Pokémon FireRed og LeafGreen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Pokémon FireRed and LeafGreen
Pokémon FireRed and LeafGreen
UtviklerGame Freak
UtgiverNintendo / The Pokémon Company
DistributørNintendo
RegissørJunichi Masuda
SeriePokémon
PlattformGame Boy Advance
Utgivelse
29. januar 2004
Game Boy Advance
JP 29. januar 2004
NA 9. september 2004
EU 1. oktober 2004
AUS 23. september 2004
SjangerRollespill
ModusEnspiller, flerspiller
Aldersgrense3+

Pokémon FireRed og LeafGreen er de nye GameBoy Advance-versjonene av de originale GameBoy-spillene Pokémon Red og Blue.[1]

Handling[rediger | rediger kilde]

Handlingen foregår i Kanto-regionen og man kan fange alle Pokémonene fra Pokémon Red, Blue og Yellow, men man kan også fange Pokémon fra Johto- og Hoenn-regionen.[2] Etter syvende gym kommer Bill og tar deg med til Sevii Islands, altså One, Two og Three Island. Etter å ha rundet hele Pokémon-ligaen kommer man til Four, Five, Six og Seven Island. man kan også skaffe deg Mystic Ticket og Aurora Ticket for å komme deg til Navel Rock og Birth Island. På Navel Rock finner man Ho-Oh og Lugia. På Birth Island, finner man etter å ha løst en kode med en trekant som beveger seg rundt, Deoxys. Men dessverre må man få disse billettene på en Nintendo Event. Hvis en bruker en Emulator, kan en bruke GameShark-koder til å få tak i Mystic og Aurora ticket. Man får i oppdrag å finne rubinen og safiren, som ligger på et av øyene hver. Når man har gjort det kan man linke mellom Pokémon Ruby og Sapphire. Etter hvert kommer man til Battle Tower. Dette er etter å ha slått Pokémon-ligaen.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Pokemon LeafGreen Review». GameSpot. Besøkt 4. mars 2016. 
  2. ^ «Pokemon Fire Red/Pokemon Leaf Green - GBA». Games Encyclopedia (engelsk). Besøkt 4. mars 2016. 
videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.