Wikipedia:Patruljeringsforum

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk


Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Patruljering

Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2

Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Patruljeringsforumet er i hovedsak ment for patruljører og administratorer som patruljerer. Her kan man ta opp alle sider ved patruljeringen og spørre om hjelp fra andre.


Skolestart[rediger kilde]

Det er tydelig at skolene har begynt på igjen og at sommerens ro er over. Fint om alle kan hjelpe til å holde et lite ekstra øye med siste redigeringer for å fange opp all vandalismen. TommyG 21. aug. 2019 kl. 10:27 (CEST)

Hvordan få tilbakestilt til en bestemt versjon ?[rediger kilde]

Undertegnede har et problem, og det er altså, hvis en artikkel har diverse editeringer og tilbakestillinger, og man oppdager at en eller flere vandalismer ikke har blitt oppdaget i tide, hvordan kan man simpelthen velge en versjon og be om tilbakestilling til den ? Autokefal Dialytiker (diskusjon) 10. mar. 2020 kl. 02:01 (CET) (Artikkelen det gjelder, kan nevnes: Deontay Wilder)

Wikipedia:Torget/Arkiv/2017/november#Tilbakestilling til bestemt versjon. 176.11.200.153 18. mar. 2020 kl. 04:40 (CET)

Stavanger lufthavn, Sola[rediger kilde]

En bruker fjernet avsnittet om brannen i parkeringhuset i januar, men jeg tilbakestilte redigeringen. Hva tenker dere, er det noe som hører til i artikkelen? Znuddel (diskusjon) 17. mai 2020 kl. 17:05 (CEST)

Stor hendelse, mener dette hører hjemme i artikkelen. Tror det kan være en idé å gå gjennom mer av historikken. 23. jan. 2020 [[1]] ble det også fjernet mye. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 17. mai 2020 kl. 18:59 (CEST)
Tror det kan være lurt å se på alle artiklene det er fjernet mye stoff i [[2]]. Det var mange artikler hvor det ble fjernet mye stoff flere ganger. Her [[3]] forsvant det stoff med 13 referanser. Sjekket ikke hvor gode referansene var så det bør gjøres. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 17. mai 2020 kl. 19:21 (CEST)
Denne bidragsyteren redigerer på en lite transparent måte. Det slettes, tilføyes og flyttes rundt i store jafs. Dessuten skal ikke en artikkel på WP være en hjemmeside for flyplassen. Historikk er alltid relevant innhold, det blir sjelden utdatert. Vi sletter ikke informasjon om tidligere trafikk på flyplassen. Det enkleste er å tilbakestille alt og så ta inn de punktene som er OK, det er mye mer jobb å rett opp unkt for punkt. --Vennlig hilsen Erik d.y. 17. mai 2020 kl. 19:51 (CEST)