Liste over utøvere i Giro d'Italia 2019

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over utøvere i Giro d'Italia 2019

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[a] Lag Resultat[b]
1 Mikel Landa Spania Spania 1989-12-1313. desember 1989 29 år Movistar Team 004. plass
2 Andrey Amador Costa Rica Costa Rica 1986-08-2929. august 1986 32 år Movistar Team 039. plass
3 Richard Carapaz Ecuador Ecuador 1993-05-2929. mai 1993 25 år Movistar Team 001. plassJersey pink.svg
4 Héctor Carretero Spania Spania 1995-05-2828. mai 1995 23 år Movistar Team 088. plass
5 Lluís Mas Spania Spania 1989-01-1515. januar 1989 30 år Movistar Team 126. plass
6 Antonio Pedrero Spania Spania 1991-10-2323. oktober 1991 27 år Movistar Team 046. plass
7 José Joaquín Rojas Spania Spania 1985-06-088. juni 1985 33 år Movistar Team 050. plass
8 Jasha Sütterlin Tyskland Tyskland 1992-11-044. november 1992 26 år Movistar Team 120. plass
11 Tony Gallopin Frankrike Frankrike 1988-05-2424. mai 1988 30 år AG2R La Mondiale DNF – 16. etappe
12 François Bidard Frankrike Frankrike 1992-03-1919. mars 1992 27 år AG2R La Mondiale 030. plass
13 Nico Denz Tyskland Tyskland 1994-02-1515. februar 1994 25 år AG2R La Mondiale 124. plass
14 Hubert Dupont Frankrike Frankrike 1980-11-1313. november 1980 38 år AG2R La Mondiale 047. plass
15 Ben Gastauer Luxembourg Luxembourg 1987-11-1414. november 1987 31 år AG2R La Mondiale 079. plass
16 Nans Peters Frankrike Frankrike 1994-03-1212. mars 1994 25 år AG2R La Mondiale 061. plass
17 Larry Warbasse USA USA 1990-06-2828. juni 1990 28 år AG2R La Mondiale 052. plass
18 Alexis Vuillermoz Frankrike Frankrike 1988-06-011. juni 1988 30 år AG2R La Mondiale 029. plass
21 Francesco Gavazzi Italia Italia 1984-08-011. august 1984 34 år Androni Giocattoli-Sidermec 059. plass
22 Manuel Belletti Italia Italia 1985-10-1414. oktober 1985 33 år Androni Giocattoli-Sidermec 109. plass
23 Mattia Cattaneo Italia Italia 1990-10-2525. oktober 1990 28 år Androni Giocattoli-Sidermec 028. plass
24 Miguel Eduardo Flórez Colombia Colombia 1996-02-2121. februar 1996 23 år Androni Giocattoli-Sidermec 072. plass
25 Marco Frapporti Italia Italia 1985-03-3030. mars 1985 34 år Androni Giocattoli-Sidermec 081. plass
26 Fausto Masnada Italia Italia 1993-11-066. november 1993 25 år Androni Giocattoli-Sidermec 020. plass
27 Matteo Montaguti Italia Italia 1984-01-066. januar 1984 35 år Androni Giocattoli-Sidermec 053. plass
28 Andrea Vendrame Italia Italia 1994-07-2020. juli 1994 24 år Androni Giocattoli-Sidermec 055. plass
31 Miguel Ángel López Colombia Colombia 1994-02-044. februar 1994 25 år Astana Pro Team 007. plassHvit ungdomstrøye
32 Pello Bilbao Spania Spania 1990-02-2525. februar 1990 29 år Astana Pro Team 031. plass
33 Manuele Boaro Italia Italia 1987-03-1212. mars 1987 32 år Astana Pro Team 090. plass
34 Dario Cataldo Italia Italia 1985-03-1717. mars 1985 34 år Astana Pro Team 048. plass
35 Jan Hirt Tsjekkia Tsjekkia 1991-01-2121. januar 1991 28 år Astana Pro Team 027. plass
36 Ion Izagirre Spania Spania 1989-02-044. februar 1989 30 år Astana Pro Team 036. plass
37 Davide Villella Italia Italia 1991-06-2727. juni 1991 27 år Astana Pro Team 060. plass
38 Andrej Zejts Kasakhstan Kasakhstan 1986-12-1414. desember 1986 32 år Astana Pro Team 026. plass
41 Vincenzo Nibali Italia Italia 1984-11-1414. november 1984 34 år Bahrain Merida 002. plass
42 Valerio Agnoli Italia Italia 1985-01-066. januar 1985 34 år Bahrain Merida 093. plass
43 Grega Bole Slovenia Slovenia 1985-08-1313. august 1985 33 år Bahrain Merida 110. plass
44 Damiano Caruso Italia Italia 1987-10-1212. oktober 1987 31 år Bahrain Merida 023. plass
45 Andrea Garosio Italia Italia 1993-12-066. desember 1993 25 år Bahrain Merida 098. plass
46 Kristijan Koren Slovenia Slovenia 1986-11-2525. november 1986 32 år Bahrain Merida DNS – 5. etappe[c]
47 Antonio Nibali Italia Italia 1992-09-2323. september 1992 26 år Bahrain Merida 076. plass
48 Domenico Pozzovivo Italia Italia 1982-11-3030. november 1982 36 år Bahrain Merida 019. plass
51 Enrico Barbin Italia Italia 1990-03-044. mars 1990 29 år Bardiani-CSF DNF – 14. etappe
52 Giovanni Carboni Italia Italia 1995-08-3131. august 1995 23 år Bardiani-CSF 057. plass
53 Luca Covili Italia Italia 1997-02-1010. februar 1997 22 år Bardiani-CSF 084. plass
54 Mirco Maestri Italia Italia 1991-10-2626. oktober 1991 27 år Bardiani-CSF 103. plass
55 Umberto Orsini Italia Italia 1994-12-066. desember 1994 24 år Bardiani-CSF DNS – 9. etappe
56 Lorenzo Rota Italia Italia 1995-05-2323. mai 1995 23 år Bardiani-CSF 085. plass
57 Manuel Senni Italia Italia 1992-03-1111. mars 1992 27 år Bardiani-CSF 058. plass
58 Paolo Simion Italia Italia 1992-10-1010. oktober 1992 26 år Bardiani-CSF 140. plass
61 Rafał Majka Polen Polen 1989-09-1212. september 1989 29 år Bora - hansgrohe 006. plass
Tysk mester 62 Pascal Ackermann Tyskland Tyskland 1994-01-1717. januar 1994 25 år Bora - hansgrohe 122. plass Jersey violet.svg
63 Cesare Benedetti Italia Italia 1987-08-033. august 1987 31 år Bora - hansgrohe 074. plass
64 Davide Formolo Italia Italia 1992-10-2525. oktober 1992 26 år Bora - hansgrohe 015. plass
65 Jay McCarthy Australia Australia 1992-09-088. september 1992 26 år Bora - hansgrohe 062. plass
66 Paweł Poljański  Polen Polen 1990-05-066. mai 1990 29 år Bora - hansgrohe 089. plass
67 Michael Schwarzmann Tyskland Tyskland 1991-01-077. januar 1991 28 år Bora - hansgrohe 114. plass
68 Rüdiger Selig Tyskland Tyskland 1989-02-1919. februar 1989 30 år Bora - hansgrohe 127. plass
71 Amaro Antunes Portugal Portugal 1990-11-2727. november 1990 28 år CCC Team 054. plass
Tsjekkisk mester 72 Josef Černý Tsjekkia Tsjekkia 1993-05-1111. mai 1993 26 år CCC Team 115. plass
73 Victor De la Parte Spania Spania 1986-06-2222. juni 1986 32 år CCC Team 021. plass
74 Kamil Gradek Polen Polen 1990-09-1717. september 1990 28 år CCC Team 129. plass
75 Jakup Mareczko Italia Italia 1994-04-3030. april 1994 25 år CCC Team HD – 12. etappe
76 Łukasz Owsian Polen Polen 1990-02-2424. februar 1990 29 år CCC Team 073. plass
77 Laurens ten Dam Nederland Nederland 1980-11-1313. november 1980 38 år CCC Team DNF – 6. etappe
78 Francisco Ventoso Spania Spania 1982-05-066. mai 1982 37 år CCC Team 087. plass
Italiensk mester 81 Elia Viviani Italia Italia 1989-02-077. februar 1989 30 år Deceuninck-Quick Step DNS – 12. etappe
82 Eros Capecchi Italia Italia 1986-06-1313. juni 1986 32 år Deceuninck-Quick Step 037. plass
83 Mikkel Frølich Honoré Danmark Danmark 1997-01-2121. januar 1997 22 år Deceuninck-Quick Step 101. plass
Luxemburgsk mester 84 Bob Jungels Luxembourg Luxembourg 1992-09-2222. september 1992 26 år Deceuninck-Quick Step 033. plass
85 James Knox Storbritannia Storbritannia 1995-11-044. november 1995 23 år Deceuninck-Quick Step DNS – 13. etappe
86 Fabio Sabatini Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 34 år Deceuninck-Quick Step 092. plass
87 Florian Senéchal Frankrike Frankrike 1993-07-1010. juli 1993 25 år Deceuninck-Quick Step DNF – 20. etappe
88 Pieter Serry Belgia Belgia 1988-11-2121. november 1988 30 år Deceuninck-Quick Step 038. plass
91 Sacha Modolo Italia Italia 1987-06-1919. juni 1987 31 år EF Education First DNF – 7. etappe
92 Sean Bennett USA USA 1996-03-3131. mars 1996 23 år EF Education First 106. plass
93 Matti Breschel Danmark Danmark 1984-08-3131. august 1984 34 år EF Education First DNF – 4. etappe
94 Nathan Brown USA USA 1991-07-077. juli 1991 27 år EF Education First 067. plass
95 Jonathan Caicedo Ecuador Ecuador 1993-04-2828. april 1993 26 år EF Education First 108. plass
96 Hugh Carthy Storbritannia Storbritannia 1994-07-099. juli 1994 24 år EF Education First 011. plass
97 Joe Dombrowski USA USA 1991-05-1212. mai 1991 27 år EF Education First 012. plass
98 Tanel Kangert Estland Estland 1987-03-1111. mars 1987 32 år EF Education First 018. plass
101 Arnaud Démare Frankrike Frankrike 1991-08-2626. august 1991 27 år Groupama-FDJ 123. plass
102 Jacopo Guarnieri Italia Italia 1987-08-1414. august 1987 31 år Groupama-FDJ 132. plass
103 Ignatas Konovalovas Litauen Litauen 1985-12-088. desember 1985 33 år Groupama-FDJ DNF – 13. etappe
104 Olivier Le Gac Frankrike Frankrike 1993-08-2727. august 1993 25 år Groupama-FDJ 112. plass
105 Tobias Ludvigsson Sverige Sverige 1991-02-2222. februar 1991 28 år Groupama-FDJ 082. plass
106 Valentin Madouas Frankrike Frankrike 1996-07-1212. juli 1996 22 år Groupama-FDJ 013. plass
107 Miles Scotson Australia Australia 1994-01-1818. januar 1994 25 år Groupama-FDJ 138. plass
109 Ramon Sinkeldam Nederland Nederland 1989-02-099. februar 1989 30 år Groupama-FDJ 133. plass
111 Davide Cimolai Italia Italia 1989-08-1313. august 1989 29 år Israel Cycling Academy 130. plass
112 Awet Gebremedhin Eritrea Eritrea 1992-02-055. februar 1992 27 år Israel Cycling Academy 128. plass
113 Guillaume Boivin Canada Canada 1989-05-2525. mai 1989 29 år Israel Cycling Academy 125. plass
Irsk mester 114 Conor Dunne Irland Irland 1992-01-2222. januar 1992 27 år Israel Cycling Academy 135. plass
Latvisk mester 115 Krists Neilands Latvia Latvia 1994-08-1818. august 1994 24 år Israel Cycling Academy 100. plass
116 Rubén Plaza Spania Spania 1980-02-2929. februar 1980 39 år Israel Cycling Academy 071. plass
117 Guy Niv Israel Israel 1994-03-088. mars 1994 25 år Israel Cycling Academy 113. plass
118 Kristian Sbaragli Italia Italia 1990-05-088. mai 1990 29 år Israel Cycling Academy 077. plass
121 Caleb Ewan Australia Australia 1994-07-1111. juli 1994 24 år Lotto Soudal DNS – 12. etappe
122 Victor Campenaerts Belgia Belgia 1991-10-2828. oktober 1991 27 år Lotto Soudal 111. plass
123 Jasper De Buyst Belgia Belgia 1993-11-2424. november 1993 25 år Lotto Soudal DNF – 15. etappe
124 Thomas De Gendt Belgia Belgia 1986-11-066. november 1986 32 år Lotto Soudal 051. plass
125 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 38 år Lotto Soudal 068. plass
126 Roger Kluge Tyskland Tyskland 1986-02-055. februar 1986 33 år Lotto Soudal DNS – 13. etappe
127 Jelle Vanendert Belgia Belgia 1985-02-1919. februar 1985 34 år Lotto Soudal DNF – 5. etappe
128 Tosh Van der Sande Belgia Belgia 1990-11-2828. november 1990 28 år Lotto Soudal 064. plass
131 Simon Yates Storbritannia Storbritannia 1992-08-077. august 1992 26 år Mitchelton-Scott 008. plass
132 Jack Bauer New Zealand New Zealand 1985-04-077. april 1985 34 år Mitchelton-Scott 095. plass
133 Brent Bookwalter USA USA 1984-02-1616. februar 1984 35 år Mitchelton-Scott DNS – 16. etappe
134 Esteban Chaves Colombia Colombia 1990-01-1717. januar 1990 29 år Mitchelton-Scott 040. plass
135 Luke Durbridge Australia Australia 1991-04-099. april 1991 28 år Mitchelton-Scott 078. plass
136 Lucas Hamilton Australia Australia 1996-02-1212. februar 1996 23 år Mitchelton-Scott 025. plass
137 Christopher Juul-Jensen Danmark Danmark 1989-07-066. juli 1989 29 år Mitchelton-Scott 070. plass
138 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 34 år Mitchelton-Scott 017. plass
141 Marco Canola Italia Italia 1988-12-2626. desember 1988 30 år Nippo Vini Fantini Faizanè 107. plass
142 Damiano Cima Italia Italia 1993-09-1313. september 1993 25 år Nippo Vini Fantini Faizanè 137. plass
143 Nicola Bagioli Italia Italia 1995-02-1919. februar 1995 24 år Nippo Vini Fantini Faizanè DNF – 16. etappe
144 Juan José Lobato Spania Spania 1988-12-2929. desember 1988 30 år Nippo Vini Fantini Faizanè 134. plass
145 Giovanni Lonardi Italia Italia 1996-11-099. november 1996 22 år Nippo Vini Fantini Faizanè DNF – 13. etappe
146 Hiroki Nishimura Japan Japan 1994-10-2020. oktober 1994 24 år Nippo Vini Fantini Faizanè HD – 1. etappe
147 Sho Hatsuyama Japan Japan 1988-08-1717. august 1988 30 år Nippo Vini Fantini Faizanè 142. plass
148 Ivan Santaromita Italia Italia 1984-04-3030. april 1984 35 år Nippo Vini Fantini Faizanè 102. plass
151 Ben O'Connor Australia Australia 1995-11-2525. november 1995 23 år Team Dimension Data 032. plass
152 Scott Davies Storbritannia Storbritannia 1995-08-055. august 1995 23 år Team Dimension Data 118. plass
153 Enrico Gasparotto Italia Italia 1982-03-2222. mars 1982 37 år Team Dimension Data 069. plass
154 Amanuel Gebreigzabhier Eritrea Eritrea 1994-08-1717. august 1994 24 år Team Dimension Data 045. plass
155 Ryan Gibbons Sør-Afrika Sør-Afrika 1994-08-1313. august 1994 24 år Team Dimension Data 091. plass
156 Giacomo Nizzolo Italia Italia 1990-01-3030. januar 1990 29 år Team Dimension Data DNS – 13. etappe
157 Mark Renshaw Australia Australia 1982-10-2222. oktober 1982 36 år Team Dimension Data DNF – 13. etappe
158 Danilo Wyss Sveits Sveits 1985-08-2626. august 1985 33 år Team Dimension Data 083. plass
161 Pavel Sivakov Russland Russland 1997-07-1111. juli 1997 21 år Team Ineos 009. plass
162 Eddie Dunbar Irland Irland 1996-09-011. september 1996 22 år Team Ineos 022. plass
163 Tao Geoghegan Hart Storbritannia Storbritannia 1995-03-3030. mars 1995 24 år Team Ineos DNF – 13. etappe
164 Sebastián Henao Colombia Colombia 1993-08-055. august 1993 25 år Team Ineos 024. plass
165 Christian Knees Tyskland Tyskland 1981-03-055. mars 1981 38 år Team Ineos 096. plass
166 Jhonatan Narvaez Ecuador Ecuador 1997-03-044. mars 1997 22 år Team Ineos 080. plass
167 Salvatore Puccio Italia Italia 1989-08-3131. august 1989 29 år Team Ineos 086. plass
168 Iván Sosa Colombia Colombia 1997-10-3131. oktober 1997 21 år Team Ineos 044. plass
171 Primož Roglič Slovenia Slovenia 1989-10-2929. oktober 1989 29 år Team Jumbo-Visma 003. plass
172 Koen Bouwman Nederland Nederland 1993-12-022. desember 1993 25 år Team Jumbo-Visma 041. plass
173 Laurens De Plus Belgia Belgia 1995-09-044. september 1995 23 år Team Jumbo-Visma DNF – 7. etappe
174 Sepp Kuss USA USA 1994-09-1313. september 1994 24 år Team Jumbo-Visma 056. plass
175 Tom Leezer Nederland Nederland 1985-12-2626. desember 1985 33 år Team Jumbo-Visma 119. plass
176 Paul Martens Tyskland Tyskland 1983-10-2626. oktober 1983 35 år Team Jumbo-Visma 075. plass
177 Antwan Tolhoek Nederland Nederland 1994-04-2929. april 1994 25 år Team Jumbo-Visma 065. plass
178 Jos van Emden Nederland Nederland 1985-02-1818. februar 1985 34 år Team Jumbo-Visma 104. plass
181 Ilnur Zakarin Russland Russland 1989-09-1515. september 1989 29 år Team Katusha Alpecin 010. plass
182 Enrico Battaglin Italia Italia 1989-11-1717. november 1989 29 år Team Katusha Alpecin 066. plass
183 Jenthe Biermans Belgia Belgia 1995-10-3030. oktober 1995 23 år Team Katusha Alpecin 117. plass
184 Marco Haller Østerrike Østerrike 1991-04-011. april 1991 28 år Team Katusha Alpecin 116. plass
185 Reto Hollenstein Sveits Sveits 1985-08-2222. august 1985 33 år Team Katusha Alpecin 094. plass
186 Vjatsjeslav Kuznetsov Russland Russland 1989-06-2424. juni 1989 29 år Team Katusha Alpecin DNF – 17. etappe
187 Daniel Navarro Spania Spania 1983-07-088. juli 1983 35 år Team Katusha Alpecin DNF – 4. etappe
188 Dmitrij Strakhov Russland Russland 1995-05-1717. mai 1995 23 år Team Katusha Alpecin 121. plass
191 Tom Dumoulin Nederland Nederland 1990-11-1111. november 1990 28 år Team Sunweb DNF – 5. etappe
192 Jan Bakelants Belgia Belgia 1986-02-1414. februar 1986 33 år Team Sunweb 043. plass
193 Chad Haga USA USA 1988-08-2626. august 1988 30 år Team Sunweb 105. plass
194 Chris Hamilton Australia Australia 1995-05-1818. mai 1995 23 år Team Sunweb 034. plass
195 Jai Hindley Australia Australia 1996-05-055. mai 1996 23 år Team Sunweb 035. plass
196 Sam Oomen Nederland Nederland 1995-08-1515. august 1995 23 år Team Sunweb DNF – 14. etappe
197 Robert Power Australia Australia 1995-05-1111. mai 1995 24 år Team Sunweb DNF – 6. etappe
198 Louis Vervaeke Belgia Belgia 1993-10-066. oktober 1993 25 år Team Sunweb DNF – 13. etappe
201 Bauke Mollema Nederland Nederland 1986-11-2626. november 1986 32 år Trek-Segafredo 005. plass
202 Gianluca Brambilla Italia Italia 1987-08-2222. august 1987 31 år Trek-Segafredo 049. plass
203 Giulio Ciccone Italia Italia 1994-12-2020. desember 1994 24 år Trek-Segafredo 016. plass Jersey blue.svg
204 William Clarke Australia Australia 1985-04-1111. april 1985 34 år Trek-Segafredo 141. plass
205 Nicola Conci Italia Italia 1997-01-055. januar 1997 22 år Trek-Segafredo 063. plass
206 Michael Gogl Østerrike Østerrike 1993-11-044. november 1993 25 år Trek-Segafredo 097. plass
207 Markel Irizar Spania Spania 1980-02-055. februar 1980 39 år Trek-Segafredo 136. plass
208 Matteo Moschetti Italia Italia 1996-08-1414. august 1996 22 år Trek-Segafredo DNS – 11. etappe
211 Fernando Gaviria Colombia Colombia 1994-08-1919. august 1994 24 år UAE Team Emirates DNF – 7. etappe
212 Tom Bohli Sveits Sveits 1994-01-1717. januar 1994 25 år UAE Team Emirates 139. plass
213 Simone Consonni Italia Italia 1994-09-1212. september 1994 24 år UAE Team Emirates 131. plass
214 Valerio Conti Italia Italia 1993-03-3030. mars 1993 26 år UAE Team Emirates DNS – 18. etappe
215 Marco Marcato Italia Italia 1984-02-1111. februar 1984 35 år UAE Team Emirates 099. plass
216 Juan Sebastian Molano Colombia Colombia 1994-11-044. november 1994 24 år UAE Team Emirates DNS – 4. etappe[d]
217 Jan Polanc Slovenia Slovenia 1992-05-066. mai 1992 27 år UAE Team Emirates 014. plass
218 Diego Ulissi Italia Italia 1989-07-1515. juli 1989 29 år UAE Team Emirates 042. plass

Noter[rediger | rediger kilde]

Type numrering
  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start): startet ikke etappen; DNF (did not finish): fullførte ikke etappen; HD (hors délais): kom ikke i mål innen tidsfristen; DQ: diskvalifisert
  3. ^ Suspendert på grunn av tilknytning til Operasjon Aderlass.[1]
  4. ^ Fjernet av laget på grunn av «uvanlige fysiologiske resultater».[2]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]