwalde Brandenburg 22111
597 Bad Pyrmont Niedersachsen 22100
598 Leutkirch Baden-Württemberg 22093
599 Meinerzhagen Nordrhein-Westfalen 22031
600 Waren Mecklenburg-Vorpommern 22001
601 Rees Nordrhein-Westfalen 21995
602 Moormerland Niedersachsen 21993
603 Senden Bayern 21949
604 Vreden Nordrhein-Westfalen 21931
605 Neusäß Bayern 21929
606 Soltau Niedersachsen 21926
607 Gelnhausen Hessen 21835
608 Rotenburg Niedersachsen 21834
609 Altena Nordrhein-Westfalen 21831
610 Blankenfelde-Mahlow Brandenburg 21805
611 Alfeld Niedersachsen 21778
612 Elsdorf Nordrhein-Westfalen 21740
613 Lichtenfels Bayern 21678
614 Stadtallendorf Hessen 21671
615 Eschwege Hessen 21625
616 Wilnsdorf Nordrhein-Westfalen 21618
617 Bad Kissingen Bayern 21593
618 Sömmerda Thüringen 21585
619 Groß-Umstadt Hessen 21571
620 Metzingen Baden-Württemberg 21563
621 Westerstede Niedersachsen 21521
622 Wittenberge Brandenburg 21513
623 Lebach Saarland 21474
624 Dillingen Saarland 21464
625 Traunreut Bayern 21461
626 Karben Hessen 21385
627 Remseck Baden-Württemberg 21378
628 Schortens Niedersachsen 21371
629 Sonthofen Bayern 21371
630 Wittmund Niedersachsen 21371
631 Kitzingen Bayern 21354
632 Alfter Nordrhein-Westfalen 21350
633 Holzminden Niedersachsen 21320
634 Donaueschingen Baden-Württemberg 21269
635 Werdohl Nordrhein-Westfalen 21265
636 Herborn Hessen 21254
637 Büdingen Hessen 21250
638 Vaterstetten Bayern 21221
639 Wandlitz Brandenburg 21209
640 Sulzbach-Rosenberg Bayern 21165
641 Bad Berleburg Nordrhein-Westfalen 21135
642 Sehnde Niedersachsen 21123
643 Weilheim in Oberbayern Bayern 21084
644 Hiddenhausen Nordrhein-Westfalen 21071
645 Windeck Nordrhein-Westfalen 21048
646 Überlingen Baden-Württemberg 20960
647 Husum Schleswig-Holstein 20959
648 Xanten Nordrhein-Westfalen 20841
649 Haldensleben Sachsen-Anhalt 20830
650 Engelskirchen Nordrhein-Westfalen 20829
651 Haßloch Rheinland-Pfalz 20826
652 Bergneustadt Nordrhein-Westfalen 20809
653 Riedstadt Hessen 20805
654 Ennigerloh Nordrhein-Westfalen 20786
655 Bückeburg Niedersachsen 20782
656 Eisleben Sachsen-Anhalt 20771
657 Bad Soden Hessen 20753
658 Halle Nordrhein-Westfalen 20728
659 Püttlingen Saarland 20693
660 Versmold Nordrhein-Westfalen 20634
661 Unterhaching Bayern 20632
662 Eppingen Baden-Württemberg 20580
663 Vlotho Nordrhein-Westfalen 20544
664 Heide Schleswig-Holstein 20523
665 Germersheim Rheinland-Pfalz 20506
666 Staßfurt Sachsen-Anhalt 20499
667 Giengen Baden-Württemberg 20462
668 Bruchköbel Hessen 20450
669 Aichach Bayern 20434
670 Rheinstetten Baden-Württemberg 20417
671 Stadtlohn Nordrhein-Westfalen 20407
672 Neunkirchen-Seelscheid Nordrhein-Westfalen 20328
673 Neu Wulmstorf Niedersachsen 20323
674 Hockenheim Baden-Württemberg 20320
675 Lauchhammer Brandenburg 20276
676 Heusweiler Saarland 20235
677 Geseke Nordrhein-Westfalen 20219
678 Bad Rappenau Baden-Württemberg 20210
679 Haiger Hessen 20201
680 Eislingen Baden-Württemberg 20158
681 Salzwedel Sachsen-Anhalt 20130
682 Bad Schwartau Schleswig-Holstein 20120
683 Quickborn Schleswig-Holstein 20075
684 Friesoythe Niedersachsen 20064
685 Eschborn Hessen 20015
686 Enger Nordrhein-Westfalen 20007
687 Oberkirch Baden-Württemberg 19983
688 Hessisch Oldendorf Niedersachsen 19969
689 Werder (Havel) Brandenburg 19967
690 Gersthofen Bayern 19942
691 Nidderau Hessen 19922
692 Waldkirch Baden-Württemberg 19889
693 Reichshof Nordrhein-Westfalen 19885
694 Rastede Niedersachsen 19876
695 Edewecht Niedersachsen 19871
696 Burgwedel Niedersachsen 19861
697 Uetze Niedersachsen 19854
698 Parchim Mecklenburg-Vorpommern 19842
699 Mayen Rheinland-Pfalz 19807
700 Schwarzenberg Sachsen 19775
701 Steinhagen Nordrhein-Westfalen 19745
702 Puchheim Bayern 19736
703 Günzburg Bayern 19735
704 Westoverledingen Niedersachsen 19731
705 Bad Langensalza Thüringen 19709
706 Finsterwalde Brandenburg 19704
707 Senden Nordrhein-Westfalen 19703
708 Kürten Nordrhein-Westfalen 19679
709 Auerbach Sachsen 19675
710 Zülpich Nordrhein-Westfalen 19674
711 Waghäusel Baden-Württemberg 19669
712 Wenden Nordrhein-Westfalen 19658
713 Borna Sachsen 19616
714 Bad Driburg Nordrhein-Westfalen 19608
715 Nördlingen Bayern 19603
716 Hörstel Nordrhein-Westfalen 19602
717 Nottuln Nordrhein-Westfalen 19599
718 Eitorf Nordrhein-Westfalen 19599
719 Hechingen Baden-Württemberg 19567
720 Schwanewede Niedersachsen 19514
721 Schwalmstadt Hessen 19475
722 Flörsheim Hessen 19455
723 Mössingen Baden-Württemberg 19443
724 Ottobrunn Bayern 19426
725 Bremervörde Niedersachsen 19386
726 Schwalmtal Nordrhein-Westfalen 19370
727 Telgte Nordrhein-Westfalen 19370
728 Bönen Nordrhein-Westfalen 19349
729 Burscheid Nordrhein-Westfalen 19293
730 Hohen Neuendorf Brandenburg 19281
731 Bad Waldsee Baden-Württemberg 19243
732 Schopfheim Baden-Württemberg 19231
733 Waldbröl Nordrhein-Westfalen 19213
734 Seligenstadt Hessen 19206
735 Frankenberg Hessen 19191
736 Gauting Bayern 19174
737 Wachtberg Nordrhein-Westfalen 19162
738 Bexbach Saarland 19157
739 Torgau Sachsen 19145
740 Aue Sachsen 19124
741 Weil der Stadt Baden-Württemberg 19113
742 Alzenau Bayern 19027
743 Schkeuditz Sachsen 19027
744 Ochtrup Nordrhein-Westfalen 18977
745 Wittstock Brandenburg 18973
746 Sulzbach Saarland 18970
747 Gröbenzell Bayern 18964
748 Schifferstadt Rheinland-Pfalz 18885
749 Bad Münder Niedersachsen 18877
750 Illingen Saarland 18870
751 Schramberg Baden-Württemberg 18868
752 Lahnstein Rheinland-Pfalz 18855
753 Kamenz Sachsen 18848
754 Schwalbach Saarland 18842
755 Heusenstamm Hessen 18828
756 Rhede Nordrhein-Westfalen 18774
757 Buchen Baden-Württemberg 18758
758 Südbrookmerland Niedersachsen 18756
759 Horn-Bad Meinberg Nordrhein-Westfalen 18696
760 Radeberg Sachsen 18683
761 Schneverdingen Niedersachsen 18632
762 Laupheim Baden-Württemberg 18626
763 Marktredwitz Bayern 18619
764 Wadgassen Saarland 18598
765 Dingolfing Bayern 18593
766 Gerlingen Baden-Württemberg 18591
767 Finnentrop Nordrhein-Westfalen 18562
768 Bad Münstereifel Nordrhein-Westfalen 18560
769 Bad Dürkheim Rheinland-Pfalz 18506
770 Dillingen Bayern 18469
771 Grimma Sachsen 18464
772 Teltow Brandenburg 18445
773 Meerane Sachsen 18439
774 Langen Niedersachsen 18418
775 Eppelborn Saarland 18387
776 Mölln Schleswig-Holstein 18381
777 Eilenburg Sachsen 18378
778 Marktoberdorf Bayern 18378
779 Nidda Hessen 18372
780 Schmalkalden Thüringen 18370
781 Kaltenkirchen Schleswig-Holstein 18360
782 Karlsfeld Bayern 18341
783 Kronach Bayern 18319
784 Freudenberg Nordrhein-Westfalen 18315
785 Kierspe Nordrhein-Westfalen 18299
786 Kreuzau Nordrhein-Westfalen 18234
787 Alzey Rheinland-Pfalz 18200
788 Hemmingen Niedersachsen 18196
789 Bad Wildungen Hessen 18195
790 Burghausen Bayern 18160
791 Vellmar Hessen 18136
792 Traunstein Bayern 18132
793 Pfullingen Baden-Württemberg 18110
794 Reinheim Hessen 18104
795 Bad Friedrichshall Baden-Württemberg 18086
796 Uetersen Schleswig-Holstein 18083
797 Sarstedt Niedersachsen 18080
798 Donauwörth Bayern 18051
799 Alsfeld Hessen 18037
800 Pfinztal Baden-Württemberg 18001
801 Lilienthal Niedersachsen 17992
802 Swisttal Nordrhein-Westfalen 17954
803 Tettnang Baden-Württemberg 17910
804 Templin Brandenburg 17887
805 Selb Bayern 17870
806 Neufahrn bei Freising Bayern 17866
807 Schenefeld Schleswig-Holstein 17863
808 Kronberg im Taunus Hessen 17852
809 Brakel Nordrhein-Westfalen 17840
810 Weißenburg Bayern 17815
811 Taufkirchen (München) Bayern 17776
812 Bad Saulgau Baden-Württemberg 17748
813 Holzwickede Nordrhein-Westfalen 17739
814 Wörth am Rhein Rheinland-Pfalz 17732
815 Munster Niedersachsen 17724
816 Müllheim Baden-Württemberg 17696
817 Korntal-Münchingen Baden-Württemberg 17663
818 Schneeberg Sachsen 17662
819 Sinzig Rheinland-Pfalz 17639
820 Konz Rheinland-Pfalz 17636
821 Halver Nordrhein-Westfalen 17627
822 Schiffweiler Saarland 17627
823 Blomberg Nordrhein-Westfalen 17560
824 Frankenberg Sachsen 17541
825 Kolbermoor Bayern 17497
826 Wittlich Rheinland-Pfalz 17476
827 Mühldorf Bayern 17453
828 Wildeshausen Niedersachsen 17442
829 Oerlinghausen Nordrhein-Westfalen 17435
830 Renningen Baden-Württemberg 17420
831 Schmelz Saarland 17415
832 Heilbad Heiligenstadt Thüringen 17392
833 Cham Bayern 17355
834 Pohlheim Hessen 17305
835 Hochheim am Main Hessen 17232
836 Bendorf Rheinland-Pfalz 17223
837 Großenhain Sachsen 17222
838 Wadern Saarland 17175
839 Schlüchtern Hessen 17150
840 Hohenstein-Ernstthal Sachsen 17132
841 Ribnitz-Damgarten Mecklenburg-Vorpommern 17131
842 Hettstedt Sachsen-Anhalt 17126
843 Michelstadt Hessen 17109
844 Oschatz Sachsen 17102
845 Haar Bayern 17086
846 Bad Arolsen Hessen 17021
847 Nümbrecht Nordrhein-Westfalen 17009
848 Bad Tölz Bayern 16998
849 Bad Salzungen Thüringen 16993
850 Wolfratshausen Bayern 16982
851 Sachsenheim Baden-Württemberg 16975
852 Oberasbach Bayern 16940
853 Gescher Nordrhein-Westfalen 16932
854 Eutin Schleswig-Holstein 16929
855 Mittweida Sachsen 16890
856 Heidenau Sachsen 16888
857 Moosburg Bayern 16881
858 Hofgeismar Hessen 16880
859 Rhauderfehn Niedersachsen 16870
860 Bad Aibling Bayern 16860
861 Panketal Brandenburg 16822
862 Sigmaringen Baden-Württemberg 16719
863 Angermünde Brandenburg 16699
864 Neustadt bei Coburg Bayern 16684
865 Nauen Brandenburg 16658
866 Losheim Saarland 16636
867 Loxstedt Niedersachsen 16624
868 Hille Nordrhein-Westfalen 16622
869 Eltville Hessen 16604
870 Gilching Bayern 16581
871 Vilshofen Bayern 16578
872 Königslutter Niedersachsen 16570
873 Blankenburg am Harz Sachsen-Anhalt 16550
874 Hückeswagen Nordrhein-Westfalen 16540
875 Stockach Baden-Württemberg 16529
876 Bobingen Bayern 16517
877 Kleinmachnow Brandenburg 16507
878 Hilchenbach Nordrhein-Westfalen 16506
879 Gunzenhausen Bayern 16486
880 Bad Säckingen Baden-Württemberg 16478
881 Baiersbronn Baden-Württemberg 16465
882 Seeheim-Jugenheim Hessen 16462
883 Boppard Rheinland-Pfalz 16424
884 Bad Reichenhall Bayern 16423
885 Brake Niedersachsen 16416
886 Kirchhain Hessen 16398
887 Leopoldshöhe Nordrhein-Westfalen 16396
888 Diepholz Niedersachsen 16378
889 Babenhausen Hessen 16342
890 Weilerswist Nordrhein-Westfalen 16337
891 Kirchlengern Nordrhein-Westfalen 16335
892 Karlsbad Baden-Württemberg 16299
893 Löbau Sachsen 16296
894 Künzell Hessen 16277
895 Witzenhausen Hessen 16257
896 Bitterfeld Sachsen-Anhalt 16237
897 Olsberg Nordrhein-Westfalen 16233
898 Lohr Bayern 16214
899 Uslar Niedersachsen 16210
900 Stockelsdorf Schleswig-Holstein 16204
901 Großostheim Bayern 16197
902 Vechelde Niedersachsen 16189
903 Hünfeld Hessen 16159
904 Remagen Rheinland-Pfalz 16134
905 Glinde Schleswig-Holstein 16133
906 Bassum Niedersachsen 16132
907 Wendelstein Bayern 16132
908 Bad Segeberg Schleswig-Holstein 16103
909 Ginsheim-Gustavsburg Hessen 16095
910 Rüdersdorf Brandenburg 16073
911 Zerbst Sachsen-Anhalt 16069
912 Wassenberg Nordrhein-Westfalen 16044
913 Grefrath Nordrhein-Westfalen 16040
914 Schrobenhausen Bayern 16026
915 Beckingen Saarland 16017
916 Halstenbek Schleswig-Holstein 16014
917 Neustadt in Holstein Schleswig-Holstein 15963
918 Herzebrock-Clarholz Nordrhein-Westfalen 15944
919 Ebersbach an der Fils Baden-Württemberg 15916
920 Bad Neustadt Bayern 15903
921 Rehlingen-Siersburg Saarland 15899
922 Brüggen Nordrhein-Westfalen 15877
923 Hövelhof Nordrhein-Westfalen 15872
924 Illertissen Bayern 15857
925 Rahden Nordrhein-Westfalen 15856
926 Spenge Nordrhein-Westfalen 15796
927 Kalletal Nordrhein-Westfalen 15786
928 Penzberg Bayern 15775
929 Wardenburg Niedersachsen 15754
930 Erwitte Nordrhein-Westfalen 15725
931 Bruckmühl Bayern 15693
932 Lübbenau Brandenburg 15690
933 Wurzen Sachsen 15677
934 Kelheim Bayern 15662
935 Eberbach Baden-Württemberg 15646
936 Königstein im Taunus Hessen 15642
937 Wendlingen Baden-Württemberg 15613
938 Riegelsberg Saarland 15584
939 Bad Essen Niedersachsen 15575
940 Freilassing Bayern 15550
941 Oschersleben Sachsen-Anhalt 15544
942 Preetz Schleswig-Holstein 15540
943 Anklam Mecklenburg-Vorpommern 15520
944 Damme Niedersachsen 15508
945 Beverungen Nordrhein-Westfalen 15506
946 Ottweiler Saarland 15497
947 Garching Bayern 15492
948 Clausthal-Zellerfeld Niedersachsen 15460
949 Ratekau Schleswig-Holstein 15429
950 Freiberg Baden-Württemberg 15425
951 Hude Niedersachsen 15418
952 Simmerath Nordrhein-Westfalen 15415
953 Weener Niedersachsen 15406
954 Bad Laasphe Nordrhein-Westfalen 15395
955 Ober-Ramstadt Hessen 15391
956 Lauda-Königshofen Baden-Württemberg 15390
957 Homberg (Hessen) Hessen 15345
958 Straelen Nordrhein-Westfalen 15337
959 Bergen auf Rügen Mecklenburg-Vorpommern 15326
960 Bürstadt Hessen 15279
961 Hainburg Hessen 15267
962 Bebra Hessen 15265
963 Herzberg am Harz Niedersachsen 15261
964 Neuenhagen Brandenburg 15257
965 Karlstadt am Main Bayern 15254
966 Altdorf Bayern 15240
967 Bad Krozingen Baden-Württemberg 15230
968 Dieburg Hessen 15223
969 Oyten Niedersachsen 15195
970 Eggenstein-Leopoldshafen Baden-Württemberg 15179
971 Odenthal Nordrhein-Westfalen 15120
972 Künzelsau Baden-Württemberg 15084
973 Burbach Nordrhein-Westfalen 15076
974 Neu-Anspach Hessen 15002
975 Regenstauf Bayern 14987
976 Trossingen Baden-Württemberg 14952
977 Marbach am Neckar Baden-Württemberg 14926
978 Ascheberg Nordrhein-Westfalen 14923
979 Much Nordrhein-Westfalen 14889
980 Fritzlar Hessen 14877
981 Holzkirchen Bayern 14872
982 Kernen Baden-Württemberg 14858
983 Niedernhausen Hessen 14854
984 Lübben Brandenburg 14845
985 Bad Lippspringe Nordrhein-Westfalen 14835
986 Bad Bentheim Niedersachsen 14817
987 Freigericht Hessen 14814
988 Kraichtal Baden-Württemberg 14810
989 Blaustein Baden-Württemberg 14785
990 Quierschied Saarland 14783
991 Stadtbergen Bayern 14755
992 Niederkrüchten Nordrhein-Westfalen 14749
993 Spiesen-Elversberg Saarland 14744
994 Gründau Hessen 14739
995 Taucha Sachsen 14706
996 Leinefelde Thüringen 14691
997 Brackenheim Baden-Württemberg 14677
998 Oberndorf am Neckar Baden-Württemberg 14677
999 Winterberg Nordrhein-Westfalen 14676
1000 Drensteinfurt Nordrhein-Westfalen 14675
1001 Lauterbach Hessen 14673
1002 Rotenburg an der Fulda Hessen 14671
1003 Gehrden Niedersachsen 14630
1004 Langwedel Niedersachsen 14593
1005 Gernsbach Baden-Württemberg 14588
1006 Pocking Bayern 14544
1007 Markgröningen Baden-Württemberg 14531
1008 Bad Salzdetfurth Niedersachsen 14528
1009 Stemwede Nordrhein-Westfalen 14525
1010 Schwarzenbek Schleswig-Holstein 14451
1011 Ismaning Bayern 14399
1012 Neunkirchen (Siegerland) Nordrhein-Westfalen 14391
1013 Pegnitz Bayern 14390
1014 Murrhardt Baden-Württemberg 14364
1015 Zeulenroda Thüringen 14358
1016 Petersberg Hessen 14347
1017 Münsingen Baden-Württemberg 14345
1018 Grünberg Hessen 14344
1019 Isny Baden-Württemberg 14341
1020 Eckental Bayern 14302
1021 Roßlau Sachsen-Anhalt 14296
1022 Kelsterbach Hessen 14263
1023 Plochingen Baden-Württemberg 14252
1024 Walldorf Baden-Württemberg 14240
1025 Niederzier Nordrhein-Westfalen 14235
1026 Bissendorf Niedersachsen 14221
1027 Bad Wurzach Baden-Württemberg 14206
1028 Lichtenstein Sachsen 14205
1029 Neckargemünd Baden-Württemberg 14205
1030 Immenstadt Bayern 14190
1031 Melsungen Hessen 14167
1032 Mindelheim Bayern 14166
1033 Hagen Niedersachsen 14160
1034 Schwalbach am Taunus Hessen 14158
1035 Schriesheim Baden-Württemberg 14156
1036 Wiefelstede Niedersachsen 14147
1037 Pößneck Thüringen 14135
1038 Brühl (Baden) Baden-Württemberg 14118
1039 Eppelheim Baden-Württemberg 14099
1040 Schiffdorf Niedersachsen 14085
1041 Solms Hessen 14070
1042 Sandhausen Baden-Württemberg 14051
1043 Schleiden Nordrhein-Westfalen 14030
1044 Reken Nordrhein-Westfalen 14027
1045 Belm Niedersachsen 14017
1046 Zossen Brandenburg 14011
1047 Steinheim Nordrhein-Westfalen 14008
1048 Aßlar Hessen 14006
1049 Uhingen Baden-Württemberg 14001
1050 Malsch Baden-Württemberg 13993
1051 Stein Bayern 13987
1052 Rödental Bayern 13951
1053 Genthin Sachsen-Anhalt 13935
1054 Füssen Bayern 13931
1055 Langenau Baden-Württemberg 13927
1056 Biedenkopf Hessen 13926
1057 Wennigsen Niedersachsen 13919
1058 Aldenhoven Nordrhein-Westfalen 13911
1059 Saarwellingen Saarland 13907
1060 Brunsbüttel Schleswig-Holstein 13902
1061 Linnich Nordrhein-Westfalen 13898
1062 Sankt Georgen Baden-Württemberg 13895
1063 Jever Niedersachsen 13889
1064 Bad Camberg Hessen 13885
1065 Ritterhude Niedersachsen 13871
1066 Edingen-Neckarhausen Baden-Württemberg 13868
1067 Kalkar Nordrhein-Westfalen 13865
1068 Borken Hessen 13858
1069 Langerwehe Nordrhein-Westfalen 13856
1070 Grenzach-Wyhlen Baden-Württemberg 13834
1071 Schöningen Niedersachsen 13808
1072 Hessisch Lichtenau Hessen 13807
1073 Jüterbog Brandenburg 13804
1074 Bargteheide Schleswig-Holstein 13793
1075 Lohfelden Hessen 13770
1076 Weilburg Hessen 13769
1077 Bad Wörishofen Bayern 13753
1078 Perleberg Brandenburg 13720
1079 Münster Hessen 13718
1080 Feucht Bayern 13715
1081 Mühltal Hessen 13715
1082 Hünxe Nordrhein-Westfalen 13706
1083 Sassenberg Nordrhein-Westfalen 13691
1084 Hüllhorst Nordrhein-Westfalen 13687
1085 Groß-Zimmern Hessen 13685
1086 Bad Soden-Salmünster Hessen 13635
1087 Schermbeck Nordrhein-Westfalen 13624
1088 Remshalden Baden-Württemberg 13622
1089 Bischofswerda Sachsen 13613
1090 Neuenkirchen Nordrhein-Westfalen 13610
1091 Mainburg Bayern 13595
1092 Rellingen Schleswig-Holstein 13574
1093 Bergen Niedersachsen 13572
1094 Wilsdruff Sachsen 13541
1095 Stollberg Sachsen 13527
1096 Eppstein Hessen 13515
1097 Langelsheim Niedersachsen 13513
1098 Usingen Hessen 13512
1099 Obersulm Baden-Württemberg 13512
1100 Marienheide Nordrhein-Westfalen 13491
1101 Thale Sachsen-Anhalt 13454
1102 Haßfurt Bayern 13446
1103 Preußisch Oldendorf Nordrhein-Westfalen 13417
1104 Demmin Mecklenburg-Vorpommern 13409
1105 Großenkneten Niedersachsen 13371
1106 Höchstadt Bayern 13370
1107 Wolgast Mecklenburg-Vorpommern 13362
1108 Bovenden Niedersachsen 13351
1109 Pattensen Niedersachsen 13337
1110 Tostedt Niedersachsen 13332
1111 Treuchtlingen Bayern 13325
1112 Krummhörn Niedersachsen 13323
1113 Erbach im Odenwald Hessen 13308
1114 Nordstemmen Niedersachsen 13306
1115 Breisach Baden-Württemberg 13304
1116 Tholey Saarland 13300
1117 Buseck Hessen 13298
1118 Hösbach Bayern 13297
1119 Ratzeburg Schleswig-Holstein 13295
1120 Bohmte Niedersachsen 13280
1121 Büttelborn Hessen 13269
1122 Raunheim Hessen 13265
1123 Tauberbischofsheim Baden-Württemberg 13256
1124 Wolfhagen Hessen 13243
1125 Herbrechtingen Baden-Württemberg 13242
1126 Pfullendorf Baden-Württemberg 13242
1127 Gräfelfing Bayern 13240
1128 Extertal Nordrhein-Westfalen 13227
1129 Lich Hessen 13221
1130 Rosengarten Niedersachsen 13220
1131 Burladingen Baden-Württemberg 13213
1132 Markranstädt Sachsen 13167
1133 Wadersloh Nordrhein-Westfalen 13155
1134 Wehr Baden-Württemberg 13147
1135 Sendenhorst Nordrhein-Westfalen 13139
1136 Lotte Nordrhein-Westfalen 13122
1137 Borchen Nordrhein-Westfalen 13085
1138 Grünstadt Rheinland-Pfalz 13074
1139 Kirchhundem Nordrhein-Westfalen 13067
1140 Vöhringen Bayern 13050
1141 Schmölln Thüringen 13031
1142 Löningen Niedersachsen 13026
1143 Kleinblittersdorf Saarland 13023
1144 Weißenhorn Bayern 13012
1145 Eichstätt Bayern 13005
1146 Monschau Nordrhein-Westfalen 13002
1147 Oelsnitz Sachsen 12982
1148 Ketsch Baden-Württemberg 12971
1149 Zella-Mehlis Thüringen 12961
1150 Denzlingen Baden-Württemberg 12954
1151 Großefehn Niedersachsen 12953
1152 Dorfen Bayern 12941
1153 Velen Nordrhein-Westfalen 12940
1154 Meckenbeuren Baden-Württemberg 12939
1155 Plön Schleswig-Holstein 12933
1156 Eching Bayern 12923
1157 Bitburg Rheinland-Pfalz 12896
1158 Bad Bramstedt Schleswig-Holstein 12890
1159 Schwabmünchen Bayern 12858
1160 Welver Nordrhein-Westfalen 12848
1161 Altötting Bayern 12843
1162 Trebur Hessen 12840
1163 Hatten Niedersachsen 12838
1164 Belzig Brandenburg 12837
1165 Wiesmoor Niedersachsen 12824
1166 Erbach an der Donau Baden-Württemberg 12823
1167 Mülsen Sachsen 12798
1168 Tornesch Schleswig-Holstein 12795
1169 Eggenfelden Bayern 12770
1170 Hungen Hessen 12747
1171 Landau an der Isar Bayern 12738
1172 Östringen Baden-Württemberg 12730
1173 Bad Urach Baden-Württemberg 12726
1174 Bad Freienwalde Brandenburg 12700
1175 Saterland Niedersachsen 12691
1176 Sulz am Neckar Baden-Württemberg 12685
1177 Hilpoltstein Bayern 12684
1178 Sulingen Niedersachsen 12679
1179 Ubstadt-Weiher Baden-Württemberg 12671
1180 Gladenbach Hessen 12660
1181 Scheeßel Niedersachsen 12654
1182 Alpen Nordrhein-Westfalen 12651
1183 Wickede Nordrhein-Westfalen 12650
1184 Kaufungen Hessen 12647
1185 Lippetal Nordrhein-Westfalen 12647
1186 Pasewalk Mecklenburg-Vorpommern 12619
1187 Kerken Nordrhein-Westfalen 12616
1188 Langenselbold Hessen 12613
1189 Mutterstadt Rheinland-Pfalz 12612
1190 Quakenbrück Niedersachsen 12601
1191 Bopfingen Baden-Württemberg 12591
1192 Regen Bayern 12568
1193 Oelsnitz Sachsen 12554
1194 Friesenheim Baden-Württemberg 12516
1195 Mettingen Nordrhein-Westfalen 12510
1196 Burgstädt Sachsen 12508
1197 Cremlingen Niedersachsen 12508
1198 Krumbach Bayern 12502
1199 Wernau Baden-Württemberg 12499
1200 Hauzenberg Bayern 12499
1201 Mettlach Saarland 12485
1202 Edemissen Niedersachsen 12466
1203 Peißenberg Bayern 12462
1204 Twistringen Niedersachsen 12459
1205 Ense Nordrhein-Westfalen 12459
1206 Haselünne Niedersachsen 12458
1207 Hildburghausen Thüringen 12457
1208 Ludwigslust Mecklenburg-Vorpommern 12449
1209 Hemsbach Baden-Württemberg 12448
1210 Neustadt an der Donau Bayern 12443
1211 Gaildorf Baden-Württemberg 12440
1212 Lengede Niedersachsen 12435
1213 Montabaur Rheinland-Pfalz 12434
1214 Barßel Niedersachsen 12431
1215 Hersbruck Bayern 12416
1216 Rommerskirchen Nordrhein-Westfalen 12410
1217 Neustadt an der Aisch Bayern 12409
1218 Großräschen Brandenburg 12402
1219 Lappersdorf Bayern 12400
1220 Wittingen Niedersachsen 12387
1221 Neuenrade Nordrhein-Westfalen 12377
1222 Winsen (Aller) Niedersachsen 12361
1223 Bedburg-Hau Nordrhein-Westfalen 12361
1224 Ihlow Niedersachsen 12358
1225 Lorsch Hessen 12358
1226 Wächtersbach Hessen 12344
1227 Hadamar Hessen 12342
1228 Ilsede Niedersachsen 12335
1229 Bad Dürrheim Baden-Württemberg 12320
1230 Mömbris Bayern 12318
1231 Erlensee Hessen 12318
1232 Waldbronn Baden-Württemberg 12315
1233 Philippsburg Baden-Württemberg 12313
1234 Drolshagen Nordrhein-Westfalen 12313
1235 Maisach Bayern 12308
1236 Abensberg Bayern 12306
1237 Hagenow Mecklenburg-Vorpommern 12304
1238 Linden Hessen 12293
1239 Fuldatal Hessen 12289
1240 Neutraubling Bayern 12282
1241 Wettenberg Hessen 12279
1242 Altenstadt Hessen 12279
1243 Dinklage Niedersachsen 12278
1244 Markdorf Baden-Württemberg 12275
1245 Wilkau-Haßlau Sachsen 12273
1246 Plattling Bayern 12272
1247 Asperg Baden-Württemberg 12265
1248 Beelitz Brandenburg 12258
1249 Spaichingen Baden-Württemberg 12248
1250 Schongau Bayern 12247
1251 Elsteraue Sachsen-Anhalt 12243
1252 Zeven Niedersachsen 12242
1253 Bad Wünnenberg Nordrhein-Westfalen 12221
1254 Drochtersen Niedersachsen 12212
1255 Bischofsheim Hessen 12196
1256 Barsbüttel Schleswig-Holstein 12196
1257 Zschopau Sachsen 12185
1258 Balve Nordrhein-Westfalen 12183
1259 Issum Nordrhein-Westfalen 12181
1260 Glückstadt Schleswig-Holstein 12159
1261 Dautphetal Hessen 12158
1262 Röthenbach Bayern 12151
1263 Sankt Leon-Rot Baden-Württemberg 12144
1264 Mering Bayern 12141
1265 Feuchtwangen Bayern 12124
1266 Marienberg Sachsen 12114
1267 Ottersberg Niedersachsen 12108
1268 Wasserburg am Inn Bayern 12103
1269 Harsefeld Niedersachsen 12094
1270 Gerstetten Baden-Württemberg 12084
1271 Calbe Sachsen-Anhalt 12081
1272 Bad Lauterberg Niedersachsen 12079
1273 Überherrn Saarland 12078
1274 Harsum Niedersachsen 12075
1275 Kronshagen Schleswig-Holstein 12074
1276 Erkner Brandenburg 12060
1277 Kirchheim Bayern 12057
1278 Aerzen Niedersachsen 12056
1279 Gardelegen Sachsen-Anhalt 12053
1280 Grafing Bayern 12048
1281 Zwönitz Sachsen 12045
1282 Oberhaching Bayern 12044
1283 Velten Brandenburg 12044
1284 Roßdorf Hessen 12030
1285 Titisee-Neustadt Baden-Württemberg 12008
1286 Niefern-Öschelbronn Baden-Württemberg 12004
1287 Hammelburg Bayern 12002
1288 Bestwig Nordrhein-Westfalen 12000
1289 Langgöns Hessen 11990
1290 Oestrich-Winkel Hessen 11989
1291 Bad Windsheim Bayern 11988
1292 Bretzfeld Baden-Württemberg 11986
1293 Schalksmühle Nordrhein-Westfalen 11986
1294 Peiting Bayern 11974
1295 Tamm Baden-Württemberg 11960
1296 Blaubeuren Baden-Württemberg 11945
1297 Osterhofen Bayern 11935
1298 Murnau Bayern 11912
1299 Walldürn Baden-Württemberg 11912
1300 Petershagen-Eggersdorf Brandenburg 11904
1301 Geisenheim Hessen 11903
1302 Pfarrkirchen Bayern 11892
1303 Garrel Niedersachsen 11868
1304 Rielasingen-Worblingen Baden-Württemberg 11857
1305 Lauenburg Schleswig-Holstein 11853
1306 Olfen Nordrhein-Westfalen 11845
1307 Bad Dürrenberg Sachsen-Anhalt 11839
1308 Mandelbachtal Saarland 11830
1309 Kall Nordrhein-Westfalen 11829
1310 Havixbeck Nordrhein-Westfalen 11828
1311 Burglengenfeld Bayern 11799
1312 Teningen Baden-Württemberg 11796
1313 Stahnsdorf Brandenburg 11785
1314 Münchberg Bayern 11764
1315 Niesky Sachsen 11764
1316 Bad Fallingbostel Niedersachsen 11749
1317 Werther Nordrhein-Westfalen 11740
1318 Zetel Niedersachsen 11736
1319 Dossenheim Baden-Württemberg 11730
1320 Neubiberg Bayern 11726
1321 Weinsberg Baden-Württemberg 11723
1322 Recke Nordrhein-Westfalen 11694
1323 Linkenheim-Hochstetten Baden-Württemberg 11690
1324 Rosdorf Niedersachsen 11685
1325 Bad Iburg Niedersachsen 11681
1326 Eisenberg Thüringen 11681
1327 Friedrichsthal Saarland 11670
1328 Ochsenfurt Bayern 11665
1329 Flöha Sachsen 11662
1330 Rothenburg ob der Tauber Bayern 11660
1331 Ettenheim Baden-Württemberg 11655
1332 Jork Niedersachsen 11646
1333 Scharbeutz Schleswig-Holstein 11635
1334 Nörvenich Nordrhein-Westfalen 11628
1335 Marpingen Saarland 11628
1336 Trostberg Bayern 11615
1337 Dinkelsbühl Bayern 11606
1338 Lehre Niedersachsen 11606
1339 Lügde Nordrhein-Westfalen 11603
1340 Olbernhau Sachsen 11591
1341 Schotten Hessen 11574
1342 Ladenburg Baden-Württemberg 11572
1343 Bad Schönborn Baden-Württemberg 11562
1344 Neuhof Hessen 11558
1345 Heddesheim Baden-Württemberg 11554
1346 Durmersheim Baden-Württemberg 11543
1347 Dassel Niedersachsen 11537
1348 Rudersberg Baden-Württemberg 11535
1349 Waltershausen Thüringen 11532
1350 Gemünden am Main Bayern 11524
1351 Vienenburg Niedersachsen 11523
1352 Morsbach Nordrhein-Westfalen 11520
1353 Braunfels Hessen 11511
1354 Lindenberg Bayern 11510
1355 Schüttorf Niedersachsen 11500
1356 Rodenbach Hessen 11496
1357 Rüthen Nordrhein-Westfalen 11490
1358 Wald-Michelbach Hessen 11480
1359 Oberschleißheim Bayern 11474
1360 Sassnitz Mecklenburg-Vorpommern 11468
1361 Remchingen Baden-Württemberg 11464
1362 Jessen Sachsen-Anhalt 11464
1363 Holzgerlingen Baden-Württemberg 11463
1364 Burgthann Bayern 11447
1365 Bad Doberan Mecklenburg-Vorpommern 11444
1366 Felsberg Hessen 11443
1367 Schöneiche Brandenburg 11397
1368 Buchloe Bayern 11395
1369 Ueckermünde Mecklenburg-Vorpommern 11392
1370 Graben-Neudorf Baden-Württemberg 11386
1371 Billerbeck Nordrhein-Westfalen 11377
1372 Bockenem Niedersachsen 11375
1373 Gärtringen Baden-Württemberg 11373
1374 Fredersdorf-Vogelsdorf Brandenburg 11359
1375 Emmerthal Niedersachsen 11358
1376 Roding Bayern 11348
1377 Vilsbiburg Bayern 11336
1378 Besigheim Baden-Württemberg 11331
1379 Eichenau Bayern 11324
1380 Grimmen Mecklenburg-Vorpommern 11320
1381 Harrislee Schleswig-Holstein 11319
1382 Bad Sassendorf Nordrhein-Westfalen 11312
1383 Rosbach Hessen 11311
1384 Bad Wildbad Baden-Württemberg 11299
1385 Westerkappeln Nordrhein-Westfalen 11287
1386 Altdorf Bayern 11284
1387 Steinau Hessen 11279
1388 Hirschaid Bayern 11275
1389 Bad Gandersheim Niedersachsen 11273
1390 Lorch Baden-Württemberg 11268
1391 Ammerbuch Baden-Württemberg 11259
1392 Steinheim an der Murr Baden-Württemberg 11252
1393 Gundelfingen Baden-Württemberg 11244
1394 Bad Liebenwerda Brandenburg 11231
1395 Gangelt Nordrhein-Westfalen 11210
1396 Ergolding Bayern 11205
1397 Manching Bayern 11193
1398 Welzheim Baden-Württemberg 11193
1399 Neuenburg am Rhein Baden-Württemberg 11189
1400 Möhnesee Nordrhein-Westfalen 11164
1401 Schöneck Hessen 11152
1402 Herzberg Brandenburg 11148
1403 Lichtenau Nordrhein-Westfalen 11138
1404 Grafschaft Rheinland-Pfalz 11131
1405 Salem Baden-Württemberg 11121
1406 Raesfeld Nordrhein-Westfalen 11109
1407 Donzdorf Baden-Württemberg 11103
1408 Miesbach Bayern 11101
1409 Neuhausen auf den Fildern Baden-Württemberg 11097
1410 Uplengen Niedersachsen 11097
1411 Neustadt in Sachsen Sachsen 11096
1412 Zehdenick Brandenburg 11094
1413 Raubling Bayern 11086
1414 Torgelow Mecklenburg-Vorpommern 11082
1415 Rehburg-Loccum Niedersachsen 11075
1416 Bad Schwalbach Hessen 11071
1417 Lößnitz Sachsen 11068
1418 Grevesmühlen Mecklenburg-Vorpommern 11051
1419 Morbach Rheinland-Pfalz 11051
1420 Markt Schwaben Bayern 11021
1421 Lauffen Baden-Württemberg 11012
1422 Altensteig Baden-Württemberg 11011
1423 Stelle Niedersachsen 10996
1424 Geeste Niedersachsen 10994
1425 Gengenbach Baden-Württemberg 10975
1426 Isselburg Nordrhein-Westfalen 10974
1427 Haigerloch Baden-Württemberg 10972
1428 Meßstetten Baden-Württemberg 10970
1429 Fürth Hessen 10958
1430 Merchweiler Saarland 10949
1431 Meitingen Bayern 10945
1432 Schönefeld Brandenburg 10938
1433 Lauingen Bayern 10936
1434 Marktheidenfeld Bayern 10929
1435 Rosendahl Nordrhein-Westfalen 10922
1436 Wolmirstedt Sachsen-Anhalt 10917
1437 Ebersberg Bayern 10909
1438 Pritzwalk Brandenburg 10905
1439 Hasbergen Niedersachsen 10885
1440 Anröchte Nordrhein-Westfalen 10877
1441 Laichingen Baden-Württemberg 10871
1442 Salzhemmendorf Niedersachsen 10851
1443 Grünwald Bayern 10851
1444 Schwaigern Baden-Württemberg 10834
1445 Nohfelden Saarland 10794
1446 Visselhövede Niedersachsen 10790
1447 Eschenburg Hessen 10781
1448 Betzdorf Rheinland-Pfalz 10779
1449 Rheinau Baden-Württemberg 10761
1450 Lahstedt Niedersachsen 10755
1451 Apen Niedersachsen 10753
1452 Planegg Bayern 10748
1453 Sinzheim Baden-Württemberg 10740
1454 Diez Rheinland-Pfalz 10737
1455 Nideggen Nordrhein-Westfalen 10729
1456 Malente Schleswig-Holstein 10722
1457 Poing Bayern 10721
1458 Langenzenn Bayern 10714
1459 Böhl-Iggelheim Rheinland-Pfalz 10706
1460 Werneck Bayern 10702
1461 Leutenbach Baden-Württemberg 10686
1462 Boizenburg Mecklenburg-Vorpommern 10684
1463 Blumberg Baden-Württemberg 10667
1464 Nußloch Baden-Württemberg 10661
1465 Wolnzach Bayern 10660
1466 Ahrensfelde Brandenburg 10650
1467 Burgkirchen an der Alz Bayern 10643
1468 Sassenburg Niedersachsen 10639
1469 Kriftel Hessen 10639
1470 Bad Staffelstein Bayern 10636
1471 Limburgerhof Rheinland-Pfalz 10625
1472 Reiskirchen Hessen 10620
1473 Mörlenbach Hessen 10610
1474 Laubach Hessen 10607
1475 Eichenzell Hessen 10598
1476 Essenbach Bayern 10586
1477 Kissing Bayern 10585
1478 Waldkirchen Bayern 10575
1479 Friedeburg Niedersachsen 10554
1480 Wietmarschen Niedersachsen 10538
1481 Ostrhauderfehn Niedersachsen 10534
1482 Bannewitz Sachsen 10510
1483 Biebertal Hessen 10498
1484 Straubenhardt Baden-Württemberg 10495
1485 Eningen Baden-Württemberg 10488
1486 Schauenburg Hessen 10483
1487 Zwiesel Bayern 10481
1488 Kirchlinteln Niedersachsen 10481
1489 Birkenau Hessen 10446
1490 Emstek Niedersachsen 10446
1491 Wunsiedel Bayern 10442
1492 Maxhütte-Haidhof Bayern 10440
1493 Oberderdingen Baden-Württemberg 10386
1494 Oftersheim Baden-Württemberg 10372
1495 Niestetal Hessen 10364
1496 Süßen Baden-Württemberg 10363
1497 Nauheim Hessen 10357
1498 Weinböhla Sachsen 10355
1499 Wentorf Schleswig-Holstein 10354
1500 Möglingen Baden-Württemberg 10352
1501 Birkenfeld Baden-Württemberg 10346
1502 Hünfelden Hessen 10341
1503 Mülheim-Kärlich Rheinland-Pfalz 10339
1504 Rehau Bayern 10326
1505 Gaimersheim Bayern 10318
1506 Hüttenberg Hessen 10296
1507 Bad Abbach Bayern 10294
1508 Schlitz Hessen 10294
1509 Kümmersbruck Bayern 10288
1510 Büdelsdorf Schleswig-Holstein 10286
1511 Obernkirchen Niedersachsen 10279
1512 Kirkel Saarland 10265
1513 Ottendorf-Okrilla Sachsen 10255
1514 Kolkwitz Brandenburg 10254
1515 Friedland Niedersachsen 10249
1516 Wildberg Baden-Württemberg 10246
1517 Ruppichteroth Nordrhein-Westfalen 10238
1518 Bogen Bayern 10237
1519 Mücke Hessen 10237
1520 Leingarten Baden-Württemberg 10236
1521 Steinbach Hessen 10219
1522 Herxheim Rheinland-Pfalz 10217
1523 Rödinghausen Nordrhein-Westfalen 10214
1524 Korb Baden-Württemberg 10213
1525 Wangerland Niedersachsen 10206
1526 Augustdorf Nordrhein-Westfalen 10168
1527 Schönaich Baden-Württemberg 10160
1528 Riedlingen Baden-Württemberg 10157
1529 Heubach Baden-Württemberg 10149
1530 Denkendorf Baden-Württemberg 10147
1531 Kirchberg Sachsen 10139
1532 Veitshöchheim Bayern 10138
1533 Prien am Chiemsee Bayern 10136
1534 Bad Nenndorf Niedersachsen 10135
1535 Meuselwitz Thüringen 10134
1536 Sülzetal Sachsen-Anhalt 10134
1537 Gottmadingen Baden-Württemberg 10124
1538 Ostbevern Nordrhein-Westfalen 10109
1539 Hilter Niedersachsen 10104
1540 Lollar Hessen 10103
1541 Rutesheim Baden-Württemberg 10101
1542 Diedorf Bayern 10092
1543 Goldbach Bayern 10092
1544 Nordkirchen Nordrhein-Westfalen 10088
1545 Simbach am Inn Bayern 10084
1546 Erlenbach am Main Bayern 10075
1547 Feldkirchen-Westerham Bayern 10058
1548 Höchst im Odenwald Hessen 10056
1549 Oberstdorf Bayern 10049
1550 Mengen Baden-Württemberg 10044
1551 Bobenheim-Roxheim Rheinland-Pfalz 10042
1552 Steinen Baden-Württemberg 10040
1553 Tangermünde Sachsen-Anhalt 10019
1554 Oldenburg (Holstein) Schleswig-Holstein 10017
1555 Engen Baden-Württemberg 10011
1556 Kappeln Schleswig-Holstein 10010
1557 Cadolzburg Bayern 10003

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]