Hopp til innhold

Bruker:Rosenborg BK Fan

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Rosenborg BK Fan
Kontakt
Brukerbokser
Denne brukeren bor i
Suceava.
Denne brukeren bor i
Suceava (fylke).


Denne brukeren har vært på Wikipedia i
8 år, 9 måneder og 4 dager.
500+ Denne brukeren har gjort over 500 bidragWikipedia på bokmål og riksmål.
ro-N Acest utilizator este un vorbitor nativ al limbii române.
en-5 This user has professional knowledge of English.
fr-3 Cet utilisateur dispose de connaissances avancées en français.
de-3 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf hohem Niveau.
la-2 Hic usor/Haec ustrix lingua Latina mediae difficultatis conferre potest.
no-2 Denne brukeren har nokså god kjennskap til norsk (bokmål).
da-2 Denne bruger har et godt kendskab til dansk.
it-2 Quest'utente può contribuire con un livello intermedio in italiano.
es-2 Esta persona tiene un conocimiento intermedio del español.
pt-2 Este utilizador tem um nível médio de português.
is-1 Þessi notandi hefur grunnkunnáttu í íslensku máli.
nn-1 Denne brukaren meistrar nynorsk på eit grunnleggjande nivå.
sv-1 Den här användaren har grundläggande kunskaper i svenska.
hu-1 Ez a szerkesztő alapszinten beszéli a magyar nyelvet.
Denne brukeren er interessert i
teknologi.
Denne brukeren bidrar fra en Macintosh-datamaskin.
Denne brukeren er interessert i
geografi.
Denne brukeren er interessert i
historie.
aβא
س漢
Denne brukeren er interessert i
språk.
Denne brukeren er interessert i
musikk.
RBK Denne brukeren er en tilhenger av Rosenborg.


Jeg hetter Victor og jeg kommer fra Suceava, en bye det ligger i nord-osten Romania i Suceava fylke, i den historike region Bukovina. Jeg er ikke så bra på norsk men jeg vil lære mer nar jeg er her, på den norsk Wikipedia (kun Bokmål til i dag), og også jeg ønsker å bidra så mye som mulig her. Jeg er også webmaster på to nettsider av meg, nemlig The Dockyards (fra 2014/15 til i dag) og The Rockpedia (fra 2019 til i dag). Takk for din attention for kommer her på min side. Beste ønsker fra Romania!

Personlige interesser[rediger | rediger kilde]

Jeg er veldig interessert i historie, nemlig norsk historie fra vikingtiden (men også Norrøn mytologi). Jeg er også helt interessert om norsk mat, musikk, nemlig rock (e.g. norsk band Ruphus, norsk folkrock band Folque, Finn Kalvik men også helt mye a-ha), jazz (e.g. Jan Garbarek og Hanna Paulsberg), jazz-fusion (jeg er en stor Weather Report-fan) og også norsk folkemusikk (e.g. Tiriltunga, Erik Bye, Bukkene Bruse, Arve Moen Bergset, Sinikka Langeland, Ingebjør Sørbøen, Kurt Foss, Harald Foss, Helene Bøksle, Egil Storbekken eller Tolga-Tusseladdene). Men jeg også likker Röyksopp, Erlend Øye, Todd Terje og Aurora.

Andre interesser inkluderer: Hårek den hardbalne (i.e. Hägar the Horrible), Ostehøvel, Aurora polaris, Edvard Munch, Theodor Kittelsen, Hans Dahl, Edvard Grieg, Johan Svendsen, Henrik Ibsen, Jørgen Juve, Knut Hamsun, Thor Heyerdahl, Fridtjof Nansen, Sagalitteratur, Snorre Sturlason, Norsk litteratur, Halldór Laxness, Norske skogkatter (jeg også har en kalt Grieg for korte eller Grigore på rumensk), Hallingkast, Hardingfele, Bukkehorn, Sjøfløyte, Tussefløyte, Norske gensere (både Marius og Ulvang type), Heimskringla, Vikingskip, Østenfor sol og vestenfor måne av Peter Christen Asbjørnsen og Jørgen Moe (norske Folkeeventyr generelt) og norsk humor (e.g. Flesknes, Uti vår hage eller For Norge, Kiæmpers Fødeland).

Videre er jeg også en stor fan av engelsk litteratur og historie (spesielt den angelsaksiske perioden, men ikke bare). Mine mest favoritt engelske forfattere er uten tvil J.R.R. Tolkien, Roger Lancelyn Green, C.S. Lewis, Jerome K. Jerome, og J.K. Rowling.

Personlige liv[rediger | rediger kilde]

Mellom 2017 og 2020, jeg var en BSc-student på Aalborg Universitet (AAU) i Aalborg, Nordjylland, Danmark. Imidlertid lærte jeg grunnleggende dansk og norsk før jeg kom dit (men rekkefølgen er faktisk omvendt). Men jeg ble ikke uteksaminert der... Uansett, dette er mer derfor til at jeg kan snakke, forstå og skrive dansk. Fra 2020 til 2023, jeg var BSc-student i Ștefan cel Mare Universitet i Suceava, min hjemby. Jeg ble uteksaminert i 2023 i digitale medier med karakteren 8,5/10 på den rumenske karakterskalaen. Fra 2023 til i dag, jeg er MA student i Ștefan cel Mare Universitet i Suceava i British culture and civilisation, naturlig på engelsk. Jeg har også en diploma på Old Norse Mythology in the Sources (with honours, but please don't let me be misunderstood, I don't like to brag) på engelsk, et kurs fra professor Mathias Nordvig fra University of Colorado Boulder (derfor tror jeg, akademisk, er jeg en liten viking). Dessuten, jeg er også en selvpublisert forfatter om vikingtiden på både den amerikanske og britiske Amazonas på engelsk (også på Goodreads her).

Jeg har lært norsk på Mondly som hobby nylig. Jeg planlegger også å få et norsk sertifikat snart fra Udemy utstedt av Universitetet i Oslo. Jeg vil også lære mer norsk her (igjen, kun Bokmål for øyeblikket), det er naturlig og det er fordi jeg er her. Tusen takk for din tid her! Beste hilsener fra Romania!

P.S. Det er helt klart og akkurat at jeg elsker Rosenborg BK, min mest favoritt fotballklubb fra Norge. I hjemlandet mitt er jeg CFR Cluj-supporter og har vært det i veldig lang tid. Den beste fra Eliteserien, naturlig. Sist men ikke minst, liker jeg fisk (nemlig mest røkt laks fra Norge, naturlig) og poteter (og olivenolje, so klart). 😊

Artikler laget av meg eller articles created by moi[rediger | rediger kilde]