Liste over utøvere i Giro d'Italia 2018

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Giro d'Italia 2018

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[a] Lag Resultat[b]
1 Tom Dumoulin Nederland Nederland 1990-11-1111. november 1990 27 år Team Sunweb 002. plass
2 Roy Curvers Nederland Nederland 1979-12-2727. desember 1979 38 år Team Sunweb 128. plass
3 Chad Haga USA USA 1988-08-2626. august 1988 29 år Team Sunweb 071. plass
4 Chris Hamilton Australia Australia 1995-05-1818. mai 1995 22 år Team Sunweb 103. plass
5 Lennard Hofstede Nederland Nederland 1994-12-2929. desember 1994 23 år Team Sunweb 144. plass
6 Sam Oomen Nederland Nederland 1995-08-1515. august 1995 22 år Team Sunweb 009. plass
7 Laurens ten Dam Nederland Nederland 1980-11-1313. november 1980 37 år Team Sunweb 035. plass
8 Louis Vervaeke Belgia Belgia 1993-10-066. oktober 1993 24 år Team Sunweb DNF – 19. etappe
11 Alexandre Geniez Frankrike Frankrike 1988-04-1616. april 1988 30 år AG2R La Mondiale 011. plass
12 François Bidard Frankrike Frankrike 1992-03-1919. mars 1992 26 år AG2R La Mondiale 037. plass
13 Mikael Cherel Frankrike Frankrike 1986-03-1717. mars 1986 32 år AG2R La Mondiale DNF – 19. etappe
14 Nico Denz Tyskland Tyskland 1994-02-1515. februar 1994 24 år AG2R La Mondiale 062. plass
15 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 37 år AG2R La Mondiale 020. plass
16 Quentin Jauregui Frankrike Frankrike 1994-04-2222. april 1994 24 år AG2R La Mondiale 048. plass
17 Matteo Montaguti Italia Italia 1984-01-066. januar 1984 34 år AG2R La Mondiale 042. plass
18 Clément Venturini Frankrike Frankrike 1993-10-1616. oktober 1993 24 år AG2R La Mondiale 104. plass
21 Francesco Gavazzi Italia Italia 1984-08-011. august 1984 33 år Androni Giocattoli-Sidermec 053. plass
22 Davide Ballerini Italia Italia 1994-09-2121. september 1994 23 år Androni Giocattoli-Sidermec 068. plass
23 Manuel Belletti Italia Italia 1985-10-1414. oktober 1985 32 år Androni Giocattoli-Sidermec 123. plass
24 Mattia Cattaneo Italia Italia 1990-10-2525. oktober 1990 27 år Androni Giocattoli-Sidermec 033. plass
25 Marco Frapporti Italia Italia 1985-03-3030. mars 1985 33 år Androni Giocattoli-Sidermec 119. plass
26 Fausto Masnada Italia Italia 1993-11-066. november 1993 24 år Androni Giocattoli-Sidermec 026. plass
27 Rodolfo Torres Colombia Colombia 1987-03-2121. mars 1987 31 år Androni Giocattoli-Sidermec 059. plass
28 Andrea Vendrame Italia Italia 1994-07-2020. juli 1994 23 år Androni Giocattoli-Sidermec 090. plass
31 Miguel Ángel López Colombia Colombia 1994-02-044. februar 1994 24 år Astana Pro Team 003. plass Hvit ungdomstrøye
32 Pello Bilbao Spania Spania 1990-02-2525. februar 1990 28 år Astana Pro Team 006. plass
33 Jan Hirt Tsjekkia Tsjekkia 1991-01-2121. januar 1991 27 år Astana Pro Team 046. plass
34 Tanel Kangert Estland Estland 1987-03-1111. mars 1987 31 år Astana Pro Team DNS – 13. etappe
35 Aleksej Lutsenko Kasakhstan Kasakhstan 1992-09-077. september 1992 25 år Astana Pro Team 087. plass
36 Luis León Sánchez Spania Spania 1983-11-2424. november 1983 34 år Astana Pro Team 025. plass
37 Davide Villella Italia Italia 1991-06-2727. juni 1991 26 år Astana Pro Team 070. plass
38 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 31 år Astana Pro Team 067. plass
41 Domenico Pozzovivo Italia Italia 1982-11-3030. november 1982 35 år Bahrain Merida 005. plass
42 Manuele Boaro Italia Italia 1987-03-1212. mars 1987 31 år Bahrain Merida 075. plass
43 Niccolò Bonifazio Italia Italia 1993-10-2929. oktober 1993 24 år Bahrain Merida 113. plass
44 Matej Mohorič Slovenia Slovenia 1994-10-1919. oktober 1994 23 år Bahrain Merida 030. plass
45 Antonio Nibali Italia Italia 1992-09-2323. september 1992 25 år Bahrain Merida 100. plass
46 Domen Novak Slovenia Slovenia 1995-07-1212. juli 1995 22 år Bahrain Merida 101. plass
47 Kanstantsin Siwtsow Hviterussland Hviterussland 1982-08-099. august 1982 35 år Bahrain Merida DNS – 1. etappe[1]
48 Giovanni Visconti Italia Italia 1983-01-1313. januar 1983 35 år Bahrain Merida 038. plass
51 Giulio Ciccone Italia Italia 1994-12-2020. desember 1994 23 år Bardiani-CSF 040. plass
52 Simone Andreetta Italia Italia 1993-08-3030. august 1993 24 år Bardiani-CSF 125. plass
53 Enrico Barbin Italia Italia 1990-03-044. mars 1990 28 år Bardiani-CSF 094. plass
54 Andrea Guardini Italia Italia 1989-06-1212. juni 1989 28 år Bardiani-CSF DNF – 4. etappe
55 Mirco Maestri Italia Italia 1991-10-2626. oktober 1991 26 år Bardiani-CSF DNF – 19. etappe
56 Manuel Senni Italia Italia 1992-03-1111. mars 1992 26 år Bardiani-CSF DNF – 15. etappe
57 Paolo Simion Italia Italia 1992-10-1010. oktober 1992 25 år Bardiani-CSF 145. plass
58 Alessandro Tonelli Italia Italia 1992-05-2929. mai 1992 25 år Bardiani-CSF DNS – 15. etappe
61 Rohan Dennis Australia Australia 1990-05-2828. mai 1990 27 år BMC Racing Team 016. plass
62 Alessandro De Marchi Italia Italia 1986-05-1919. mai 1986 31 år BMC Racing Team 065. plass
63 Jempy Drucker Luxembourg Luxembourg 1986-09-033. september 1986 31 år BMC Racing Team 118. plass
64 Kilian Frankiny Sveits Sveits 1994-01-2626. januar 1994 24 år BMC Racing Team 043. plass
65 Nicolas Roche Irland Irland 1984-07-033. juli 1984 33 år BMC Racing Team DNF – 15. etappe
66 Jürgen Roelandts Belgia Belgia 1985-07-022. juli 1985 32 år BMC Racing Team 124. plass
67 Francisco Ventoso Spania Spania 1982-05-066. mai 1982 35 år BMC Racing Team 089. plass
68 Loïc Vliegen Belgia Belgia 1993-12-2020. desember 1993 24 år BMC Racing Team DNF – 15. etappe
71 Davide Formolo Italia Italia 1992-10-2525. oktober 1992 25 år Bora - hansgrohe 010. plass
72 Cesare Benedetti Italia Italia 1987-08-033. august 1987 30 år Bora - hansgrohe 108. plass
73 Sam Bennett Irland Irland 1990-10-1616. oktober 1990 27 år Bora - hansgrohe 112. plass
74 Felix Großschartner Østerrike Østerrike 1993-12-2323. desember 1993 24 år Bora - hansgrohe 027. plass
75 Patrick Konrad Østerrike Østerrike 1991-10-1313. oktober 1991 26 år Bora - hansgrohe 007. plass
76 Christoph Pfingsten Tyskland Tyskland 1987-11-2020. november 1987 30 år Bora - hansgrohe 058. plass
77 Andreas Schillinger Tyskland Tyskland 1983-07-1313. juli 1983 34 år Bora - hansgrohe 139. plass
78 Rüdiger Selig Tyskland Tyskland 1989-02-1919. februar 1989 29 år Bora - hansgrohe DNS – 6. etappe
81 Thibaut Pinot Frankrike Frankrike 1990-05-2929. mai 1990 27 år Groupama-FDJ DNS – 21. etappe
82 William Bonnet Frankrike Frankrike 1983-05-066. mai 1983 34 år Groupama-FDJ DNF – 19. etappe
83 Matthieu Ladagnous Frankrike Frankrike 1984-12-1212. desember 1984 33 år Groupama-FDJ DNF – 21. etappe
84 Steve Morabito Sveits Sveits 1983-01-3030. januar 1983 35 år Groupama-FDJ 079. plass
85 Georg Preidler Østerrike Østerrike 1990-06-1717. juni 1990 27 år Groupama-FDJ 029. plass
86 Sébastien Reichenbach Sveits Sveits 1989-05-2828. mai 1989 28 år Groupama-FDJ 022. plass
87 Anthony Roux Frankrike Frankrike 1987-04-1818. april 1987 31 år Groupama-FDJ 076. plass
88 Jérémy Roy Frankrike Frankrike 1983-06-2222. juni 1983 34 år Groupama-FDJ 109. plass
91 Ben Hermans Belgia Belgia 1986-06-088. juni 1986 31 år Israel Cycling Academy 045. plass
92 Guillaume Boivin Canada Canada 1989-05-2525. mai 1989 28 år Israel Cycling Academy 117. plass
93 Zakkari Dempster Australia Australia 1987-09-2727. september 1987 30 år Israel Cycling Academy 126. plass
Latvisk mester 94 Krists Neilands Latvia Latvia 1994-08-1818. august 1994 23 år Israel Cycling Academy 073. plass
95 Guy Niv Israel Israel 1994-03-088. mars 1994 24 år Israel Cycling Academy DNF – 5. etappe
96 Rubén Plaza Spania Spania 1980-02-2929. februar 1980 38 år Israel Cycling Academy 047. plass
97 Kristian Sbaragli Italia Italia 1990-05-088. mai 1990 27 år Israel Cycling Academy 111. plass
98 Guy Sagiv Israel Israel 1994-12-055. desember 1994 23 år Israel Cycling Academy 141. plass
101 Tim Wellens Belgia Belgia 1991-05-1010. mai 1991 26 år Lotto Soudal DNS – 14. etappe
102 Sander Armée Belgia Belgia 1985-12-1010. desember 1985 32 år Lotto Soudal 057. plass
103 Lars Bak Danmark Danmark 1980-01-1616. januar 1980 38 år Lotto Soudal 106. plass
104 Victor Campenaerts Belgia Belgia 1991-10-2828. oktober 1991 26 år Lotto Soudal DNS – 17. etappe
105 Jens Debusschere Belgia Belgia 1989-08-2828. august 1989 28 år Lotto Soudal 136. plass
106 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 36 år Lotto Soudal 060. plass
107 Tosh Van der Sande Belgia Belgia 1990-11-2828. november 1990 27 år Lotto Soudal DNF – 17. etappe
109 Frederik Frison Belgia Belgia 1992-07-2828. juli 1992 25 år Lotto Soudal 142. plass
111 Esteban Chaves Colombia Colombia 1990-01-1717. januar 1990 28 år Mitchelton-Scott 072. plass
112 Sam Bewley New Zealand New Zealand 1987-07-2222. juli 1987 30 år Mitchelton-Scott 130. plass
113 Jack Haig Australia Australia 1993-09-066. september 1993 24 år Mitchelton-Scott 036. plass
114 Christopher Juul-Jensen Danmark Danmark 1989-07-066. juli 1989 28 år Mitchelton-Scott 074. plass
115 Roman Kreuziger Tsjekkia Tsjekkia 1986-05-066. mai 1986 31 år Mitchelton-Scott 055. plass
116 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 33 år Mitchelton-Scott 017. plass
117 Svein Tuft Canada Canada 1977-05-099. mai 1977 40 år Mitchelton-Scott 147. plass
118 Simon Yates Storbritannia Storbritannia 1992-08-077. august 1992 25 år Mitchelton-Scott 021. plass
121 Carlos Betancur Colombia Colombia 1989-10-1313. oktober 1989 28 år Movistar Team 015. plass
122 Richard Carapaz Ecuador Ecuador 1993-05-2929. mai 1993 24 år Movistar Team 004. plass
123 Victor De la Parte Spania Spania 1986-06-2222. juni 1986 31 år Movistar Team 039. plass
124 Rubén Fernández Spania Spania 1991-03-011. mars 1991 27 år Movistar Team 085. plass
125 Antonio Pedrero Spania Spania 1991-10-2323. oktober 1991 26 år Movistar Team 092. plass
126 Dayer Quintana Colombia Colombia 1992-08-1010. august 1992 25 år Movistar Team 082. plass
127 Eduardo Sepúlveda Argentina Argentina 1991-06-1313. juni 1991 26 år Movistar Team 096. plass
128 Rafael Valls Spania Spania 1987-06-2727. juni 1987 30 år Movistar Team DNF – 10. etappe
131 Elia Viviani Italia Italia 1989-02-077. februar 1989 29 år Quick-Step Floors 132. plass Jersey violet.svg
132 Eros Capecchi Italia Italia 1986-06-1313. juni 1986 31 år Quick-Step Floors 049. plass
133 Rémi Cavagna Frankrike Frankrike 1995-08-1010. august 1995 22 år Quick-Step Floors 115. plass
134 Michael Mørkøv Danmark Danmark 1985-04-3030. april 1985 33 år Quick-Step Floors 107. plass
135 Fabio Sabatini Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 33 år Quick-Step Floors 129. plass
136 Maximilian Schachmann Tyskland Tyskland 1994-01-099. januar 1994 24 år Quick-Step Floors 031. plass
137 Florian Senéchal Frankrike Frankrike 1993-07-1010. juli 1993 24 år Quick-Step Floors 135. plass
Tsjekkisk mester 138 Zdeněk Štybar Tsjekkia Tsjekkia 1985-12-1111. desember 1985 32 år Quick-Step Floors 080. plass
141 Louis Meintjes Sør-Afrika Sør-Afrika 1992-02-2121. februar 1992 26 år Team Dimension Data DNS – 17. etappe
142 Igor Antón Spania Spania 1983-03-022. mars 1983 35 år Team Dimension Data DNF – 15. etappe
143 Natnael Berhane Eritrea Eritrea 1991-01-055. januar 1991 27 år Team Dimension Data 083. plass
144 Ryan Gibbons Sør-Afrika Sør-Afrika 1994-08-1313. august 1994 23 år Team Dimension Data 084. plass
145 Ben King USA USA 1989-03-2222. mars 1989 29 år Team Dimension Data 044. plass
146 Ben O'Connor Australia Australia 1995-11-2525. november 1995 22 år Team Dimension Data DNF – 19. etappe
147 Jacques Janse van Rensburg Sør-Afrika Sør-Afrika 1987-09-066. september 1987 30 år Team Dimension Data 078. plass
148 Jaco Venter Sør-Afrika Sør-Afrika 1987-02-1313. februar 1987 31 år Team Dimension Data 095. plass
151 Michael Woods Canada Canada 1986-10-1212. oktober 1986 31 år EF Education First-Drapac 019. plass
152 Thomas Scully New Zealand New Zealand 1990-01-1414. januar 1990 28 år EF Education First-Drapac DNS – 14. etappe
153 Hugh Carthy Storbritannia Storbritannia 1994-07-099. juli 1994 23 år EF Education First-Drapac 077. plass
154 Mitchell Docker Australia Australia 1986-10-022. oktober 1986 31 år EF Education First-Drapac 131. plass
155 Joe Dombrowski USA USA 1991-05-1212. mai 1991 26 år EF Education First-Drapac 063. plass
156 Sacha Modolo Italia Italia 1987-06-1919. juni 1987 30 år EF Education First-Drapac 088. plass
157 Tom Van Asbroeck Belgia Belgia 1990-04-1919. april 1990 28 år EF Education First-Drapac 133. plass
158 Nathan Brown USA USA 1991-07-077. juli 1991 26 år EF Education First-Drapac 052. plass
161 Maksim Belkov Russland Russland 1985-01-099. januar 1985 33 år Team Katusha Alpecin 127. plass
162 Alex Dowsett Storbritannia Storbritannia 1988-10-033. oktober 1988 29 år Team Katusha Alpecin 120. plass
163 José Gonçalves Portugal Portugal 1989-02-1313. februar 1989 29 år Team Katusha Alpecin 014. plass
164 Vjatsjeslav Kuznetsov Russland Russland 1989-06-2424. juni 1989 28 år Team Katusha Alpecin 105. plass
165 Maurits Lammertink Nederland Nederland 1990-08-3131. august 1990 27 år Team Katusha Alpecin 041. plass
166 Tony Martin Tyskland Tyskland 1985-04-2323. april 1985 33 år Team Katusha Alpecin 110. plass
167 Baptiste Planckaert Belgia Belgia 1988-09-2828. september 1988 29 år Team Katusha Alpecin 116. plass
168 Mads Würtz Schmidt Danmark Danmark 1994-03-3131. mars 1994 24 år Team Katusha Alpecin 081. plass
171 Enrico Battaglin Italia Italia 1989-11-1717. november 1989 28 år Team LottoNL-Jumbo 034. plass
172 George Bennett New Zealand New Zealand 1990-04-077. april 1990 28 år Team LottoNL-Jumbo 008. plass
173 Koen Bouwman Nederland Nederland 1993-12-022. desember 1993 24 år Team LottoNL-Jumbo 050. plass
174 Jos van Emden Nederland Nederland 1985-02-1818. februar 1985 33 år Team LottoNL-Jumbo 099. plass
175 Robert Gesink Nederland Nederland 1986-05-3131. mai 1986 31 år Team LottoNL-Jumbo 023. plass
176 Gijs Van Hoecke Belgia Belgia 1991-11-1212. november 1991 26 år Team LottoNL-Jumbo 122. plass
177 Bert-Jan Lindeman Nederland Nederland 1989-06-1616. juni 1989 28 år Team LottoNL-Jumbo 114. plass
178 Danny van Poppel Nederland Nederland 1993-07-2626. juli 1993 24 år Team LottoNL-Jumbo 121. plass
181 Chris Froome Storbritannia Storbritannia 1985-05-2020. mai 1985 32 år Team Sky 001. plass Jersey pink.svg Jersey blue.svg
182 David de la Cruz Spania Spania 1989-05-066. mai 1989 28 år Team Sky 056. plass
183 Kenny Elissonde Frankrike Frankrike 1991-07-2222. juli 1991 26 år Team Sky 051. plass
Colombiansk mester 184 Sergio Henao Colombia Colombia 1987-12-1010. desember 1987 30 år Team Sky 013. plass
185 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 36 år Team Sky DNF – 19. etappe
186 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 37 år Team Sky 091. plass
187 Wout Poels Nederland Nederland 1987-10-011. oktober 1987 30 år Team Sky 012. plass
188 Salvatore Puccio Italia Italia 1989-08-3131. august 1989 28 år Team Sky 064. plass
191 Gianluca Brambilla Italia Italia 1987-08-2222. august 1987 30 år Trek-Segafredo 018. plass
192 Laurent Didier Luxembourg Luxembourg 1984-07-1919. juli 1984 33 år Trek-Segafredo 097. plass
193 Niklas Eg Danmark Danmark 1995-01-066. januar 1995 23 år Trek-Segafredo 093. plass
194 Markel Irizar Spania Spania 1980-02-055. februar 1980 38 år Trek-Segafredo 134. plass
Irsk mester 195 Ryan Mullen Irland Irland 1994-08-077. august 1994 23 år Trek-Segafredo 138. plass
196 Jarlinson Pantano Colombia Colombia 1988-11-1919. november 1988 29 år Trek-Segafredo 054. plass
197 Boy van Poppel Nederland Nederland 1988-01-1818. januar 1988 30 år Trek-Segafredo 137. plass
Dansk mester 198 Mads Pedersen Danmark Danmark 1995-12-1818. desember 1995 22 år Trek-Segafredo 140. plass
Italiensk mester 201 Fabio Aru Italia Italia 1990-07-033. juli 1990 27 år UAE Team Emirates DNF – 19. etappe
202 Darwin Atapuma Colombia Colombia 1988-01-1515. januar 1988 30 år UAE Team Emirates 061. plass
203 Valerio Conti Italia Italia 1993-03-3030. mars 1993 25 år UAE Team Emirates 024. plass
204 Vegard Stake Laengen Norge Norge 1989-02-077. februar 1989 29 år UAE Team Emirates 102. plass
205 Marco Marcato Italia Italia 1984-02-1111. februar 1984 34 år UAE Team Emirates 069. plass
206 Manuele Mori Italia Italia 1980-08-099. august 1980 37 år UAE Team Emirates 066. plass
207 Jan Polanc Slovenia Slovenia 1992-05-066. mai 1992 25 år UAE Team Emirates 032. plass
208 Diego Ulissi Italia Italia 1989-07-1515. juli 1989 28 år UAE Team Emirates 028. plass
211 Jakup Mareczko Italia Italia 1994-04-3030. april 1994 24 år Wilier Triestina-Selle Italia DNF – 9. etappe
212 Liam Bertazzo Italia Italia 1992-02-1717. februar 1992 26 år Wilier Triestina-Selle Italia 143. plass
213 Marco Coledan Italia Italia 1988-08-2222. august 1988 29 år Wilier Triestina-Selle Italia 146. plass
214 Guiseppe Fonzi Italia Italia 1991-08-022. august 1991 26 år Wilier Triestina-Selle Italia 149. plass
215 Jacopo Mosca Italia Italia 1993-08-2929. august 1993 24 år Wilier Triestina-Selle Italia 098. plass
216 Alex Turrin Italia Italia 1992-06-033. juni 1992 25 år Wilier Triestina-Selle Italia 086. plass
217 Edoardo Zardini Italia Italia 1989-11-022. november 1989 28 år Wilier Triestina-Selle Italia DNS – 7. etappe
Albansk mester 218 Eugert Zhupa Albania Albania 1990-04-044. april 1990 28 år Wilier Triestina-Selle Italia 148. plass

Noter[rediger | rediger kilde]

Type numrering
  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start): startet ikke etappen; DNF (did not finish): fullførte ikke etappen; HD (hors délais): kom ikke i mål innen tidsfristen; DQ: diskvalifisert

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]