Pokémon FireRed og LeafGreen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Pokémon FireRed and LeafGreen
Pokémon FireRed and LeafGreen
UtviklerGame Freak
UtgiverNintendo / The Pokémon Company
DistributørNintendo
RegissørJunichi Masuda
SeriePokémon
PlattformGame Boy Advance
Utgivelse29. januar 2004
GenreVideorollespill
ModusFlerspiller, enspiller
Aldersgrense3+

Pokémon FireRed og LeafGreen er Game Boy Advance-versjonene av de første Pokémon-spillene til Game Boy, Pokémon Red og Blue.[1]

Handling[rediger | rediger kilde]

Handlingen foregår i Kanto-regionen og man kan fange alle pokémon fra første generasjon og noen fra andre og tredje generasjon.[2] Etter syvende gym kommer Bill og tar deg med til Sevii Islands, altså One, Two og Three Island. Etter å ha rundet hele Pokémon-ligaen kommer man til Four, Five, Six og Seven Island. Man kan også skaffe deg Mystic Ticket og Aurora Ticket for å komme deg til Navel Rock og Birth Island. På Navel Rock finner man Ho-Oh og Lugia. På Birth Island, finner Deoxys etter man å ha løst en kode, men dessverre må man få disse billettene fra et Nintendo Event. Hvis man bruker en emulator, kan man bruke GameShark-koder for å få tak i Mystic og Aurora Ticket. Man får i oppdrag å finne rubinen og safiren, som hver ligger på en av øyene. Når man har gjort det, kan man bytte mellom spillene Pokémon Ruby og Sapphire. Etter å ha slått Pokémon-ligaen vil man komme til Battle Tower.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Pokemon LeafGreen Review». GameSpot. Besøkt 4. mars 2016. 
  2. ^ «Pokemon Fire Red/Pokemon Leaf Green - GBA». Games Encyclopedia (engelsk). Besøkt 4. mars 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Pokémon FireRed og LeafGreenBulbapedia

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.