Nicky Byrne

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Nicky Byrne
Nicky Byrne 2009.jpg
Født9. oktober 1978 (39 år)
Dublin
Beskjeftigelse Sanger, fotballspiller
NasjonalitetIrland
Sjangerpopmusikk
Aktive år
PlateselskapUniversal Music Group
Nettstedhttp://www.nickybyrne.com

Nicholas Bernard James Adam Byrne (født 9. oktober 1978 i Irland), kjent som Nicky Byrne, er det eldste medlemmet i den populære popgruppa Westlife. Han er gift med Georgina Ahern, datteren til den tidligere irske statsministeren Bertie Ahern. Byrne hadde en lysende fotballkarriere i toppklubben Leeds United AFC (England), men han droppet den til fordel for å bli med i det irske boybandet Westlife, som er et av de mest suksessrike bandene gjennom historien.

Den 5. november 2006 offentliggjorde en talsperson at ekteparet Nicky og Georgina skulle bli foreldre sommeren 2007. Da Westlife var i Nederland i desember 2006, avslørte Nicky på TV at han og kona skulle ha tvillinger. Fødselen var ventet å skje i slutten av mai eller begynnelsen av juni, men allerede den 20. april 2007 klokken 10.55 norsk tid, fødte Georgina to gutter på et sykehus i Dublin. Barna fikk navnene Rocco Bertie og Jay Nick.

Han skal representere Irland i Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm med bidraget Sunlight.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)