Wikipedia:Patruljeringsforum

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Patruljering

Arkiver
Arkiv 1

Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Patruljeringsforumet er i hovedsak ment for patruljører og administratorer som patruljerer. Her kan man ta opp alle sider ved patruljeringen og spørre om hjelp fra andre.


Nasjonalsosialisme[rediger kilde]

Det foregår for tiden en god del endringer i denne viktige artikkelen som også er merket anbefalt. En endring var så stor og ubegrunnet at jeg tilbakestilte. Jeg har oppfordret bidragsyteren om å roe ned tempoet og begrunne endringene samt oppgi kilder for endringer av innhold. Noen som kjenner temaet godt nok til å sjekke om det er noe POV eller andre issues som sniker seg inne? --Vennlig hilsen Erik d.y. 1. jun. 2017 kl. 10:27 (CEST)

Fellesferie ?[rediger kilde]

Det er fellesferie i Norge og listen med upatruljerte har blitt lang. Den er i dag redusert fra 926 til 866 i skrivende stund. Jeg prekeverte 32 i Vind Idrettslag ut fra teorien at det så redigeringsmessig pent ut og den opprinnelige informasjonen var helt uten referanser. Er noe skeptisk til om det skal være spillerlister for 6. divisjonslag. Særlig siden listen er et øyeblikksbilde i en av idrettslagets idretter og idrettslaget er 85 år gammelt i år. Uansett tenker jeg at om spillerne skal være der skal de merkes med {{ikke rød}} Er det noen der ute som ikke har ferie. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 18. jul. 2017 kl. 22:39 (CEST)

Jeg tar litt innimellom når familietreffene blir kjedelige. --Vennlig hilsen Erik d.y. 18. jul. 2017 kl. 22:53 (CEST)
All ære til alle som nå gjør noe og gjorde noe, men lista passerte 1000 endringer 21.jul.17. Det vises "bare" de 1000 nyeste og ettersom de nyere blir tatt vil de eldste som nå ikke synes dukke opp så denne kommer til å være et Sisyfosarbeid en stund fremover. Bare folk ikke mister motet og har opparbeidet masse gode WP-krefter i ferien så vil det gå bra, men en svær jobb ligger og lurer som gjedda i sivet. Jeg har sett dager hvor lista er redusert med flere hundre, dvs tilvekst er tatt pluss flere hundre så umulig er oppgaven ikke bare tung og langdryg. Skulle ønske jeg kunne gitt personlig takk til patruljeringsiisteredusererne, men det tror jeg ikke er en statistikk som er så lett å finne lenger så alle får nøye seg med en kollektiv takk og vite at det gjelder akkurat dem. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 24. jul. 2017 kl. 21:44 (CEST)
Og nå har det skjedd noe synlig. I sted lå fifth harmony nederst i lista og nå ligger det minst 40 differ etter dem. Det vil si at på denne korte tiden har 40 differ pluss tilveksten i kveld blitt patruljert. Dritbra innsats !!. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 25. jul. 2017 kl. 00:09 (CEST)

I dag har opptil flere jobba hardt med de upatruljerte. Den er fortsatt over 1000, men i morres var eldste synlige upatruljerte fra 12. juli og i skrivende stund er de eldste fra 10. juli. I løpet av dagen har 9. juli vært innom og vært synlig en stund så det ligger i alle fall så gamle upatruljerte og venter. Mye mer enn dagens tilvekst har vært patruljert. Jeg har tatt litt, men så mye som dette er ikke min skyld. Godt jobba, skulle ønske jeg kunne kreditere dem som har tatt tak, men dere vet vel hvem dere er. Face-smile.svg Dette usignerte innlegget ble skrevet av Dyveldi (diskusjon · bidrag) 31. jul. 2017 kl. 00:03 (Husk å signere dine innlegg!)

Og status nå er 937 upatruljerte riktignok tilbake til 8. jul. 2017, men den gikk en stund helt tilbake til 2. juli. Her er en hel del for sportsinteresserte og det er en del tung patruljering igjen nå. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 1. aug. 2017 kl. 02:51 (CEST)
Jeg har mer enn nok - mye mer enn nok - med å ettergå InternetArchiveBot sine inngrep på min overvåkningsliste. Konsekvensen er ikke at mer blir ettergått, men at jeg korter ned min overvåkningsliste. Hebue (diskusjon) 3. aug. 2017 kl. 22:55 (CEST)

Antall upatruljerte har siden 11. august ligget over 1400. ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 00:09 (CEST)

Ja, her er det bare å stå på! Mye friidrett, og det rører jeg ikke, så om noen sportsfolk tar det er det fint. --Vennlig hilsen Erik d.y. 13. aug. 2017 kl. 00:12 (CEST)
Nå er listen nede i 1254, men de eldste er fra 14. juli, dvs de upatrujerte som er mer enn 30 dager synes ikke lenger i lista. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 05:08 (CEST)
@Dyveldi: Hvordan kan vi se det som er eldre enn 30 dager? Vennlig hilsen Erik d.y. 13. aug. 2017 kl. 19:18 (CEST)
Jeg vet ærlig talt ikke om det går an. Hvis noen er interessert kan jeg legge en kopi av diffene som var upatruljert for en del dager siden og som var datert før 14. august. Da går det an å se hvilke artikler det dreide seg om og finne dem igjen på den måten. De må imidlertid søkes opp fordi min kopi ikke lenker noe sted, den ligger i Excel. Den kopien vil være gammel og noen av diffene kan ha blitt patruljert etter at jeg tok kopi. Jeg har tatt kopier med litt ujevne mellomrom fordi jeg synes det er morsommere å patruljere når jeg kan telle hvor mye færre det blir. Det er mer tilfredsstillende å kunne se at antallet minsker og det har det gjort i dag. Akkurat nå er det 1045 upatruljerte fra og med 14. juli. Hvis noen vil forsøke å arbeide med de som måtte være eldre en dette så kan jeg legge ut en kopi av en eldre liste, men det må være veldig frivillig om noen ønsker å jobbe med for det vil være mye mer jobb å se på enn den vanlige lista med upatruljerte. ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 19:35 (CEST)

Status akkurat nå er 980 upatruljerte hvorav 3 fra 14. juli. og kl 22:51 var status 1403. Noen har jobba så svetten siler i dag.Face-smile.svg --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 21:16 (CEST)

Eliteserien i fotball for menn 2018[rediger kilde]

Jeg har patruljert Eliteserien i fotball for menn 2018 ut fra at det så helt ok ut og vi trenger å få redusert antall upatruljerte, men jeg hadde satt pris på om noen med greie på fotball hadde tatt en titt på artikkelen og sjekket at alt er ok siden det var smått med referanser. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 13. aug. 2017 kl. 18:44 (CEST)