Wikipedia:Patruljeringsforum

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Patruljering

Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2

Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Patruljeringsforumet er i hovedsak ment for patruljører og administratorer som patruljerer. Her kan man ta opp alle sider ved patruljeringen og spørre om hjelp fra andre.


God jul til alle de flittige hender[rediger kilde]

En til hver fra meg til deg.

En særskilt julehilsen til alle de flittige patruljørene. En jobb som ikke alltid synes så godt og som noen ganger er riktig utakknemlig. Jeg skulle ønske jeg kunne liste dere alle sammen her og gi dere en hilsen hver. Jeg ser deg når jeg patruljerer (litt) at du har gjort noe, kom før meg, var raskere enn meg og gjorde en riktig god jobb. Hukommelsen min er for dårlig og jeg har ingen liste, ingen nevnt ingen glemt, men alle dere har min ubetingede beundring. Den jobben dere gjør er vel den aller aller viktigste på hele Wikipedia. Dere passer på, pusser og steller, og er tilstede på de mest utakknemlige tidspunkter. Tusen tusen takk. Ønsker dere alle en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 24. des. 2017 kl. 13:42 (CET)


Status upatruljerte[rediger kilde]

Det har vært jul og nyttår og jeg håper alle har kost seg. 3. januar passerte vi 1000 upatruljerte og lista gikk tilbake til 5. desember hvor en nå har forsvunnet fordi den er mer enn 30 dager gammel. Den 7. lå det en og den 10. ligger det 3 samt den 12. 3. Så de aller eldste er ikke så mange. I dag går lista tilbake til 28. desember, men den viser ikke mer enn de siste 1000 upatruljerte. Skal jeg bedømme ut fra hvor mange som var eldre enn dette 3. januar (dvs kopien jeg la i Excel den dagen) så har vi over 1500 upatruljerte hvor de eldste 500 vil dukke opp i oversikten etterhvert som de nyere 1000 blir patruljert. Litt deppemelding dette, men det er jo også moro at så mange nye og upatruljerte kaster seg over redigering på Wikipedia i det nye året. Måtte iveren bare fortsette (selv om det blir litt jobb av det også). ツDyveldi☯ prat ✉ post 8. jan. 2018 kl. 22:28 (CET)

Ja, uff, patruljering er en flaskehals. Det går opp og ned med tid og lyst, så vi får se... men skippertak trengs her, takk for påminnelosen. --Vennlig hilsen Erik d.y. 8. jan. 2018 kl. 23:01 (CET)
Nå har eldste i et par dager svingt mellom 3. januar og 28. desember og vært oppe i 1700-1800 upatruljerte. I dag er lista redusert fra at eldste var fra 2. januar i morres og nå er vi tilbake til 26. desember. Godt jobba av mange her. Redd for at enda en stund vil lista fortsatt ligge på 1000, men de eldste vil nok stadig bli eldre til 30 dagers grensen nås. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 14. jan. 2018 kl. 15:10 (CET)

Klubblag fotball verdensmestere[rediger kilde]

Klubblag fotball verdensmestere ser ut til å være en oversettelse av w:simple:Clubs of football world champions. Først trodde jeg det var en dublett (og de jure i ingressen så ikke ut til å være vanlig fotballspråk), men den har ganske mange interwikilenker selv om den ikke har tvilling på "vanlig" engelsk. Artikkeltittelen fungerer dårlig. Er det noen som klarer å gi den en bedre tittel? Jeg har patruljert den for å få den ut av lista med upatruljerte, men det hadde vært kjekt om noen så på artikkelen. Jeg tror artikkeloppretter trenger litt hjelp. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 29. jan. 2018 kl. 22:58 (CET)