Hopp til innhold

Pokémon Conquest

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Pokémon Conquest
UtviklerTecmo Koei
UtgiverThe Pokémon Company
DistributørNintendo
RegissørOsamu Mieda
ProdusentHisashi Koinuma
Toshio Miyahara
Takato Utsunomiya
DesignerYukinori Ito
ProgrammererHideomi Chino
KomponistShinichiro Nakamura
SeriePokémon
Nobunga's Ambition
PlattformNintendo DS
UtgivelseJP 17. mars 2012
NA 18. juni 2012
EU 27. juli 2012
AUS 21. juni 2012
SjangerRollespill
ModusEnspiller
AldersgrenseEveryone (ESRB)
Nettstedwww.pokemon.co.jp/ex/ranse/

Pokémon Conquest (japansk: ポケモン+ノブナガの野望 Pokemon Purasu Nobunaga no Yabō) er et strategirollespill til Nintendo DS utviklet av Tecmo Koei og utgitt av Nintendo.

Spillet var en crossover mellom Pokémon-serien og Nobunga's Adventure-serien, og ble først utgitt i Japan i mars 2012, før det ble utgitt i Nord-Amerika og Australia i juni samme år, og i Europa i juli.

Handling[rediger | rediger kilde]

Spilleren, ledsaget av en pokemon Eevee, må reise gjennom hele Ransei-regionen. Underveis blir man venn med flere forskjellige Pokémon. Spilleren må slåss mot en rekke andre krigere, i forsøk å erobre og forene hele regionen. Spilleren får tilgang til flere Pokémon i løpet av spillet, som kan bruke forskjellige angrep eller bevegelser. De forskjellige krigerne og krigsherrene i spillet er oppkalt etter skikkelser fra japansk historie, og spillets antagonist Nobunaga er en oppfatning av den virkelige historiske figuren Oda Nobunaga.

En legende har blitt forutsagt at den personen som kan forene samtlige 17 kongedømmer i Ransei-regionen vil få en mulighet til å møte den legendariske Pokémon som skapte hele Ransei-regionen. Krigere og krigsherrer over hele regionen har forsøkt å oppfylle denne forutsagte legenden, noe som resulterte i en rekke konflikter. Spillet begynner med at spilleren blir utnevnt til krigsherre over Aurora, og får i oppdrag å erobre kongedømmene Violight, Chrysalia og Pugilis.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Autoritetsdata