Liste over utøvere i Giro d'Italia 2015

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Giro d'Italia 2015

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[a] Lag Resultat[b]
1 Domenico Pozzovivo Italia Italia 1982-11-3030. november 1982 32 år AG2R La Mondiale DNF - 3. etappe
2 Julien Bérard Frankrike Frankrike 1987-07-2727. juli 1987 27 år AG2R La Mondiale 105.-plass
3 Carlos Betancur Colombia Colombia 1989-10-1313. oktober 1989 25 år AG2R La Mondiale 020.-plass
4 Axel Domont Frankrike Frankrike 1990-08-077. august 1990 24 år AG2R La Mondiale 075.-plass
5 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 34 år AG2R La Mondiale 042.-plass
6 Patrick Gretsch Tyskland Tyskland 1987-04-077. april 1987 28 år AG2R La Mondiale 094.-plass
7 Hugo Houle Canada Canada 1990-09-2727. september 1990 24 år AG2R La Mondiale 113.-plass
8 Matteo Montaguti Italia Italia 1984-01-066. januar 1984 31 år AG2R La Mondiale 054.-plass
9 Rinaldo Nocentini Italia Italia 1977-09-2525. september 1977 37 år AG2R La Mondiale 073.-plass
11 Franco Pellizotti Italia Italia 1978-01-1515. januar 1978 37 år Androni-Sidermec 024.-plass
12 Davide Appollonio Italia Italia 1989-06-022. juni 1989 25 år Androni-Sidermec 123.-plass
13 Marco Bandiera Italia Italia 1984-06-1212. juni 1984 30 år Androni-Sidermec 155.-plass
14 Tiziano Dall’Antonia Italia Italia 1983-07-2626. juli 1983 31 år Androni-Sidermec HD - 5. etappe
15 Marco Frapporti Italia Italia 1985-03-3030. mars 1985 30 år Androni-Sidermec 098.-plass
16 Oscar Gatto Italia Italia 1985-01-011. januar 1985 30 år Androni-Sidermec DNS - 15. etappe
17 Simone Stortoni Italia Italia 1985-07-077. juli 1985 29 år Androni-Sidermec 050.-plass
18 Sergej Tsvetkov Romania Romania 1988-12-2929. desember 1988 26 år Androni-Sidermec 139.-plass
19 Gianfranco Zilioli Italia Italia 1990-03-055. mars 1990 25 år Androni-Sidermec 071.-plass
21 Fabio Aru Italia Italia 1990-07-033. juli 1990 24 år Astana 002.-plass Hvit ungdomstrøye
22 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 30 år Astana 025.-plass
23 Tanel Kangert Estland Estland 1987-03-1111. mars 1987 28 år Astana 013.-plass
24 Mikel Landa Spania Spania 1989-12-1313. desember 1989 25 år Astana 003.-plass
25 Davide Malacarne Italia Italia 1987-07-1111. juli 1987 27 år Astana 085.-plass
26 Diego Rosa Italia Italia 1989-03-2727. mars 1989 26 år Astana 023.-plass
27 Luis León Sánchez Spania Spania 1983-11-2424. november 1983 31 år Astana 035.-plass
28 Paolo Tiralongo Italia Italia 1977-07-088. juli 1977 37 år Astana 019.-plass
29 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 28 år Astana 059.-plass
31 Francesco Bongiorno Italia Italia 1990-09-011. september 1990 24 år Bardiani-CSF 060.-plass
32 Enrico Barbin Italia Italia 1990-03-044. mars 1990 25 år Bardiani-CSF DNF - 17. etappe
33 Enrico Battaglin Italia Italia 1989-11-1717. november 1989 25 år Bardiani-CSF DNF - 19. etappe
34 Nicola Boem Italia Italia 1989-09-2727. september 1989 25 år Bardiani-CSF 159.-plass
35 Luca Chirico Italia Italia 1992-07-1616. juli 1992 22 år Bardiani-CSF 088.-plass
36 Sonny Colbrelli Italia Italia 1990-05-1717. mai 1990 24 år Bardiani-CSF 100.-plass
37 Stefano Pirazzi Italia Italia 1987-03-1111. mars 1987 28 år Bardiani-CSF 022.-plass
38 Nicola Ruffoni Italia Italia 1990-12-1414. desember 1990 24 år Bardiani-CSF DNF - 15. etappe
39 Edoardo Zardini Italia Italia 1989-11-022. november 1989 25 år Bardiani-CSF 082.-plass
41 Philippe Gilbert Belgia Belgia 1982-07-055. juli 1982 32 år BMC Racing Team 039.-plass
42 Darwin Atapuma Colombia Colombia 1988-01-1515. januar 1988 27 år BMC Racing Team 016.-plass
43 Brent Bookwalter USA USA 1984-02-1616. februar 1984 31 år BMC Racing Team 066.-plass
44 Marcus Burghardt Tyskland Tyskland 1983-06-3030. juni 1983 31 år BMC Racing Team 070.-plass
45 Damiano Caruso Italia Italia 1987-10-1212. oktober 1987 27 år BMC Racing Team 008.-plass
46 Silvan Dillier Sveits Sveits 1990-08-033. august 1990 24 år BMC Racing Team 052.-plass
47 Stefan Küng Sveits Sveits 1993-11-1616. november 1993 21 år BMC Racing Team DNF - 12. etappe
48 Amaël Moinard Frankrike Frankrike 1982-02-022. februar 1982 33 år BMC Racing Team 015.-plass
49 Rick Zabel Tyskland Tyskland 1993-12-077. desember 1993 21 år BMC Racing Team 142.-plass
51 Maciej Paterski Polen Polen 1986-09-1212. september 1986 28 år CCC Sprandi Polkowice 079.-plass
52 Grega Bole Slovenia Slovenia 1985-08-1313. august 1985 29 år CCC Sprandi Polkowice 061.-plass
53 Jarosław Marycz Polen Polen 1987-04-1717. april 1987 28 år CCC Sprandi Polkowice DNF - 12. etappe
Polsk mester 54 Bartłomiej Matysiak Polen Polen 1984-09-1111. september 1984 30 år CCC Sprandi Polkowice 140.-plass
55 Nikolaj Mikhajlov Bulgaria Bulgaria 1988-04-088. april 1988 27 år CCC Sprandi Polkowice 129.-plass
56 Łukasz Owsian Polen Polen 1990-02-2424. februar 1990 25 år CCC Sprandi Polkowice 118.-plass
57 Marek Rutkiewicz Polen Polen 1981-05-088. mai 1981 34 år CCC Sprandi Polkowice 081.-plass
58 Branislaw Samojlaw Hviterussland Hviterussland 1985-05-2525. mai 1985 29 år CCC Sprandi Polkowice 048.-plass
59 Sylwester Szmyd Polen Polen 1978-03-022. mars 1978 37 år CCC Sprandi Polkowice 045.-plass
61 Rigoberto Urán Colombia Colombia 1987-01-2626. januar 1987 28 år Etixx-Quick Step 014.-plass
62 Tom Boonen Belgia Belgia 1980-10-1515. oktober 1980 34 år Etixx-Quick Step DNS - 14. etappe
63 Maxime Bouet Frankrike Frankrike 1986-11-033. november 1986 28 år Etixx-Quick Step 047.-plass
64 David de la Cruz Spania Spania 1989-05-066. mai 1989 26 år Etixx-Quick Step 034.-plass
65 Iljo Keisse Belgia Belgia 1982-12-2121. desember 1982 32 år Etixx-Quick Step 145.-plass
66 Gianni Meersman Belgia Belgia 1985-12-055. desember 1985 29 år Etixx-Quick Step DNF - 4. etappe
67 Fabio Sabatini Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 30 år Etixx-Quick Step 110.-plass
68 Pieter Serry Belgia Belgia 1988-11-2121. november 1988 26 år Etixx-Quick Step DNF - 2. etappe
69 Petr Vakoč Tsjekkia Tsjekkia 1992-07-1111. juli 1992 22 år Etixx-Quick Step 116.-plass
71 Alexandre Geniez Frankrike Frankrike 1988-04-1616. april 1988 27 år FDJ 009.-plass
72 Arnaud Courteille Frankrike Frankrike 1989-03-1313. mars 1989 26 år FDJ 124.-plass
73 Kenny Elissonde Frankrike Frankrike 1991-07-2222. juli 1991 23 år FDJ 046.-plass
74 Murilo Fischer Brasil Brasil 1979-06-1616. juni 1979 35 år FDJ 130.-plass
75 Francis Mourey Frankrike Frankrike 1980-12-088. desember 1980 34 år FDJ 043.-plass
76 Cédric Pineau Frankrike Frankrike 1985-05-088. mai 1985 30 år FDJ 121.-plass
77 Kévin Reza Frankrike Frankrike 1988-05-1818. mai 1988 26 år FDJ 103.-plass
78 Anthony Roux Frankrike Frankrike 1987-04-1818. april 1987 28 år FDJ 087.-plass
Finsk mester 79 Jussi Veikkanen Finland Finland 1981-03-2929. mars 1981 34 år FDJ 147.-plass
81 Sylvain Chavanel Frankrike Frankrike 1979-06-3030. juni 1979 35 år IAM Cycling 036.-plass
82 Clément Chevrier Frankrike Frankrike 1992-06-2929. juni 1992 22 år IAM Cycling 069.-plass
83 Stef Clement Nederland Nederland 1982-09-2424. september 1982 32 år IAM Cycling DNF - 15. etappe
Australsk mester 84 Heinrich Haussler Australia Australia 1984-02-2525. februar 1984 31 år IAM Cycling 107.-plass
85 Roger Kluge Tyskland Tyskland 1986-02-055. februar 1986 29 år IAM Cycling 162.-plass
86 Matteo Pelucchi Italia Italia 1989-01-2121. januar 1989 26 år IAM Cycling DNF - 10. etappe
87 Jérôme Pineau Frankrike Frankrike 1980-01-022. januar 1980 35 år IAM Cycling DNF - 18. etappe
88 Sébastien Reichenbach Sveits Sveits 1989-05-2828. mai 1989 25 år IAM Cycling DNF - 16. etappe
89 Aleksejs Saramotins Latvia Latvia 1982-04-088. april 1982 33 år IAM Cycling 161.-plass
91 Diego Ulissi Italia Italia 1989-07-1515. juli 1989 25 år Lampre-Merida 064.-plass
92 Roberto Ferrari Italia Italia 1983-03-099. mars 1983 32 år Lampre-Merida 133.-plass
93 Tsgabu Grmay Etiopia Etiopia 1991-08-2525. august 1991 23 år Lampre-Merida 091.-plass
94 Sacha Modolo Italia Italia 1987-06-1919. juni 1987 27 år Lampre-Merida 126.-plass
95 Manuele Mori Italia Italia 1980-08-099. august 1980 34 år Lampre-Merida 080.-plass
96 Przemysław Niemiec Polen Polen 1980-04-1111. april 1980 35 år Lampre-Merida 040.-plass
97 Jan Polanc Slovenia Slovenia 1992-05-066. mai 1992 23 år Lampre-Merida 053.-plass
98 Maximiliano Richeze Argentina Argentina 1983-03-077. mars 1983 32 år Lampre-Merida 127.-plass
99 Gang Xu Kina Kina 1984-01-2828. januar 1984 31 år Lampre-Merida DNF - 16. etappe
100 Jurgen Van den Broeck Belgia Belgia 1983-02-011. februar 1983 32 år Lotto Soudal 012.-plass
101 Sander Armée Belgia Belgia 1985-12-1010. desember 1985 29 år Lotto Soudal 065.-plass
102 Lars Bak Danmark Danmark 1980-01-1616. januar 1980 35 år Lotto Soudal 090.-plass
103 Stig Broeckx Belgia Belgia 1990-05-1010. mai 1990 24 år Lotto Soudal DNF - 18. etappe
Tysk mester 104 André Greipel Tyskland Tyskland 1982-07-1616. juli 1982 32 år Lotto Soudal DNS - 14. etappe
105 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 33 år Lotto Soudal 077.-plass
106 Greg Henderson New Zealand New Zealand 1976-10-099. oktober 1976 38 år Lotto Soudal DNS - 14. etappe
107 Maxime Monfort Belgia Belgia 1983-01-1414. januar 1983 32 år Lotto Soudal 011.-plass
109 Louis Vervaeke Belgia Belgia 1993-10-066. oktober 1993 21 år Lotto Soudal DNF - 16. etappe
111 Beñat Intxausti Spania Spania 1986-03-2020. mars 1986 29 år Movistar Team 029.-plass
112 Andrey Amador Costa Rica Costa Rica 1986-08-2929. august 1986 28 år Movistar Team 004.-plass
113 Igor Antón Spania Spania 1983-03-022. mars 1983 32 år Movistar Team 038.-plass
114 Rubén Fernández Spania Spania 1991-03-011. mars 1991 24 år Movistar Team 062.-plass
115 Jesús Herrada Spania Spania 1990-07-2626. juli 1990 24 år Movistar Team 074.-plass
Spansk mester 116 Jon Izagirre Spania Spania 1989-02-044. februar 1989 26 år Movistar Team 027.-plass
117 Juan José Lobato Spania Spania 1988-12-2929. desember 1988 26 år Movistar Team DNF - 18. etappe
118 Dayer Quintana Colombia Colombia 1992-08-1010. august 1992 22 år Movistar Team 093.-plass
119 Giovanni Visconti Italia Italia 1983-01-1313. januar 1983 32 år Movistar Team 018.-plass Blå klatretrøye
121 Damiano Cunego Italia Italia 1981-09-1919. september 1981 33 år Nippo-Vini Fantini DNF - 18. etappe
122 Giacomo Berlato Italia Italia 1992-05-055. mai 1992 23 år Nippo-Vini Fantini 101.-plass
123 Alessandro Bisolti Italia Italia 1985-03-077. mars 1985 30 år Nippo-Vini Fantini 049.-plass
124 Daniele Colli Italia Italia 1982-04-1919. april 1982 33 år Nippo-Vini Fantini DNF - 6. etappe
125 Pierpaolo De Negri Italia Italia 1986-06-055. juni 1986 28 år Nippo-Vini Fantini 108.-plass
126 Eduard Grosu Romania Romania 1992-09-044. september 1992 22 år Nippo-Vini Fantini 150.-plass
127 Manabu Ishibashi Japan Japan 1992-11-3030. november 1992 22 år Nippo-Vini Fantini DNF - 9. etappe
128 Alessandro Malaguti Italia Italia 1987-09-2222. september 1987 27 år Nippo-Vini Fantini 154.-plass
129 Riccardo Stacchiotti Italia Italia 1991-11-088. november 1991 23 år Nippo-Vini Fantini 152.-plass
131 Michael Matthews Australia Australia 1990-09-2626. september 1990 24 år Orica-GreenEDGE DNS - 14. etappe
132 Sam Bewley New Zealand New Zealand 1987-07-2222. juli 1987 27 år Orica-GreenEDGE 122.-plass
133 Esteban Chaves Colombia Colombia 1990-01-1717. januar 1990 25 år Orica-GreenEDGE 055.-plass
134 Simon Clarke Australia Australia 1986-06-1818. juni 1986 28 år Orica-GreenEDGE 063.-plass
135 Luke Durbridge Australia Australia 1991-04-099. april 1991 24 år Orica-GreenEDGE 109.-plass
136 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 34 år Orica-GreenEDGE DNS - 13. etappe
137 Michael Hepburn Australia Australia 1991-08-1919. august 1991 23 år Orica-GreenEDGE 160.-plass
138 Brett Lancaster Australia Australia 1979-11-2525. november 1979 35 år Orica-GreenEDGE 128.-plass
139 Pieter Weening Nederland Nederland 1981-04-055. april 1981 34 år Orica-GreenEDGE 092.-plass
141 Manuel Belletti Italia Italia 1985-10-1414. oktober 1985 29 år Southeast DNF - 12. etappe
142 Matteo Busato Italia Italia 1987-12-2020. desember 1987 27 år Southeast 106.-plass
143 Elia Favilli Italia Italia 1989-01-3131. januar 1989 26 år Southeast 104.-plass
144 Mauro Finetto Italia Italia 1985-05-1010. mai 1985 29 år Southeast 057.-plass
145 Ramón Carretero Panama Panama 1990-11-2626. november 1990 24 år Southeast DNF - 2. etappe
146 Francesco Gavazzi Italia Italia 1984-08-011. august 1984 30 år Southeast 058.-plass
147 Jonathan Monsalve Venezuela Venezuela 1989-06-2828. juni 1989 25 år Southeast 030.-plass
148 Alessandro Petacchi Italia Italia 1974-01-033. januar 1974 41 år Southeast DNF - 20. etappe
149 Eugert Zhupa Albania Albania 1990-04-044. april 1990 25 år Southeast 157.-plass
151 Ryder Hesjedal Canada Canada 1980-12-099. desember 1980 34 år Cannondale-Garmin 005.-plass
152 Janier Acevedo Colombia Colombia 1985-12-066. desember 1985 29 år Cannondale-Garmin 120.-plass
153 Nathan Brown USA USA 1991-07-077. juli 1991 23 år Cannondale-Garmin 067.-plass
154 André Cardoso Portugal Portugal 1984-09-033. september 1984 30 år Cannondale-Garmin 021.-plass
155 Tom Danielson USA USA 1978-03-1313. mars 1978 37 år Cannondale-Garmin DNF - 15. etappe
156 Davide Formolo Italia Italia 1992-10-2525. oktober 1992 22 år Cannondale-Garmin 031.-plass
157 Alan Marangoni Italia Italia 1984-07-1616. juli 1984 30 år Cannondale-Garmin 131.-plass
158 Tom-Jelte Slagter Nederland Nederland 1989-07-011. juli 1989 25 år Cannondale-Garmin 076.-plass
159 Davide Villella Italia Italia 1991-06-2727. juni 1991 23 år Cannondale-Garmin 078.-plass
161 Luka Mezgec Slovenia Slovenia 1988-06-2727. juni 1988 26 år Team Giant-Alpecin 138.-plass
162 Nikias Arndt Tyskland Tyskland 1991-11-1818. november 1991 23 år Team Giant-Alpecin 148.-plass
163 Bert De Backer Belgia Belgia 1984-04-022. april 1984 31 år Team Giant-Alpecin 158.-plass
164 Caleb Fairly USA USA 1987-02-1919. februar 1987 28 år Team Giant-Alpecin 134.-plass
165 Simon Geschke Tyskland Tyskland 1986-03-1313. mars 1986 29 år Team Giant-Alpecin 089.-plass
166 Chad Haga USA USA 1988-08-2626. august 1988 26 år Team Giant-Alpecin 099.-plass
167 Cheng Ji Kina Kina 1987-07-1515. juli 1987 27 år Team Giant-Alpecin 156.-plass
168 Tobias Ludvigsson Sverige Sverige 1991-02-2222. februar 1991 24 år Team Giant-Alpecin 083.-plass
169 Tom Stamsnijder Nederland Nederland 1985-05-1515. mai 1985 29 år Team Giant-Alpecin 153.-plass
171 Luca Paolini Italia Italia 1977-01-1717. januar 1977 38 år Katjusja 111.-plass
172 Maksim Belkov Russland Russland 1985-01-099. januar 1985 30 år Katjusja 102.-plass
173 Sergej Tsjernjetskij Russland Russland 1990-09-1919. september 1990 24 år Katjusja 114.-plass
174 Sergej Lagutin Russland Russland 1981-01-1414. januar 1981 34 år Katjusja 072.-plass
Russisk mester 175 Aleksandr Porsev Russland Russland 1986-02-2121. februar 1986 29 år Katjusja 132.-plass
176 Pavel Kotsjetkov Russland Russland 1986-03-077. mars 1986 29 år Katjusja 037.-plass
177 Jurij Trofimov Russland Russland 1984-01-2626. januar 1984 31 år Katjusja 010.-plass
178 Anton Vorobjov Russland Russland 1990-10-1212. oktober 1990 24 år Katjusja DNS - 3. etappe
179 Ilnur Zakarin Russland Russland 1989-09-1515. september 1989 25 år Katjusja 044.-plass
181 Steven Kruijswijk Nederland Nederland 1987-06-077. juni 1987 27 år Team LottoNL-Jumbo 007.-plass
182 George Bennett New Zealand New Zealand 1990-04-077. april 1990 25 år Team LottoNL-Jumbo DNS - 1. etappe[c]
183 Rick Flens Nederland Nederland 1983-04-1111. april 1983 32 år Team LottoNL-Jumbo 144.-plass
184 Moreno Hofland Nederland Nederland 1991-08-3131. august 1991 23 år Team LottoNL-Jumbo 136.-plass
185 Martijn Keizer Nederland Nederland 1988-03-2525. mars 1988 27 år Team LottoNL-Jumbo 056.-plass
186 Bert-Jan Lindeman Nederland Nederland 1989-06-1616. juni 1989 25 år Team LottoNL-Jumbo 095.-plass
187 Maarten Tjallingii Nederland Nederland 1977-11-055. november 1977 37 år Team LottoNL-Jumbo 119.-plass
188 Nick van der Lijke Nederland Nederland 1991-09-2323. september 1991 23 år Team LottoNL-Jumbo 086.-plass
189 Robert Wagner Tyskland Tyskland 1983-04-1717. april 1983 32 år Team LottoNL-Jumbo DNF - 4. etappe
191 Richie Porte Australia Australia 1985-01-3030. januar 1985 30 år Team Sky DNS - 16. etappe
192 Bernhard Eisel Østerrike Østerrike 1981-02-1717. februar 1981 34 år Team Sky 143.-plass
193 Sebastián Henao Colombia Colombia 1993-08-055. august 1993 21 år Team Sky 041.-plass
194 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 33 år Team Sky 084.-plass
195 Leopold König Tsjekkia Tsjekkia 1987-11-1515. november 1987 27 år Team Sky 006.-plass
196 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 30 år Team Sky 017.-plass
197 Salvatore Puccio Italia Italia 1989-08-3131. august 1989 25 år Team Sky 068.-plass
198 Kanstantsin Siwtsow Hviterussland Hviterussland 1982-08-099. august 1982 32 år Team Sky 026.-plass
199 Elia Viviani Italia Italia 1989-02-077. februar 1989 26 år Team Sky 125.-plass
201 Alberto Contador Spania Spania 1982-12-066. desember 1982 32 år Tinkoff-Saxo 001.-plass Rosa trøye
202 Ivan Basso Italia Italia 1977-11-2626. november 1977 37 år Tinkoff-Saxo 051.-plass
203 Manuele Boaro Italia Italia 1987-03-1212. mars 1987 28 år Tinkoff-Saxo 096.-plass
204 Christopher Juul Jensen Danmark Danmark 1989-07-066. juli 1989 25 år Tinkoff-Saxo 135.-plass
205 Roman Kreuziger Tsjekkia Tsjekkia 1986-05-066. mai 1986 29 år Tinkoff-Saxo 028.-plass
206 Sérgio Paulinho Portugal Portugal 1980-03-2626. mars 1980 35 år Tinkoff-Saxo 097.-plass
207 Michael Rogers Australia Australia 1979-12-2020. desember 1979 35 år Tinkoff-Saxo 033.-plass
208 Ivan Rovnyj Russland Russland 1987-09-3030. september 1987 27 år Tinkoff-Saxo 115.-plass
209 Matteo Tosatto Italia Italia 1974-05-1414. mai 1974 40 år Tinkoff-Saxo 112.-plass
211 Giacomo Nizzolo Italia Italia 1990-01-3030. januar 1990 25 år Trek Factory Racing 137.-plass Rød poengtrøye
212 Eugenio Alafaci Italia Italia 1990-08-099. august 1990 24 år Trek Factory Racing 141.-plass
213 Fumiyuki Beppu Japan Japan 1983-04-1010. april 1983 32 år Trek Factory Racing 117.-plass
214 Marco Coledan Italia Italia 1988-08-2222. august 1988 26 år Trek Factory Racing 163.-plass
215 Fabio Felline Italia Italia 1990-03-2929. mars 1990 25 år Trek Factory Racing 032.-plass
216 Fábio Silvestre Portugal Portugal 1990-01-2525. januar 1990 25 år Trek Factory Racing 149.-plass
217 Boy van Poppel Nederland Nederland 1988-01-1818. januar 1988 27 år Trek Factory Racing 146.-plass
218 Kristof Vandewalle Belgia Belgia 1985-04-055. april 1985 30 år Trek Factory Racing DNS - 15. etappe
219 Calvin Watson Australia Australia 1993-01-066. januar 1993 22 år Trek Factory Racing 151.-plass

Noter[rediger | rediger kilde]

Type numrering
  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start): startet ikke etappen; DNF (did not finish): fullførte ikke etappen; HD (hors délais): kom ikke i mål innen tidsfristen; DSQ: diskvalifisert
  3. ^ Fikk ikke starte (iht. reglene for MPCC) på grunn av for lave kortisol-verdier.[1]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Bennett will not start in the Giro». Team LottoNL-Jumbo. 8. mai 2015. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]