Liste over Norges landskamper i fotball for kvinner 1978–1990

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Dato Sted Kamp Resultat Merknad
7. juli 1978 Danmark Kolding Sverige Sverige - Norge Norge 2 - 1
8. juli 1978 Danmark Brande Danmark Danmark - Norge Norge 2 - 0
9. juli 1978 Danmark Vejle Finland Finland - Norge Norge 1 - 0
5. juli 1979 Norge Lisleby Norge Norge - Finland Finland 0 - 1
6. juli 1979 Norge Setskog Norge - Sverige Sverige 0 - 1
8. juli 1979 Norge Oslo Norge Norge - Danmark Danmark 2 - 4
20. juli 1979 Italia Napoli Nord-Irland Nord-Irland - Norge Norge 1 - 4
22. juli 1979 Italia Napoli Italia Italia - Norge Norge 2 - 1
10. juli 1980 Sverige Göteborg Danmark Danmark - Norge Norge 4 - 0
11. juli 1980 Sverige Øckerø Sverige Sverige - Norge Norge 2 - 2
13. juli 1980 Sverige Göteborg Finland Finland - Norge Norge 0 - 0
8. november 1980 Frankrike Poissy Frankrike Frankrike - Norge Norge 0 - 3
23. mai 1981 Norge Moss Norge Norge - Sveits Sveits 3 - 0
16. juli 1981 Finland Karis Sverige Sverige - Norge Norge 2 - 2
17. juli 1981 Finland Borgå Danmark Danmark - Norge Norge 0 - 0
19. juli 1981 Finland Helsingfors Finland Finland - Norge Norge 3 - 2
25. oktober 1981 Storbritannia Cambridge England England - Norge Norge 0 - 3
15. mai 1982 Norge Asker Norge Norge - Frankrike Frankrike 2 - 1
14. juli 1982 Danmark Kolding Danmark Danmark - Norge Norge 1 - 1
16. juli 1982 Danmark Herning Sverige Sverige - Norge Norge 1 - 1
18. juli 1982 Danmark Vejle Finland Finland - Norge Norge 1 - 1
28. august 1982 Norge Tønsberg Norge Norge - Island Island 2 - 2
15. september 1982 Finland Kotka Finland Finland - Norge Norge 0 - 3
29. september 1982 Sverige Tyresø Sverige Sverige - Norge Norge 2 - 0
30. juli 1983 Island Reykjavík Island Island - Norge Norge 0 - 1
18. august 1983 Norge Åråsen Stadion Norge Norge - Finland Finland 3 - 0
24. september 1983 Norge Elverum Norge Norge - Sverige Sverige 1 - 2
2. mai 1984 Tyskland Helmsted Tyskland Tyskland - Norge Norge 1 - 4
5. september 1984 Norge Åråsen Stadion Norge Norge - Sverige Sverige 2 - 2
26. september 1984 Finland Tusby Finland Finland - Norge Norge 0 - 0
27. oktober 1984 Sveits Delemont Sveits Sveits - Norge Norge 0 - 2
30. mai 1985 Nederland Drunen Nederland Nederland - Norge Norge 1 - 1
28. august 1985 Sverige Sundsvall Sverige Sverige - Norge Norge 5 - 0
7. september 1985 Vest-Tyskland Lüneburg Vest-Tyskland Vest-Tyskland - Norge Norge 2 - 3
18. september 1985 Norge Åråsen stadion Norge Norge - Finland Finland 1 - 0
3. oktober 1985 Norge Oslo Norge Norge - Danmark Danmark 2 - 2
7. mai 1986 Norge Bergen Norge Norge - Sverige Sverige 2 - 3
19. mai 1986 Norge Oslo Norge Norge - Vest-Tyskland Vest-Tyskland 0 - 0
30. august 1986 Sveits Deniken Sveits Sveits - Norge Norge 0 - 8
23. mai 1987 Norge Oslo Norge Norge - Nederland Nederland 0 - 0
11. juni 1987 Norge Oslo Norge Norge - Italia Italia 2 - 0 Europamesterskap Semifinale
14. juni 1987 Norge Oslo Norge Norge - Sverige Sverige 2 - 1 Europamesterskap Finale
5. juli 1987 USA Minneapolis USA USA - Norge Norge 3 - 0
9. juli 1987 USA Minneapolis Kina Kina - Norge Norge 0 - 4
11. juli 1987 USA Minneapolis USA USA - Norge Norge 0 - 1
10. september 1987 Finland Kervo Finland Finland - Norge Norge 3 - 3
7. oktober 1987 Norge Oslo Norge Norge - Danmark Danmark 0 - 1
1. mars 1988 Bulgaria Shumen Bulgaria Bulgaria - Norge Norge 0 - 3
26. mai 1988 Norge Nesbyen Norge Norge - Finland Finland 0 - 2
1. juni 1988 Kina Jiangmen Thailand Thailand - Norge Norge 0 - 4 Uoffisielt VM
3. juni 1988 Kina Jiangmen Brasil Brasil - Norge Norge 2 - 1 Uoffisielt VM
5. juni 1988 Kina Jiangmen Australia Australia - Norge Norge 0 - 3 Uoffisielt VM
8. juni 1988 Kina Pun-Yu USA USA - Norge Norge 0 - 1 Uoffisielt VM Kvartfinale
10. juni 1988 Kina Pun-Yu Brasil Brasil - Norge Norge 1 - 2 Uoffisielt VM Semifinale
12. juni 1988 Kina Guangzhou Sverige Sverige - Norge Norge 0 - 1 Uoffisielt VM Finale
21. august 1988 Norge Klepp Norge Norge - England England 2 - 0
4. september 1988 Danmark Ålborg Danmark Danmark - Norge Norge 3 - 2
18. september 1988 Storbritannia Blackburn England England - Norge Norge 1 - 3
22. oktober 1988 Norge Horten Norge Norge - Nederland Nederland 2 - 1
5. november 1988 Nederland Rijsoord Nederland Nederland - Norge Norge 0 - 3
9. juni 1989 Norge Ålesund Norge Norge - Finland Finland 8 - 0
28. juni 1989 Vest-Tyskland Lüdenscheid Sverige Sverige - Norge Norge 1 - 2
2. juli 1989 Vest-Tyskland Osnabrük Vest-Tyskland Vest-Tyskland - Norge Norge 4 - 1
16. august 1989 Danmark Vejle Danmark Danmark - Norge Norge 1 - 2


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]