M*A*S*H sesong 4

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Episodene fra sesong 4 (1975–1976) av TV-serien M*A*S*H


Sesong 4: 19751976[rediger | rediger kilde]

# Episode Sendt Handling
401 «Welcome to Korea» 12. september På permisjon i Seoul har «Trapper» fått ordre om å dra hjem. «Hawkeye» drar for å ta farvel. På Kimpo leter «Radar» etter den nye legen som skal overta, mens Hawkeye leter etter Trapper. Hawkeye finner den nye legen, kaptein B.J. Hunnicutt, men er sint fordi han ikke fant Trapper.
402 «Change of Command» 19. september Oberst Sherman T. Potter overtar kommandoen på 4077. Han er en karrieresoldat og tidligere kavalerist og går til å begynne med ikke godt sammen med leirens relativt avslappede atmosfære.
403 «It Happened One Night» 26. september En sprengkald natt kommer artelleribeskytningen litt for nær leiren, mens går dårlig med en pasient og Frank leter etter sine brev i teltet til «Hot Lips».
404 «The Late Captain Pierce» 3. oktober En byråkratisk feil gjør at hæren tror at Hawkeye er død, og han nyter mangelen på arbeid og ansvar mens han forsøker å få tak i faren hjemme i Maine for å forsikre ham om at han er i live.
405 «Hey, Doc» 10. oktober Episoden handler om to flasker skotsk brennevin for en hemmelig operasjon, en stridsvogn for å skremme bort snikskyttere og om en uautorisert penicilinsprøyte.
406 «The Bus» 17. oktober På vei hjem fra en medisinsk konferanse kjører Radar Hawkeye og noen andre seg vill med bussen som dessuten får motorstans. De reddes av en nordkoreaner (Soon-Teck Oh) som overgir seg.
407 «Dear Mildred" 24. oktober Potter skriver hjem, mens Frank og Hot Lips lager en treutskjæring til han og Radar redder en hest som han like godt gir bort til Potter.
408 «The Kids" 31. oktober 4077 er vertskap for barn som har blitt foreldreløse som følge av krigen, og samtidig må de forestå en fødsel og ta vare på krigsskadde.
409 «Quo Vadis, Captain Chandler" 7. november En soldat har fått et psykisk illebefinnende og tror at han er Jesus Kristus. Psykiater Sidney Freedman kommer til leiren for å behandle pasienten, men oberst Sam Flagg vil at han skal tilbake til tjenesten snarest.
410 «Dear Peggy" 11. november B.J. skriver hjem til kona og forteller om Klingers forsøk på å slippe unna tjenesten, et besøk av biskop Ned Beatty og en av Franks dumheter.
411 «Of Moose and Men» 21. november Hawkeye kommer i krangel med en oberst (Tim O'Conner), B.J. hjelper en soldat (Johnny Haymer) som har fått et avskjedsbrev fra sin kjæreste hjemme i USA, mens Frank leter etter koreanske sabotører.
412 «Soldier of the Month» 28. november Frank har feber og skriver et testamente der han etterlater alle sine penger til sin kone, og alle sine klær til Hot Lips.
413 «The Gun» 2. desember En oberst får behandling på 4077 og har meg deg en verdifull revolver med et perlebesatt skjefte. Burns stjeler den og viser den til Houlihan og gjør Radar ansvarlig for tyveriet.
414 «Mail Call, Again» 9. desember Frank får et brev der hans kone skriver at hun vil ha skilsmisse, mens Potter får et brev som forteller at han skal bli bestefar.
415 «The Price of Tomato Juice» 16. desember Radar får hjelp av Hawkeye og B.J. til å skaffe til veie noe Potter ønsker seg men ikke klarer å skaffe, tomatjuice.
416 «Dear Ma» 23. desember Radar skriver hjem til sin mor, mens Hawkeye gjennomfører leirens fotinspeksjon og oberst Potter får en granatsplint i ryggen.
417 «Der Tag» 6. januar Potter mener Frank ville være mindre plagsom hvis de andre var vennligere mot han. De andre adlyder med et uant resultat.
418 «Hawkeye» 13. januar Hawkeye blir skadd i en utforkjøring med en jeep. Han vet han har hjernerystelse og snakker med en koreansk familie for å holde seg våken.
419 «Some 38th Parallels» 20. januar Frank selger skrap fra leiren til en plagsom oberst (George O'Hanlon, Jr.), men Hawkeye finner ut hvordan det hele henger sammen.
420 «The Novocaine Mutiny» 27. januar Frank anklager Hawkeye for mytteri mens Potter var på permisjon.
421 «Smilin' Jack» 3. februar En syk helikopterpilot (Robert Hogan) vil ikke slutte å fly, mens en soldat som har vært skadet to ganger vil ut av hæren.
422 «The More I See You» 10. februar Hawkeye blir gjenforent med en kvinne (Blythe Danner) som han trodde var ute av hans liv for alltid, men som egentlig aldri blir helt borte.
423 «Deluge» 17. februar Plutselig strømmer skadede på, og som om ikke det er nok blåser det opp til storm med torden og lyn.
424 «The Interview» 24. februar En TV-reporter fra USA (Clete Roberts) intervjuer personalet på M*A*S*H (shv).

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]