Liste over sesonger av 71° nord (kjendisutgavene)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Nordkappp

Denne listen er en oversikt over kjendisutgavene til den norske realityserien 71° nord. Disse utgavene har blitt sendt med undertittelen Norges tøffeste kjendis. Listen inkluderer en kortfattet oversikt over deltakerne og deres plasseringer, samt diverse fakta vedrørende de ulike sesongene. Kjendisversjonene har blitt sendt siden 2010 og har gått parallelt med de ordinære sesongene, som er nærmere beskrevet i en egen liste.

I motsetning til vinnerne i den ordinære serien så må kjendisvinnerne betale skatt av premien.

Kjenningsmelodi er ved Bacteria.[1]

Det er per 2020 blitt sendt 11 kjendisutgaver.

Sesong 1 (2010)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn Kjent som Plassering
Harald Martin Brattbakk Fotballspiller 1.-plass[2]
Kristin Krohn Devold Forsvarsminister 2.-plass
Cato Zahl Pedersen Paralympiske leker-mester 3.-plass
Stig Kjos Ungkaren-deltaker 4.-plass
Lars Barmen Kokk 5.-plass
Kjersti Grini Håndballproff 6.-plass
Liv Marit Wedvik Countrysanger 7.-plass
Tommy Steine Komiker 8.-plass
Minken Tveitan Skuespiller 9.-plass
Lillian Müller Playboymodell 10.-plass (skadet)

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 1. mars–10. mai 2010
Sendedag Mandager
Antall episoder 10
Spilletid per episode 65 min. (uten reklame)
Innspillingsperiode Høsten 2009
Seertall for sesongen 493 000 [a] [3]
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent

Sesong 2 (2011)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn Kjent som Plassering
Pål Anders Ullevålseter endurokjører 1.-plass [4]
Asgeir Borgemoen Programleder 2.-plass
Maria Solheim Sanger 3.-plass
Abid Raja Politiker og advokat 4.-plass (trakk seg)
Mette Solli Kickbokser 5.-plass (delt)
Tor Endresen Sanger 5.-plass (delt)
Vendela Kirsebom Modell 7.-plass
Lene Alexandra Øien Glamormodell og sanger 8.-plass
Linda Medalen Fotballspiller 9.-plass (trakk seg)
Mina Hadjian Programleder 10.-plass

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 7. mars–16. mai 2011
Sendedag Mandager
Antall episoder 10
Spilletid per episode
Innspillingsperiode Høsten 2010
Seertall for sesongen
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent

Sesong 3 (2012)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn Kjent som Plassering
Didrik Solli-Tangen Sanger 1.plass[5]
Ole Edvard Antonsen Trompetist 2.-plass
Gustav Nilsen Komiker 3.-plass
Espen Bredesen Skihopper 4.-plass
Stig Inge Bjørnebye Fotballspiller 5.-plass
Trine Rein Sanger 6.-plass
Marian Aas Hansen Sanger 7.-plass
Vibeke Klemetsen Modell og programleder 8.-plass (trakk seg)
Anita Valen Offroad-syklist 9.-plass
Phung Hang Sanger og programleder 10.-plass (trakk seg)[b]

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 27. februar–7. mai 2012
Sendedag Mandager
Antall episoder 10
Spilletid per episode
Innspillingsperiode Høsten 2011
Seertall for sesongen
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent
Didrik Solli-Tangen vant kjendisversjonen 2012

Sesong 4 (2013)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn Kjent som Plassering
Christer Basma Fotballspiller 1.-plass[6]
Johan Remen Evensen Skihopper 2.-plass
Iver Horrem Sandvolleyballspiller 3.-plass
Kristine Duvholt Havnås Håndballspiller 4.-plass
Andrine Flemmen Alpinist 5.-plass
Stine Brun Kjeldaas Snøbrettkjører 5.-plass
Heidi Marie Vestrheim Musiker og programleder 6.-plass
Elin Sogn Skuespiller 7.-plass
Christian Ingebrigtsen Artist 8.-plass
Gaute Ormåsen Artist og låtskriver 9.-plass
Anette Bøe Langrennsløper 10.-plass

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 18. februar–29. april 2013
Sendedag Mandager
Antall episoder 10
Spilletid per episode 65 min. (uten reklame)
Innspillingsperiode Høsten 2012
Seertall for sesongen
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent

Sesong 5 (2014)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn Kjent som Plassering
Olaf Tufte roer 1.-plass[7]
Fredrik Strømstad fotballspiller 2.-plass
Henning Solberg rallykjører 3.-plass
Jannike Kruse skuespiller og artist 4.-plass
Sara Nordenstam svømmer 5
Astrid Lødemel alpinist 6
Nikis Theophilakis skuespiller 7
Linni Meister TV-profil 8
Askil Holm artist 9
Gunhild Dahlberg komiker 10

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 2. mars–11. mai 2014
Sendedag Søndager
Antall episoder 10
Spilletid per episode 65 min. (uten reklame)
Innspillingsperiode Høsten 2013
Seertall for sesongen 439 000 [3]
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent

Sesong 6 (2015)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn[8] Kjent som Plassering
Bjørn Einar Romøren Skihopper 1.-plass[9]
Andreas Håtveit Jibber 2.-plass
Nils-Ingar Aadne Komiker 3.-plass
Aylar Lie Modell og pokerspiller ?
Emilie «Voe» Nereng Blogger ?
Mariann Thomassen Artist ?
Roger Ruud Skihopper ?
Vibeke Skofterud Langrennsløper ?
Hilde Gjermundshaug Pedersen Langrennsløper 9
Geir Schau Radioprogramleder 10

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 1. mars–10. mai 2015
Sendedag Søndager
Antall episoder 10
Spilletid per episode 65 min. (uten reklame)
Innspillingsperiode Høsten 2014
Seertall for sesongen
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent
Bjørn Einar Romøren vant 2015-utgaven

Sesong 7 (2016)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn[10] Kjent som Plassering
Anders Jacobsen Skihopper 1.plass[11]
Jonas Kinge Bergland Komiker og lege 2.-plass
Ann Kristin Flatland Skiskytter 3.-plass
Cathrine Larsåsen Stavhopper 8
Erlend Elias Bragstad Stylist ?
Hans Petter Buraas Alpinist ?
Kristin Størmer Steira Langrennsløper ?
Siri Kristiansen Radioprogramleder og komiker 9
Thomas Ulsrud Curlingspiller ?
Agnete Johnsen Artist 10 (trakk seg)

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 14. februar–24. april 2016
Sendedag Søndager
Antall episoder 10
Spilletid per episode 65 min. (uten reklame)
Innspillingsperiode Høsten 2015
Seertall for sesongen
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent
Anders Jacobsen vant 2016-utgaven

Sesong 8 (2017)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn [12] Kjent som Plassering
Ole Martin Årst Fotballspiller 1.plass[13]
Thea Næss Kickbokser 2.-plass
Grace Bullen Bryter 3.-plass
Adam Schjølberg Komiker og TV-personlighet ?
Aleksander Hetland Svømmer ?
Alexandra Joner Artist ?
Henrik Thodesen Komiker ?
Samantha Skogrand Sportsanker ?
Sandra Lyng Artist ?
Svein Østvik TV-personlighet ?

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 5. mars–21. mai 2017
Sendedag Søndager
Antall episoder 10
Spilletid per episode 65 min. (uten reklame)
Innspillingsperiode Høsten 2016
Seertall for sesongen
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent

Sesong 9 (2018)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn [14] Kjent som Plassering
Marthe Kristoffersen Langrennsløper 1.-plass[15]
Håvard Tvedten Håndballspiller 2.-plass
Nadya Khamitskaya Danser og designer 3.-plass
Carina Dahl Artist 4.-plass
Silje Torp Komiker og skuespiller 5.-plass
Karoline Dyhre Breivang Håndballspiller 6.-plass
Lars Erik Blokkhus Sanger 7.-plass
Jan Thomas Kjendisstylist 8.-plass
John Arne Riise Fotballspiller 9.-plass
Abiel Tesfai Programleder 10.-plass

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 18. februar–13. mai 2018
Sendedag Søndager
Antall episoder 11
Spilletid per episode 65 min. (uten reklame)
Innspillingsperiode Høsten 2017
Seertall for sesongen
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent
Marthe Kristoffersen vant 2018-utgaven

Sesong 10 (2019)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn [16] Kjent som Plassering
Thomas Alsgaard Langrennsløper 1.-plass[17]
Iman Meskini Skuespiller 2.-plass
Niklas Baarli Radiovert 3.-plass
Silje Norendal Snowboardkjører 4.-plass
Jan Ivar «Mini» Jacobsen Fotballspiller 5.-plass
Guro Fostervold Tvedten Sportsjournalist 6.-plass
Ola-Conny Wallgren TV-personlighet 7.-plass (Trakk seg)
Vita Mashadi Influenser 8.-plass
Mia Gundersen Skuespiller 9.-plass
Yousef Hadaoui Komiker 10.-plass (Trakk seg)

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 7. mars–19. mai 2019
Sendedag Søndager
Antall episoder 11
Spilletid per episode 65 min. (uten reklame)
Innspillingsperiode Høsten 2018
Seertall for sesongen
Premie
Programleder Tom Stiansen
Sikkerhetsansvarlig
Produsent
Thomas Alsgaard vant 2019-utgaven

Sesong 11 (2020)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn Kjent som Plassering
Jon Almaas Programleder 1. plass[18]
Øystein Pettersen Langrennsutøver 2. plass
Atle Pettersen Artist og programleder 3. plass
Erik Follestad Ishockeyspiller 4. plass (Trakk seg)[c]
Mia Hundvin Håndballspiller 5. plass
Hedvig Wessel Freestyleutøver 6. plass
Maren Turmo Fitnessmodell og influenser 7. plass
Pål «OnklP» Tøien Artist 8. plass
Lise Finckenhagen Kokk 9. plass (trakk seg)[d]
Melina Johnsen Reality-deltaker (Ex on the Beach) 10. plass

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 12. januar–22. mars 2020
Sendedag Søndager og torsdager
Antall episoder 21
Spilletid per episode 43 min (uten reklame)[e]
Innspillingsperiode Høsten 2019
Seertall for sesongen 705 000 [f] [3][19]
Premie Toyota
Programleder Tom Stiansen
Jon Almaas vant 2020-utgaven av serien (bildet er fra 2013)

Sesong 12 (2021)[rediger | rediger kilde]

Deltakeroversikt
Deltakernavn[20] Kjent som Plassering
Adrian Sellevoll Artist og reality-deltaker
Astrid Uhrenholdt Jacobsen Tidl. langrennsløper
Fay Wildhagen Artist og gitarist
Henrik Elvestad Komiker
Isabel Raad Influencer
Iselin Guttormsen Influencer og sexolog
Per Heimly Fotograf
Steffen Iversen Tidl. fotballspiller
Victor Sotberg Programleder og youtuber
Vår Staude Programleder

     Finalister

Diverse informasjon
Sendeperiode 2021
Sendedag
Antall episoder
Spilletid per episode
Innspillingsperiode Høsten 2020
Seertall for sesongen
Premie Toyota
Programleder Tom Stiansen

Fotnoter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Premieren ble sett av 476 000.
  2. ^ Trakk seg på grunn av skade
  3. ^ Trakk seg på grunn av skade
  4. ^ Trakk seg på grunn av skade
  5. ^ Finalen var på 65 minutter
  6. ^ Tallet inkluderer reprisesendingene. Premieren ble sett av 402 000, mens finalen ble sett av 648 000, noe som var rekord for serien så langt.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Various - Laterna Magica (Stemninger Fra Film Og Fjernsyn)». Discogs (engelsk). Besøkt 31. mai 2020. 
  2. ^ BACH, DAVID (10. mai 2010). «Brattbakk vant 71 grader nord». adressa.no. Besøkt 22. mars 2020. 
  3. ^ a b c «Rekordmange så Jon Almaas vinne «71 grader nord»: Nå frister ny realitykamp». www.vg.no. 23. mars 2020. Besøkt 23. mars 2020. 
  4. ^ Ekker, Bjørn (16. mai 2011). «- Vi slapp heldigvis å dra på date sammen». seher.no (norsk). Besøkt 3. mars 2020. 
  5. ^ «Han er Norges tøffeste kjendis: Didrik: - En helt syk opplevelse». www.vg.no. 7. mai 2012. Besøkt 22. mars 2020. 
  6. ^ «Christer Basma (41) er Norges tøffeste kjendis». www.vg.no. 29. april 2013. Besøkt 22. mars 2020. 
  7. ^ «Tufte er Norges tøffeste kjendis». www.gjengangeren.no (norsk). 11. mai 2014. Besøkt 22. mars 2020. 
  8. ^ «Her er 71° nord-kjendisene». Klikk.no. 2. september 2014. Besøkt 29. februar 2020. 
  9. ^ Mendoza, Carolina (10. mai 2015). «Romøren vant «71 grader nord»». seher.no (norsk). Besøkt 22. mars 2020. 
  10. ^ «En av disse er Norges tøffeste kjendis». Side2.no. 2. september 2015. Besøkt 29. februar 2020. 
  11. ^ Espeli, Hedda Fannemel (24. april 2016). «Anders Jacobsen til topps i «71 grader nord»». seher.no (norsk). Besøkt 22. mars 2020. 
  12. ^ «Disse kjendisene skal delta i 71° nord». Kampanje.com. 30. august 2016. Besøkt 29. februar 2020. 
  13. ^ «Årst er Norges tøffeste kjendis: Jeg ble kjempeglad i ett sekund, også i det neste litt smådeppa». www.nordlys.no (norsk). 21. mai 2017. Besøkt 22. mars 2020. 
  14. ^ «Her er 71° nord-kjendisene». Kampanje.com. 28. august 2017. Besøkt 29. februar 2020. 
  15. ^ Pedersen, Ruben (13. mai 2018). «- Har fortsatt ikke gått opp for meg». seher.no (norsk). Besøkt 22. mars 2020. 
  16. ^ «Dette er årets deltakere i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»». Nettavisen.no. 19. august 2019. Besøkt 29. februar 2020. 
  17. ^ Lilleby, Anne Marthe (20. mai 2019). «319.000 så Thomas Alsgård stikke av med seieren i 71 grader nord - kjendis på TVNorge». Medier24.no (norsk). Besøkt 22. mars 2020. 
  18. ^ Eilertsen, Henriette (22. mars 2020). «Hyller sin avdøde mamma». Dagbladet.no (norsk). Besøkt 22. mars 2020. 
  19. ^ «Knallstart for 71° nord – Norges tøffeste kjendis». presse.discovery.no. 13. januar 2020. Besøkt 23. mars 2020. 
  20. ^ Sandø og Myklebosad, Wanja og Marie. «Vår Staude om deltakelsen: – Da kan jeg bli masete». TV2.no (norsk).