Call of Duty: Modern Warfare 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Modern Warfare 3
Orig. Call of Duty: Modern Warfare 3
ModernWarfare3Logo.svg
Modern Warfare 3
Utvikler Infinity Ward
Utgiver Activision
Serie Call of Duty
Spillmotor IW engine
Plattform PlayStation 3, Xbox 360, PC
Utgivelse 8. november 2011
Sjanger Førstepersonsskytespill, actionspill
Modus Enkeltspiller, flerspiller
Aldersgrense BBFC: 18
CERO: Z
ESRB: M
OFLC: MA15+
OFLC: R18
PEGI: 18+
USK: 18

Call of Duty: Modern Warfare 3 er et førstepersonsskytespill utviklet av Infinity Ward og Sledgehammer Games. Modern Warfare® 3 tar utgangspunkt i en verden på kanten av utslettelse, siden antagonisten Makarov og hans terroristorganisasjon slipper løs ødeleggelse og kaos over hele verden. I spillet tar man tar del i flere typer spesialenheter.

Spillet[rediger | rediger kilde]

Modern Warfare 3 er det tredje spillet i Modern Warfare-serien, og den åttende delen i Call of Duty-serien. Som sine forgjengere, så er spillet et førstepersonskytespill. På Gamescom 2011, rapporterte Activision at Modern Warfare 3 på PC kommer lansert med dedikerte servere. Modern Warfare 3 kom inkludert med en innstilling for fargeblinde, som gjør det lettere å skille venn fra fiende i spillet.

Kampanje[rediger | rediger kilde]

Spilleren tar rollen som et flertall karakterer under kampanjen. Fra starten til slutten forandres perspektivet til resultatet av handlingens utviklingsgang. Hvert nivå er et oppdrag med en serie av militære mål kommer visende på skjermen, som markerer retningen og avstanden til dem. Når spilleren er skadet, vises det blod på skjermen. Helsen regenerer med tiden. Oppdragene varierer fra bane til bane. Som oftest har man i oppgave og nå fram til en checkpoint, eliminere motstandere i et spesifikt område, beskytte et visst mål, eller plante «bombe» på fiendtlig mål. Spilleren har også selskap av tropper som ikke kan ta ordre.