1UP.com

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
1UP.com
URL http://www.1up.com
Kommersielt? Ja
Type nettsted Videospill
Registrering Frivillig
Tilgjengelige språk Engelsk
Eier Ziff Davis
Lansert 2003

1UP.com er et videospillnettsted eid og drevet av Ziff Davis Media, som også gir ut bladet Electronic Gaming Monthly (EGM). Siden er en del av 1UP-nettverket som inkluderer nevnte blad og sidene GameVideos.com, MyCheats.com, GameTab.com og FileFront.com.

1UP.com ble lansert i 2003, og det har artikler, nyheter, omtaler og intervjuer. Det utvider også artikler fra EMG og har et omfattende innhold fokusert på PC (en utvidelse av det tidligere utgitte bladet Games for Windows: The Official Magazine). Ulikt andre spillnettsteder som GameSpot, IGN og GameSpy, ble 1UP.com laget med tanke på at det skulle være en sosialt nettverksside for spillere. For eksempel er MyCheats.com laget slikt at medlemmene kan bidra med spillguider. Spillere, forfattere og spillutviklere kan alle ha blogger og vennelister på siden.

1UP.com har en spesiell ukeslang serie de kaller online cover stories som fokuserer på ett spill hver uke og presenterer en ny artikkel hver dag med blant annet intervjuer, skjermbilder og spillopptak.

1UP Radio Network[rediger | rediger kilde]

1UP.com har også flere podcaster og mange blir oppdatert ukentlig. 1UP Yours er nettverkets flaggskip og har aktuelle diskusjoner blant flere av redaktørene i 1UP-nettverker så vel som spillopplevelser og nyheter. Podcasten har også gjester og programlederne er Garnett Lee, Shane Bettenhausen og Andrew Pfister. Nye episoder blir tilgjengelig hver fredag. De blir fulgt av videoserien The 1UP Show med omtaler av nye spill, dekning av spill-relaterte hendelser og intervjuer.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]