Half-Life 2: Episode Two

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Half-Life 2: Episode Two
UtviklerValve Corporation
UtgiverValve Corporation
DistributørElectronic Arts og Steam
KomponistKelly Bailey
SerieHalf-Life
SpillmotorSource
PlattformLinux, Xbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows og macOS
Utgivelse10. oktober 2007 (Microsoft Windows, Xbox 360), 14. desember 2007 (PlayStation 3), 26. mai 2010 (macOS), 10. mai 2013 (Linux)
GenreFørstepersonsskytespill
ModusEnspiller

Half-Life 2: Episode Two er det tredje spillet i Valve Corporations serie av episodiske spill for førsteperson skytespillet Half-Life 2.

De to første episodene av Half-Life 2 ble utviklet samtidig av egne team. Denne episoden ble utgitt som en del av en samlet pakke, The Orange Box. En egen kopi av Episode Two er tilgjengelig via Steam.

Handling[rediger | rediger kilde]

"The Combine" er et flerdimensjonalt imperium som har gjort hele menneskeheten til slaver, og har brukt ødeleggelsen av Citadel til å åpne en massiv portal. Dette kan tillate dem å tilkalle forsterkninger, og ødelegge all motstandsbevegelse. I et fjell utenfor By 17 unnslipper to motstandskrigere, Gordon Freeman og Alyx Vance, fra vraket av et tog som de brukte for å unnslippe fra byen. De etablerer kommunikasjon med vitenskapsmenn Dr. Kleiner og Eli Vance, ved White Forest-basen. De oppdager at motstandsbevegelsen muligens kan lukke portalen ved hjelp av en Combine Transmission som Alyx eier.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.