Hopp til innhold

Pokémon Ranger

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Pokémon Ranger
UtviklerHAL Laboratory
UtgiverNintendo
DistributørNintendo
Nintendo eShop
SeriePokémon
PlattformNintendo DS
UtgivelseJP 22.mars 2006

EU 22.mars 2006

13.april 2007
SjangerRollespill
ModusEnspiller, flerspiller
Aldersgrense3+
Nettstedwww.pokemonranger.com

Pokémon Ranger: (ポケモンレンジャー Pokémon Renjā) er et action/rollespill til Nintendo DS utviklet av HAL Laboratory, og utgitt av Nintendo. Spillet går ut på å få tak i Pokémon, som for eksempel Beedrill, som kan hjelpe spilleren å utføre enkelte oppdrag, for eksempel å slukke et brennende tre.[1]

Spilleren skal kontrollere en Pokémon Ranger bosatt i Fiore-regionen, som skal fange flest mulig Pokémon. Regionens navn stammer fra det italienske navnet for blomst. Spillets historie er beskrevet i 10 hoved-oppdrag med tre under-oppdrag. Den eneste Pokémon som reiser permanent med spilleren er en «Minun» hvis spilleren velger den mannlige helten, eller en «Plusle» hvis spilleren velger den kvinnelige helten.

Fiore-regionen har ingen innfødte Pokémon, men inneholder mange forskjellige Pokémon fra andre regioner. Regionen har heller ingen egne Pokémon-trenere. Fiore ligger ganske langt fra de andre regionene i Pokémon-verdenen, og er en relativt liten øy-region med store fjell. Det er fire store bosetninger i Fiore, hver oppkalt etter sesongen de hele tiden opplever: Ringtown (vår) i vest, Fall City (høst) i øst, Wintown (vinter) ved foten av fjellet i nord, og Summerland (sommer) på en øy i sør.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Autoritetsdata