Wikipedia:Patruljeringsforum

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk


Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Patruljering

Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2

Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Patruljeringsforumet er i hovedsak ment for patruljører og administratorer som patruljerer. Her kan man ta opp alle sider ved patruljeringen og spørre om hjelp fra andre.


Hvordan få tilbakestilt til en bestemt versjon ?[rediger kilde]

Undertegnede har et problem, og det er altså, hvis en artikkel har diverse editeringer og tilbakestillinger, og man oppdager at en eller flere vandalismer ikke har blitt oppdaget i tide, hvordan kan man simpelthen velge en versjon og be om tilbakestilling til den ? Autokefal Dialytiker (diskusjon) 10. mar. 2020 kl. 02:01 (CET) (Artikkelen det gjelder, kan nevnes: Deontay Wilder)

Wikipedia:Torget/Arkiv/2017/november#Tilbakestilling til bestemt versjon. Dugnad 18. mar. 2020 kl. 04:40 (CET)

Stavanger lufthavn, Sola[rediger kilde]

En bruker fjernet avsnittet om brannen i parkeringhuset i januar, men jeg tilbakestilte redigeringen. Hva tenker dere, er det noe som hører til i artikkelen? Znuddel (diskusjon) 17. mai 2020 kl. 17:05 (CEST)

Stor hendelse, mener dette hører hjemme i artikkelen. Tror det kan være en idé å gå gjennom mer av historikken. 23. jan. 2020 [[1]] ble det også fjernet mye. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 17. mai 2020 kl. 18:59 (CEST)
Tror det kan være lurt å se på alle artiklene det er fjernet mye stoff i [[2]]. Det var mange artikler hvor det ble fjernet mye stoff flere ganger. Her [[3]] forsvant det stoff med 13 referanser. Sjekket ikke hvor gode referansene var så det bør gjøres. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 17. mai 2020 kl. 19:21 (CEST)
Denne bidragsyteren redigerer på en lite transparent måte. Det slettes, tilføyes og flyttes rundt i store jafs. Dessuten skal ikke en artikkel på WP være en hjemmeside for flyplassen. Historikk er alltid relevant innhold, det blir sjelden utdatert. Vi sletter ikke informasjon om tidligere trafikk på flyplassen. Det enkleste er å tilbakestille alt og så ta inn de punktene som er OK, det er mye mer jobb å rett opp unkt for punkt. --Vennlig hilsen Erik d.y. 17. mai 2020 kl. 19:51 (CEST)

Masseproduksjon av artikler[rediger kilde]

Hei administratorer, kunne noen ta en titt på denne bidragslisten: <https://no.wikipedia.org/wiki/Spesial:Bidrag/Trade>? Dere vil se at her er det masseprodusert biografier om ulike amerikanske personer med tilknytning til en viss bransje. Går man bakover i brukerens historikk, ser man at initiativet startet tilbake i 2019 (16. november), men brukeren intensiverte aktiviteten i går 17. september og har produsert over 150 slike artikler siden i går ettermiddag. Trenger vi dette på Wikipedia? Annelingua (diskusjon) 18. sep. 2020 kl. 11:35 (CEST)

Han har opprettet to artikler siden i går? Og hva mener du eventuelt er feil? Brukeren er dansk, så han forstår helt sikkert norsk. ---Løken (diskusjon) 18. sep. 2020 kl. 11:52 (CEST)
Ja hvor kommer tallet 150 fra? Listen over nye bidrag ([4]) viser 2, og listen over slettede bidrag ([5]) viser heller ingen spor av masseoprettinger. Blandes det med en annen brukerkonto kanskje? Hilsen Kjetil_r 18. sep. 2020 kl. 12:11 (CEST)
Redigeringene er greie, de, såvidt jeg kan se. Jeg merket de to nyopprettede sakene som substubber, siden det er dét de er. Asav (diskusjon) 18. sep. 2020 kl. 14:53 (CEST)
Det er lagt inn noen {{offisielle lenker}} og {{somelenker}} der det ikke finnes opplysninger på Wikidata. Det synes jeg er sjenerende. - 4ing (diskusjon) 18. sep. 2020 kl. 15:02 (CEST)
Beklager feil formulering: det dreide seg ikke om nye opprettelser, men om redigeringer på samlebånd. Vedkommende har lagt inn malen /*Artikkelen mangler oppslag i Wikidata*/ på nærmere 150 artikler på kort tid - i biografier som alle gjelder pornoskuespillere i "ulike utland". Med den følge at artiklene har fått lenke til disse personenes brukerkonti på Twitter, MySpace, Facebook, Instagram - hvor de nå enn måtte være aktive i sosiale medier. På Tinget/Torget samt på diskusjonssider har flere bidragsytere (andre enn meg, jeg har ikke engasjert meg i de diskusjonene hva jeg kan huske) vært kritiske til å lenke til sosiale medier. Jeg har tenkt at det kan være tilfeller der det kan være ønskelig å bruke slike kanaler som referanser, men ikke primært for å vise at en biografert person er aktivt i SoMe. I disse (svært tallrike) tilfellene mener jeg man bør være restriktiv. Andre synspunkter? Mvh Annelingua (diskusjon) 19. sep. 2020 kl. 04:38 (CEST)