Half-Life 2: Lost Coast

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Half-Life 2: Lost Coast
Half-Life 2: Lost Coast
UtviklerValve Corporation
UtgiverValve Corporation (steam)
DistributørSteam
SerieHalf-Life
SpillmotorSource
PlattformWindows
Utgivelse27. oktober 2005
GenreFørstepersonsskytespill
ModusEnspiller
Aldersgrense12+

Half-Life 2: Lost Coast er en tilleggspakke til førstepersonsskytespillet Half-Life 2 utviklet av Valve Corporation. Det skulle egentlig være inkludert i Half-Life 2, mellom kapitlene Highway 17 og Sandtraps, men ble utelatt. Likevel har det blitt med som en bonus på forskjellige Valve-pakker, for eksempel Half-Life 2: Game of the Year Edition.

Handling[rediger | rediger kilde]

I Half-Life 2: Lost Coast begynner man ved en strand i skyggen av en kirke på toppen av en klippe. En eldre mann, som har fått kallenavnet "The Fisherman", forteller deg at du skal avkoble en kanon i kirken som skyter raketter inneholdende Headcrabs. Mens man klatrer oppover klippen mot kirken, møter man på flere Combine Soldiers, og når man kommer seg opp og får slått av maskinen, blir en alarm satt på og et Combine Gunship dukker opp. Etter at man har skutt ned dette skipet, kommer man tilbake man til fiskeren.

Grafikk[rediger | rediger kilde]

Lost Coast skulle være en demonstrasjon for de nye HDR-lyseffektene som Valve hadde utviklet. Spillet hadde også generelt høyere grafikk enn Half-Life 2 og teksturer med høyere oppløsning. Dessuten var den ene skikkelsen inkludert i spillet, The Fisherman, dobbelt så detaljrik som figurene i Half-Life 2. Teknologien fra Half-Life 2: Lost Coast ble tatt i bruk i Half-Life 2: Episode 2, Portal og Team Fortress 2.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]