Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:Frodese

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mal:Aktuelt

[rediger kilde]

Hei, kan du se på Maldiskusjon:Aktuelt#Forholdet_mellom_nyhetsmeldingen_og_relevansen_i_artiklene og si hva du synes. Jeg håper du tar mine innvendinger og spørsmål i beste mening. Mvh --M Haugen 1. jan 2012 kl. 21:21 (CET)

Tar alt i beste mening; den nest sist tillagte faller muligens inn under ovennevnte, ettersom emnet etter nærmere ettertanke muligens ikke er så veldig interessant for et ikke-EU språk. Reverser/rediger gjerne etter hva du mener fungerer best. --Frodese 1. jan 2012 kl. 21:28 (CET)

Militære grader i Nord-Korea og Sør-Korea

[rediger kilde]

Kan du se på: Militære grader i Nord-Korea og Sør-Korea, Bruker:Officer781 har endret slik at nesten alt blir feil. Foreslår at alle hans endringer slettes. Gryphonis 3. feb 2012 kl. 01:56 (CET)

Hei! Jeg har sett, også at brukeren har gjort tilsvarende endringer på engelsk WP. Årsaken til at jeg ikke har gjort noe, eller kommer til å gjøre noe med denne brukerens redigeringer, er vedkommendes historie på engelsk WP. Der har han/hun gjennomført mange hundre for ikke å si tusen redigeringer innenfor samme fagområde (militære grader o.l.) fra tilbake til 2008. Jf. brukerens diskusjonsside på engelsk WP, er vedkommende bruker gitt både utmerkelser og ros for sin innsats (ingen advarsler eller noe slikt så vidt jeg kunne observere). Selv om dette i seg selv ikke er en garanti for at brukeren vet hva han/hun skriver om, er jeg tilbøyelig til å tro nettopp det med bakgrunn i brukerens historikk. Det er så vidt jeg kan se samsvar mellom artikkelen på engelsk og norsk WP nå. Brukte du artikkelen på engelsk WP som eneste kilde for din opprettelse, kan det være at den var gal fra begynnelsen av og korrekt nå. Har du andre kilder som sier annet enn de endringene Officer781 har gjennomført er kan du selvsagt endre på det. Jeg har ikke noe faglig grunnlag for å si noe om dette fagområdet, og har altså ingen grunn til å tro at Militære grader i Nord-Korea og Sør-Korea framstår som dårligere nå enn før Officer781 var innom (annet en språklig hjelp, brukeren ser ut til å være engekskspråklig). --Frodese 3. feb 2012 kl. 13:39 (CET)
Nå stemmer gradene nesten overens med filnavn. Hvis Daejang (General) flyttes opp et avsnitt til spesielle generalitet løser det problemet med at Colonel General er den øverste general. Da er gradene oversatt.
Det er forholdsvis enkelt å fastslå hvilket NATO OF-nivå de forskjellige stillingene har:
  • OF-1 Løytnant og troppsjef
  • OF-2 Kaptein og kompanisjef
  • OF-4 Oberstløytnant og bataljonssjef
  • OF-5 Oberst og brigadesjef
  • OF-7 Generalmajor og divisjonssjef
  • OF 8 Generalløytnant og korpssjef
Jeg vet ikke hvilken status disse internettsiden har, men her står det:
Jeg fant ikke noe for de lavere gradene, men dette betyr at både general og generaloberst er NATO OF-8 og generalløytnant er NATO OF-7.
계급장 Fil:KPA OF-10d.png Fil:KPA OF-10c.png Fil:KPA OF-10b.png Fil:KPA OF-10a.png Fil:KPA OF-9.png Fil:KPA OF-8.png Fil:KPA OF-7.png Fil:KPA OF-6b.png Fil:KPA OF-6a.png Fil:KPA OF-5.png Fil:KPA OF-4.png Fil:KPA OF-3b.png Fil:KPA OF-3a.png Fil:KPA OF-2.png Fil:KPA OF-1.png
Bilde fil OF-10d OF-10c OF-10b OF-10a OF-9 OF-8 OF-7 OF-6b OF-6a OF-5 OF-4 OF-3b OF-3a OF-2 OF-1
계급 명칭 대원수 원수 차수 대장 상장 중장 소장 대좌 상좌 중좌 소좌 대위 상위 중위 소위
NATO 부호 OF-10 OF-9 OF-8 OF-7 OF-6 OF-5 OF-4 OF-3 OF-2 OF-1
Dette stemmer da mere med den forrige versjon av sidene. Se også: User talk Officer781 mvh Gryphonis 4. feb 2012 kl. 03:37 (CET)
OK. Brukeren Officer781 har jeg observert å ikke være veldig snakkesalig, men siden du har henvendt deg direkte til vedkommende, avventer jeg dennes tilbakemelding før jeg involverer meg (mer) i dette. Forøvrig vil jeg takke for ditt engasjement. --Frodese 6. feb 2012 kl. 10:13 (CET)

Medalje

[rediger kilde]
En medalje til deg for fin innsats med Korea-relaterte artikler. Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 11. apr 2012 kl. 17:25 (CEST)


감사합니다 ! Men jeg føler jeg har et stykke igjen så lenge Sør-Korea er og framstår som en stubb. Men før huset kommer opp må jo grunnmuren på plass. Følg med, følg med, de-stubbingens tid er ikke forbi. --Frodese (diskusjon) 12. apr 2012 kl. 14:34 (CEST)

Parlamentsvalget i Sør-Korea 2012

[rediger kilde]

Jeg ramlet først over denne artikkelen via forsiden. Imponerende stykke arbeid! Jeg har dessverre ingen medalje, men imponert er jeg likevel! Veldig informativ også. – Kristian Vangen (d) 13. apr 2012 kl. 12:07 (CEST)

Hva er det vi sier på landet; takk er betaling godt nok. Akkurat denne er jeg fornøyd med selv. Her har NO:WP ligget langt foran alle andre i lang tid. Men som du selv skriver, har den neppe så mange lesere. Men den har vært morsom å lage! Og den er jo heller ikke ferdig... --Frodese (diskusjon) 13. apr 2012 kl. 13:40 (CEST)

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Junidemokratibevegelsen har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M Haugen (diskusjon) 7. mai 2012 kl. 21:25 (CEST)[svar]

OL-deltagere for Japan før 1940 født på koreanske halvøy

[rediger kilde]

Hvordan mener du at disse skal komme frem best mulig i denne Liste over nasjoner som har deltatt i vinter-OL-lista som er kandidat til en god liste ? De finnes jo utvilsomt, selv om jeg ikke har funnet alle, men her er en profil Seien Kin (ko) på en slik, og her den samme personen på Sports-reference. Mvh --Migrant (diskusjon) 10. mai 2012 kl. 16:30 (CEST)[svar]

Da har jeg lest diskusjonen dette dreier seg om, og jeg finner to koreanere som har deltatt for Japan under vinter-OL, den som er nevnt over og Yushoku Cho (ko) (Sports-reference), begge deltok i Vinter-OL i 1936. Navnene som det refereres til er de japanske navnene som de koreanske idrettsutøverne måtte ta for å kunne delta. De mest kjente koreanere som deltok i OL for Japan var Sohn Kee-chung og hans lagkamerat Nam Sung-yong som tok hhv gull og bronse i maraton i 1936, men altså i sommer-OL. Dette har også vært en sak i IOC etter sørkoreansk initiativ, hvorvidt de koreanske medaljørene som deltok i OL for Japan under den japanske koloniseringen av Korea skulle presenteres på IOC sitt nettsted med japansk nasjonalitet og sitt påtvugne japanske navn. Det endte med en slags mellomløsning der en tar til etterretning det reelle og faktiske med koloniseringen, dvs at de koreanske deltakerne føres for den nasjonen de konkurrerte for på den tiden dette skjedde, men at en la til mer informasjon om deltakeren som inkluderer den koreanske tilhørigheten og det koreanske navnet til deltakerene (se feks Late Recognition for Korean Olympic Athlete Sohn Kee-chung). Med andre ord er mitt forslag: «Se Japan» ved Nord/Sør-Korea fram til andre verdenskrig, samt en fotnote som sier noe om at koreanere i det koloniserte Korea deltok under japansk flagg. Ettersom nasjonen Korea aldri deltok i noe OL (trolig men ikke sikkert på grunn av den japanske koloniseringen) blir det upresist å sette opp Korea som egen deltakernasjon, evt med en «Se Japan». Alternativt å gjøre ingenting i forhold til hva som står nå. Ser dette er blitt løsningen på tilsvarende liste på SV/EN-WP; men mitt forslag over er kanskje litt mer utfyllende i forhold til dette. Frodese (diskusjon) 11. mai 2012 kl. 10:23 (CEST)[svar]

AdminKandidat Bruker:KEN har nå slettet sine egne brukersider

[rediger kilde]

(Jeg ser du nylig var aktiv på siste endringer.)
AdminKandidat Bruker:KEN har nå slettet fra 20. mai 01.21 og utover, sine egne brukersider med tilhørende diskusjonssider. Hva skjer ? ...og dette mitt under admin-avstemming ? Mvh --Migrant (diskusjon) 20. mai 2012 kl. 03:33 (CEST)[svar]

Si det, kanskje en pause? Jeg svever i mørket. Ingen forteller meg noe... --Frodese (diskusjon) 20. mai 2012 kl. 03:38 (CEST)[svar]

Takk for god hjelp med Park Chung-hee

[rediger kilde]

Artikkelen om Park Chung-hee, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at slikt samarbeid om å løfte artiklene det lille ekstra er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt lagarbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen (diskusjon) 10. jun 2012 kl. 14:49 (CEST)

Catch nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Frodese! Jeg har nominert Catch, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Catch. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Grrahnbahr (diskusjon) 17. jun 2012 kl. 11:22 (CEST)

Folkets Strålevern nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Frodese! Jeg har nominert Folkets Strålevern, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Folkets Strålevern. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. 3s (diskusjon) 14. aug 2012 kl. 19:58 (CEST)

Portalkonkurranse

[rediger kilde]

Hei, siden du vedlikeholder portalene Asia, Bergen, Europa, Frøya, Geografi, Hitra, Japan, Korea, M*A*S*H, Nord-Amerika, Oslo, Stavanger, Sør-Amerika, Trondheim og Tromsø, har jeg bare lyst til å tipse deg om at ukens konkurranse er portaloppussing, spesielt siden konkurransen kom på plass litt i siste liten. Det er ikke en konkurranse mellom portalene, så man kan bidra på portalen(e) man ønsker, og forhåpentligvis kan det være en fin anledning til å pusse litt på portalene sammen. – Danmichaelo (δ) 10. sep 2012 kl. 10:57 (CEST) – (som var sikker på at det var noen som skulle klage på at jeg driver og spammer brukersider da jeg så den falske «Du har nye meldinger»-boksen på brukersiden din :D)

Koreanoligi

[rediger kilde]

Hei! Jeg ser – ikke overraskende – at du har opprettet kategorien Kategori:Koreanologi. Derimot har du flyttet hovedartikkelen til Koreanoligi. Er dette rett og slett en trykkleif, eller bare noe jeg ikke har greie på? Mvh Ooo86 (diskusjon) 23. sep 2012 kl. 23:17 (CEST)

Dette var nok en leif. Rettet. --Frodese (diskusjon) 24. sep 2012 kl. 06:31 (CEST)

Nye artiklerteller

[rediger kilde]

Hei, for en ganske god stund siden så snakket vi om å skifte design på portaler og du etterlyste en teller som viser nye artikler innenfor en viss kategori (slik som på tysk wikipedia). Det var kilden til inspirasjon som satte igang Danmichaelos prosjekt som hittil har resultert i en fullstendig oppdatering av ukens konkurranse, noe som har tatt litt tid, men nå har Dan laget en bot som printer nye artikler innenfor en kategori (se), hvis du har lyst på en slik til Portal:Korea, så er det bare å si ifra så kan vi nok få satt det opp. mvh Profoss (kontakt) 2. des 2012 kl. 16:07 (CET)

Nice, har tatt en liten pause fra prosjektet, men tar opp denne tråden på nyåret. --Frodese (diskusjon) 3. des 2012 kl. 21:36 (CET)

Juleavslutning - håper å se deg der!

[rediger kilde]
Velkommen til juleavslutning med Wikimedia Norge, på Gamle rådhus i Oslo.

Hei! Wikimedia Norge arrangerer juleavslutning med julemiddag fredag 14.desember klokken 1700, sammen med Norsk Kulturråd. Arrangementet vil finne sted i andre etasje på Gamle rådhus i Oslo, og foruten juletallerken og hyggelig samvær vil vi også få høre korte faglige innlegg. Dessuten vil vi premiere vinner/e av den norske delen av fotokonkurransen Wiki Loves Monuments.
Arrangementet er åpent for Norsk Kulturråd, medlemmer av Wikimedia Norge, og wikipedianere med registrert brukerkonto. Medlemmer av Wikimedia Norge får arrangementet og julemiddag gratis, mens ikke-medlemmer betaler en egenandel på kroner 200. Man betaler for egen drikke. Alle deltakere må være påmeldt.
Påmelding skjer innen utgangen av 10.desember ved å sende meg ditt fulle navn på mail til erlend@wikimedia.no. Skriv om du ønsker pinnekjøtt eller lutefisk.
Velkommen!
Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 3. des 2012 kl. 20:51 (CET)

Hei. Jeg endret fødsels- og dødsår i denne artikkelen så de stemmer overens med NBL. Husker du hvilken kilde du hadde for dine årstall, så vi eventuelt kunne vurdere hva som er mest troverdig? Mvh. --Wikijens (diskusjon) 8. apr 2013 kl. 11:41 (CEST)

Husker ikke, var nok bare en liten bio jeg la inn sammen med andre (og viktigere...?) artikler. --Frodese (diskusjon) 8. apr 2013 kl. 19:40 (CEST)

Liste over koreanere nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Frodese! Jeg har nominert Liste over koreanere, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Liste over koreanere. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. M O Haugen (diskusjon) 10. mai 2013 kl. 10:10 (CEST)[svar]

Åremålsvalg

[rediger kilde]

Hei. Det er nytt åremålsvalg på administratorer 15. til 22. november og du er en av dem som er på valg. Dersom du ikke stiller til gjenvalg, bes du informere om det i kommentarfeltet nederst under avsnittet Tar ikke gjenvalgWikipedia:Administratorer/kandidater/2013-11-15. Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 14. nov. 2013 kl. 18:36 (CET)[svar]

Wikipedia Academy 2013

[rediger kilde]
Hei Frode! Jeg håper å se deg på årets wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 01:30 (CET)[svar]

Sør-Koreanske fotballspillere

[rediger kilde]

Hei. Sør-Korea er igjen kvalifisert til Fotball-VM. Kunne du sjekke om navnene på de koreanske spillerne på Wikipedia:Dugnadskontor/Fotballmesterskap/VM 2014#Sør-Korea virker riktig transkribert? Jeg lurer spesielt på om Lee Beom-young = en:Lee Bum-Young og i tilfelle hvilken transkripsjon som er riktigst til norsk. Mvh. --Wikijens (diskusjon) 20. nov. 2013 kl. 15:01 (CET)[svar]

Jeg skal ta en titt. --Frodese (diskusjon) 20. nov. 2013 kl. 17:58 (CET)[svar]
Hei igjen. Nå skulle den sørkoreanske troppen være klar. Utøver denne Lee Bum/Beom-young lurer jeg også på om Kim Chang-soo og en:Kim Jin-su burde ha samme tredje-ledd. Tegnet 수 ser likt ut for begge (også for Kang Min-soo). Mvh. --Wikijens (diskusjon) 8. mai 2014 kl. 10:54 (CEST)[svar]

Stein Eriksen Lodge Botanical Garden nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Frodese! Jeg har nominert Stein Eriksen Lodge Botanical Garden, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Stein Eriksen Lodge Botanical Garden. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Bjørn som tegner (diskusjon) 27. jan. 2014 kl. 21:45 (CET)[svar]

Hej. Der står på filsiden at filen er fra den engelske wikipedia. Jeg kan ikke finde filen. Mon du kan huske hvor du fandt den? --MGA73 (diskusjon) 3. des. 2014 kl. 22:04 (CET)[svar]

Det var et av de første bildene jeg lånte fra en:wp, men det er lenge siden, og det lå da i artikkelen Panmunjom. Jeg har siden registrert at det er fjernet (rettigheter?), og jeg vurderte selv om det burde fjernes/erstattes uten at jeg har gjort noe med det. Er det snakk om fjerning nå kan det sikkert gjøres uten videre. --Frodese (diskusjon) 3. des. 2014 kl. 23:31 (CET)[svar]
Tak for hjælpen. Jeg fandt filen. Den blev slettet fordi der ikke var en kilde. Så filen bør også slettes fra no.wiki. --MGA73 (diskusjon) 4. des. 2014 kl. 13:49 (CET)[svar]
Du må gerne kommentere på Wikipedia:Sletting/Fil:Panmunjom forhandlingssted 1953.jpg hvis du har lyst --MGA73 (diskusjon) 4. des. 2014 kl. 20:20 (CET)[svar]
Tror ikke det trengs. Ser greit ut. --Frodese (diskusjon) 4. des. 2014 kl. 20:51 (CET)[svar]

10-årsklubbben

[rediger kilde]

Hei,Frodese,

jag vill gärna bjuda in dig att bli medlem i Wikipedia:10-årsklubben, en Klub för bruker som har vært aktive på Wikipedia på bokmål og riksmål i ti år eller mer.

10-årsklubben er en uformell gruppe av brukere som har vært aktive på Wikipedia på bokmål og riksmål i ti år eller mer.

Klubbben er en norskspråklig del av Ten Year Society.

Medlemskapet er frivillig og åpent for alle som har bidratt på Wikipedia i minst ti år.

Den som ønsker å markere sitt medlemskap på brukersiden sin kan gjøre det med malen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne malen på brukersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben

Velkommen! Dan Koehl (diskusjon) 7. mar. 2015 kl. 22:05 (CET)[svar]

Arbeider-Avisen

[rediger kilde]

På Wikipediasida https://no.wikipedia.org/wiki/Avisa_Trondheim står det:

"Også Levanger-avisa Arbeidets Rett ble tatt opp i Arbeider-Avisen, som dermed gjorde avisa til Arbeiderpartiets organ i Trøndelag."

Fantes det 2 aviser med navnet Arbeidets Rett på den tiden (1920-årene), ei på Røros og ei på Levanger?. --Rontor (diskusjon) 27. des. 2015 kl. 16:08 (CET)[svar]

Skal være Folkets Rett. Avisa Indtrøndelagens Socialdemokrat utkom i Levanger fra 1912. I 1923 forandret den navnet til Folkets Rett. (Levanger bys historie 1836-1918 av Reidar Strømsøe). --Rontor (diskusjon) 29. des. 2015 kl. 13:13 (CET)[svar]

Kildene for dette ligger i ei eske i kjelleren, men det høres ikke så galt ut dette, og jeg kan selvsagt ha blingset på avistittelen. Gjør endringen du. Den hadde forresten et oppslag på lokalhistoriewiki: https://lokalhistoriewiki.no/index.php/Folkets_Rett. --Frodese (diskusjon) 29. des. 2015 kl. 17:09 (CET)[svar]

Liste over norske nettaviser nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Frodese! Jeg har nominert Liste over norske nettaviser, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Liste over norske nettaviser. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. ツDyveldi☯ prat ✉ post 19. mar. 2019 kl. 22:59 (CET)[svar]

Liste over norske gratisaviser nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Frodese! Jeg har nominert Liste over norske gratisaviser, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Liste over norske gratisaviser. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. — Jeblad 13. apr. 2019 kl. 14:53 (CEST)[svar]

Salangen Boligbyggelag nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Frodese! Jeg har nominert Salangen Boligbyggelag, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Salangen Boligbyggelag. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 1. mai 2019 kl. 11:20 (CEST)[svar]

Ragna Engvik nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Frodese! Jeg har nominert Ragna Engvik, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Ragna Engvik. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Geschichte (diskusjon) 19. des. 2021 kl. 21:34 (CET)[svar]

Portal:Asia

[rediger kilde]

Hei. Det pågår en diskusjon på Wikipedia:Tinget akkurat nå (permanent lenke til siste aktuelle innlegg her, i tilfelle noen leser dette etter at Tinget er arkivert) om framtiden for Portaler på bokmåls-Wikipedia. Jeg ser at du står som initiativtaker til, og hovedbidragsyter til Portal:Asia og Portal:Bergen (og kanskje andre portaler også?)

Hvordan tenker du selv om tilstanden til denne portalen nå, og dens framtid? Du kan gjerne delta i den diskusjonen som er startet på Tinget. Hvis du vil videreføre og ajourføre portalen er det fint, men det finnes også andre metoder hvis målet er å vise fram bredden av artikler innenfor dette emnet: en utvidelse av hovedartikkelen eller en større navigasjonsmal er to av flere mulige framgangsmåter. Mvh M O Haugen (diskusjon) 26. apr. 2022 kl. 10:08 (CEST)[svar]

Portal:M*A*S*H nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei, Frodese! Jeg så du har opprettet artikkelen Portal:M*A*S*H. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Portal:M*A*S*H om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Hilsen Erik d.y. 11. nov. 2023 kl. 20:47 (CET)[svar]

Portal:Frøya nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei, Frodese! Jeg så du har opprettet artikkelen Portal:Frøya. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Portal:Frøya om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Hilsen Erik d.y. 11. jan. 2024 kl. 19:23 (CET)[svar]

Portal:Hitra nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei, Frodese! Jeg så du har opprettet artikkelen Portal:Hitra. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Portal:Hitra om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Hilsen Erik d.y. 18. apr. 2024 kl. 00:23 (CEST)[svar]