Liste over modellflyplasser i Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er ei liste over modellflyplasser i Norge. Lista er neppe fullstendig.

De fleste av de eksterne lenkene i lista går til modellflyklubbenes sider om flyplassene og/eller til klubbenes sider om regler for flyplassene.

Kommune Sted Navn Klubb Lenke
Alta Raipas Raipas modellflyplass Alta Modellflyklubb
Alta Tverrelvdalen RC banen i Tverrelvdalen Alta RC klubb
Asker Eriksrud Asker modellflyplass Asker Modellklubb [1]
Asker Vettre Ving modellflyplass Ving Modellflyklubb [2]
Bardu Toftaker Toftaker modellflyplass Bardu Modellfly Klubb [3]
Birkenes Svaland Fredsmyr modellflyplass Sørlandets R/C modellflyklubb [4] [5]
Bodø Bestemorenga Bestemorenga modellflyplass Bodø Modellflyklubb [6]
Bærum Jordbru Bærum Modellfly Klubb [7] [8]
Bø i Telemark Slåttun Bø modellflyplass Bø Modellflyklubb [9]
Drammen Skoger Skoger modellflyplass Drammen Modellflyklubb [10]
Eidsberg Trømborg IØM (Fossum) modellflyplass Indre Østfold Modellflyklubb [11]
Elverum Starmoen Ved Elverum flyplass Elverum Flyklubb Modell [12]
Fitjar Juvet modellflyplass Fitjar Modellflyklubb [13]
Flekkefjord Mønstremyr Mønstremyr modellflyplass Flekkefjord RC-klubb
Fredrikstad Øra Øra modellflyplass Fredrikstad Modellflyklubb [14]
Frogn Haver Haver modellflyplass Blackbird R/C [15] [16]
Fræna Malmefjorden Holen modellflyplass Molde & Omegn Modellflyklubb
Gloppen Høylo Høylo modellflyplass Gloppen modellflyklubb [17]
Gran Holmen Holmen Hadeland Modellflyklubb [18] [19]
Hamar Haga Gaalaas modellflyplass Løten Modellflyklubb [20]
Haram Gamlem Gamlem modellflyplass Limets Venner Haram Modellfly Klubb [21]
Hareid Hjørungavåg Ulset modellflyplass Skala Modellflyklubb [22]
Harstad Rødmyra Harstad modellflyplass Harstad Modellflyklubb [23]
Hurum Sørlia Sørlie modellflyplass Røyken og Hurum Modellflyklubb [24]
Klepp Bore Bore modellflyplass Forus RC Klubb [25]
Kongsberg Sandsvær KMFKs modellflyplass Kongsberg Modellflyklubb [26]
Kongsvinger Sæter Kongsvinger modellflyplass Kongsvinger Modellflyklubb
Larvik Helgeroa Møkkafaret modellflyplass Neset modellflyklubb
Larvik Omsland Kjose modellflyplass Larvik Modellflyklubb
Melhus Udduvoll Udduvoll modellflyplass Trondheim Modellflyklubb [27]
Narvik Gulløymyra Gulløymyra modellflyplass Narvik Modellflyklubb [28]
Nome Lunde Ved Lunde flyplass Nome Modellflyklubb [29]
Os i Hordaland Ulven Ved Os flyplass, Vaksinen Os Aero Klubb [30]
Porsgrunn Vallermyrene Vallermyrene seilflyplass MFK Vingen [31]
Re Fegstad Condor Modellflyklubb [32] [33]
Rjukan Mæl Rjukan Modellfly Klubb [34]
Rollag Vårviki Vårviken modellflyplass
Råde Haga Moss Modellflyklubb [35]
Sandnes Figgjo Tjessem modellflyplass Albatross RC [36]
Siljan Setermyråsen Setermyråsen modellflyplass Siljan modellflyklubb [37]
Ski Brekke Brekke modellflyplass Blackbird R/C [38]
Skien Flittig Flittig modellflyplass MFK Vingen [39]
Sogndal Kvam Flåten modellflyplass Sogn Modellflyklubb [40]
Sortland Vikeidet Vikeid modellflyplass Vesterålen RC-klubb [41]
Spydeberg Nygård Spydeberg modellflyplass Cirrus RC Flyklubb [42]
Steinkjer Mære Mære modellflyplass Innherred Modellflyklubb [43] [44]
Stjørdal Farmers Field modellflyplass Stjørdal Modellflyklubb
Stjørdal Lånke Malvik Modellflyklubb [45] [46]
Stryn Ved Stryn flyplass Stryn Luftsportsklubb [47]
Sørum Sørumsand Hov modellflyplass Phoenix RC Club [48] [49]
Tromsø Breivikeidet Breivikeidet modellflyplass Tromsø Modellflyklubb [50]
Tønsberg Ås Ved Tønsberg flyplass, Jarlsberg Tønsberg Modellflyklubb [51]
Vadsø Navarsvann Flystripa ved Navarsvann Varanger Modellfly Klubb [52]
Vefsn Romstad Romstad modellflyplass Mosjøen Modellflyklubb [53]
Vikna Hansvikmoen Hansvikmoen modellflyplass Ytre Namdal Modellflyklubb [54]
Vågan Hopspollen Lofoten modellflyklubb [55]
Ørland Austrått Austrått modellflyplass [56] [57]
Østre Toten Flaterudhagan Flaterudhagan modellflyplass Gjøvik og Omegn Modellflyklubb [58]
Øvre Eiker Bingen Bingen modellflyplass Modum ModellSportKlubb [59]
Øystre Slidre Valdres Flyklubb Modell [60]
Ås Kroer Vingtor modellflyplass Vingtor RC Club [61]