Mario & Luigi: Superstar Saga

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Mario & Luigi: Superstar Saga
Utvikler AlphaDream
Utgiver Nintendo
Plattform Game Boy Advance
Utgivelse USA 17. november 2003
Japan 21. november 2003
Europa 21. november 2003
Sjanger Rollespill
Modus Enkeltspiller
Aldersgrense 3+

Mario & Luigi: Superstar Saga er et videospill til Game Boy Advance utviklet av AlphaDream og utgitt av Nintendo. I spillet styrer man Mario og Luigi gjennom det fjerne og eksotiske kongedømmet Beanbean Kingdom. I 2006 ble oppfølgeren til spillet lansert til Nintendo DS. Dette spillet heter Mario & Luigi: Partners in Time og bygger på de samme grunnmekanismene som forgjengeren, men tar i bruk noen av Nintendo DS sine unike egenskaper for å skape et unikt og selvstendig eventyr.

Handling[rediger | rediger kilde]

Handlingen begynner i slottet i Mushroom Kingdom, hvor Prinsesse Peach skal ta imot en ambassadør fra Beanbean Kingdom. Når ambassadøren ankommer slottet viser det seg at det er den onde heksen Cackletta i forkledning. Godt hjulpet av sin assistent Fawful, presterer hun å stjele Prinsesse Peach sin stemme og erstatter den med et eksplosivt vokabular. Mario og Luigi er ikke sene om å komme prinsessen og hennes hoff til unnseting, men bedrageren og hennes medhjelper har allerede forsvunnet. Sammen med Bowser, som egentlig hadde tenkt å kidnappe prinsessen, drar de etter Cackletta og Fawful til det ukjente og mystiske Beanbean Kingdom for å få tilbake stemmen til prinsessen.

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.