Liste over Norges landskamper i fotball for kvinner 2020–2024

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over Norges landskamper i fotball for kvinner 2020–2024 inneholder samtlige landskamper spilt av Norges kvinnelandslag i fotball i kronologisk rekkefølge fra januar 2020 til desember 2024.

Landslaget avsluttet EM-kvalifiseringen til EM 2022 i 2020, og kvalifiserte seg etter seier borte mot Wales.[1] Grunnet koronaviruspandemien ble de gjenstående kampene i gruppen mot Belarus og Færøyene avlyst. Også planlagte vennskapskamper gjennom året ble avlyst i 2020 grunnet pandemien.

Etter EM 2022 ble NFF og Martin Sjögren enige om å avslutte samarbeidet.[2] I august 2022 ble det kjent at Hege Riise tok over som ny landslagstrener.[3]

Norges landskamper 2020[rediger | rediger kilde]

Algarve Cup, 4. mars 2020

Danmark Danmark 1–2 (1–1) Norge Norge Bela Vista Parchal (Portugal)

Pernille Harder Scoret i det 7. minutt 7'

Scoret i det 13. minutt 13' Elise Thorsnes
Scoret i det 90. minutt 90' Synne Sofie Kinden Jensen

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir (Vilde Bøe Risa fra 61'), Anja Sønstevold (Kristine Minde fra 61'), Amalie Eikeland (Synne Sofie Kinden Jensen fra 84'), Rikke Nygard (Frida Maanum fra 61'), Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten, Karina Sævik, Elise Thorsnes (Lisa-Marie Karlseng Utland fra 61').


Dommer: Emikar Calderas

Algarve Cup, 7. mars 2020

Tyskland Tyskland 4–0 (2–0) Norge Norge (Portugal)

Lea Schüller Scoret i det 20. minutt 20'
Johanna Elsig Scoret i det 26. minutt 26'
Ingrid Syrstad Engen Scoret i det 60. minutt 60' (Selvmål)
Marina Hegering Scoret i det 71. minutt 71'

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold (Emilie Woldvik fra 74'), Ingrid Syrstad Engen, Maria Thorisdottir (Tuva Hansen fra 62'), Kristine Minde, Amalie Eikeland (Elise Thorsnes fra 46'), Frida Maanum, Vilde Bøe Risa, Guro Reiten, Karina Sævik (Anja Sønstevold fra 78'), Caroline Graham Hansen.


Dommer: Olga Zadinova

Algrave Cup, 10. mars 2020

New Zealand New Zealand 1–2 (1–1) Norge Norge Algarve Stadium (Portugal)

Hannah Wilkinson Scoret i det 10. minutt 10'

Scoret i det 14. minutt 14' Synne Sofie Kinden Jensen
Scoret i det 86. minutt 86' Caroline Graham Hansen

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Kristine Minde, Caroline Graham Hansen, Frida Maanum (Vilde Bøe Risa fra 61'), Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten, Karina Sævik (Lisa-Marie Karlseng Utland fra 69'), Synne Sofie Kinden Jensen (Elise Thorsnes fra 61').


Dommer: Francia Gonzalez

EM-Kvalifisering, 22. september 2020

Norge Norge 1–0 (1–0) Wales Wales Ullevaal Stadion (Oslo)

Guro Reiten Scoret i det 29. minutt 29'

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Kristine Minde, Amalie Eikeland (Karina Sævik fra 68'), Vilde Bøe Risa (Frida Maanum fra 58'), Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten, Caroline Graham Hansen (Elise Thorsnes fra 71'), Lisa-Marie Karlseng Utland.


Dommer: Petra Pavlikova

EM-Kvalifisering, 27. oktober 2020

Wales Wales 0–1 (0–0) Norge Norge Cardiff City Stadium (Cardiff)

Scoret i det 61. minutt 61' Frida Maanum

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad, Karina Sævik (Vilde Bøe Risa fra 86'), Frida Maanum, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten (Amalie Eikeland fra 65'), Caroline Graham Hansen, Elise Thorsnes (Lisa-Marie Karlseng Utland fra 74').


Dommer: Marta Frias Acedo

  • Norge kvalifiserte seg til EM 2022, de to gjenstående kampene mot Færøyene og Belarus ble avlyst.
# Lag K S U T Mål ± P
1  Norge 6 6 0 0 34–1 33 18
2  Nord-Irland 8 4 2 2 17–17 0 14
3  Wales 8 4 2 2 16–4 12 14
4  Belarus 7 2 0 5 11–15 −4 6
5  Færøyene 7 0 0 7 1–42 −41 0

Norges landskamper 2021[rediger | rediger kilde]

Vennskapskamp, 8. april 2021

Belgia Belgia 0–2 (0–1) Norge Norge King Baudouin Stadium (Brussel)

Scoret i det 42. minutt 42' Guro Reiten
Scoret i det 73. minutt 73' Lisa-Marie Karlseng Utland

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Cecilie Redisch Kvamme (Julie Blakstad fra 46'), Kristine Bjørdal Leine (Vilde Bøe Risa fra 46'), Tuva Hansen, Ingrid Moe Wold (Emilie Woldvik fra 67'), Amalie Eikeland (Elisabeth Terland fra 67'), Frida Maanum (Heidi Ellingsen fra 86'), Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten, Karina Sævik, Emilie Haavi (Lisa-Marie Karlseng Utland fra 46').


Dommer: Victoria Beyer

Vennskapskamp, 13. april 2021

Tyskland Tyskland 3–1 (2–1) Norge Norge BRITA-Arena (Wiesbaden)

Laura Freigang Scoret i det 8. minutt 8'
Linda Dallmann Scoret i det 18. minutt 18'
Paulina Krumbiegel Scoret i det 62. minutt 62'

Scoret i det 4. minutt 4' Guro Reiten

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Cecilie Redisch Kvamme, Tuva Hansen, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad, Frida Maanum, Vilde Bøe Risa (Emilie Haavi fra 72'), Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten (Amalie Eikeland fra 88'), Caroline Graham Hansen (Elisabeth Terland fra 59'), Lisa-Marie Karlseng Utland (Karina Sævik fra 59').


Dommer: Desiree Grundbacher

Vennskapskamp, 10. juni 2021

Sverige Sverige 1–0 (0–0) Norge Norge Kalmar Arena (Kalmar)

Stina Blackstenius Scoret i det 66. minutt 66'

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold, Tuva Hansen, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad (Emilie Woldvik fra 80'), Frida Maanum, Vilde Bøe Risa (Lisa Naalsund fra 80'), Ingrid Syrstad Engen, Amalie Eikeland (Emilie Haavi fra 60'), Lisa-Marie Karlseng Utland (Elise Thorsnes fra 46'), Elisabeth Terland (Karina Sævik fra 60').


Dommer: Maika Vanderstichel

Vennskapskamp, 15. juni 2021

Nederland Nederland 7–0 (2–0) Norge Norge De Grolsch Veste (Enschede)

Vivianne Miedema Scoret i det 13. minutt 13'
Sherida Spitse Scoret i det 35. minutt 35'
Jill Roord Scoret i det 51. minutt 51'
Ingrid Moe Wold Scoret i det 53. minutt 53' (Selvmål)
Vivianne Miedema Scoret i det 57. minutt 57'
Shanice van de Sanden Scoret i det 73. minutt 73'
Daniëlle van de Donk Scoret i det 84. minutt 84'

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold (Synne Skinnes Hansen fra 79'), Tuva Hansen, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad, Frida Maanum, Vilde Bøe Risa, Ingrid Syrstad Engen, Karina Sævik (Elisabeth Terland fra 63'), Elise Thorsnes (Synne Sofie Kinden Jensen fra 79'), Lisa-Marie Karlseng Utland (Amalie Eikeland fra 63').


Dommer: Ainara A. Dudley

VM-Kvalifisering, 16. september 2021

Norge Norge 10–0 (3–0) Armenia Armenia Ullevaal Stadion (Oslo)

Guro Bergsvand Scoret i det 10. minutt 10'
Caroline Graham Hansen Scoret i det 28. minutt 28' (Straffe)
Karina Sævik Scoret i det 38. minutt 38'
Lisa-Marie Karlseng Utland Scoret i det 47. minutt 47'
Julie Blakstad Scoret i det 62. minutt 62'
Caroline Graham Hansen Scoret i det 78. minutt 78'
Lisa-Marie Karlseng Utland Scoret i det 79. minutt 79'
Lisa-Marie Karlseng Utland Scoret i det 87. minutt 87'
Caroline Graham Hansen Scoret i det 90. minutt 90'
Elisabeth Terland Scoret i det 90+4. minutt 90+4'

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Tuva Hansen (Emilie Bragstad fra 85'), Guro Bergsvand (Elisabeth Terland fra 75'), Maria Thorisdottir, Julie Blakstad, Caroline Graham Hansen, Frida Maanum, Vilde Bøe Risa (Ingrid Syrstad Engen fra 63'), Guro Reiten, Karina Sævik (Lisa-Marie Karlseng Utland fra 46'), Emilie Haavi (Amalie Eikeland fra 63').


Dommer: Rasa Grigoné
Tilskuere: 1 229

VM-Kvalifisering, 21. september 2021

Kosovo Kosovo 0–3 (0–2) Norge Norge Stadium Fadil Vokrri (Pristina)

Scoret i det 12. minutt 12' (Selvmål) Viola Avduli
Scoret i det 35. minutt 35' Julie Blakstad
Scoret i det 56. minutt 56' Lisa-Marie Karlseng Utland

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Tuva Hansen, Guro Bergsvand (Elisabeth Terland fra 60'), Maria Thorisdottir, Julie Blakstad (Synne Skinnes Hansen fra 73'), Amalie Eikeland (Emilie Haavi fra 73'), Frida Maanum (Heidi Ellingsen fra 90'), Ingrid Syrstad Engen (Vilde Bøe Risa fra 60'), Guro Reiten, Caroline Graham Hansen, Lisa-Marie Karlseng Utland


Dommer: Reelika Turi

VM-Kvalifisering, 21. oktober 2021

Polen Polen 0–0 (0–0) Norge Norge Stadion Miejski Lodz (Lodz)
Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad (Vilde Bøe Risa fra 90'), Amalie Eikeland (Elisabeth Terland fra 55'), Frida Maanum, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten, Caroline Graham Hansen, Lisa-Marie Karlseng Utland (Karina Sævik fra 78').


Dommer: Jana Adámková

VM-Kvalifisering, 26. oktober 2021

Norge Norge 4–0 (2–0) Belgia Belgia Ullevaal Stadion (Oslo)

Guro Bergsvand Scoret i det 6. minutt 6'
Caroline Graham Hansen Scoret i det 30. minutt 30'
Elisabeth Terland Scoret i det 68. minutt 68'
Amber Tysiak Scoret i det 90. minutt 90' (Selvmål)

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir, Elisabeth Terland (Karina Sævik fra 84'), Frida Maanum, Ingrid Syrstad Engen, Vilde Bøe Risa, Guro Reiten, Caroline Graham Hansen (Amalie Eikeland fra 90'), Lisa-Marie Karlseng Utland (Julie Blakstad fra 66').


Dommer: Rebecca Welch
Tilskuere: 5 225

VM-Kvalifisering, 25. november 2021

Albania Albania 0–7 (0–1) Norge Norge Arena Kombetare (Tirana)

Scoret i det 23. minutt 23' Frida Maanum
Scoret i det 60. minutt 60' Guro Reiten
Scoret i det 62. minutt 62' Maria Thorisdottir
Scoret i det 72. minutt 72' Karina Sævik
Scoret i det 77. minutt 77' Frida Maanum
Scoret i det 81. minutt 81' Vilde Hasund
Scoret i det 84. minutt 84' Elisabeth Terland

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Tuva Hansen (Amalie Eikeland fra 69'), Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir, Elisabeth Terland, Frida Maanum (Vilde Hasund fra 79'), Ingrid Syrstad Engen, Vilde Bøe Risa (Lisa Naalsund fra 79'), Guro Reiten, Emilie Haavi, Lisa-Marie Karlseng Utland (Karina Sævik fra 58').


Dommer: Miriama Matulova

VM-Kvalifisering, 30. november 2021

Armenia Armenia 0–10 (0–3) Norge Norge FAA Academy Stadium (Yerevan)

Scoret i det 31. minutt 31' Elisabeth Terland
Scoret i det 34. minutt 34' Elisabeth Terland
Scoret i det 43. minutt 43' Lisa-Marie Karlseng Utland
Scoret i det 47. minutt 47' Frida Maanum
Scoret i det 51. minutt 51' Guro Reiten
Scoret i det 56. minutt 56' Lisa-Marie Karlseng Utland
Scoret i det 59. minutt 59' Anja Sønstevold
Scoret i det 64. minutt 64' Guro Bergsvand
Scoret i det 69. minutt 69' Celin Bizet Ildhusøy
Scoret i det 81. minutt 81' (Straffe) Ingrid Syrstad Engen

Norges lag:
Rugile Rulyte, Guro Bergsvand, Anja Sønstevold, Julie Blakstad, Karina Sævik (Amalie Eikeland fra 64'), Vilde Bøe Risa (Lisa Naalsund fra 54'), Ingrid Syrstad Engen, Elisabeth Terland (Vilde Hasund fra 64'), Frida Maanum (Celin Bizet Ildhusøy fra 54'), Guro Reiten (Emilie Haavi fra 70'), Lisa-Marie Karlseng Utland.


Dommer: Victoria Beyer

  • Kampen mot Armenia ble avbrutt etter 70 minutter, på stillingen 0–9 grunnet mye tåke. Kampens siste 20 minutter ble fullført påfølgende dag.[4]

Norges landskamper 2022[rediger | rediger kilde]

Algarve Cup, 16. februar 2022

Norge Norge 0–2 (0–1) Portugal Portugal Estadio Municipal De Lagos (Portugal)

Scoret i det 22. minutt 22' Tatiana Pinto
Scoret i det 90. minutt 90' Carolina Mendes

Norges lag:
Aurora Mikalsen, Anja Sønstevold (Amalie Eikeland fra 73'), Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir, Emilie Haavi (Synne Skinnes Hansen fra 61'), Frida Maanum, Ingrid Syrstad Engen, Vilde Bøe Risa (Elisabeth Terland fra 61'), Julie Blakstad, Celin Bizet Ildhusøy, Guro Reiten.


Dommer: [[]]

Algarve Cup, 20. februar 2022

Italia Italia 2–1 (2–1) Norge Norge Estadio Algarve (Portugal)

Valentina Giacinti Scoret i det 10. minutt 10'
Arianna Caruso Scoret i det 28. minutt 28'

Scoret i det 45. minutt 45' Celin Bizet Ildhusøy

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir (Anja Sønstevold fra 24'), Synne Skinnes Hansen (Elisabeth Terland fra 46'), Frida Maanum, Ingrid Syrstad Engen, Vilde Bøe Risa, Amalie Eikeland (Elise Thorsnes fra 78'), Celin Bizet Ildhusøy, Guro Reiten.


Dommer: [[]]

Algarve Cup, 23. februar 2022

Portugal Portugal 0–2 (0–1) Norge Norge Estadio Algarve (Portugal)

Scoret i det 20. minutt 20' Elisabeth Terland
Scoret i det 78. minutt 78' Celin Bizet Ildhusøy

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Tuva Hansen (Synne Skinnes Hansen fra 72'), Ingrid Syrstad Engen (Guro Bergsvand fra 79'), Maria Thorisdottir, Anja Sønstevold (Amalie Eikeland fra 46'), Frida Maanum, Vilde Bøe Risa (Elise Thorsnes fra 79'), Lisa Naalsund, Vilde Hasund (Guro Reiten fra 46') (Emilie Haavi fra 72'), Celin Bizet Ildhusøy, Elisabeth Terland.


Dommer: [[]]

VM-Kvalifisering, 7. april 2022

Norge Norge 5–1 (3–0) Kosovo Kosovo Release Arena (Sandefjord)

Ada Hegerberg Scoret i det 21. minutt 21'
Ada Hegerberg Scoret i det 23. minutt 23'
Frida Maanum Scoret i det 31. minutt 31'
Ada Hegerberg Scoret i det 60. minutt 60'
Celin Bizet Ildhusøy Scoret i det 84. minutt 84'

Scoret i det 20. minutt 20' Ereleta Memeti

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand (Guro Pettersen fra 62'), Tuva Hansen (Amalie Eikeland fra 76'), Ingrid Syrstad Engen, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad, Karina Sævik, Frida Maanum (Lisa Naalsund fra 62'), Vilde Bøe Risa, Vilde Hasund (Elisabeth Terland fra 62'), Caroline Graham Hansen, Ada Hegerberg (Celin Bizet Ildhusøy fra 76').


Dommer: Tanja Subotič
Tilskuere: 4 259

VM-Kvalifisering, 12. april 2022

Norge Norge 2–1 (2–0) Polen Polen Ullevaal Stadion (Oslo)

Gabriela Grzywińska Scoret i det 8. minutt 8' (Selvmål)
Caroline Graham Hansen Scoret i det 16. minutt 16'

Scoret i det 58. minutt 58' Nikola Karczewska

Norges lag:
Cecilie Fiskerstrand, Tuva Hansen, Ingrid Syrstad Engen, Maria Thorisdottir, Amalie Eikeland (Maren Mjelde fra 70'), Karina Sævik (Elisabeth Terland fra 62'), Lisa Naalsund (Vilde Bøe Risa fra 46'), Frida Maanum, Guro Reiten (Guro Bergsvand fra 83'), Caroline Graham Hansen, Ada Hegerberg.


Dommer: Ivana Projkovska
Tilskuere: 4 003

Vennskapskamp, 25. juni 2022

Norge Norge 2–0 (1–0) New Zealand New Zealand Ullevaal Stadion (Oslo)

Ada Hegerberg Scoret i det 34. minutt 34'
Guro Bergsvand Scoret i det 90. minutt 90'

Norges lag:
Guro Pettersen, Synne Skinnes Hansen (Anna Jøsendal fra 63'), Maren Mjelde (Guro Bergsvand fra 73'), Maria Thorisdottir, Julie Blakstad (Karina Sævik fra 73'), Amalie Eikeland, Frida Maanum (Lisa Naalsund fra 82'), Ingrid Syrstad Engen (Vilde Bøe Risa fra 73'), Guro Reiten, Caroline Graham Hansen, Ada Hegerberg (Celin Bizet Ildhusøy fra 63').


Dommer: Frederikke Søkjær
Tilskuere: 12 657

Vennskapskamper, 29. juni 2022

Danmark Danmark 1–2 (1–1) Norge Norge Viborg Stadion (Viborg)

Signe Bruun Scoret i det 1. minutt 1'

Scoret i det 39. minutt 39' Guro Reiten
Scoret i det 52. minutt 52' Guro Reiten

Norges lag:
Guro Pettersen, Julie Blakstad, Maren Mjelde (Guro Bergsvand fra 76'), Maria Thorisdottir, Anna Jøsendal (Synne Skinnes Hansen fra 64'), Amalie Eikeland (Karina Sævik fra 64'), Ingrid Syrstad Engen (Vilde Bøe Risa fra 84'), Frida Maanum, Guro Reiten (Elisabeth Terland fra 84'), Caroline Graham Hansen, Ada Hegerberg (Sophie Román Haug fra 76').


Dommer: [[]]

EM - Gruppespill, 7. juli 2022

Norge Norge 4–1 (3–0) Nord-Irland Nord-Irland St Mary's Stadium (Southampton)

Julie Blakstad Scoret i det 10. minutt 10'
Frida Maanum Scoret i det 13. minutt 13'
Caroline Graham Hansen Scoret i det 31. minutt 31' (Straffe)
Guro Reiten Scoret i det 54. minutt 54'

Norges lag:
Guro Pettersen, Anja Sønstevold (Tuva Hansen fra 65'), Maren Mjelde (Guro Bergsvand fra 81'), Maria Thorisdottir, Julie Blakstad (Anna Jøsendal fra 90'), Amalie Eikeland (Karina Sævik fra 65'), Frida Maanum (Vilde Bøe Risa fra 65'), Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten, Caroline Graham Hansen, Ada Hegerberg.


Dommer: Lina Lehtovaara
Tilskuere: 9 146

EM - Gruppespill, 11. juli 2022

England England 8–0 (6–0) Norge Norge Falmer Stadium (Brighton)

Georgia Stanway Scoret i det 12. minutt 12' (Straffe)
Lauren Hemp Scoret i det 16. minutt 16'
Ellen White Scoret i det 29. minutt 29'
Beth Mead Scoret i det 34. minutt 34'
Beth Mead Scoret i det 38. minutt 38'
Ellen White Scoret i det 41. minutt 41'
Alessia Russo Scoret i det 66. minutt 66'
Beth Mead Scoret i det 81. minutt 81'

Norges lag:
Guro Pettersen, Tuva Hansen, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Julie Blakstad, Karina Sævik (Guro Bergsvand fra 46'), Vilde Bøe Risa (Frida Maanum fra 59'), Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten (Elisabeth Terland fra 84'), Caroline Graham Hansen (Amalie Eikeland fra 75'), Ada Hegerberg (Celin Bizet Ildhusøy fra 75').


Dommer: Riem Hussein
Tilskuere: 28 847

EM - Gruppespill, 15. juli 2022

Østerrike Østerrike 1–0 (1–0) Norge Norge Falmer Stadium (Brighton)

Nicole Billa Scoret i det 37. minutt 37'

Norges lag:
Guro Pettersen, Tuva Hansen, Maren Mjelde, Guro Bergsvand, Julie Blakstad (Sophie Román Haug fra 82'), Amalie Eikeland (Celin Bizet Ildhusøy fra 65'), Frida Maanum (Vilde Bøe Risa fra 86'), Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten, Caroline Graham Hansen, Ada Hegerberg.


Dommer: Kateryna Monzul
Tilskuere: 12 700

  • Norge røk ut i gruppespillet i EM 2022.
# Lag K S U T Mål ± P
1  England 3 3 0 0 14–0 14 9
2  Østerrike 3 2 0 1 3–1 2 6
3  Norge 3 1 0 2 4–10 −6 3
4  Nord-Irland 3 0 0 3 1–11 −10 0

FIFA-ranking[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: FIFAs verdensranking

Oversikt over det norske landslagets rangering på FIFA-rankingen.[5]

Dato Rangering Endring
27. mars 2020 12 Steady2.svg
26. juni 2020 12 Steady2.svg
14. august 2020 12 Steady2.svg
18. desember 2020 11 Increase2.svg
16. april 2021 12 Decrease2.svg
25. juni 2021 13 Decrease2.svg
20. august 2021 12 Increase2.svg
10. desember 2021 12 Steady2.svg
25. mars 2022 11 Increase2.svg
17. juni 2022 11 Steady2.svg
5. august 2022 13 Decrease2.svg

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Fotballforbund, Norges. «Norge til EM etter seier i Wales: - Det er utrolig godt». fotball.no - Norges Fotballforbund (norsk). Besøkt 5. august 2022. 
  2. ^ «Martin Sjögren ferdig som hovedtrener for det norske kvinnelandslaget». www.aftenposten.no. Besøkt 5. august 2022. 
  3. ^ «Hege Riise blir Norges nye landslagssjef». www.vg.no. Besøkt 5. august 2022. 
  4. ^ «Norge-kamp stoppet av tåke – økte til 10–0 onsdag morgen». www.vg.no. Besøkt 5. august 2022. 
  5. ^ «Women's Ranking». www.fifa.com (engelsk). Besøkt 5. august 2022. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]