Pokémon Ranger

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Pokémon Ranger
UtviklerHAL Laboratory
UtgiverNintendo
DistributørNintendo
Nintendo eShop
SeriePokémon
PlattformNintendo DS
UtgivelseJP 22.mars 2006

EU 22.mars 2006

13.april 2007
SjangerRollespill
ModusEnspiller, flerspiller
Aldersgrense3+
Nettstedwww.pokemonranger.com

Pokémon Ranger: (ポケモンレンジャー Pokémon Renjā) er et action/rollespill til Nintendo DS utviklet av HAL Laboratory, og utgitt av Nintendo. Spillet går ut på å få tak i Pokémon, som for eksempel Beedrill, som kan hjelpe spilleren å utføre enkelte oppdrag, for eksempel å slukke et brennende tre.[1]

Spilleren skal kontrollere en Pokémon Ranger bosatt i Fiore-regionen, som skal fange flest mulig Pokémon. Regionens navn stammer fra det italienske navnet for blomst. Spillets historie er beskrevet i 10 hoved-oppdrag med tre under-oppdrag. Den eneste Pokémon som reiser permanent med spilleren er en «Minun» hvis spilleren velger den mannlige helten, eller en «Plusle» hvis spilleren velger den kvinnelige helten.

Fiore-regionen har ingen innfødte Pokémon, men inneholder mange forskjellige Pokémon fra andre regioner. Regionen har heller ingen egne Pokémon-trenere. Fiore ligger ganske langt fra de andre regionene i Pokémon-verdenen, og er en relativt liten øy-region med store fjell. Det er fire store bosetninger i Fiore, hver oppkalt etter sesongen de hele tiden opplever: Ringtown (vår) i vest, Fall City (høst) i øst, Wintown (vinter) ved foten av fjellet i nord, og Summerland (sommer) på en øy i sør.

Referanser[rediger | rediger kilde]