W*A*L*T*E*R

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

W*A*L*T*E*R var en TV-pilot for en planlagt spin-off av TV-serien M*A*S*H produsert i 1984. Piloten ble aldri fulgt opp eller solgt. Hovedrollen i serien var Gary Burghoff.

TV-serien skulle spinnes rundt M*A*S*H-karakteren korporal Walter (Radar) O'Reilly etter at han returnerte hjem til USA fra Koreakrigen. Kvinnen han hadde romantisert i hans siste opptreden i M*A*S*H ble aldri funnet. Men viktigere var det at han ikke lenger kalte seg for «Radar» og hadde flyttet fra Iowa etter at hans mot og onkel var døde. Han slo seg ned i St. Louis der han ble kanskje verdens snilleste politimann.

Problemer[rediger | rediger kilde]

Piloten ble aldri gjort til noe mer enn nettopp det av CBS etter at den ble vist som en «CBS Special Presentation» i juli 1984.Den ble vist en gang på de TV-stasjonene til CBS som hadde sendeskjema som fulgte tidssonen i det sentrale USA og tidssonen på USAs østkyst, men på vestkysten ble visningen droppet til fordel for CBS sin dekning av Det demokratiske partiets nasjonale landsmøte.

Episoden starter etter at M*A*S*H slutter. Radar gjør også to gjesteopptredener i TV-serien AfterMASH (en annen spin-off), der han tvinges til å forlate familiegården.

Roller[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]