M*A*S*H sesong 11

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Episodene fra sesong 11 (1982–1983) av TV-serien M*A*S*H


Sesong 11: 19821983[rediger | rediger kilde]

# Episode Sendt Handling
1101 «Hey, Look Me Over» 25. oktober Ikke før har sykepleierne returnert til leiren før Margaret får vite at oberst Beatrice Bucholz er på vei for en inspeksjon. Bucholz er spesielt tøff mot Margaret.
1102 «Trick or Treatment» 1. november Det er halloween og staben deler spøkelseshistorier i operasjonssalen uvitende om at en soldat som ble erklært død, faktisk er i live, såvidt.
1103 «Foreign Affairs» 8. november En fanget nordkoreansk pilot blir oppfordret til å flykte i flyet sitt som et PR-stunt, mens Winchester har en romanse med en fransk sykepleier hans familie aldri ville godtatt. Hovedplottet er basert på virkelige hendelser i september 1953 der en nordkoreansk pilot flyktet sørover i flyet sitt og overleverte det til de allierte.
1104 «The Joker is Wild» 15. november Etter en diskusjon vedder B.J. med Hawkeye om at han kan dra en praktisk spøk på alle i leiren.
1105 «Who Knew» 22. november En sykepleier som ingen kjente spesielt godt er død, og alle blir litt ille til mote. Klinger forsøker å overbevise Winchester om å bli med på et bli-rik-i-en-fei-opplegg.
1106 «Bombshells» 29. november Winchester og Hawkeye setter ut et rykte om at Marilyn Monroe skal besøke leiren, mens B.J. må slite med skyldfølelse fordi han ikke kan hjelpe en pasient.
1107 «Settling Debts» 6. desember Leiren organiserer en fest for Potter for å feire at han har betalt det siste avdraget på huslånet.
1108 «The Moon is Not Blue» 13. desember Leiren forsøker å skaffe en kopi av den kontroversielle filmen «The Moon Is Blue», selv om regler må tøyes.
1109 «Run For the Money» 20. desember Leiren skal konkurrere med 8063 men når 4077 ikke klarer å få overført en deltaker på USAs olympiske lag, må fader Mulcahy springe selv.
1110 «U.N., the Night and the Music» 3. januar En delegasjon fra FN besøker leiren og det etterlager et varig inntrykk.
1111 «Strange Bedfellows» 10. januar Det blir en lang natt i 4077 og Winchesters snorking holder Hawkeye og B.J. våkne, mens Potter bekymrer seg over at svigersønnen er utro.
1112 «Say No More» 24. januar En militærstrateg nekter å ta ansvaret for en øvelse der hans egen sønn ble skadd, mens major Houlihan utvikler strupehodebetennelse.
1113 «Friends and Enemies» 7. februar B.J. ligger med en solid fotskade, men underholder seg selv ved å plage Charlies, mens Potter kjemper for å akseptere at han må anbefale at hans beste venn er uskikket til å kommandere i felten.
1114 «Give and Take» 14. februar En skadd soldat får livskunnskap når han blir venn med en nordkoreansk soldat på sykestua, den samme som han selv skjøt.
1115 «As Time Goes By» 21. februar Leiren begraver en tidskapsel med minner fra livet i 4077, mens Klinger forelsker seg i en koreansk jente som blir anklaget for å være en nordkoreansk snikskytter, som han til slutt gifter seg med, blir i Korea en stund etter krigen og flytter til slutt tilbake til USA i «AfterMASH».
Finale «Goodbye, Farewell, and Amen» 28. februar Våpenhvilen er signert og krigen er over. Episoden var 2,5 timer lang og ble det mest sette TV-program i USA.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]