Wikipedia:Patruljeringsforum

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk


Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Patruljering

Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2

Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Patruljeringsforumet er i hovedsak ment for patruljører og administratorer som patruljerer. Her kan man ta opp alle sider ved patruljeringen og spørre om hjelp fra andre.


Vannkvaliteten i Norge[rediger kilde]

Nyopprettet artikkel som kan trenge et overblikk. Brukeren Storken123 fremstår som ivrig, men relativt fersk, etter at jeg har fulgt med på Vannproblemene på Askøy i 2019. Znuddel (diskusjon) 15. aug. 2019 kl. 22:13 (CEST)

Jeg syns saken ser bra ut, og bruken av referanser er forbilledlig. Foretok bare noen små endringer mht. formatering og litt syntaks. Asav (diskusjon) 15. aug. 2019 kl. 22:55 (CEST)

Verneplikt[rediger kilde]

Har patruljert Verneplikt og Verneplikt i Norge. Ser at Bruker:Znuddel jobber med saken. Det har blitt noe tull med referansene, de ligger i referanseseksjonen, men er fjernet i teksten. Dette kan ha med flytting av stoff å gjøre. Orker noen holdet et øye med verneplikten sånn etterhvert? Jeg tror begge trenger litt hjelp. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 14. jul. 2019 kl. 10:16 (CEST)

Vet ikke helt hva som har skjedd her. Mener at jeg redigerte i Verneplikt artikkelen, og oppdaget etterpå at det var mer eller mindre blåkopi i Verneplikt i Norge artikkelen, uten at jeg har gjort noe. Znuddel (diskusjon) 14. jul. 2019 kl. 22:16 (CEST)

Skolestart[rediger kilde]

Det er tydelig at skolene har begynt på igjen og at sommerens ro er over. Fint om alle kan hjelpe til å holde et lite ekstra øye med siste redigeringer for å fange opp all vandalismen. TommyG 21. aug. 2019 kl. 10:27 (CEST)