Liste over modellflyplasser i Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er ei liste over modellflyplasser i Norge. Lista er neppe fullstendig.

De fleste av de eksterne lenkene i lista går til modellflyklubbenes sider om flyplassene og/eller til klubbenes sider om regler for flyplassene.

Kommune Sted Navn Klubb Lenke
Alta Raipas Raipas modellflyplass Alta Modellflyklubb
Alta Tverrelvdalen RC banen i Tverrelvdalen Alta RC klubb
Alta Kvenvikmoen Alta Snøscooterforening RC seksjon KMP Modellflyplass
Asker Eriksrud Asker modellflyplass Asker Modellklubb [1]
Asker Vettre Ving modellflyplass Ving Modellflyklubb [2]
Asker Sørlia Sørlie modellflyplass Røyken og Hurum Modellflyklubb [3]
Bardu Toftaker Toftaker modellflyplass Bardu Modellfly Klubb [4][død lenke]
Birkenes Svaland Fredsmyr modellflyplass Sørlandets R/C modellflyklubb [5] [6] Arkivert 14. mars 2016 hos Wayback Machine.
Bjørnafjorden Ulven Ved Os flyplass, Vaksinen Os Aero Klubb [7]
Bodø Bestemorenga Bestemorenga modellflyplass Bodø Modellflyklubb [8]
Bærum Jordbru Bærum Modellfly Klubb [9] Arkivert 10. august 2013 hos Wayback Machine. [10] Arkivert 4. mars 2016 hos Wayback Machine.
Drammen Skoger Skoger modellflyplass Drammen Modellflyklubb [11][død lenke]
Indre Østfold Trømborg IØM (Fossum) modellflyplass Indre Østfold Modellflyklubb [12]
Elverum Starmoen Ved Elverum flyplass Elverum Flyklubb Modell [13]
Fitjar Juvet modellflyplass Fitjar Modellflyklubb [14][død lenke]
Flekkefjord Mønstremyr Mønstremyr modellflyplass Flekkefjord RC-klubb
Fredrikstad Øra Øra modellflyplass Fredrikstad Modellflyklubb [15][død lenke]
Frogn Haver Haver modellflyplass Blackbird R/C [16] [17]
Fræna Malmefjorden Holen modellflyplass Molde & Omegn Modellflyklubb
Gloppen Høylo Høylo modellflyplass Gloppen modellflyklubb [18]
Gran Holmen Holmen Hadeland Modellflyklubb [19][død lenke] [20][død lenke]
Hamar Haga Gaalaas modellflyplass Løten Modellflyklubb [21]
Hareid Hjørungavåg Ulset modellflyplass Skala Modellflyklubb [22]
Harstad Rødmyra Harstad modellflyplass Harstad Modellflyklubb [23][død lenke]
Indre Østfold Nygård Spydeberg modellflyplass Cirrus RC Flyklubb [24]
Klepp Bore Bore modellflyplass Forus RC Klubb [25][død lenke]
Kongsberg Sandsvær KMFKs modellflyplass Kongsberg Modellflyklubb [26]
Kongsvinger Sæter Kongsvinger modellflyplass Kongsvinger Modellflyklubb
Larvik Helgeroa Møkkafaret modellflyplass Neset modellflyklubb
Larvik Omsland Kjose modellflyplass Larvik Modellflyklubb
Lillestrøm Sørumsand Hov modellflyplass Phoenix RC Club [27] [28]
Melhus Udduvoll Udduvoll modellflyplass Trondheim Modellflyklubb [29]
Midt-Telemark Slåttun Bø modellflyplass Bø Modellflyklubb [30][død lenke]
Narvik Gulløymyra Gulløymyra modellflyplass Narvik Modellflyklubb [31]
Nome Lunde Ved Lunde flyplass Nome Modellflyklubb [32]
Nærøysund Hansvikmoen Hansvikmoen modellflyplass Ytre Namdal Modellflyklubb [død lenke][død lenke]
Porsgrunn Vallermyrene Vallermyrene seilflyplass MFK Vingen [33]
Rjukan Mæl Rjukan Modellfly Klubb [34][død lenke]
Rollag Vårviki Vårviken modellflyplass
Råde Haga Moss Modellflyklubb [35]
Sandnes Figgjo Tjessem modellflyplass Albatross RC [36]
Siljan Setermyråsen Setermyråsen modellflyplass Siljan modellflyklubb [37]
Nordre Follo Brekke Brekke modellflyplass Blackbird R/C http://www.blackbird-rc.net/index.php?option=com_zoo&view=item&Itemid=9[] Arkivert 21. august 2013 hos Wayback Machine.
Skien Flittig Flittig modellflyplass MFK Vingen [død lenke][død lenke]
Sogndal Kvam Flåten modellflyplass Sogn Modellflyklubb [død lenke][død lenke]
Sortland Vikeidet Vikeid modellflyplass Vesterålen RC-klubb [38]
Steinkjer Mære Mære modellflyplass Innherred Modellflyklubb [død lenke][død lenke] [død lenke][død lenke]
Stjørdal Farmers Field modellflyplass Stjørdal Modellflyklubb
Stjørdal Lånke Malvik Modellflyklubb [død lenke][død lenke] [død lenke][død lenke]
Stryn Ved Stryn flyplass Stryn Luftsportsklubb [39]
Tromsø Breivikeidet Breivikeidet modellflyplass Tromsø Modellflyklubb http://tmfk.net/breivikeidet[] Arkivert 18. januar 2012 hos Wayback Machine.
Tønsberg Ås Ved Tønsberg flyplass, Jarlsberg Tønsberg Modellflyklubb [40]
Tønsberg Fegstad Condor Modellflyklubb [41] [død lenke][død lenke]
Vadsø Navarsvann Flystripa ved Navarsvann Varanger Modellfly Klubb [42] Arkivert 6. juli 2008 hos Wayback Machine.
Vefsn Romstad Romstad modellflyplass Mosjøen Modellflyklubb [43]
Vennesla Samkom Fredsmyr Sørlandets R/C Modellflyklubb [44]
Vågan Hopspollen Lofoten modellflyklubb [død lenke][død lenke]
Ørland Austrått Austrått modellflyplass http://athena.bygg.ntnu.no/~tsundli/austrot_19_08_01.htm[] Arkivert 2. februar 2002 hos Wayback Machine. [45]
Østre Toten Flaterudhagan Flaterudhagan modellflyplass Gjøvik og Omegn Modellflyklubb [død lenke][død lenke]
Øvre Eiker Bingen Bingen modellflyplass Modum ModellSportKlubb [46]
Øystre Slidre Valdres Flyklubb Modell [47]
Ålesund Gamlem Gamlem modellflyplass Limets Venner Haram Modellfly Klubb [48]
Ås Kroer Vingtor modellflyplass Vingtor RC Club