Liste over stasjoner på Østfoldbanen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over stasjoner på Østfoldbanen er en oversikt over jernbanestasjoneneØstfoldbanen. Østfoldbanen ble åpnet i 1879 og er 170 kilometer lang.

Oslo S–Ski[rediger | rediger kilde]

Linjekart[rediger | rediger kilde]

Tegnforklaring
Vis V veier, H historikk, D driftsanlegg
BSicon tSTRe.svgBSicon .svg Oslotunnelen (1980)
BSicon BHF.svgBSicon .svg 0,27 km Oslo S (1854)
BSicon ABZgl.svgBSicon dLSTRq.svgBSicon d.svg Grønland Hovedbanen/Gjøvikbanen
BSicon ABZgl.svgBSicon .svg Gamlebyen sidespor til Lodalen
BSicon TUNNEL2.svgBSicon .svg Minneparken (198 m)
BSicon TUNNEL2.svgBSicon .svg Gamlebyen (63 m)
BSicon eKRZ.svgBSicon extSTR+r.svg Follobanen, planlagt
BSicon SBRÜCKE.svgBSicon extSTR.svg Sørenga
BSicon SKRZ-Yu.svgBSicon extSTR.svg Stamvei E18.svg Grønlibruene
BSicon ABZg+r.svgBSicon extSTR.svg 1,08 km sidespor til Loenga
BSicon eKRWgl.svgBSicon extKRWg+r.svg
BSicon BST.svgBSicon extSTR.svg 2,35 km Hovedsignal 603
BSicon BST.svgBSicon extSTR.svg 3,08 km Ekeberg blokkpost
BSicon TUNNEL1.svgBSicon extSTR.svg Bekkelaget (578 m)
BSicon eHST.svgBSicon extSTR.svg Bekkelaget (1958-1983)
BSicon eBHF.svgBSicon extSTR.svg 3,95 km Bekkelaget (1879)
BSicon ÜST.svgBSicon extSTR.svg 4,30 km Bekkelaget (1988)
BSicon BST.svgBSicon extSTR.svg 5,65 km Nordstrand blokkpost
BSicon SKRZ-Eo.svgBSicon extSTR.svg Nordstrandveien
BSicon HST.svgBSicon extSTR.svg 5,95 km Nordstrand (1880)
BSicon SKRZ-Eo.svgBSicon extSTR.svg Ljabruveien
BSicon HST.svgBSicon extSTR.svg 7,15 km Ljan (1879)
BSicon xKRWgl.svgBSicon KRW+r.svg gammel linje via Hallagerbakken
BSicon exSTR.svgBSicon SKRZ-Eu.svg Herregårdsveien
BSicon exSTR.svgBSicon BST.svg 8,07 km Ljabru blokkpost
BSicon exSTR.svgBSicon TUNNEL2.svg Sole (73 m)
BSicon exhSTRae.svgBSicon STR.svg Ljansviadukten (235 m)[1]
BSicon exSTR.svgBSicon HST.svg 8,68 km Hauketo (1925)
BSicon exSTR.svgBSicon SKRZ-Eu.svg 155 Ljabrudiagonalen
BSicon exSTR.svgBSicon ÜST.svg 9,85 km Holmlia (1987)
BSicon exSTR.svgBSicon HST.svg 10,20 km Holmlia (1988)
BSicon exSTR.svgBSicon eHST.svg Holmlia (1932)
BSicon eBS2l.svgBSicon BS2r.svg Gamlelinja
BSicon BST.svg 11,15 km Rosenholm blokkpost
BSicon HST.svg 11,35 km Rosenholm (1988)
BSicon STR+GRZq.svg Oslo
Akershus
BSicon .svgBSicon STR.svgBSicon extSTR.svg Follobanen[2] fra Oslo S, planlagt
BSicon .svgBSicon SKRZ-Eu.svgBSicon extSTR.svg 152 Mastemyrveien
BSicon .svgBSicon BHF.svgBSicon extSTRe.svg 12,88 km Kolbotn (1895)
BSicon .svgBSicon HST.svgBSicon extSTRa.svg 14,05 km Solbråtan (1939)
BSicon .svgBSicon BST.svgBSicon extSTR.svg 14,60 km Solbråtan blokkpost
BSicon .svgBSicon SKRZ-Eu.svgBSicon extSTR.svg 152 Skiveien
BSicon .svgBSicon SKRZ-Eu.svgBSicon extSTR.svg Fv131 Tverrveien
BSicon .svgBSicon BHF.svgBSicon extSTR.svg 15,72 km Myrvoll (1919)
BSicon .svgBSicon HST.svgBSicon extSTR.svg 17,36 km Greverud (1939)
BSicon .svgBSicon BHF.svgBSicon extSTR.svg 18,26 km Oppegård (1879)
BSicon .svgBSicon SKRZ-Eo.svgBSicon extSTR.svg 156 Gamle E6
BSicon .svgBSicon hKRZWae.svgBSicon extSTR.svg Tussebekken (ca. 16 m)
BSicon .svgBSicon BST.svgBSicon extSTR.svg 19,22 km Tusse blokkpost
BSicon extSTR+l.svgBSicon eKRZt.svgBSicon extSTRr.svg
BSicon extSTR.svgBSicon HST.svgBSicon .svg 20,12 km Vevelstad (1985)
BSicon extSTRe.svgBSicon BHF.svgBSicon .svg 20,77 km Langhus (1989)
BSicon exSTR.svgBSicon SKRZ-Eu.svgBSicon .svg 152 Langhusveien
BSicon exSTR.svgBSicon eBHF.svgBSicon .svg 20,82 km Langhus (1919)
BSicon exSTR.svgBSicon BST.svgBSicon .svg 22,25 km Roås blokkpost
BSicon exSTR.svgBSicon SKRZ-Eu.svgBSicon .svg Fv35 Nordbyveien
BSicon exKRWl.svgBSicon eKRWg+r.svgBSicon .svg Follobanen, planlagt
BSicon BHF.svg 24,31 km Ski (1879)
BSicon LABZgl.svg

Ski–Sarpsborg (vestre linje)[rediger | rediger kilde]

Hølen viadukt

Linjekart[rediger | rediger kilde]

Tegnforklaring
Vis V veier, H historikk, D driftsanlegg
BSicon LSTR.svg Østfoldbanen Oslo–Ski
BSicon BHF.svg 24,31 km Ski (1879)
BSicon d.svgBSicon ABZgl.svgBSicon dLSTRq.svg Østre linje til Sarpsborg
BSicon .svgBSicon eABZgl.svgBSicon exSTR+r.svg
BSicon .svgBSicon TUNNEL2.svgBSicon exSTR.svg Finstad (370 m)
BSicon TUNNEL2.svg Finstad (370 m)
BSicon .svgBSicon TUNNEL2.svgBSicon exSTR.svg Kjølstad A (144 m)
BSicon TUNNEL2.svg Kjølstad A (144 m)
BSicon .svgBSicon TUNNEL1.svgBSicon exSTR.svg Kjølstad B (510 m)
BSicon TUNNEL1.svg Kjølstad B (510 m)
BSicon .svgBSicon BST.svgBSicon exSTR.svg 25,96 km Holstad blokkpost
BSicon BST.svg 25,96 km Holstad blokkpost
BSicon .svgBSicon STR.svgBSicon exBHF.svg 28,19 km Holstad (1897)
BSicon .svgBSicon SKRZ-Yu.svgBSicon exSTR.svg Stamvei E18.svg
BSicon SKRZ-Yu.svg Stamvei E18.svg
BSicon .svgBSicon hKRZWae.svgBSicon exSTR.svg Bølstadbekken (106 m)
BSicon hKRZWae.svg Bølstadbekken (106 m)
BSicon .svgBSicon BST.svgBSicon exSTR.svg 27,71 km Slørstad blokkpost
BSicon BST.svg 27,71 km Slørstad blokkpost
BSicon .svgBSicon eABZg+l.svgBSicon exSTRr.svg
BSicon SKRZ-Eo.svg 152 Sentralveien
BSicon BHF.svg 31,15 km Ås (1879)
BSicon BST.svg 34,47 km Tveter (1931, blokkpost)
BSicon BHF.svg 38,65 km Vestby (1879)
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv6 Vestbyveien
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv6 Gamle Mosseveien
BSicon .svgBSicon eABZgl.svgBSicon exSTR+r.svg
BSicon .svgBSicon hSTRae.svgBSicon exSTR.svg Kjennsmyr bru (1996, 272,6 m)
BSicon hSTRae.svg Kjennsmyr bru (1996, 272,6 m)
BSicon .svgBSicon STR.svgBSicon exHST.svg 43,90 km Kjenn (1932)
BSicon .svgBSicon ÜST.svgBSicon exSTR.svg 45,20 km Hølen
BSicon ÜST.svg 45,20 km Hølen
BSicon .svgBSicon hSTRae.svgBSicon exSTR.svg Hølendalen (1996, 416 m)
BSicon hSTRae.svg Hølendalen (1996, 416 m)
BSicon .svgBSicon STR.svgBSicon exHST.svg 46,73 km Hølen (1931)
BSicon .svgBSicon STR.svgBSicon exhKRZWae.svg Hølen viadukt over Såna (130,6 m)
BSicon .svgBSicon TUNNEL1.svgBSicon exSTR.svg Hølentunellen (ca. 850 m)
BSicon TUNNEL1.svg Hølentunellen (ca. 850 m)
BSicon .svgBSicon STR.svgBSicon exBHF.svg 47,92 km Såner (1879)
BSicon .svgBSicon eABZg+l.svgBSicon exSTRr.svg
BSicon eHST.svg 49,59 km Sonsveien (1932)
BSicon SKRZ-Eu.svg 151 Sonsveien
BSicon HST.svg 48,87 km Sonsveien
BSicon SKRZ-Yu.svg Stamvei E6.svg rampe
BSicon SKRZ-Au.svg Stamvei E6.svg
BSicon BST.svg 49,15 km Grimsrud blokkpost
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv1 Kamboveien
BSicon STR+GRZq.svg Akershus
Østfold
BSicon KDSTaq.svgBSicon ABZg+r.svgBSicon .svg 53,42 km Norsk spesialolje AS
BSicon SKRZ-Eo.svg 311 Osloveien
BSicon BHF.svg 53,57 km Kambo (1898)
BSicon exSTR+l.svgBSicon eABZgr.svgBSicon .svg
BSicon exhKRZWae.svgBSicon hKRZWae.svgBSicon .svg Kambo bru (42,6 m)
BSicon hKRZWae.svg Kambo bru (42,6 m)
BSicon exTUNNEL2.svgBSicon STR.svgBSicon .svg Kambo tunnel (95 m)
BSicon exKDSTaq.svgBSicon exABZg+r.svgBSicon STR.svgBSicon .svgBSicon .svg Felleskjøpet
BSicon exSTR.svgBSicon tSTRa.svgBSicon .svg Mølleåsen (ca. 1700 m)
BSicon tSTRa.svg Mølleåsen (ca. 1700 m)
BSicon exSTR.svgBSicon tBST.svgBSicon .svg 55,83 km Molbekk blokkpost
BSicon tBST.svg 55,83 km Molbekk blokkpost
BSicon exSTR.svgBSicon tSTRe.svgBSicon .svg
BSicon tSTRe.svg
BSicon exSTRl.svgBSicon eABZg+r.svgBSicon .svg 57,00 km Sandbukta
BSicon BST.svg 57,00 km Sandbukta
BSicon KDSTaq.svgBSicon ABZg+r.svgBSicon .svg 58,40 km Peterson Linerboard AS
BSicon .svgBSicon ABZgl.svgBSicon KDSTeq.svg 58,73 km Peterson Linerboard AS
BSicon hKRZWae.svg Mosseelva (36,5 m)
BSicon SKRZ-Yu.svg Riksvei 19.svg Rådhus plass
BSicon exKDSTaq.svgBSicon eABZgr.svgBSicon .svg
BSicon BOOT.svgBSicon BHF.svgBSicon .svg 60,16 km Moss (1879)
BSicon KDSTaq.svgBSicon ABZgr.svgBSicon .svg Moss havn
BSicon eHST.svg Feste (1912)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv314 Dyreveien
BSicon BUE.svg 119 Larkollveien
BSicon PSL.svg 65,34 km Dilling (1879)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv335 Kurefjordveien
BSicon eHST.svg Bjølsen (1912)
BSicon .svgBSicon BHF.svgBSicon .svg 69,28 km Rygge (1879)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv332 Bygdetunveien
BSicon SKRZ-Eo.svg 116 Saltnesveien
BSicon eHST.svg Solberghøgda (1912)
BSicon eHST.svg Voll (1912)
BSicon BST.svg 74,01 km Haug, dobbeltspor hit
enkeltspor videre
BSicon eHST.svg Kjellerød (1931)
BSicon BHF.svg 77,01 km Råde (1879)
BSicon SKRZ-Yu.svg Riksvei 110.svg Fredrikstadveien
BSicon eHST.svg Haugan (1931)
BSicon BUE.svg Fv359 Enebekkveien
BSicon eHST.svg Enebekk (1913)
BSicon BST.svg 81,52 km Ørmen blokkpost
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv358 Elindveien
BSicon eBHF.svg 82,21 km Ørmen (1914)
BSicon eHST.svg Høyum (1931)
BSicon eHST.svg Lundheim (1931)
BSicon exKDSTaq.svgBSicon eABZgr.svgBSicon .svg 85,80 km Franzefoss gjenvinning
BSicon PSL.svg 86,51 km Onsøy (1879)
BSicon hKRZWae.svg Seutelva (26,8 m)
BSicon eHST.svg Kjevelsrød (1932)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv409 Skogstrandveien
BSicon BST.svg 89,98 km Seut (1913, blokkpost)
BSicon eHST.svg Frydenberg (1932)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv409 Veumveien
BSicon TUNNEL2.svg Fredrikstad tunnel (191 m)
BSicon SKRZ-Eo.svg 109 Rolvsøyveien (78 m)
BSicon eHST.svg Grønli (1913)
BSicon SKRZ-Yo.svg Riksvei 110.svg St. Croix gate (38 m)
BSicon BHF.svg 94,26 km Fredrikstad (1879)
BSicon SKRZ-Yu.svg Riksvei 110.svg Fredrikstad bru
BSicon STR+l.svgBSicon ABZgr.svgBSicon .svg
BSicon KDSTe.svgBSicon STR.svgBSicon .svg Jernbanekaia
BSicon eHST.svg Lahelle (1931)
BSicon eABZgr.svg industrispor
BSicon eHST.svg Elvebakke (1931)
BSicon eHST.svg Wiese (1931)
BSicon BUE.svg Sølands vei
BSicon PSL.svg 97,75 km Lisleby (1888)
BSicon eHST.svg Evjeplassen (1931)
BSicon eHST.svg Hauge (1931)
BSicon eHST.svg Omberg (1931)
BSicon DST.svg 101,04 km Rolvsøy godsterminal (1990)
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv388 Bjørnengveien
BSicon eHST.svg Valle (1932)
BSicon eHST.svg Nes (1912)
BSicon hKRZWae.svg Visterflo (125,4 m)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv557 Greåkerveien
BSicon eHST.svg Rolvsøysund (1932)
BSicon eBHF.svg 103,17 km Greåker (1879)
BSicon eABZg+r.svg industrispor
BSicon BST.svg 104,03 km Greåker blokkpost
BSicon eHST.svg Fredheim (1932)
BSicon eHST.svg Yven vest (1912)
BSicon eHST.svg Yven (1961)
BSicon eHST.svg Yven øst (1931)
BSicon exKDSTaq.svgBSicon eABZg+r.svgBSicon .svg Borg havn Alvimsporet
BSicon SKRZ-Eu.svg 109 Torsbekkveien
BSicon SKRZ-Au.svg Stamvei E6.svg
BSicon DST.svg 106,64 km Sandesund (1879)
BSicon SKRZ-Eu.svg 118 Tuneveien
BSicon eHST.svg 108,38 km Valaskjold (1932)
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv553 Bryggeriveien
BSicon eABZg+r.svg industrispor
BSicon .svgBSicon ABZgl+l.svgBSicon STR+r.svg
BSicon .svgBSicon STR.svgBSicon KDSTxe.svg Opsund tømmerterminal
BSicon .svgBSicon STR.svgBSicon KDSTe.svg Opsund tømmerterminal
BSicon .svgBSicon BHF.svgBSicon exSTR.svg 109,47 km Sarpsborg (1879)
BSicon BHF.svg 109,47 km Sarpsborg (1879)
BSicon .svgBSicon ABZgl.svgBSicon xABZg+r.svg
BSicon .svgBSicon ABZgl.svgBSicon STR+r.svg
BSicon d.svgBSicon dLSTRq.svgBSicon KRZo.svgBSicon STRr.svg Borregård industrispor
BSicon d.svgBSicon ABZgl+l.svgBSicon dLSTRq.svg Østre linje til Ski
BSicon LSTR.svg Østfoldbanen Sarpsborg–Kornsjø

Ski–Sarpsborg (østre linje)[rediger | rediger kilde]

Linjekart[rediger | rediger kilde]

Langnes jernbanebro
Tegnforklaring
Vis V veier, H historikk, D driftsanlegg
BSicon LSTR.svg Østfoldbanen fra Oslo S
BSicon BHF.svg 0,00 km Ski (1879)
BSicon dLSTRq.svgBSicon ABZgr.svgBSicon d.svg Vestre linje via Moss til Sarpsborg
BSicon SKRZ-Eo.svg 152 Jernbaneveien (ca. 20 m)
BSicon eHST.svg 1,53 km Drømtorp (1932)
BSicon eABZgl.svg industrispor
BSicon eHST.svg Kjeppestad (1932)
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv29
BSicon eHST.svg 4,00 km Løkenholtet (1932)
BSicon eHST.svg 4,74 km Vang (1932)
BSicon ABZgl.svg industrispor
BSicon BHF.svg 5,78 km Kråkstad (1882)
BSicon eHST.svg 7,68 km Langli (1932)
BSicon eHST.svg Ringnes (1932)
BSicon HST.svg 9,68 km Skotbu (1908)
BSicon eHST.svg Østreng (1932)
BSicon STR+GRZq.svg
Akershus
Østfold

BSicon eHST.svg 11,72 km Solberg
BSicon BRÜCKE1.svg Solberg viadukt (140 m)
BSicon BUE.svg 120 Hobølveien
BSicon BHF.svg 12,89 km Tomter (1882)
BSicon BRÜCKE1.svg Hobøl viadukt (176 m)
BSicon BST.svg Bliksland (1932)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv204
BSicon eHST.svg Homlerød (1932)
BSicon eHST.svg 15,88 km Elverød (1932)
BSicon HST.svg 17,48 km Knapstad (1912)
BSicon eHST.svg Hollebøl (1932)
BSicon eHST.svg Løvstad (1932)
BSicon BHF.svg 20,32 km Spydeberg (1882)
BSicon BUE.svg 122 Stasjonsgaten
BSicon eHST.svg Kallerud (1932)
BSicon eHST.svg Glenne (1932)
BSicon eHST.svg Bovum (1932)
BSicon hKRZWae.svg Smalelva (ca. 30 m)
BSicon hKRZWae.svg Langnes bro (Glomma, 74,6 m)
BSicon hKRZWae.svg Streta (55,2 m)
BSicon eHST.svg 25,30 km Langnes (1932)
BSicon eHST.svg Stubberud (1932)
BSicon DST.svg Glava A/S
BSicon eHST.svg Tornerud (1932)
BSicon BHF.svg 29,10 km Askim (1882)
BSicon eABZg+l.svg Askim-Solbergfosslinjen
BSicon SKRZ-Eo.svg 128 Osloveien (58,5 m)
BSicon eHST.svg Løken (1932)
BSicon ABZg+r.svg Indre Østfold bedriftssenter
BSicon eHST.svg 31,02 km Næringsparken (1994)
BSicon eABZg+r.svg industrispor
BSicon eHST.svg Hoen (1932)
BSicon .svgBSicon eABZg+l.svgBSicon exKDSTeq.svg Heier AS
BSicon SKRZ-Au.svg Stamvei E18.svg (ca. 60 m)
BSicon SKRZ-Eu.svg 124 Rakkestadveien
BSicon eHST.svg Sulerud (1932)
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv691 Tenorveien
BSicon HST.svg 35,02 km Slitu (1882)
BSicon eHST.svg Sletner (1932)
BSicon eHST.svg Brødremoen (1932)
BSicon ABZgl.svg industrispor til Veslemona
BSicon eHST.svg Østereng (1932)
BSicon BUE.svg Fv692 Folkenborgveien
BSicon BHF.svg 39,47 km Mysen (1882)
BSicon hKRZWae.svg Mysenelva
BSicon BST.svg 40,84 km Folkenborg (1936)
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv693 Småbruveien
BSicon BST.svg 41,77 km Hotvedt (1932)
BSicon eHST.svg Duserud (1932)
BSicon eHST.svg Bjørnstad (1932)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv685 Stasjonsveien
BSicon HST.svg 44,32 km Eidsberg (1882)
BSicon eHST.svg 46,45 km Gutu (1928)
BSicon BUE.svg Fv681 Heiaveien
BSicon HST.svg 49,14 km Heia (1896)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv646
BSicon BST.svg 51,35 km Kåen (1928)
BSicon BUE.svg 124 Eidsbergveien
BSicon BHF.svg 54,31 km Rakkestad (1882)
BSicon eABZgr.svg Rakkestad kommune
BSicon hKRZWae.svg Rakkestadelva (33,7 m)
BSicon eHST.svg Bodal (1928)
BSicon eHST.svg Lindbakk (1960)
BSicon eHST.svg 58,98 km Hverven (1932)
BSicon BST.svg 60,57 km Gautestad (1882)
BSicon SKRZ-Yu.svg Riksvei 111.svg
BSicon BST.svg 62,67 km Rudskau (1928)
BSicon eHST.svg Rudskogen Motorsenter (1990)
BSicon BST.svg 64,53 km Mikkelshytta (1928)
BSicon SKRZ-Yu.svg Riksvei 111.svg
BSicon TUNNEL2.svg Midtfjell (119 m)
BSicon TUNNEL2.svg Styggedal (138 m)
BSicon hKRZWae.svg Styggedalsbekken (40 m)
BSicon eHST.svg Knatterød (1928)
BSicon eHST.svg Jellum (1928)
BSicon SKRZ-Eo.svg Fv627
BSicon BST.svg 71,10 km Vestvoll (1960)
BSicon PSL.svg 72,40 km Ise (1882)
BSicon BUE.svg Fv627
BSicon eHST.svg Kampenes (1990)
BSicon eHST.svg Holtenga (1928)
BSicon eHST.svg Kroken (1932)
BSicon SKRZ-Eu.svg Fv581
BSicon d.svgBSicon ABZgl+l.svgBSicon dLSTRq.svg 78,35 km Østfoldbanen Sarpsborg–Kornsjø
BSicon eABZg+r.svg Hafslundbanen (1898 - 1973)
BSicon BST.svg 78,96 km Hafslund (1926)
BSicon ehKRZa.svg Hafslundbanen
BSicon hKRZWe.svg Glomma (ca. 250 m)
BSicon hKRZWae.svg Glomma (ca. 250 m)
BSicon KRZo.svg industrispor til Borregaard
BSicon ABZgr.svg industrispor til Borregaard
BSicon BHF.svg 80,50 km Sarpsborg (1879)
BSicon ABZg+r.svg industrispor til Borregaard
BSicon LSTR.svg Vestre linje via Moss til Ski

Sarpsborg–Kornsjø[rediger | rediger kilde]

Linjekart[rediger | rediger kilde]

Tegnforklaring
Vis V veier, H historikk, D driftsanlegg
BSicon LSTR.svg Vestre linje fra Ski
BSicon ABZgl.svg sidespor til Borregård
BSicon BHF.svg 109,47 km Sarpsborg (1879) 37,7 moh.
BSicon ABZg+l.svg sidespor til Borregård
BSicon hKRZWa.svg Glomma (ca. 250 m)
BSicon hKRZWae.svg Glomma (ca. 250 m)
BSicon ehKRZe.svg Hafslundbanen
BSicon eHST.svg 110,96 km Hafslund (1926)
BSicon d.svgBSicon ABZgl+l.svgBSicon dLSTRq.svg 111,53 km Østre linje fra Ski
BSicon SKRZ-Yu.svg Riksvei 22.svg/118 Hafslunds gate
BSicon eABZgr.svg industrispor
BSicon eHST.svg Borgen (1913)
BSicon eHST.svg Klavestad (1932)
BSicon BST.svg 115,70 km Bjørnstad blokkpost
BSicon eHST.svg Foss (1916)
BSicon BUE.svg Fv536 Skadalsveien
BSicon BUE.svg Riksvei 110.svg Oldtidsveien
BSicon DST.svg 119,10 km Skjeberg (1879)
BSicon eHST.svg Guslund (1913)
BSicon eHST.svg Torgauten (1925)
BSicon eHST.svg Øyestad (1936)
BSicon TUNNEL2.svg Høyli (26 m)
BSicon eHST.svg Høyli (1921)
BSicon SKRZ-Eo.svg Ingedalsbrua (56,2 m) 118 Ingedalsveien
BSicon eHST.svg Bisseberg (1931)
BSicon eHST.svg Melløs (1931)
BSicon PSL.svg 126,10 km Ingedal (1891)
BSicon eHST.svg Hjelmungen (1931)
BSicon eHST.svg Gjellestad (1931)
BSicon BUE.svg Fv925 Skadalsveien
BSicon eHST.svg Vik (1931)
BSicon SKRZ-Eu.svg 104 Torpumveien
BSicon DST.svg 130,93 km Berg (Haldenterminalen) (1879)
BSicon SKRZ-Yu.svg Riksvei 204.svg Svinesundveien
BSicon KDSTaq.svgBSicon ABZgr.svgBSicon .svg 132,71 km Riber & Søn
BSicon eHST.svg Lundestad (1921)
BSicon TUNNEL2.svg Sorgenfri I (30 m)
BSicon TUNNEL2.svg Sorgenfri II (119 m)
BSicon TUNNEL2.svg Refne (92 m)
BSicon TUNNEL2.svg Remmen (177 m)
BSicon eABZgl.svg industrispor
BSicon hKRZWae.svg Tista (122,6 m)
BSicon KDSTa.svgBSicon STR.svgBSicon .svg Halden havn
BSicon KRWl.svgBSicon KRWg+r.svgBSicon .svg 136,00 km
BSicon BHF.svg 136,64 km Halden (1879) 2,8 moh.
BSicon eABZg+r.svg Sauøyasporet
BSicon SKRZ-Eu.svg 220 Olav Vs gate
BSicon .svgBSicon KRWgl.svgBSicon KRW+r.svg 137,57 km
BSicon .svgBSicon STR.svgBSicon KDSTe.svg Norske Skog Saugbrugs tømmerterminal
BSicon TUNNEL2.svg Tistedal (96 m)
BSicon SKRZ-Eu.svg 103 Georg Feydts gate
BSicon eBHF.svg 140,65 km Tistedal (1879)
BSicon ABZgl.svg 141,13 km Tistedal sidespor
BSicon eHST.svg Sandtorp (1933)
BSicon BST.svg 141,85 km Lilledal blokkpost
BSicon TUNNEL2.svg Lilledal (36 m)
BSicon eHST.svg Myrane (1933)
BSicon eHST.svg Ankersporet (1933)
BSicon eHST.svg Herrebøkasa (1933)
BSicon TUNNEL2.svg Herrebø (62 m)
BSicon BUE.svg Fv887
BSicon PSL.svg 150,12 km Aspedammen (1879)
BSicon eHST.svg Brekas (1933)
BSicon eHST.svg Lundene (1941)
BSicon eHST.svg 154,79 km Buer (1916)
BSicon eHST.svg Stenersrød (1953)
BSicon hSKRZ-Ea.svg Prestebakke viadukt (80 m) Fv886 Aspedamveien
BSicon hSKRZ-Ee.svg 884 Kornsjøveien
BSicon eBHF.svg 158,66 km Prestebakke (1879)
BSicon BST.svg 159,00 km Prestebakke blokkpost
BSicon eHST.svg Sandby (1933)
BSicon eHST.svg 162,30 km Bøen (1933)
BSicon eHST.svg Mosekasa (1933)
BSicon hSTRae.svg Lysedal viadukt (184 m)
BSicon eHST.svg Paulsbo (1933)
BSicon eHST.svg 167,65 km Løvmoen (1933)
BSicon DST.svg 169,12 km Kornsjø (1879)
BSicon hZOLLae.svg 0 km Sundet Sverige
BSicon LSTR.svg Dalslandsbanen
BSicon LBHF.svg
189,00 km
19 km
Ed
BSicon LSTR.svg Dalslandsbanen
BSicon LBHF.svg 98 km Öxnered
BSicon LSTR.svg Norge/Vänerbanan
BSicon LBHF.svg 107 km Trollhättan C
BSicon LSTR.svg Norge/Vänerbanan
BSicon LBHF.svg 180 km Göteborg C

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Bjerke, T. & Holom, F. (2004). Banedata 2004. Data om infrastrukturen til jernbanene i Norge. Hamar/Oslo: Norsk Jernbanemuseum og Norsk Jernbaneklubb. s. 329
  2. ^ http://www.jernbaneverket.no/PageFiles/9775/Traseer%20for%20Follobanen.pdf