Hopp til innhold

The Legend of Zelda: A Link to the Past & Four Swords

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
The Legend of Zelda: A Link to the Past & Four Swords
UtviklerNintendo
Flagship
UtgiverNintendo
RegissørHidemaro Fujibayashi
ProdusentTakashi Tezuka
KomponistKoji Kondo
SerieThe Legend of Zelda
PlattformGame Boy Advance
UtgivelseJP 2003
NA 2. desember 2002
EU 2003
AU 2003
SjangerAction-eventyr
ModusEnspiller, flerspiller
AldersgrenseESRB: E (Everyone)
ELSPA: 3+
OFLC: G8+
Format64-Mbit spillkassett
Nettstedwww.zelda.com/universe/game/fourswordspast/

The Legend of Zelda: A Link to the Past & Four Swords (ゼルダの伝説 神々のトライフォース&4つの剣 Zeruda no Densetsu Kamigami no Toraifōsu to Yottsu no Tsurugi) er et action-eventyrspill utviklet av Nintendo og Flagship og utgitt av Nintendo til Game Boy Advance.[1] Det er det niende spillet i The Legend of Zelda-serien,[2][3] og det ble utgitt 2. desember 2002 i Nord-Amerika og i 2003 i resten av verden.[4] Spillkassetten består av en modifisert port av A Link to the Past til Super NES og et multiplayer-spill kalt Four Swords; det første Zelda-spillet med flerspillermodus.[1]

Den viktigste metoden å slåss og forsvare seg foregår med sverd og skjold. Men spilleren kan også samle en rekke forskjellige våpen og annet utstyr i løpet av eventyret, blant annet bomber, pil og bue, boomerang, og en lampe. Det finnes to områder i spillet: en oververden og i fangehullene. Oververdenen forandres drastisk når spilleren går inn i Dark World, en forvrengt alternativ versjon av den opprinnelige over-verdenen.

Spillet åpner med at hovedpersonen Link mottar en melding fra den kidnappede prinsesse Zelda, og ber spilleren komme for å redde henne. Links reiser deretter til sin onkel som gir spilleren i oppdrag å finne og redde prinsessen. Han får også onkelens sverd og skjold før onkelen dør.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Autoritetsdata