Wikipedia:Patruljeringsforum

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Patruljering

Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2

Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Patruljeringsforumet er i hovedsak ment for patruljører og administratorer som patruljerer. Her kan man ta opp alle sider ved patruljeringen og spørre om hjelp fra andre.


Kandidater til autopatrol[rediger kilde]

Gitt avstemningen på Torget forrige uke er det kanskje en idé å følge opp listen over autopatrøljerer litt bedre. Etter en del patruljering i det siste har jeg følgende (ikke uttømmende) forslag til brukere som kan settes til autopatruljert:

Jeg henstiller til administratorene om å vurdere disse. Sam Vimes (diskusjon) 16. mai 2018 kl. 08:55 (CEST)

Takk, jeg skal gå gjennom brukrrbidragene. Minner for øvrig om at normalt kreves minimu 500 redigeringer for å bli autopatruljør. - 4ing (diskusjon) 16. mai 2018 kl. 11:19 (CEST)

Foreslår autopatruljering av Sundgot (diskusjon · bidrag) | Blokkeringslogg. Semikolon (diskusjon) 29. aug. 2018 kl. 14:24 (CEST)

Etterslep[rediger kilde]

Det er stort etterslep. Dugnad, skippertak og andre norske tradisjoner trengs nå. Vennlig hilsen Erik d.y. 7. jul. 2018 kl. 00:33 (CEST)

Stian Carstensen[rediger kilde]

Tok en masse endringer ut av upatruljert lista for artikkelen Stian Carstensen synes det tok unødvendig plass i lista. Flere har starta å rydde og jeg har merket og gjort noe, men artikkelen og artisten har fortjent mer oppmerksomhet fra noen som er interessert. Siden den nå ikke lenger er på upatruljert lista så sier jeg fra her. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 15. des. 2018 kl. 20:58 (CET)