Hopp til innhold

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Mario + Rabbids Kingdom Battle
UtviklerUbisoft Milan
Ubisoft Paris
UtgiverUbisoft
DistributørNintendo eShop
Ubisoft Store
KomponistGrant Kirkhope
SerieMario
SpillmotorSnowdrop
PlattformNintendo Switch
Utgivelse29. august 2017
SjangerAction-eventyr
ModusEnspiller
AldersgrensePEGI 7
Nettstedrabbids.ubisoft.com/portal/en-us/games/mario-rabbids-kingdom-battle.aspx

Mario + Rabbids Kingdom Battle er et turbasert taktisk action-eventyrspill utviklet av Ubisoft til Nintendo Switch

Spillet er en crossover av spillseriene Super Mario fra Nintendo og Rabing Rabbids fra Ubisoft, og ble utgitt i august 2017.[1]

Historien følger Mario og en rekke andre karakterer, inkludert Luigi, Prinsesse Peach, Yoshi og fire andre Rabbids utkledd som en respektive Mario-karakter med overdrevne personligheter. De blir guidet av en liten robot, som heter Beep-0. Historien finner sted i fire forskjellige verdener. I hver verden må noen gåter fullføres for å komme seg videre i spillet, skaffe våpen eller samlerobjekter. Når en ny verden er fullført, lærer også Beep-0 en ny evne og blir flinkere til å løse gåter.

Hvis teamet kommer over territorium bebodd av fiendtlige Rabbider, oppstår det kamper. Andre nivåer har et fast mål, for eksempel å eskortere en padde til slutten av nivået. Hele nivået blir fullført hvis alle motstanderne er beseiret, eller det faste målet er gjennomført. Men spilleren taper hvis alle karakterer går tom for helse, eller ikke klarer å nå målet sitt i tide. Historien er delt inn i kapitler, og hvert kapittel inneholder vanligvis tre nivåer. Når et kapittel er fullført, mottar karakterer mynter eller evner.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Ein modig triumfferd». Gamer.no. 28. juni 2022. Besøkt 17. oktober 2022. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]