Wikipedia:Patruljeringsforum/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ny patroller?[rediger kilde]

Planla å høre med denne brukeren om han kunne tenkt seg å bli admin, men ser at han ikke er patroller. Nå er ikke det et krav for å bli admin, men kan noen vurdere å tilby ham patroller-verktøy? Mvh. Nording/Dugnad 23. apr. 2014 kl. 14:05 (CEST)

Takk for tipset, har skrevet på diskusjonssiden hans. - 4ing (diskusjon) 23. apr. 2014 kl. 14:25 (CEST)

Ny underside?[rediger kilde]

Kan det tenkes å være en ide å flytte over en del innlegg fra patruljerende administratorer fra der de finnes i arkiv fra Ting og Torg til en underside av denne?. Hvis de flyttes ved klipp og lim direkte fra sidene, må en bare passe på å få med seg signaturen. Noe er arkivert, men skulle ikke være for vanskelig å finne igjen. Hovedtrekkene kan så skrives inn her i kortform under overskrifter som «Hvordan gjør vi jobben? Veteranene forteller.». (C|;--$D ) Ved å se disse i sammenheng, kan vi kanskje få i gang en drøfting om hvordan bli litt mere samstemt. --Bjørn som tegner (diskusjon) 23. apr. 2014 kl. 16:43 (CEST)

Anbefaler at det heller lenkes til aktuelle innlegg/diskusjoner direkte fra denne siden. Eventuelt kan det kopieres innlegg til diskusjonssiden. Men denne debatten syns jeg du burde flytte hit. Mvh. Nording/Dugnad 23. apr. 2014 kl. 17:22 (CEST)
Ikke helt verken enig eller uenig. Der er noe matnyttig innimellom. Det mener jeg er greit å legge inn i kortform her (vil jo helst ha en lesverdig side og ikke alt som ikke behøves i denne sammenheng.) Lenking til lange tråder er OK, men detaljer tror jeg er best å ha på ett sted - og altså i kortform. Kulepunktliste?
Ellers vil det vel kunne bli interessant å dele erfaringer når det nye systemet med nye merkinger kommer opp å gå. Da regner jeg med å ha en del dumme spørsmål. --Bjørn som tegner (diskusjon) 23. apr. 2014 kl. 18:24 (CEST)
Svaret mitt var rettet mot de to første setningene du skrev – altså at innlegg ikke "flyttes ved klipp og lim" men heller kopieres og/eller lenkes til. Resten av det du skrev/skriver er jeg enig i. Mvh. Nording/Dugnad 23. apr. 2014 kl. 19:06 (CEST)

Per 28. okt. 2013 så artikkelen slik ut diff. Den var da ok wikiformatert osv. 31. mars i år endret en IP innholdet diff Der står det blant annet en kommentar: «Informasjonen om scampi har vært lagt ut på Wikipedia flere ganger. Imidlertid har den også blitt ”rettet opp” flere ganger. Hver gang for å gi inntrykk av at oppdrettsreker er scampi.»neste diff samme dag

1. april er det lagt til noe mer diff, nå av bidragsyter Dorums. 12. april fant jeg artikkelen under patruljering og endret den tilbake med kommentaren reverterer til tidligere versjon før endringer lagt inn 31. mars pga fjerning av formatering, innlegging av ekst.lenker i teksten m.m. Sett evt. inn forslag på diskusjonssiden diff. Dagen etter er den endret igjen og slik har den stått siden 13. april. Jeg har nå satt opprydningsmerke på artikkelen. Om det er noen som vet noe om dette emnet hadde det vært fint om artikkelen ble ryddet. En eller to av de siste endringen sto fremdeles upatruljert tidligere i dag. Mvh. A-S. Ofrim (diskusjon) 4. mai 2014 kl. 12:51 (CEST)

Siste upatruljerte[rediger kilde]

Hvis noen føler trang til litt ekstra patruljering, er der stadig ca. 1500 å ta av siste 30 dager. Selv med å ta bare av de siste 500, vil de nederste løftes, slik at en kan nå flere bare med å laste inn siden på nytt. --Bjørn som tegner (diskusjon) 6. aug. 2014 kl. 19:48 (CEST)

Trang og trang, fru Blom. ;-) Jeg har tatt en god del nå i en times tid og skal ta flere i kveld. Litt morsomt, synes jeg. Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 6. aug. 2014 kl. 20:54 (CEST)
Hadde bare noen av fotballfolket og sportsentusiastene hatt patruljørstatus og tatt i. Der er utrolig mange slike blant de snart bare 1300. --Bjørn som tegner (diskusjon) 6. aug. 2014 kl. 21:46 (CEST)

Endringer som må sees på[rediger kilde]

Det gjelder fotball, og jeg legger inn ping til Wikijens og Løken, kanskje dere vet?

Alejandro Sabella[rediger kilde]

Langt tilbake i patruljeringslisten er denne https://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Alejandro_Sabella&curid=1121059&diff=13260339&oldid=13199121 endringen fra 10. juli. Spørsmål: Har Alejandro Sabella spilt for Leeds?

Clube Atlético Mineiro[rediger kilde]

Langt tilbake i patruljeringslisten er også denne https://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Clube_Atl%C3%A9tico_Mineiro&curid=276730&diff=13260972&oldid=13084006 endringen fra 11. juli. Spørsmål: Har Guilherme Ronaldinho (?) spilt for Clube Atlético Mineiro? Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 7. aug. 2014 kl. 16:32 (CEST)

Kanskje ikke de beste kildene, men ja på den første ifølge denne, og tja på den neste (både Guilherme (Milhomen Gusmão) (ifølge denne) og Ronaldinho spiller for Atlético Mineiro). Den siste har blitt fikset og begge er patruljert, men ikke av meg. --Chameleon (diskusjon) 9. aug. 2014 kl. 18:48 (CEST)
Takk for svar! Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 9. aug. 2014 kl. 19:10 (CEST)

Patruljørstatistikken[rediger kilde]

Er det en tanke å se på patruljørstatistikken på Wikipedia:Patruljering, den gangen statistikklenkene der virket så var det jo en veldig hyggelig og synlig kreditering av dem som jobba skjorta av seg for å patruljere. Disse statistikken har gradivis dødd og har vært uvirksomme ganske lenge nå. Finnes disse statistikkene et annet sted? --Dyveldi ☯ prat ✉ post 9. aug. 2014 kl. 19:50 (CEST)

Tror ikke det. Det nærmeste jeg kommer på er AdminStats, men den har ikke med patruljering (det var et annet annet verktøy med samme navn som hadde det, men det forsvant visst i dragsuget med stengingen av toolserver). Enig i at det hadde vært kjekt å ha. – Danmichaelo (δ) 11. aug. 2014 kl. 00:13 (CEST)
Ser ikke noen annen nytte i slike statistikker enn at de kan brukes som våpen mot hverandre. Alle som patruljerer noe gjør litt nytte for seg uansett mengde. Noen patruljerer bare ting de har peil på. Det er bra - spesielt hvis de har peil på smale områder vi andre viker unna. Nå har vi bare ca. 700 upatruljerte i loggen. For min del er det bare til å være glad for på vegne av prosjektet. La denne saken få ligge. --Bjørn som tegner (diskusjon) 11. aug. 2014 kl. 01:33 (CEST)
Bjørn som tegner du har et godt poeng med at vi skal ikke bruke våpen mot hverandre, men statistikk brukt riktig er både hyggelig og konstruktivt. Det at statistikk ikke alltid brukes verken riktig eller hyggelig er ikke et godt argument for å la være å ha en statistikk. Statistikken viser nå ca 700 upatruljerte og da så spør jeg; hvor er den statistikken? Brukt riktig så roser vi de patruljørene som har mange og de patruljørene som tar de vanskelige få. Vi skal legge vinn på å ikke skrive ting på en planke og slå det inn i hodet på hverandre, verken statistikk eller andre argumenter bør brukes som våpen, men hvordan statistikk muligens kan brukes er ikke en feil med statistikken, det er en svakhet hos brukeren.
Danmichaelo jeg tror dette kan ha noe med bruker Laaknor, når jeg har fått Toolserverfeilmeldinger så er meldingen veldig ofte «The page you requested is hosted by the Toolserver user laaknor, whose account has expired.» Det ser ut til at program utviklet av brukere som slutter blir avviklet, men det blir en gjetning. --Dyveldi ☯ prat ✉ post 11. aug. 2014 kl. 12:27 (CEST)
Ja, det er Laaknor, Lars Åge som hadde det verktøyet. Jeg har spurt han om han kunne overføre det til det nye opplegget, men han har ikke hatt tid, om jeg forsto han rett. Det er selve Toolserver som ikke hoster verktøyene lenger og jeg tror derfor ikke det har noe med om brukerne er aktive eller ikke. Det går an å spørre han igjen. Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 11. aug. 2014 kl. 12:37 (CEST)

Under 500[rediger kilde]

Det er nå under 500 upatruljerte endringer. Om noen kunne se på de to bakerste, den ene med matematikk, (Førsteordens logikk‎) og den andre med fysikk (Kjernemagnetisk resonans) så hadde det vært fint, for da har vi ingen eldre enn 21. juli. De to som er nevnt er neppe vanskelige å kontrollere heller for de som har peiling på slikt. --Harald Haugland (diskusjon) 12. aug. 2014 kl. 10:31 (CEST)

Jeg har patruljert de to eldste på patruljeringslista. - 4ing (diskusjon) 12. aug. 2014 kl. 11:23 (CEST)
Glimrende! Vi burde nesten feire - men helst ikke hvile på laurbærene for lenge. Upatruljerte har en tendens til å snike seg inn bakfra - og plutselig er der veldig mange igjen. Kudos til alle som har deltatt - ingen nevnt og ingen glemt! --Bjørn som tegner (diskusjon) 12. aug. 2014 kl. 11:29 (CEST)
Av de eldste er det nå igjen upatruljerte matematikk-endringer, så om noen kunne ta en titt på dem, ville vi være nesten ajour. --Harald Haugland (diskusjon) 15. aug. 2014 kl. 08:14 (CEST)

(Marg)Tror aldri jeg har sett en patruljeringsliste som ser ut slik som nå! Fantastisk! Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 21. aug. 2014 kl. 14:33 (CEST)

Åå den som kunne ha - sånn en patroll'd hver da'! Meeeget lovende start på høsten. Ære være de som har bidradd! --Bjørn som tegner (diskusjon) 21. aug. 2014 kl. 14:40 (CEST)

Fantastisk![rediger kilde]

En-to upatruljerte! Takk til alle som har stått på. Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 23. sep. 2014 kl. 14:54 (CEST)

Hakk i plata[rediger kilde]

I skrivende stund er der mere enn 1500 upatruljerte igjen (Kommer ikke 30 dager tilbake.). På tide med nytt løft? Lenge leve skippertakene! De gjør absolutt sin nytte. --Bjørn som tegner (diskusjon) 14. okt. 2014 kl. 23:09 (CEST)

Ser ut til at masing hjelper. Vi er under 1000 nå. Takk for god innsats! Flere av de upatr. er i serier som bare trenger tilsyn av noen med peil på temaet. En - trolig fugleentusiast - har lagt inn og endret på en del artikler - men det ser ut som h*n ikke helt bruker samme systematikk som den i de øvrige ornitologiboksene. Hvis h*n får litt veiledning, kan bidragene bli mere nyttige. Ellers er der mye musikk og sport. --Bjørn som tegner (diskusjon) 15. okt. 2014 kl. 13:12 (CEST)

Lenkespam[rediger kilde]

Bidragsyter 193.156.111.1 bør blokkeres for lenkespam. Ulf Larsen (diskusjon) 21. okt. 2014 kl. 13:54 (CEST)

Hei! Jeg har i første omgang gitt vedkommende beskjed om å slutte + skal tilbakestille. Mvh.A-S. Ofrim (diskusjon) 21. okt. 2014 kl. 14:03 (CEST)

Autopatruljering[rediger kilde]

Nå må en admin endelig forbarme seg over oss patruljører og gi Alearn autopatruljert-status. pleeez. Asav (diskusjon) 22. des. 2014 kl. 08:39 (CET)

Jeg gav ham autopatrol etter 600 bidrag i mai 2009, men den ble tilbaketrukket i august 2013 av Anne-Sophie Ofrim. Jeg har nå gitt ham autopatruljert status igjen etter ditt ønske. --Harald Haugland (diskusjon) 22. des. 2014 kl. 10:12 (CET)
Takk! Alearns bidrag har tatt seg betydelig opp i kvalitet, og jeg tror norske Wikipedia nå er verdensledende på Wenche Myhre- og Ike & Tina Turner-stoff! Asav (diskusjon) 22. des. 2014 kl. 10:14 (CET)

To problemer som ligner på hverandre[rediger kilde]

Det første er at jeg på brukers forespørsel flyttet en side som var feilplassert i artiklenes navnerom til brukersiden. På dette tidspunktet var saken imidlertid upatruljert, og den var ennå ikke nådd opp på listen over upatruljerte endringer øverst til venstre. Derved har den «satt seg fast» på patruljeringslisten, enda siden ikke «finnes» lenger, dvs. er merket som slettet.

Noe tilsvarende skjer med noen sider som inneholder UTF8-tegn som gir HTML-koder (f.eks. lang talestrek). Når man klikker på listen, kommer man til en rødlenke, siden artikkelen er registrert med sitt korrekte navn (f.eks. Ditt – datt), mens lenken peker på Ditt (UTF8-koder) datt, en side som altså ikke finnes. Derved blir den også klistret fast på listen.

Jeg vil foreslå at patruljører får adgang til å fjerne oppføringer på patruljeringslisten på amme måte som man kan fjerne sider fra overvåkninglisten. Jeg skjønner at dette er noe som må skje upstream. Mitt inntrykk er at Bruker:Jeblad er den med best innsikt i slike saker, og han har også meldt om bugs tidligere. Har Jeblad eller noen annen et forslag til hvordan man kan rette opp i dette? Asav (diskusjon) 26. des. 2014 kl. 10:59 (CET)

Jeg gjenopprettet siden, men uten innhold (skrev bare et ett-tall der) og slettet den deretter. Nå skulle den være borte fra patruljeringslisten. Om det er andre slike sider, er det bare å si fra. --Harald Haugland (diskusjon) 26. des. 2014 kl. 11:24 (CET)
Grei løsning Harald, tenkte ikke på den da jeg så at den var upatruljert i stad. Sannsynligvis den enkleste måten å gjøre det på, siden det ikke ser ut til at bugs/feature-ønsker fra Norge har spesielt høy prioritet i systemet. mvh, --Apple farmer (diskusjon) 26. des. 2014 kl. 11:29 (CET)
Takk for løsningen. Jeg vurderte å gjøre det samme, men var redd for at det ville opprette en ny side som ikke var identisk med problemsiden, slik at det bare skapte enda mer rot! Men nå vet jeg altså at det ikke er tilfelle. Det løser imidlertid ikke problem nr. 2, som jeg antar er globalt, og ikke spesifikt for no.wikipedia. Asav (diskusjon) 26. des. 2014 kl. 11:52 (CET)
Litt usikker på hva du kaller patruljeringslisten, men antar det er lista i venstremargen. Denne er laget av en tilleggsfunksjon og du må ta det med de som har laget denne. Den er ikke del av den felles programvaren. — Jeblad 27. des. 2014 kl. 18:33 (CET)
Siste endringer - Skjul patruljerte antar jeg. mvh, --Apple farmer (diskusjon) 27. des. 2014 kl. 19:46 (CET)
Som Jeblad sier, er det boksen øverst til venstre. Jeg vet ikke hvor jeg skal henvende meg, men det er jo ikke noe voldsomt problem heller akkurat! Asav (diskusjon) 28. des. 2014 kl. 18:54 (CET)
Tror det er snakk om MediaWiki:Gadget-recent-changes-patrol.js. Jeg kan anbefale Krinkle-verktøyet. Det, kombinert med siste endringer, er ganske bra. --Chameleon (diskusjon) 29. des. 2014 kl. 17:07 (CET)

Velkommenmeldingmaler[rediger kilde]

Som kjent sjekker {{subst:Vel}} om den bør bruke {{Ureg-velkommen}} eller {{Reg-velkommen}} avhengig av om man er på en brukerdiskusjonside for en uregistrert bruker eller ikke. Jeg har opprettet to tilsvarende maler: {{subst:Veltest}} som bruker enten {{Velkommen-test}} eller {{Regtestvelkommen}}, og {{subst:Blokk}} som bruker enten {{Blokkert}} eller {{Blokkert2}}. Samtlige av disse malene signerer og skal substes.

Det er sikkert mange som allerede har tilpasset redigeringstoolbaren sin, og sikkert noen som absolutt ikke vil tilpasse sin, men jeg har snekret sammen et lite utgangspunkt for en tilpasning som kanskje kan ha interesse blant enkelte. Den viser en liste med et utvalg av brukermeldingsmaler når man er på brukerdiskusjonssider, noen artikkelmerkemaler når man er på vanlige sider pluss en knapp for å signere usignerte innlegg (som automatisk bruker siste brukernavn/tid). --Chameleon (diskusjon) 30. des. 2014 kl. 14:47 (CET)

Dette forumet var jeg ikke klar over[rediger kilde]

Nå er min hukommelse sikkert ikke verdens beste, men jeg har til nå ikke vært oppmerksom på dette forumet. Så har jeg nok også vært mer opptatt av å produsere artikkelstoff og overvåke min egen aktivitet, det kan også være årsak til at dette har gått meg hus forbi. Jeg vil likevel minne om at vi gjør nye patruljere oppmerksom på dette forum. Jeg har nå lagt det inn på min overvåkningsliste. Godt nytt år! Hebue (diskusjon) 4. jan. 2015 kl. 13:21 (CET)

Teksten er en ordrett avsnitt fra Norsk kunstnerleksikon, 1983, s. 542. Riktignok er verket brukt som referanse, men er dette tillatelig? Jeg tenker på Allkunne-saken her, og det er jo et spørsmål om originalen har verkshøyde. (Rent bortsett fra at WP-tekster bør være skrevet for WP, da.) Asav (diskusjon) 7. jan. 2015 kl. 21:38 (CET)

Kan noen ta en titt på redigeringen i formelen , der n er byttet ut med -n, please? Personlig ser jeg ikke forskjell på en sinuskurve og et wienerbrød, så jeg tør ikke merke endringen som patruljert. Asav (diskusjon) 11. jan. 2015 kl. 01:03 (CET)

Takk for tips. Revisjonen av 4. des er feil, men revisjonene av 2. des og 1. jan er begge riktige siden . Tilbakestilte allikevel siden jeg synes den første formen er enklere å lese. – Danmichaelo (δ) 11. jan. 2015 kl. 01:42 (CET)

Blokkering[rediger kilde]

Foreslår blokkering av Jordbærdrikk. Ulf Larsen (diskusjon) 16. jan. 2015 kl. 23:14 (CET)

Enig, ga ham et døgn. --Harald Haugland (diskusjon) 16. jan. 2015 kl. 23:44 (CET)

Autopatruljering[rediger kilde]

Bruker:Knut_kbjno kan trygt gis autopatroller-status. Han gjør en utmerket jobb med botanikk-relaterte emner. Asav (diskusjon) 26. jan. 2015 kl. 19:10 (CET)

Utført. --Apple farmer (diskusjon) 26. jan. 2015 kl. 19:36 (CET)
Takk! Asav (diskusjon) 27. jan. 2015 kl. 07:06 (CET)

Jeg var i tvil om jeg skulle tilbakestille denne tilføyelsen. (Jeg endte med å merkre den som patruljert.) Spørsmålet er om ett leserinnlegg i Aftenposten ikke er litt for anektdotisk til å kunne forsvare en seksjon om et (sikkert reelt og ihvertfall alvorlig) emne. Kunne noen annen ta en titt? Takk! Asav (diskusjon) 14. feb. 2015 kl. 16:09 (CET)

I artikkelen vises det til «en avisartikkel». Dermed er det uklart for meg om det faktisk er et leserinnlegg eller redaksjonelt stoff (jeg har ikke Aftenposten og får ikke sjekket det). Hvis det er et leserinnlegg (og sitatet tyder vel på det), er jeg enig i at det blir for anekdotisk. Hvis det er redaksjonelt (men det er vel tvilsomt), kunne det kanskje stilt seg anderledes. Hebue (diskusjon) 14. feb. 2015 kl. 16:39 (CET)
Ifølge WP-artikkelen er Aftenposten-saken skrevet av Veronica K. Berglyd Olsen. (http://vkbo.net/ Veronica K. Berglyd Olsens nettside) gjør det klart at hun ikke er journalist, og da må det være et leserbrev (og dermed for anekdotisk). Jeg tilbakestiller, med andre ord. Asav (diskusjon) 15. feb. 2015 kl. 10:40 (CET)

Hakk i hakk i plata[rediger kilde]

Enkelte dager er antallet upatruljerte ganske få. Andre dager er der opp mot 50 gjenglemte. Jeg vil derfor anbefale at de som patruljerer tar vare på denne innstillingen: [1]. Da dekker en det meste av feltet. Der er p.t. mere enn 500 upatruljerte, så der er litt å ta igjen. God helg! (;--§D) --Bjørn som tegner (diskusjon) 15. feb. 2015 kl. 12:53 (CET)

Denne redigeringen er jeg i alvorlig tvil om, selv om den kanskje er faktisk riktig. Et alternativ var å droppe opplysningen om barn helt. Asav (diskusjon) 2. mar. 2015 kl. 01:31 (CET)

Jeg fjernet det. Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 2. mar. 2015 kl. 13:41 (CET)

Jeg vil om at denne brukeren gis enda en advarsel, evt, sperres for en tid. Jeg har forsøkt å forklare at bidraget til Politisk forum er alt for detaljert, både på brukerens og artikkelens disk.-side, men det nytter tydeligvis ikke. Ingen respons å få annet enn tilbakestillinger. Asav (diskusjon) 3. mar. 2015 kl. 17:40 (CET)

Dette er ren løgn. Det har ikke blitt gjort noen bidrag til siden Politisk forum av MrBlazeAxe, det har blitt gjort forsøk på dialog og diskusjon av brukeren, men det blir bare møtt med tilbakestilling uten en diskusjon av relevansen av informasjonen. Dette usignerte innlegget ble skrevet av MrBlazeAxe (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Autopatruljering[rediger kilde]

Bruker:Cakebos12 er flink med å oppdatere fotballstoff, og kan gjerne bli autopatruljert. Asav (diskusjon) 2. apr. 2015 kl. 18:56 (CEST)

Done. mvh, --Apple farmer (diskusjon) 2. apr. 2015 kl. 19:15 (CEST)

Efter över tio år på no.wikipedia vore det en glädje att få bli autopatruljert. Dan Koehl (diskusjon) 18. apr. 2015 kl. 15:51 (CEST)

Done Autvik (diskusjon) 18. apr. 2015 kl. 16:16 (CEST)
Takk! Dan Koehl (diskusjon) 18. apr. 2015 kl. 17:17 (CEST)

Muligens kjent person, uten artikkel[rediger kilde]

Ser at Asav godkjente denne redigeringen. Ingen stor sak, men jeg oppfordrer patruljørene til ikke å akseptere innlegging av "røde navn" i slike lister. Hilsen Nording 15. apr. 2015 kl. 15:47 (CEST)

Forslag til ny patruljør[rediger kilde]

Bruker:Telaneo er relativt ny, men er meget aktiv med tilbakestilling av vandalisme. Men det blir et dobbel arbeide når man må inn og godkjenne vandalismen efter at Telaneo har tilbakestilt den. Jeg foreslår partuljørstatus, slik at man reduserer arbeidsbyrden. Asav (diskusjon) 19. apr. 2015 kl. 14:30 (CEST)

Støttes. --Tarjeimo (diskusjon) 20. apr. 2015 kl. 16:01 (CEST)
Jeg har lagt merke til bidragene til Telaneo og det har sikkert andre administratorer gjort også. Jeg har sjekket bidragstelleren og vedkommende har i øyeblikket 708 redigeringer her på nowiki. Det kan være derfor h*n ikke har blitt spurt - foreløpig - ettersom det kreves minst 1000 bidrag for å bli patruljør. Jeg tenker at vi godt kan vente litt, men om en annen administrator er uenig vil jeg ikke «krangle» om det. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 20. apr. 2015 kl. 23:10 (CEST)

Konsekvenser av andre verdenskrigen[rediger kilde]

En IP har drevet og lagt inn en seksjon, «Konsekvenser av andre verdenskrigen», i artiklene om flere europeiske land. Teksten er hentet fra artikkelen Konsekvenser av andre verdenskrig, der det pågår en slettediskusjon. Helt kildeløst og bør tilbakestilles etter min mening. --Trurl (diskusjon) 31. mar. 2016 kl. 01:02 (CEST)

I'll do it.--Telaneo (Diskusjonsside) 31. mar. 2016 kl. 01:09 (CEST)

Noen få igjen[rediger kilde]

Vi ligger godt an med patruljeringen, men det er noen som blir stående. Jeg er usikker på disse, derfor har jeg ikke tatt dem. Artiklene er OREDA og denne revisjonenSnus, Noen som kan forbarme seg over disse?--Telaneo (Diskusjonsside) 18. jun. 2016 kl. 21:59 (CEST)

Byen er fjerde størst i nord. Iallfall siden 2008 har jeg og andre tilbakestilt mange ganger fra "tredje" til "fjerde", fordi noen misliker at Harstad er større. For en del år siden la jeg inn en kommentar i redigeringsteksten, uten at det hjalp nevneverdig. Nå driver noen og endrer til "femte"; det er visst vanskelig å forstå forskjellen på byen og kommunen Alta. Denne redigeringen, som også synliggjorde kommentaren, ble godkjent av Kjetil r, og mange tilsvarende/lignende redigeringer har blitt godkjent av andre patruljører/adminer opp gjennom årene. Det syns jeg er synd. Nording 5. aug. 2016 kl. 21:26 (CEST)

«By» (tettsted) er et begrep «kommune» et annet. En løsning er å slette punktet, dvs ikke nevne dette i ingressen i det hele. --Mvh Erik d.y. 9. okt. 2016 kl. 12:23 (CEST)

Status per 23. september 2016: Ligger et stykke bak enn vi burde[rediger kilde]

Vi har alt for mange upatruljerte artikler og endringer. Jeg lister dem opp her i håp om at noen tar på seg noen hvis de ser dem i en liste som viser artiklene som er vanskelige. Det er mange av disse jeg ikke våger meg inn på, men jobber på noen av de nyere. Ice.net har flest upatruljerte her, mens Avatar: Legenden om Aang har de eldste upatruljerte.--Telaneo (Diskusjonsside) 23. sep. 2016 kl. 23:06 (CEST)

Alle disse er tatt nå, men noen nye henger igjen. Geir Selvik Malthe-Sørenssen, BMW E46 og Arne Treholt.--Telaneo (Diskusjonsside) 8. okt. 2016 kl. 22:35 (CEST)
For Treholt og Malthe-Sørensen har jeg en fornemmelse av at det er en del partiske redigeringer, noen som orker å sjekke kildene? --Mvh Erik d.y. 9. okt. 2016 kl. 12:16 (CEST)

Afghanistan[rediger kilde]

Følgende brukerkontoer har de siste dagene redigert i Afghanistan-relaterte artikler.

De fleste redigeringene er endring av persisk navn, noe jeg mistenker er vandalisme eller POV-pushing. Milton9a (og Tommes7f) har dessuten lagt inn følgende tekst på farsi i flere artikler (for anledning oversatt til norsk av G. Ugle):

«Ingen afghanske har ingen rett til navnet på ondskap Byard, har ingen Afghvny drittsekk ingen rett til å snakke med en iransk person, bør hver afghanske jævel som ønsker å se på en iransk person bli hengt offentlig, hver afghansk mor galt Pdrsg med en kvinne eller mann som ønsker å gifte seg bør gjøres offentlig i. Ingen er iransk, afghansk Pdrsg er ikke lov å ha en kjæreste, det persiske språket er ikke afghan, afghanere si sprøyter og annet tull er tusenvis av ord som ikke har noen betydning, aksent og ler Irans afghanske språk, iranere kjekk og pen og siviliserte, men afghanerne amorfe, formløse og usiviliserte. Afghanistan er opium og kids spill. Iran tilhører alle iranere og afghanere bekymre deg hvis du ikke spiser det på grunn av Iran Lamb gråte Du bedre ikke gråte fordi en del av Iran, Afghanistan og Iran har aldri vært en del av det persiske riket i det paranormale er alt Vest-Asia og Sentral-Asia. Afghanske injeksjon Gå søsteren din nå, afghanske Gå til land planlegger nå vil gjøre det bedre, Afghvny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! På vegne av folket i Iran som vi har et intenst hat mot afghanere, iranere, afghanere ikke flytte nær iranere, afghanere ikke snakke med iranerne, skrev jeg denne meldingen på vegne av alle iranere våre landskvinner. Afghanske opiater tror ikke McAfee til Iran, Afghanistan, Iran og persiske ord fra topp til Cannes. Afghanske Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Så er en rustikk landlig Herat i vekt, det er ikke en fornærmelse mot distriktene afghanere er av mongolske nedstigningen, Isfahan og Teheran afghanere angrep og førte ødeleggelse. Damn afghanere. Hver sverget til meg at forfatteren av disse linjene, fornærmelser å forbanne tilbake.»

Noen av kontoene har også redigert på andre språkversjoner, så dette tror jeg dreier seg om crosswiki-vandalisme. - 4ing (diskusjon) 4. okt. 2016 kl. 10:21 (CEST)

Takk for graving. Å patruljere endringer av navn o.l. med alfabeter man ikke kan er en vanskelig øvelse.... Mvh 3s (diskusjon) 4. okt. 2016 kl. 11:35 (CEST)
Tilbakestill, blokker og ignorer høres ut som en god plan med disse brukerne.--Telaneo (Diskusjonsside) 4. okt. 2016 kl. 21:04 (CEST)
Det ser ut til at disse kontoene kan kobles til User:Escoperloit på enWP, som er blokkert på ubestemt tid for sokkedukkevirksomhet og POV-pushing. en:Wikipedia:Sockpuppet investigations/Escoperloit/Archive kobler inn brukernavn som Mehran90m, Kurdo9b, Elham1a, Iranking1b og en lang rekke andre. Et kjennetegn er oppretting av brukerside og diskusjonsside med kun et punktum, noe vi har sett på noWP også i lang tid. Har noen anledning til å lage en liste over bruker- og/eller brukerdiskusjonssider som består av kun ett tegn (kanskje Cocu eller Stigmj)? Det ser også ut til at den norske IP-adressen 84.208.198.169 kan være involvert (se f.eks. [[2]]). Da er det også en kobling til artikkelen Piranshahr (Mukrian) som har en lang og interessant redigeringshistorie (ikke bare på noWP)... - 4ing (diskusjon) 9. okt. 2016 kl. 18:24 (CEST)

Endringer av årstall[rediger kilde]

Det ser ut til at det er litt aktivitet med «justering» av årstall og datoer. Disse kan ha vært justert og endret i flere omganger. Noen IPer synes å være mere etterrettelige, men en enkel sjekk er å klikke til deWP alternativt eller i tillegg til enWP. Ved tulleredigeringer, er vedkommende skribent utmerket klar over det, så red. komm. er overflødig. Flergangsrot fra samme IP er blokkeringsgrunn selvsagt. Men ikke still tilbake slikt uten en enkel sjekk. --Bjørn som tegner (diskusjon) 22. okt. 2016 kl. 19:31 (CEST)

Godt tips Bjørn. mvh, --Apple farmer (diskusjon) 22. okt. 2016 kl. 21:15 (CEST)

Nedlagt bydel[rediger kilde]

Ta en titt på Spesial:Bidrag/51.175.223.3, som omlenker en masse artikler fra nåværende bydeler til den nedlagte Bydel Helsfyr-Sinsen (1988–2003). Er det bare tull, eller finnes det en god idé der inne et sted? Mvh --M O Haugen (diskusjon) 24. okt. 2016 kl. 21:49 (CEST)

jeg stusset også over dette. Ikke tid til å sjekke. Mvh Erik d.y. 24. okt. 2016 kl. 22:22 (CEST)
Diskusjon:Calmeyers gate (Oslo) ser ut til å være karakteristisk for vedkommendes diskusjonshumør. Jeg har tilbakestilt alt. - 4ing (diskusjon) 24. okt. 2016 kl. 22:24 (CEST)

Maria Gjerpe[rediger kilde]

Maria Gjerpe store endringer og fjerning av gode kilder. Jeg skjønner ikke noe av dette. Anybody? --Mvh Erik d.y. 14. des. 2016 kl. 12:58 (CET)

Rettigheter bilde[rediger kilde]

Grand Theft Auto ser det ut til å være en kamp om man kan sette opp logoen til spillet. Vanligvis har vi ikke rettigheter til det i Norge, men det står om bildet at «Dette bildet består kun av enkle geometriske former og/eller tekst. Det har ikke verkshøyde fordi det ikke møter minstekravet for originalitet som kreves for opphavsrettsrettsbeskyttelse, og er derfor offentlig eiendom.». Dette er det samme som står om albumet The Beatles (White Album) som er brukt både i min hovedartikkel om bandet og om selve albumet. Hvordan er reglene på opphavsrett der? Andreas Kolle (diskusjon) 28. apr. 2017 kl. 12:21 (CEST)

Finner ikke diskusjonen om GTA og rettigheter. Dette er et generelt tema som flere har interesse av, kanskje flytte diskusjonen til Torget? --Vennlig hilsen Erik d.y. 28. apr. 2017 kl. 12:46 (CEST)
Det var i utgangspunktet ikke en diskusjon, det bare virket som om det lå en grunn bak det å fjerne den. Siden den fortsatt står der og det ikke bryter opphavsrett, regner jeg med at den er grei. Andreas Kolle (diskusjon) 28. apr. 2017 kl. 14:02 (CEST)
Jeg tenker at hvis Beatles-albummet ikke har verkshøyde, så er det IMO et grensetilfelle, mens GTA virker som noe firmaer normalt betaler noen i dyre dommer for å utvikle som logoer. Da er vi inne på åndsverk. De som har fortolket verkshøydebegrepet her, vil jeg tro har latt seg lede av ønsketenkning. Der er mye rart som vises på gallerier og lignende som kunst, der en vel like gjerne kunne ha sagt «enkle former i form av ubrukelig avfall/skrap». Forskjellen ligger ofte i at noen har flyttet og arrangert det – og så viser det seg at personen som gjorde det er anerkjent kunstner. --Bjørn som tegner (diskusjon) 28. apr. 2017 kl. 14:49 (CEST)
Det et vel ingen grunn til at vi skal legge oss på en strengere linje enn commons. Inntil noen nominerer den for sletting og faktisk får den slettet der, så ser jeg ingen grunn til å ikke bruke logoen i artikkelen hos oss. TommyG (d^b) 28. apr. 2017 kl. 16:18 (CEST)

Statusoppdatering, flere artikler som blir stående[rediger kilde]

Det er noen artikler som nekter å bli patruljert, antagelig fordi de er litt vanskelige og trenger en mer grundig sjekk enn bare det overfladiske. Om noen kan ta disse på et eller annet vis, hadde dette vært fantasisk.--Telaneo (Diskusjonsside) 25. jan. 2017 kl. 22:44 (CET)

Uff ja, disse trenger tilsyn, men det krever sitt å gå igang. --Mvh Erik d.y. 26. jan. 2017 kl. 00:08 (CET)
Ny runde, selv om det ligger igjen flere fra sist. Mange artikler som er vanskelige tydeligvis.--Telaneo (Diskusjonsside) 5. feb. 2017 kl. 02:40 (CET)

Litt oppgitt[rediger kilde]

Denne redigeringen ble akseptert av TEMH på tross av referansen rett bak navnet. Hva må til for at en slik endring ikke skal bli godkjent? Er hensikten med patruljering å fjerne feil/tøv/vandalisme m.m., eller er hensikten å bli kvitt røde utropstegn? Nording 6. mai 2017 kl. 17:13 (CEST)

Den oppgitte referansen er en 4 år gammel artikkel fra nettavisen og viser bare navnet hennes i 2012. Hun skriver selv at navnet er endret og i mangel av bedre kilder bør vi stole på hennes eget utsagn.--Kristoffer hh (diskusjon) 6. mai 2017 kl. 20:21 (CEST)
Hun er suverent mest kjent som «Sophie Elise Isachsen». Søket gir 2511 treff i Retriever Norge, «Sophie Steen Isachsen» gir 3 treff og «Sophie Elise Steen Isachsen» gir 3 treff hvorav to er samme artikkel på nett og på papir. Minner om at artikler bør ligge på det navnet som er mest kjent og at ingen av oss har tjenestlig behov for å konsultere Folkregisteret som er de eneste som har helt riktig svar på hvilket navn hun er folkeregistert med og om hun noensinne har foretatt endring av navnet sitt i Folkeregisteret. Minner om at Gro Harlem Brundtland heter «Gro Brundtland», det ble offentlig kjent i 2010 og er referansebelagt med hennes eget utsagn i en norsk rettssal. Vi flytter ikke artikkelen av den grunn, vi lar den fortsette å ligge på «Gro Harlem Brundtland» og fortsetter å kalle henne «Gro Harlem Brundtland». Ber om at noen nå flytter artikkelen om tilbake til «Sophie Elise Isachsen» som er det navnet hun er suverent mest kjent med. Det var ingen grunn til å flytte artikkelen til fornavnet hennes. Ingressen kan ta vare på at hun nå per 2017 kaller seg «Sophie Elise Steen Isachsen» og at hun i følge skatteliste fra 2012 den gangen het «Sophie Steen Isachsen». --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 6. mai 2017 kl. 21:01 (CEST)
  • Jeg opprettet ikke artikkelen, og leser ikke bloggen hennes. Referansen hentet jeg fra nnwiki.
  • Dyveldi ser ikke ut til å ha lagt merke til Sofie vs. Sophie. Ifølge skattelistene for 2015 heter hun Sofie Steen Isachsen.[3] Se for øvrig http://www.google.no/search?q=%22Sofie+Steen+Isachsen%22 .
  • Jeg flyttet artikkelen fordi jeg har inntrykk av at hun vanligvis bare omtales som bloggeren Sophie Elise.
  • Jeg ønsker ikke å styre mer med hverken artikkelnavnet, personnavnet eller øvrig innhold i artikkelen, og har fjernet den fra overvåkingslista.

Nording 7. mai 2017 kl. 04:46 (CEST)

Flott Google-søk, takk. Det ledet frem til enkeltpersonsforetaket hennes i Proff.no og der står folkeregistrert navn på innehaver: Sofie Steen Isachsen (f 1994). Da har vi to pålitelige referanser på hva hun faktisk heter. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 10. mai 2017 kl. 20:56 (CEST)
Jeg føler meg mere enn litt oppgitt over at en «navngitt» bidragsyter her skal ha sitt pass påskrevet for en type feil som noen hver kan gjøre/ ha gjort. Dette kunne vært tatt opp på annen måte/ i andre deler av noWP. Nå sitter vi igjen med et inntrykk av en regelforvalter som suverent legger ut om hvordan dette burde gjøres. Grei måte å skremme folk til å la være å gjøre feil på. --Bjørn som tegner (diskusjon) 10. mai 2017 kl. 21:39 (CEST)

Vanskelige, igjen[rediger kilde]

Jeg driver og tar en del av backloggen som har bygget seg opp den siste måneden eller noe som har bygget seg opp. Det er ikke all verden, jeg driver nå på 4. mai og jobber bakover, men alt før der er jeg usikker på. Om noen kunne tatt seg av disse, hadde det vært veldig hyggelig. En del må nok flyttes, tagges eller nomineres etter hva som passer. Telaneo (Diskusjonsside) 15. mai 2017 kl. 20:51 (CEST)

"Straglerne"? ;) Skal høre med Ida om hun titte på vikingen i Dublin. Vennlig hilsen Erik d.y. 15. mai 2017 kl. 20:55 (CEST)
Er ihvertfall et ord på engelsk, kom ikke på noe bedre (og klarer tydeligvis ikke å stave riktig heller ). Telaneo (Diskusjonsside) 15. mai 2017 kl. 20:59 (CEST)

Jeg har harvet gjennom en del av ettersleppet, men det ligger en god del sports- og MGP-relaterte ting som jeg ikke orker å røre. Legge oppfordring på Torget? Vennlig hilsen Erik d.y. 18. mai 2017 kl. 09:42 (CEST)

Spesial:Bidrag/176.11.30.120 har vært en flittig maur i går og i dag og har gjort en masse arbeid med en ny portal. Det hele ser overbevisende ut, men jeg har ikke gått inn og forsøkt å gjøre noen faglig eller annen vurdering av dette. Det er under alle omstendigheter høyst vennligsinnet og jeg klarer ikke å se noe umiddelbart tilbakestillingsbehov. Snarere helt det motsatte. Jeg klokker nå ut endringene som patruljert så får vi rensket opp lista over upatruljerte endringer.
Pinger Bruker:Petter Bøckman og ber om at han tar en titt på "verket". Han kjenner kanskje også andre biologer som kan gi denne nye portalen en faglig vurdering. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 20. mai 2017 kl. 23:57 (CEST)

Bra! For en del slike tema strekker ikke allmennkunnskapen til for å sjekke om endringer er ok, da er det greit å få hjelp av Bøckman eller andre fagfolk. Jeg holder meg stort sett unna taksonomi (biologi), sport og Eurovision Song Contest, det blir for mye å sette seg inn. Særlig sport er noe som blir hengende på patruljeringslisten. Noen sportsfolk vi kan rekrutterer som patruljører? --Vennlig hilsen Erik d.y. 21. mai 2017 kl. 00:37 (CEST)
Skal prøve å få tatt litt sport i la uken. --- Løken (diskusjon) 21. mai 2017 kl. 02:18 (CEST)

Full fart på hestehovene[rediger kilde]

Jeg har blandet meg inn i Hans Hovenhet Hestehoven og fått den på overvåkningslista så jeg følger med på redigeringene og patruljerer dem forløpende. Hvis noen klikker dem ut av patruljeringsliste for å bli kvitt de røde utropstegnene så har jeg ikke noe i mot det, de som ikke blir tatt tar jeg etterhvert. Her ser endringene ut til å komme fort og tett så jeg skal se grundigere på artikkelen når den har roet seg litt. I mellomtiden lar jeg ip-adressene få hygge seg med skrivingen i ro og mak. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 21. mai 2017 kl. 22:38 (CEST)

La merke til den, men håpet at andre tok jobben --Vennlig hilsen Erik d.y. 21. mai 2017 kl. 22:42 (CEST)
Tenkte meg at flere hadde sett denne. Jeg skal ta dem som ikke blir tatt av andre. I øyeblikket så håper jeg at jeg får ip-adressene til å registrere seg. Så mye bedre å ha en registrert bruker å snakke/skrive med enn roterene ip-adresser som kanskje/kanskje ikke er samme bruker. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 21. mai 2017 kl. 22:49 (CEST)
Den faller jo også litt innenfor mitt "kompetanseområde" siden jeg har lest meg opp på Hennes Majestet den Gulblakke Hoppe dog uten å få gjort noe mer enn å lese. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 21. mai 2017 kl. 22:55 (CEST)

Det foregår for tiden en god del endringer i denne viktige artikkelen som også er merket anbefalt. En endring var så stor og ubegrunnet at jeg tilbakestilte. Jeg har oppfordret bidragsyteren om å roe ned tempoet og begrunne endringene samt oppgi kilder for endringer av innhold. Noen som kjenner temaet godt nok til å sjekke om det er noe POV eller andre issues som sniker seg inne? --Vennlig hilsen Erik d.y. 1. jun. 2017 kl. 10:27 (CEST)

Fellesferie ?[rediger kilde]

Det er fellesferie i Norge og listen med upatruljerte har blitt lang. Den er i dag redusert fra 926 til 866 i skrivende stund. Jeg prekeverte 32 i Vind Idrettslag ut fra teorien at det så redigeringsmessig pent ut og den opprinnelige informasjonen var helt uten referanser. Er noe skeptisk til om det skal være spillerlister for 6. divisjonslag. Særlig siden listen er et øyeblikksbilde i en av idrettslagets idretter og idrettslaget er 85 år gammelt i år. Uansett tenker jeg at om spillerne skal være der skal de merkes med {{ikke rød}} Er det noen der ute som ikke har ferie. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 18. jul. 2017 kl. 22:39 (CEST)

Jeg tar litt innimellom når familietreffene blir kjedelige. --Vennlig hilsen Erik d.y. 18. jul. 2017 kl. 22:53 (CEST)
All ære til alle som nå gjør noe og gjorde noe, men lista passerte 1000 endringer 21.jul.17. Det vises "bare" de 1000 nyeste og ettersom de nyere blir tatt vil de eldste som nå ikke synes dukke opp så denne kommer til å være et Sisyfosarbeid en stund fremover. Bare folk ikke mister motet og har opparbeidet masse gode WP-krefter i ferien så vil det gå bra, men en svær jobb ligger og lurer som gjedda i sivet. Jeg har sett dager hvor lista er redusert med flere hundre, dvs tilvekst er tatt pluss flere hundre så umulig er oppgaven ikke bare tung og langdryg. Skulle ønske jeg kunne gitt personlig takk til patruljeringsiisteredusererne, men det tror jeg ikke er en statistikk som er så lett å finne lenger så alle får nøye seg med en kollektiv takk og vite at det gjelder akkurat dem. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 24. jul. 2017 kl. 21:44 (CEST)
Og nå har det skjedd noe synlig. I sted lå fifth harmony nederst i lista og nå ligger det minst 40 differ etter dem. Det vil si at på denne korte tiden har 40 differ pluss tilveksten i kveld blitt patruljert. Dritbra innsats !!. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 25. jul. 2017 kl. 00:09 (CEST)

I dag har opptil flere jobba hardt med de upatruljerte. Den er fortsatt over 1000, men i morres var eldste synlige upatruljerte fra 12. juli og i skrivende stund er de eldste fra 10. juli. I løpet av dagen har 9. juli vært innom og vært synlig en stund så det ligger i alle fall så gamle upatruljerte og venter. Mye mer enn dagens tilvekst har vært patruljert. Jeg har tatt litt, men så mye som dette er ikke min skyld. Godt jobba, skulle ønske jeg kunne kreditere dem som har tatt tak, men dere vet vel hvem dere er. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Dyveldi (diskusjon · bidrag) 31. jul. 2017 kl. 00:03 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Og status nå er 937 upatruljerte riktignok tilbake til 8. jul. 2017, men den gikk en stund helt tilbake til 2. juli. Her er en hel del for sportsinteresserte og det er en del tung patruljering igjen nå. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 1. aug. 2017 kl. 02:51 (CEST)
Jeg har mer enn nok - mye mer enn nok - med å ettergå InternetArchiveBot sine inngrep på min overvåkningsliste. Konsekvensen er ikke at mer blir ettergått, men at jeg korter ned min overvåkningsliste. Hebue (diskusjon) 3. aug. 2017 kl. 22:55 (CEST)

Antall upatruljerte har siden 11. august ligget over 1400. ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 00:09 (CEST)

Ja, her er det bare å stå på! Mye friidrett, og det rører jeg ikke, så om noen sportsfolk tar det er det fint. --Vennlig hilsen Erik d.y. 13. aug. 2017 kl. 00:12 (CEST)
Nå er listen nede i 1254, men de eldste er fra 14. juli, dvs de upatrujerte som er mer enn 30 dager synes ikke lenger i lista. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 05:08 (CEST)
@Dyveldi: Hvordan kan vi se det som er eldre enn 30 dager? Vennlig hilsen Erik d.y. 13. aug. 2017 kl. 19:18 (CEST)
Jeg vet ærlig talt ikke om det går an. Hvis noen er interessert kan jeg legge en kopi av diffene som var upatruljert for en del dager siden og som var datert før 14. august. Da går det an å se hvilke artikler det dreide seg om og finne dem igjen på den måten. De må imidlertid søkes opp fordi min kopi ikke lenker noe sted, den ligger i Excel. Den kopien vil være gammel og noen av diffene kan ha blitt patruljert etter at jeg tok kopi. Jeg har tatt kopier med litt ujevne mellomrom fordi jeg synes det er morsommere å patruljere når jeg kan telle hvor mye færre det blir. Det er mer tilfredsstillende å kunne se at antallet minsker og det har det gjort i dag. Akkurat nå er det 1045 upatruljerte fra og med 14. juli. Hvis noen vil forsøke å arbeide med de som måtte være eldre en dette så kan jeg legge ut en kopi av en eldre liste, men det må være veldig frivillig om noen ønsker å jobbe med for det vil være mye mer jobb å se på enn den vanlige lista med upatruljerte. ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 19:35 (CEST)

Status akkurat nå er 980 upatruljerte hvorav 3 fra 14. juli. og kl 22:51 var status 1403. Noen har jobba så svetten siler i dag. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 21:16 (CEST)