Wikipedia:Patruljeringsforum

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Patruljering

Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2

Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Patruljeringsforumet er i hovedsak ment for patruljører og administratorer som patruljerer. Her kan man ta opp alle sider ved patruljeringen og spørre om hjelp fra andre.


Patruljering av diskusjonssider i Flow[rediger kilde]

Mener å huske at det for en tid tilbake ble etterspurt hvordan patruljere innlegg på diskusjonssider i Flow. Mener å huske at det ikke kom noe svar på spørsmålet. Har funnet et eksempel som kan illustrere dette, se Sak:U1ugad7m5j6h9yl1. Her må man klikke på historikk fanen og deretter på det diskusjonsinnlegget som skal patruljeres. Da først dukker teksten [Marker denne siden som patruljert] opp. Hvis alle nå kan motstå fristelsen til å patruljere akkurat dette innlegget så kan det få stå en stund som eksempel på hvor man må klikke for å finne stedet hvor det går an å patruljere innlegget. Innleggeg skaper vel ingen krise om det blir stående upatruljert en stund. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 17. nov. 2017 kl. 23:42 (CET)

Takk. Har ikke vært obs på denne muligheten, greit å få klikket bort alt. --Vennlig hilsen Erik d.y. 19. nov. 2017 kl. 12:29 (CET)

Dødsfall[rediger kilde]

Vi har en ordfører, Andreas Drarvik, som muligens ikke lever lenger. En ip-adresse innførte fødsels- og dødsdato 18.11.2017 i går, se [[1]]. Jeg har fjernet endringen siden den var uten referanse. Jeg har forsøkt å lete i avisene både i Bokhylla og i Retriever, men har ikke klart å verifisere opplysningen. Aftenposten har lagt sine dødsannonser bak abonnementsmuren sin. Jeg skal forsøke å huske å lete flere ganger i dagene fremover. Poster her i tilfelle noen andre vet noe og finner referanse. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 19. nov. 2017 kl. 09:42 (CET)

Ja, tryggest å vente med dødsfall, 18/11 var vel i går og det tar gjerne noen dager eller kanskje 1 uke før man finner spor i mediene. Lurer på om Jølstad begravelsesbyrå har dødsannonser for svært mange, finner det kanskje der. --Vennlig hilsen Erik d.y. 19. nov. 2017 kl. 12:27 (CET)

Dumping av maskinoversettelser[rediger kilde]

Det pågår en diskusjon på Tinget om hva vi skal gjøre med maskinoversettelser. Noen av disse er naturligvis gode artikler fordi oversettelsen er bearbeidet av en dyktig bidragsyter, men det er også en del sloppy arbeid fordi oversettelsen ikke er kontrollert eller i verste fall utført av en som ikke kan norsk. Det kan være en ide å ha et våkent blikk på artikler tagget med innholdsoversettelse, her er verktøy for å søke opp de nye:

--Vennlig hilsen Erik d.y. 2. des. 2017 kl. 11:24 (CET)

Det ligger et part nye artikler på listen over maskinoversettelser, trenger muligens tilsyn. --Vennlig hilsen Erik d.y. 7. des. 2017 kl. 00:47 (CET)