My Pokémon Ranch

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
My Pokémon Ranch
Utvikler Ambrella
Utgiver Nintendo
Serie Pokémon
Plattform Wii (WiiWare)
Utgivelse Japan25. mars 2008
USA9. juni 2008
EU4. juli 2008
Modus Enspiller
Aldersgrense 3+

My Pokémon Ranch er et videospell for konsollen Wii, som blir produsert av Nintendo. My Pokémon Ranch er et spell i Pokémon-serien. Det blei sluppet gjennom WiiWare, og har ikke blitt sluppet på noen annen måte. Altså trenger en internettilkopling for å kunne skaffe seg det, fordi det lastes ned over Internettet.

Oppbygninga til spellet[rediger | rediger kilde]

I spellet har en en gard med Pokémon. I denne kan en ha flere forskjellige pokémon. En kan styre kameraet rundt og se på hva pokémonene driver med. Etterhvert får en tak i leiker som pokémonene kan leike med, og noen ganger gjør de spesielle ting sammen, til dømes å stille seg oppå hverandre som en totempåle. Av og til kan en vitje andre garder og se på dem.

En kan overføre pokémonene sine fra Pokémon Diamond og Pearl, og også Platinum i Japan. Da vil pokémonene lagres på Wiien i stedet for DS-spellet, noe som gjør at en kan ha flere pokémon. En pokémon kan bare overføres til samme fil og samme spell, så viss en sletter fila si på DS-spellet vil pokémonene bli fanga i My Pokémon Ranch for alltid. Om en ikke har noe DS-spell å overføre fra vil det uansett dukke opp nye pokémoner der med jamne mellomrom, som en kan se på.

Av og til fil en få tilbud om å bytte pokémon med en figur i spellet, og når en har nådd to tall på pokémon i garden får en førsr tilbud om å bytte seg til en Phione, når en har 250 pokémoner i garden, og Mew når en har 999 pokémoner i garden.

Oppdatering[rediger | rediger kilde]

I Japan har spellet fått en oppdatering som gjør det mulig å overføre pokémon fra Pokémon Platinum. I tillegg gir den støtte for nye former som enkelte pokémoner fikk, til dømes Shaymin og Rotom. Det blei også lagt til flere nye leiker og animasjoner, samt at høgeste opplåsbare oppbevaringskapasitet blei auka fra 1000 pokémoner til 1500.