Liste over olympiske medaljevinnere i roing (menn)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over olympiske medaljevinnere i roing inneholder samtlige mannlige utøvere som har tatt en olympisk medalje i roing.

Nåværende program[rediger | rediger kilde]

Singlesculler[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris
detaljer
Flag of France.svg Hermann Barrelet (FRA) Flag of France.svg André Gaudin (FRA) Flag of the United Kingdom.svg George Saint Ashe (GBR)
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg Frank Greer (USA) Flag of the United States.svg James Juvenal (USA) Flag of the United States.svg Constance Titus (USA)
1908 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Harry Blackstaffe (GBR) Flag of the United Kingdom.svg Alexander McCulloch (GBR) Flag of Germany.svg Bernhard von Gaza (GER)
Flag of Hungary.svg Károly Levitzky (HUN)
1912 Stockholm
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg William Kinnear (GBR) Flag of Belgium.svg Polydore Veirman (BEL) Flag of Canada.svg Everard Butler (CAN)
Flag of Russia.svg Mart Kuusik (RUS)
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of the United States.svg John B. Kelly, Sr. (USA) Flag of the United Kingdom.svg Jack Beresford (GBR) Flag of New Zealand.svg Darcy Clarence Hadfield (NZL)
1924 Paris
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Jack Beresford (GBR) Flag of the United States.svg William Gilmore (USA) Flag of Switzerland.svg Josef Schneider (SUI)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Australia.svg Bobby Pearce (AUS) Flag of the United States.svg Kenneth Myers (USA) Flag of the United Kingdom.svg Theodore Collet (GBR)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of Australia.svg Bobby Pearce (AUS) Flag of the United States.svg William Miller (USA) Flag of Uruguay.svg Guillermo Douglas (URU)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Gustav Schäfer (GER) Flag of Austria.svg Josef Hasenöhrl (AUT) Flag of the United States.svg Daniel Barrow (USA)
1948 London
detaljer
Flag of Australia.svg Mervyn Wood (AUS) Flag of Uruguay.svg Eduardo Risso (URU) Flag of Italy.svg Romolo Catasta (ITA)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Yury Tyukalov (URS) Flag of Australia.svg Mervyn Wood (AUS) Flag of Poland.svg Teodor Kocerka (POL)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vyacheslav Ivanov (URS) Flag of Australia.svg Stuart MacKenzie (AUS) Flag of the United States.svg John B. Kelly, Jr. (USA)
1960 Roma
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vyacheslav Ivanov (URS) German Olympic flag (1959-1968).svg Achim Hill (EUA) Flag of Poland.svg Teodor Kocerka (POL)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Vyacheslav Ivanov (URS) German Olympic flag (1959-1968).svg Achim Hill (EUA) Flag of Switzerland.svg Gottfried Kottmann (SUI)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Jan Wienese (NED) Flag of Germany.svg Jochen Meißner (FRG) Flag of Argentina.svg Alberto Demiddi (ARG)
1972 München
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Yury Malyshev (URS) Flag of Argentina.svg Alberto Demiddi (ARG) Flag of East Germany.svg Wolfgang Güldenpfennig (GDR)
1976 Montreal
detaljer
Flag of Finland.svg Pertti Karppinen (FIN) Flag of Germany.svg Peter-Michael Kolbe (FRG) Flag of East Germany.svg Joachim Dreifke (GDR)
1980 Moskva
detaljer
Flag of Finland.svg Pertti Karppinen (FIN) Flag of the Soviet Union.svg Vasil Yakusha (URS) Flag of East Germany.svg Peter Kersten (GDR)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Finland.svg Pertti Karppinen (FIN) Flag of Germany.svg Peter-Michael Kolbe (FRG) Flag of Canada.svg Robert Mills (CAN)
1988 Seoul
detaljer
Flag of East Germany.svg Thomas Lange (GDR) Flag of Germany.svg Peter-Michael Kolbe (FRG) Flag of New Zealand.svg Eric Verdonk (NZL)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Germany.svg Thomas Lange (GER) Flag of the Czech Republic.svg Václav Chalupa (TCH) Flag of Poland.svg Kajetan Broniewski (POL)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Switzerland.svg Xeno Müller (SUI) Flag of Canada.svg Derek Porter (CAN) Flag of Germany.svg Thomas Lange (GER)
2000 Sydney
detaljer
Flag of New Zealand.svg Rob Waddell (NZL) Flag of Switzerland.svg Xeno Müller (SUI) Flag of Germany.svg Marcel Hacker (GER)
2004 Athen
detaljer
Flag of Norway.svg Olaf Tufte (NOR) Flag of Estonia.svg Jüri Jaanson (EST) Flag of Bulgaria.svg Ivo Yanakiev (BUL)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Norway.svg Olaf Tufte (NOR) Flag of the Czech Republic.svg Ondřej Synek (CZE) Flag of New Zealand.svg Mahé Drysdale (NZL)
2012 London
detaljer
Flag of New Zealand.svg Mahé Drysdale (NZL) Flag of the Czech Republic.svg Ondřej Synek (CZE) Flag of the United Kingdom.svg Alan Campbell (GBR)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Dobbeltsculler[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg John Mulcahy
og William Varley (USA)
Flag of the United States.svg Jamie McLoughlin
og John Hoben (USA)
Flag of the United States.svg Joseph Ravannack
og John Wells (USA)
1908–1912 ikke på programmet
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of the United States.svg Paul Costello
og John B. Kelly, Sr. (USA)
Flag of Italy.svg Pietro Annoni
og Erminio Dones (ITA)
Flag of France.svg Gaston Giran
og Alfred Plé (FRA)
1924 Paris
detaljer
Flag of the United States.svg Paul Costello
og John B. Kelly, Sr. (USA)
Flag of France.svg Marc Detton
og Jean-Pierre Stock (FRA)
Flag of Switzerland.svg Rudolf Bosshard
og Heinrich Thoma (SUI)
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of the United States.svg Paul Costello
og Charles McIlvaine (USA)
Flag of Canada.svg Joseph Wright Jr.
og Jack Guest (CAN)
Flag of Austria.svg Leo Losert
og Viktor Flessl (AUT)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg Kenneth Myers
og William Gilmore (USA)
Flag of Germany.svg Herbert Buhtz
og Gerhard Boetzelen (GER)
Flag of Canada.svg Charles Pratt
og Noel de Mille (CAN)
1936 Berlin
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Jack Beresford
og Dick Southwood (GBR)
Flag of Germany.svg Willi Kaidel
og Joachim Pirsch (GER)
Flag of Poland.svg Roger Verey
og Jerzy Ustupski (POL)
1948 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Richard Burnell
og Bertie Bushnell (GBR)
Flag of Denmark.svg Ebbe Parsner
og Aage Larsen (DEN)
Flag of Uruguay.svg William Jones
og Juan Rodríguez (URU)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Argentina.svg Tranquilo Cappozzo
og Eduardo Guerrero (ARG)
Flag of the Soviet Union.svg Georgiy Zhylin
og Igor Yemchuk (URS)
Flag of Uruguay.svg Miguel Seijas
og Juan Rodríguez (URU)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr Berkutov
og Yury Tyukalov (URS)
Flag of the United States.svg Pat Costello
og James Gardiner (USA)
Flag of Australia.svg Murray Riley
og Mervyn Wood (AUS)
1960 Roma
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Václav Kozák
og Pavol Schmidt (TCH)
Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr Berkutov
og Yury Tyukalov (URS)
Flag of Switzerland.svg Ernst Hürlimann
og Rolf Larcher (SUI)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Oleg Tyurin
og Boris Dubrovsky (URS)
Flag of the United States.svg Seymour Cromwell
og James Storm (USA)
Flag of the Czech Republic.svg Vladimir Andrs
og Pavel Hofmann (TCH)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr Timoshinin
og Anatoly Sass (URS)
Flag of the Netherlands.svg Henricus Droog
og Leendert Van Dis (NED)
Flag of the United States.svg John Nunn
og Bill Maher (USA)
1972 München
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Aleksandr Timoshinin
og Gennadi Korshikov (URS)
Flag of Norway.svg Frank Hansen
og Svein Thøgersen (NOR)
Flag of East Germany.svg Joachim Böhmer
og Hans-Ulrich Schmied (GDR)
1976 Montreal
detaljer
Flag of Norway.svg Frank Hansen
og Alf Hansen (NOR)
Flag of the United Kingdom.svg Chris Baillieu
og Michael Hart (GBR)
Flag of East Germany.svg Jurgen Bertov
og Hans Ulrich Schmied (GDR)
1980 Moskva
detaljer
Flag of East Germany.svg Joachim Dreifke
og Klaus Kröppelien (GDR)
Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Zoran Pančić
og Milorad Stanulov (YUG)
Flag of the Czech Republic.svg Zdeněk Pecka
og Václav Vochoska (TCH)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg Brad Alan Lewis
og Paul Enquist (USA)
Flag of Belgium.svg Pierre-Marie Deloof
og Dirk Crois (BEL)
Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Zoran Pančić
og Milorad Stanulov (YUG)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Nico Rienks
og Ronald Florijn (NED)
Flag of Switzerland.svg Beat Schwerzmann
og Ueli Bodenmann (SUI)
Flag of the Soviet Union.svg Oleksandr Marchenko
og Vasil Yakusha (URS)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Australia.svg Peter Antonie
og Stephen Hawkins (AUS)
Flag of Austria.svg Arnold Jonke
og Christoph Zerbst (AUT)
Flag of the Netherlands.svg Nico Rienks
og Henk-Jan Zwolle (NED)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Italy.svg Agostino Abbagnale
og Davide Tizzano (ITA)
Flag of Norway.svg Steffen Skår Størseth
og Kjetil Undset (NOR)
Flag of France.svg Frederic Kowal
og Samuel Barathay (FRA)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Slovenia.svg Luka Špik
og Iztok Čop (SLO)
Flag of Norway.svg Olaf Tufte
og Fredrik Bekken (NOR)
Flag of Italy.svg Giovanni Calabrese
og Nicola Sartori (ITA)
2004 Athen
detaljer
Flag of France.svg Sébastien Vieilledent
og Adrien Hardy (FRA)
Flag of Slovenia.svg Iztok Čop
og Luka Špik (SLO)
Flag of Italy.svg Rossano Galtarossa
og Alessio Sartori (ITA)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Australia.svg David Crawshay
og Scott Brennan (AUS)
Flag of Estonia.svg Tõnu Endrekson
og Jüri Jaanson (EST)
Flag of the United Kingdom.svg Matthew Wells
og Stephen Rowbotham (GBR)
2012 London
detaljer
Flag of New Zealand.svg Nathan Cohen
og Joseph Sullivan (NZL)
Flag of Italy.svg Alessio Sartori
og Romano Battisti (ITA)
Flag of Slovenia.svg Luka Špik
og Iztok Čop (SLO)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Dobbeltfirer[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1976 Montreal
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Wolfgang Güldenpfennig
Rüdiger Reiche
Karl Heinz Bussert
Michael Wolfgramm
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Evgeni Duleev
Yuri Yakimov
Aivars Lazdenieks
Vytautas Butkus
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkoslovakia (TCH)
Jaroslav Helebrand
Zdeněk Pecka
Václav Vochoska
Vladek Lacina
1980 Moskva
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Frank Dundr
Carsten Bunk
Uwe Heppner
Martin Winter
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Yuriy Shapochka
Evgeni Barbakov
Valeri Kleshnyov
Mykola Dovhan
Flag of Bulgaria.svg Bulgaria (BUL)
Mincho Nikolov
Lyubomir Petrov
Ivo Rusev
Bogdan Dobrev
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Albert Hedderich
Raimund Hörmann
Dieter Wiedenmann
Michael Dürsch
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Paul Reedy
Gary Gullock
Timothy Mclaren
Anthony Lovrich
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Doug Hamilton
Mike Hughes
Phil Monckton
Bruce Ford
1988 Seoul
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Agostino Abbagnale
Davide Tizzano
Gianluca Farina
Piero Poli
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Alf Hansen
Rolf Thorsen
Lars Bjønness
Vetle Vinje
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Jens Köppen
Steffen Zühlke
Steffen Bogs
Heiko Habermann
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Andreas Hajek
Michael Steinbach
Stephan Volkert
André Willms
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Kjetil Undset
Per Sætersdal
Lars Bjønness
Rolf Thorsen
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Alessandro Corona
Gianluca Farina
Rossano Galtarossa
Filippo Soffici
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Andreas Hajek
Stephan Volkert
André Steiner
André Willms
Flag of the United States.svg USA (USA)
Tim Young
Eric Mueller
Brian Jamieson
Jason Gailes
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Janusz Hooker
Boden Joseph Hanson
Duncan Free
Ronald Snook
2000 Sydney
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Agostino Abbagnale
Alessio Sartori
Rossano Galtarossa
Simone Raineri
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Jochem Verberne
Dirk Lippits
Diederik Simon
Michiel Bartman
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Marco Geisler
Andreas Hajek
Stephan Volkert
André Willms
2004 Athen
detaljer
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Nikolai Spinev
Igor Kravtsov
Aleksei Svirin
Sergei Fedorovtsev
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkia (CZE)
David Kopřiva
Tomáš Karas
Jakub Hanák
David Jirka
Flag of Ukraine.svg Ukraina (UKR)
Serhij Hryn
Sergij Bilushchenko
Oleg Lykov
Leonid Shaposhnikov
2008 Beijing
detaljer
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Konrad Wasielewski
Marek Kolbowicz
Michał Jeliński
Adam Korol
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Luca Agamennoni
Simone Venier
Rossano Galtarossa
Simone Raineri
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Jonathan Coeffic
Pierre-Jean Peltier
Julien Bahain
Cédric Berrest
2012 London
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Karl Schulze
Philipp Wende
Lauritz Schoof
Tim Grohmann
Flag of Croatia.svg Kroatia (CRO)
David Šain
Martin Sinković
Damir Martin
Valent Sinković
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Chris Morgan
Karsten Forsterling
James McRae
Daniel Noonan
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Toer uten styrmann menn[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg Robert Farnan
og Joseph Ryan (USA)
Flag of the United States.svg John Mulcahy
og William Varley (USA)
Flag of the United States.svg John Joachim
og Joseph Buerger (USA)
1908 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg John Fenning
og Gordon Thomson (GBR)
Flag of the United Kingdom.svg George Fairbairn
og Philip Verdon (GBR)
Flag of Canada.svg Frederick Toms
og Norwey Jackes (CAN)
Flag of Germany.svg Martin Stahnke
og Willy Düskow (GER)
1912–1920 ikke på programmet
1924 Paris
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Teun Beijnen
og Willy Rösingh (NED)
Flag of France.svg Maurice Bouton
og Georges Piot (FRA)
ikke utdelt
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Germany.svg Kurt Moeschter
og Bruno Müller (GER)
Flag of the United Kingdom.svg Terence O'Brien
og Robert Nisbet (GBR)
Flag of the United States.svg Paul McDowell
og John Schmitt (USA)
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Lewis Clive
og Hugh Edwards (GBR)
Flag of New Zealand.svg Cyril Stiles
og Fred Thompson (NZL)
Flag of Poland.svg Henryk Budziński
og Jan Krenz-Mikołajczak (POL)
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Willi Eichhorn
og Hugo Strauß (GER)
Flag of Denmark.svg Harry Larsen
og Peter Olsen (DEN)
Flag of Argentina.svg Horacio Podestá
og Julio Curatella (ARG)
1948 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg John Wilson
og Ran Laurie (GBR)
Flag of Switzerland.svg Hans Kalt
og Josef Kalt (SUI)
Flag of Italy.svg Felice Fanetti
og Bruno Boni (ITA)
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the United States.svg Charles Logg
og Thomas Price (USA)
Flag of Belgium.svg Michel Knuysen
og Bob Baetens (BEL)
Flag of Switzerland.svg Kurt Schmid
og Hans Kalt (SUI)
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the United States.svg James Fifer
og Duvall Hecht (USA)
Flag of the Soviet Union.svg Igor Buldakov
og Viktor Ivanov (URS)
Flag of Austria.svg Josef Kloimstein
og Alfred Sageder (AUT)
1960 Roma
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Valentin Boreyko
og Oleg Golovanov (URS)
Flag of Austria.svg Josef Kloimstein
og Alfred Sageder (AUT)
Flag of Finland.svg Veli Lehtelä
og Toimi Pitkänen (FIN)
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Canada.svg George Hungerford
og Roger Jackson (CAN)
Flag of the Netherlands.svg Steven Blaisse
og Ernst Veenemans (NED)
German Olympic flag (1959-1968).svg Michael Schwan
og Wolfgang Hottenrott (EUA)
1968 Mexico City
detaljer
Flag of East Germany.svg Jörg Lucke
og Heinz-Jörg Bothe (GDR)
Flag of the United States.svg Laurence Hough
og Philip Johnson (USA)
Flag of Denmark.svg Peter Christiansen
og Ivan Larsen (DEN)
1972 München
detaljer
Flag of East Germany.svg Siegfried Brietzke
og Wolfgang Mager (GDR)
Flag of Switzerland.svg Heinrich Fischer
og Alfred Bachmann (SUI)
Flag of the Netherlands.svg Roel Luynenburg
og Ruud Stokvis (NED)
1976 Montreal
detaljer
Flag of East Germany.svg Bernd Landvoigt
og Jörg Landvoigt (GDR)
Flag of the United States.svg Calvin Coffey
og Michael Staines (USA)
Flag of Germany.svg Peter Vanroye
og Thomas Strauss (FRG)
1980 Moskva
detaljer
Flag of East Germany.svg Bernd Landvoigt
og Jörg Landvoigt (GDR)
Flag of the Soviet Union.svg Yuri Pimenov
og Nikolay Pimenov (URS)
Flag of the United Kingdom.svg Charles Wiggin
og Malcolm Carmichael (GBR)
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Romania.svg Petru Iosub
og Valer Toma (ROU)
Flag of Spain.svg Fernando Climent
og Luis María Lasúrtegui (ESP)
Flag of Norway.svg Hans Magnus Grepperud
og Sverre Løken (NOR)
1988 Seoul
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Andy Holmes
og Steve Redgrave (GBR)
Flag of Romania.svg Dănuţ Dobre
og Dragos Neagu (ROU)
Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Sadik Mujkič
og Bojan Prešern (YUG)
1992 Barcelona
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Matthew Pinsent
og Steve Redgrave (GBR)
Flag of Germany.svg Colin von Ettingshausen
og Peter Hoeltzenbein (GER)
Flag of Slovenia.svg Iztok Čop
og Denis Žvegelj (SLO)
1996 Atlanta
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Matthew Pinsent
og Steve Redgrave (GBR)
Flag of Australia.svg David Weightman
og Robert Scott (AUS)
Flag of France.svg Michel Andrieux
og J. C. Rolland (FRA)
2000 Sydney
detaljer
Flag of France.svg Michel Andrieux
og J. C. Rolland (FRA)
Flag of the United States.svg Ted Murphy
og Sebastian Bea (USA)
Flag of Australia.svg Matthew Long
og James Tomkins (AUS)
2004 Athen
detaljer
Flag of Australia.svg Drew Ginn
og James Tomkins (AUS)
Flag of Croatia.svg Siniša Skelin
og Nikša Skelin (CRO)
Flag of South Africa.svg Donovan Cech
og Ramon di Clemente (RSA)
2008 Beijing
detaljer
Flag of Australia.svg Drew Ginn
og Duncan Free (AUS)
Flag of Canada.svg David Calder
og Scott Frandsen (CAN)
Flag of New Zealand.svg Nathan Twaddle
og George Bridgewater (NZL)
2012 London
detaljer
Flag of New Zealand.svg Eric Murray
og Hamish Bond (NZL)
Flag of France.svg Germain Chardin
og Dorian Mortelette (FRA)
Flag of the United Kingdom.svg George Nash
og William Satch (GBR)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Firer uten styrmann menn[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Arthur Stockhoff
August Erker
George Dietz
Albert Nasse
Flag of the United States.svg USA (USA)
Frederick Suerig
Martin Formanack
Charles Aman
Michael Begley
Flag of the United States.svg USA (USA)
Gustav Voerg
John Freitag
Louis Helm
Frank Dummerth
1908 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Collier Cudmore
James Angus Gillan
Duncan Mackinnon
John Somers-Smith
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Philip Filleul
Harold Barker
John Fenning
Gordon Thomson
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Gordon Balfour
Becher Gale
Charles Riddy
Geoffrey Taylor
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Hermannus Höfte
Albertus Wielsma
Johan Burk
Bernardus Croon
1912–1920 ikke på programmet
1924 Paris
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Charles Eley
James MacNabb
Robert Morrison
Terence Sanders
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Archibald Black
George MacKay
Colin Finlayson[1]
William Wood
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Emile Albrecht
Alfred Probst
Eugen Sigg
Hans Walter
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
John Lander
Michael Warriner
Richard Beesly
Edward Vaughan Bevan
Flag of the United States.svg USA (USA)
Charles Karle
William Miller
George Healis
Ernest Bayer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Cesare Rossi
Pietro Freschi
Umberto Bonadè
Paolo Gennari
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
John Badcock
Hugh Edwards
Jack Beresford
Rowland George
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Karl Aletter
Ernst Gaber
Walter Flinsch
Hans Maier
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Antonio Ghiardello
Francesco Cossu
Giliante D'Este
Antonio Garzoni Provenzani
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Rudolf Eckstein
Anton Rom
Martin Karl
Wilhelm Menne
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Thomas Bristow
Alan Barrett
Peter Jackson
John Sturrock
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Hermann Betschart
Hans Homberger
Alex Homberger
Karl Schmid
1948 London
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Giuseppe Moioli
Elio Morille
Giovanni Invernizzi
Francesco Faggi
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Helge Halkjær
Aksel Bonde Hansen
Helge Muxoll Schrøder
Ib Larsen
Flag of the United States.svg USA (USA)
Frederick Kingsbury
Stuart Griffing
Gregory Gates
Robert Perew
1952 Helsinki
detaljer
Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Jugoslavia (YUG)
Duje Bonačić
Velimir Valenta
Mate Trojanović
Petar Šegvić
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Pierre Blondiaux
Jean-Jacques Guissart
Marc Bouissou
Roger Gautier
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Veikko Lommi
Kauko Wahlsten
Oiva Lommi
Lauri Nevalainen
1956 Melbourne
detaljer
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Archibald McKinnon
Lorne Loomer
Walter D'Hondt
Donald Arnold
Flag of the United States.svg USA (USA)
John Welchli
John McKinlay
Arthur McKinlay
James McIntosh
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
René Guissart
Yves Delacour
Gaston Mercier
Guy Guillabert
1960 Roma
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Arthur Ayrault
Ted Nash
John Sayre
Rusty Wailes
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Tullio Baraglia
Renato Bosatta
Giancarlo Crosta
Giuseppe Galante
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Igor Akhremchik
Yuri Bachurov
Valentin Morkovkin
Anatoly Tarabrin
1964 Tokyo
detaljer
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
John Hansen
Bjørn Hasløv
Erik Petersen
Kurt Helmudt
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
John Russell
Hugh Wardell-Yerburgh
William Barry
John James
Flag of the United States.svg USA (USA)
Geoffrey Picard
Richard Lyon
Theodore Mittet
Ted Nash
1968 Mexico City
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Frank Forberger
Frank Rühle
Dieter Grahn
Dieter Schubert
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Zoltán Melis
József Csermely
György Sarlós
Antal Melis
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Renato Bosatta
Pier Conti-Manzini
Tullio Baraglia
Abramo Albini
1972 München
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Frank Forberger
Frank Rühle
Dieter Grahn
Dieter Schubert
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Dick Tonks
Dudley Storey
Ross Collinge
Noel Mills
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Joachim Ehrig
Peter Funnekötter
Franz Held
Wolfgang Plottke
1976 Montreal
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Siegfried Brietzke
Andreas Decker
Stefan Semmler
Wolfgang Mager
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Ole Nafstad
Arne Bergodd
Finn Tveter
Rolf Andreassen
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Raul Arnemann
Nikolaj Kuznetsov
Valeri Dolinin
Anushavan Gassan-Dzhalalov
1980 Moskva
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Jürgen Thiele
Andreas Decker
Stefan Semmler
Siegfried Brietzke
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Aleksey Kamkin
Valeri Dolinin
Aleksandr Kulagin
Vitali Eliseev
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
John Beattie
Ian McNuff
David Townsend
Martin Cross
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Les O'Connell
Shane O'Brien
Conrad Robertson
Keith Trask
Flag of the United States.svg USA (USA)
David Clark
Jonathan Smith
Phillip Stekl
Alan Forney
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Michael Jessen
Lars Nielsen
Per Rasmussen
Erik Christiansen
1988 Seoul
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Roland Schröder
Ralf Brudel
Olaf Förster
Thomas Greiner
Flag of the United States.svg USA (USA)
Raoul Rodriguez
Thomas Bohrer
Richard Kennelly
David Krmpotich
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Guido Grabow
Volker Grabow
Norbert Keßlau
Jörg Puttlitz
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Andrew Cooper
Nicholas Green
Mike McKay
James Tomkins
Flag of the United States.svg USA (USA)
Jeffrey McLaughlin
William Burden
Thomas Bohrer
Patrick Manning
Flag of Slovenia.svg Slovenia (SLO)
Milan Janša
Sadik Mujkič
Sašo Mirjanič
Janez Klemenčič
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Nicholas Green
Drew Ginn
James Tomkins
Mike McKay
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Bertrand Vecten
Olivier Moncelet
Daniel Fauche
Giles Bosquet
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Greg Searle
Jonny Searle
Rupert Obholzer
Tim Foster
2000 Sydney
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
James Cracknell
Steve Redgrave
Tim Foster
Matthew Pinsent
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Valter Molea
Riccardo Dei Rossi
Lorenzo Carboncini
Carlo Mornati
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
James Stewart
Ben Dodwell
Geoffrey Stewart
Bo Hanson
2004 Athen
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Steve Williams
James Cracknell
Ed Coode
Matthew Pinsent
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Cameron Baerg
Thomas Herschmiller
Jake Wetzel
Barney Williams
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Lorenzo Porzio
Dario Dentale
Luca Agamennoni
Raffaello Leonardo
2008 Beijing
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Tom James
Steve Williams
Pete Reed
Andrew Triggs-Hodge
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Matt Ryan
James Marburg
Cameron McKenzie-McHarg
Francis Hegerty
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Julien Desprès
Benjamin Rondeau
Germain Chardin
Dorian Mortelette
2012 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Alex Gregory
Tom James
Pete Reed
Andrew Triggs-Hodge
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
James Chapman
Joshua Dunkley-Smith
Drew Ginn
William Lockwood
Flag of the United States.svg USA (USA)
Charlie Cole
Scott Gault
Glenn Ochal
Henrik Rummel
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Åtter[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
William Carr
Harry DeBaecke
John Exley
John Geiger
Edwin Hedley
James Juvenal
Roscoe Lockwood
Edward Marsh
Louis Abell
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Jules De Bisschop
Prospère Bruggeman
Oscar De Somville
Oscar De Cock
Maurice Hemelsoet
Marcel Van Crombrugge
Frank Odberg
Maurice Verdonck
Alfred van Landeghem
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
François Brandt
Johannes van Dijk
Roelof Klein
Ruurd Leegstra
Walter Middelberg
Hendrik Offerhaus
Walter Thijssen
Henricus Tromp
Hermanus Brockmann
1904 St. Louis
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Frederick Cresser
Michael Gleason
Frank Schell
James Flanagan
Charles Armstrong
Harry Lott
Joseph Dempsey
John Exley
Louis Abell
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Arthur Bailey
William Rice
George Reiffenstein
Phil Boyd
George Strange
William Wadsworth
Donald MacKenzie
Joseph Wright
Thomas Loudon
ikke utdelt
1908 London
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Albert Gladstone
Frederick Kelly
Banner Johnstone
Guy Nickalls
Charles Burnell
Ronald Sanderson
Raymond Etherington-Smith
Henry Bucknall
Gilchrist Maclagan
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Oscar Taelman
Marcel Morimont
Rémy Orban
Georges Mijs
François Vergucht
Polydore Veirman
Oscar De Somville
Rodolphe Poma
Alfred van Landeghem
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Irvine Robertson
Joseph Wright
Julius Thomson
Walter Lewis
Gordon Balfour
Becher Gale
Charles Riddy
Geoffrey Taylor
Douglas Kertland
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Frank Jerwood
Eric Powell
Oswald Carver
Edward Williams
Henry Goldsmith
Harold Kitching
John Burn
Douglas Stuart
Richard Boyle
1912 Stockholm
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Edgar Burgess
Sidney Swann
Leslie Wormwald
Ewart Horsfall
James Angus Gillan
Arthur Garton
Alister Kirby
Philip Fleming
Henry Wells
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
William Fison
William Parker
Thomas Gillespie
Beaufort Burdekin
Frederick Pitman
Arthur Wiggins
Charles Littlejohn
Robert Bourne
John Walker
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Otto Liebing
Max Bröske
Max Vetter
Willi Bartholomae
Fritz Bartholomae
Werner Dehn
Rudolf Reichelt
Hans Matthiae
Kurt Runge
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Virgil Jacomini
Edwin Graves
William Jordan
Edward Moore
Alden Sanborn
Donald Johnston
Vincent Gallagher
Clyde King
Sherman Clark
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Ewart Horsfall
Guy Oliver Nickalls
Richard Lucas
Walter James
John Campbell
Sebastian Earl
Ralph Shove
Sidney Swann
Robin Johnstone
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Theodor Nag
Conrad Olsen
Adolf Nilsen
Håkon Ellingsen
Thore Michelsen
Arne Mortensen
Karl Nag
Tollef Tollefsen
Thoralf Hagen
1924 Paris
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Leonard Carpenter
Howard Kingsbury
Alfred Lindley
John Miller
James Rockefeller
Frederick Sheffield
Benjamin Spock
Alfred Wilson
Laurence Stoddard
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Arthur Bell
Robert Hunter
William Langford
Harold Little
John Smith
Warren Snyder
Norman Taylor
William Wallace
Ivor Campbell
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Antonio Cattalinich
Francesco Cattalinich
Simeone Cattalinich
Giuseppe Grivelli
Latino Galasso
Pietro Ivanov
Bruno Sorich
Carlo Toniatti
Vittorio Gliubich
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Marvin Stalder
John Brinck
Francis Frederick
William Thompson
William Dally
James Workman
Hubert A. Caldwell
Peter Donlon
Donald Blessing
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Jamie Hamilton
Guy Oliver Nickalls
John Badcock
Donald Gollan
Harold Lane
Gordon Killick
Jack Beresford
Harold West
Arthur Sulley
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Frederick Hedges
Frank Fiddes
John Hand
Herbert Richardson
Jack Murdoch
Athol Meech
Edgar Norris
William Ross
John Donnelly
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Edwin Salisbury
James Blair
Duncan Gregg
David Dunlap
Burton Jastram
Charles Chandler
Harold Tower
Winslow Hall
Norris Graham
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Vittorio Cioni
Mario Balleri
Renato Bracci
Dino Barsotti
Roberto Vestrini
Guglielmo Del Bimbo
Enrico Garzelli
Renato Barbieri
Cesare Milani
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Earl Eastwood
Joseph Harris
Stanley Stanyar
Harry Fry
Cedric Liddell
William Thoburn
Donald Boal
Albert Taylor
George MacDonald
1936 Berlin
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Herbert Morris
Charles Day
Gordon Adam
John White
James McMillin
George Hunt
Joseph Rantz
Donald Hume
Robert Moch
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Guglielmo Del Bimbo
Dino Barsotti
Oreste Grossi
Enzo Bartolini
Mario Checcacci
Dante Secchi
Ottorino Quaglierini
Enrico Garzelli
Cesare Milani
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Alfred Rieck
Helmut Radach
Hans Kuschke
Heinz Kaufmann
Gerd Völs
Werner Loeckle
Hans-Joachim Hannemann
Herbert Schmidt
Wilhelm Mahlow
1948 London
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Ian Turner
David Turner
James Hardy
George Ahlgren
Lloyd Butler
David Brown
Justus Smith
John Stack
Ralph Purchase
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Christopher Barton
Michael Lapage
Guy Richardson
Ernest Bircher
Paul Massey
Charles Lloyd
David Meyrick
Alfred Mellows
Jack Dearlove
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Kristoffer Lepsøe
Thorstein Kråkenes
Hans Hansen
Halfdan Gran Olsen
Harald Kråkenes
Leif Næss
Thor Pedersen
Carl Monssen
Sigurd Monssen
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Frank Shakespeare
William Fields
James Dunbar
Richard Murphy
Robert Detweiler
Henry Procter
Wayne Frye
Edward Stevens
Charles Manring
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Yevgeny Brago
Vladimir Rodimushkin
Aleksei Komarov
Igor Borisov
Slava Amiragov
Leonid Gissen
Yevgeny Samsonov
Vladimir Kryukov
Igor Polyakov
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Robert Tinning
Ernest Chapman
Nimrod Greenwood
David Anderson
Geoffrey Williamson
Mervyn Finlay
Edward Pain
Phillip Cayzer
Tom Chessell
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Thomas Charlton
David Wight
John Cooke
Donald Beer
Caldwell Esselstyn
Charles Grimes
Rusty Wailes
Robert Morey
William Becklean
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Philip Kueber
Richard McClure
Robert Wilson
David Helliwell
Donald Pretty
William McKerlich
Douglas McDonald
Lawrence West
Carlton Ogawa
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Michael Aikman
David Boykett
Angus Benfield
James Howden
Garth Manton
Walter Howell
Adrian Monger
Bryan Doyle
Harold Hewitt
1960 Roma
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Manfred Rulffs
Walter Schröder
Frank Schepke
Kraft Schepke
Karl-Heinrich von Groddeck
Karl-Heinz Hopp
Klaus Bittner
Hans Lenk
Willi Padge
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Donald Arnold
Walter D'Hondt
Nelson Kuhn
John Lecky
Lorne Loomer
Archibald MacKinnon
William McKerlich
Glen Mervyn
Sohen Biln
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkoslovakia (TCH)
Bohumil Janoušek
Jan Jindra
Jiří Lundák
Stanislav Lusk
Václav Pavkovič
Luděk Pojezný
Jan Švéda
Josef Věntus
Miroslav Koníček
1964 Tokyo
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Joseph Amlong
Thomas Amlong
Harold Budd
Emory Clark
Stanley Cwiklinski
Hugh Foley
William Knecht
William Stowe
Róbert Zimonyi
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Klaus Aeffke
Klaus Bittner
Karl-Heinrich von Groddeck
Hans-Jurgen Wallbrecht
Klaus Behrens
Jürgen Schröder
Jürgen Plagemann
Horst Meyer
Thomas Ahrens
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkoslovakia (TCH)
Petr Čermák
Jiří Lundák
Jan Mrvík
Július Toček
Josef Věntus
Luděk Pojezný
Bohumil Janoušek
Richard Nový
Miroslav Koníček
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Horst Meyer
Wolfgang Hottenrott
Dirk Schreyer
Egbert Hirschfelder
Rüdiger Henning
Jörg Siebert
Lutz Ulbricht
Nikolaus Ott
Günther Thiersch
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Alfred Duval
David Douglas
Michael Morgan
John Ranch
Joseph Frazio
Gary Pearce
Peter Dickson
Robert Shirlaw
Alan Grover
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Zigmas Jukna
Aleksandr Martyshkin
Antanas Bagdonavičius
Vytautas Briedis
Volodymyr Sterlyk
Valentyn Kravchuk
Juozas Jagelavičius
Viktor Suslin
Yuri Lorentsson
1972 München
detaljer
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Tony Hurt
Wybo Veldman
Dick Joyce
John Hunter
Lindsay Wilson
Athol Earl
Trevor Coker
Gary Robertson
Simon Dickie
Flag of the United States.svg USA (USA)
Lawrence Terry
Franklin Hobbs
Peter Raymond
Timothy Mickelson
Eugene Clapp
William Hobbs
Cleve Livingston
Michael Livingston
Paul Hoffman
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Hans-Joachim Borzym
Jörg Landvoigt
Harold Dimke
Manfred Schneider
Hartmut Schreiber
Manfred Schmorde
Bernd Landvoigt
Heinri Mederow
Dietmar Schwarz
1976 Montreal
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Bernd Baumgart
Gottfried Döhn
Werner Klatt
Hans Joachim Luck
Dieter Wendisch
Roland Kostulski
Ulrich Karnatz
Karl Heins Prudohl
Karl Heinz Danielovski
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Richard Lester
John Yallop
Timothy Crooks
Hugh Matheson
David Maxwell
James Clark
Fred Smallbone
Leonard Robertson
Patrick Sweeney
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Ivan Sutherland
Trevor Coker
Peter Dignan
Lindsay Wilson
Athol Earl
Dave Rodger
Alex McLean
Tony Hurt
Simon Dickie
1980 Moskva
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Bernd Krauss
Hans-Peter Koppe
Ulrich Kons
Jörg Friedrich
Jens Doberschütz
Ulrich Karnatz
Uwe Dühring
Bernd Höing
Klaus-Dieter Ludwig
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Duncan McDougall
Allan Whitwell
Henry Clay
Chris Mahoney
Andrew Justice
John Pritchard
Malcolm McGowan
Richard Stanhope
Colin Moynihan
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Viktor Kokoshin
Andriy Tishchenko
Aleksandr Tkachenko
Jonas Pinskus
Jonas Normantas
Andrei Lugin
Aleksandr Mantsevich
Igor Maistrenko
Grigory Dmitrienko
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Blair Horn
Dean Crawford
Michael Evans
Paul Steele
Grant Main
Mark Evans
Kevin Neufeld
Pat Turner
Brian McMahon
Flag of the United States.svg USA (USA)
Chip Lubsen
Andrew Sudduth
John Terwilliger
Christopher Penny
Tom Darling
Fred Borchelt
Charles Clapp III
Bruce Ibbetson
Bob Jaugstetter
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Craig Muller
Clyde Hefer
Samuel Patten
Tim Willoughby
Ian Edmunds
James Battersby
Ion Popa
Stephen Evans
Gavin Thredgold
1988 Seoul
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Bahne Rabe
Eckhardt Schultz
Ansgar Wessling
Wolfgang Maennig
Matthias Mellinghaus
Thomas Möllenkamp
Thomas Domian
Armin Eichholz
Manfred Klein
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Viktor Omelyanovich
Vasily Tikhonov
Andrey Vasilyev
Pavel Gurkovsky
Nikolay Kumarov
Aleksandr Lukvanov
Veniamin But
Viktor Diduk
Aleksandr Dumchev
Flag of the United States.svg USA (USA)
Mike Teti
Jonathan Smith
Ted Patton
John Rusher
Peter Nordell
Jeffrey McLaughlin
Doug Burden
John Pescatore
Seth Bauer
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Darren Barber
Andrew Crosby
Michael Forgeron
Robert Marland
Terence Paul
Derek Porter
Michael Rascher
Bruce Robertson
John Wallace
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Iulica Ruican
Viorel Talapan
Vasile Nastase
Claudiu Marin
Dǎnuţ Dobre
Valentin Robu
Vasile Mastacan
Ioan Vizitiu
Marin Gheorghe
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Roland Baar
Armin Eichholz
Detlef Kirchhoff
Manfred Klein
Bahne Rabe
Frank Richter
Hans Sennewald
Thorsten Streppelhoff
Ansgar Wessling
1996 Atlanta
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Koos Maasdijk
Ronald Florijn
Jeroen Duyster
Michiel Bartman
Henk-Jan Zwolle
Niels van der Zwan
Niels van Steenis
Diederik Simon
Nico Rienks
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Mark Kleinschmidt
Detlef Kirchhoff
Wolfram Huhn
Roland Baar
Marc Weber
Ulrich Viefers
Peter Thiede
Thorsten Streppelhoff
Frank Jörg Richter
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Pavel Melnikov
Andrei Glukhov
Anton Chermashentsev
Aleksandr Lukyanov
Nikolai Aksyonov
Dmitri Rozinkevich
Sergei Matveyev
Roman Monchenko
Vladimir Volodenkov
Vladimir Sokolov
2000 Sydney
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Andrew Lindsay
Ben Hunt-Davis
Simon Dennis
Louis Attrill
Luka Grubor
Kieran West
Fred Scarlett
Steve Trapmore
Rowley Douglas
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Christian Ryan
Alastair Gordon
Nick Porzig
Robert Jahrling
Mike McKay
Stuart Welch
Daniel Burke
Jaime Fernandez
Brett Hayman
Flag of Croatia.svg Kroatia (CRO)
Igor Francetić
Tihomir Franković
Tomislav Smoljanović
Nikša Skelin
Siniša Skelin
Krešimir Čuljak
Igor Boraska
Branimir Vujević
Silvijo Petriško
2004 Athen
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Jason Read
Wyatt Allen
Chris Ahrens
Joseph Hansen
Matt Deakin
Dan Beery
Beau Hoopman
Bryan Volpenhein
Peter Cipollone
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Matthijs Vellenga
Gijs Vermeulen
Jan-Willem Gabriëls
Daniël Mensch
Geert Jan Derksen
Gerritjan Eggenkamp
Diederik Simon
Michiel Bartman
Chun Wei Cheung
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Stefan Szczurowski
Stuart Reside
Stuart Welch
James Stewart
Geoffrey Stewart
Boden Hanson
Mike McKay
Stephen Stewart
Michael Toon
2008 Beijing
detaljer
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Kevin Light
Ben Rutledge
Andrew Byrnes
Jake Wetzel
Malcolm Howard
Dominic Seiterle
Adam Kreek
Kyle Hamilton
Brian Price
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Alex Partridge
Tom Stallard
Tom Lucy
Richard Egington
Josh West
Alastair Heathcote
Matthew Langridge
Colin Smith
Acer Nethercott
Flag of the United States.svg USA (USA)
Beau Hoopman
Matt Schnobrich
Micah Boyd
Wyatt Allen
Daniel Walsh
Steven Coppola
Josh Inman
Bryan Volpenhein
Marcus McElhenney
2012 London
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Filip Adamski
Andreas Kuffner
Eric Johannesen
Maximilian Reinelt
Richard Schmidt
Lukas Müller
Florian Mennigen
Kristof Wilke
Martin Sauer
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Gabriel Bergen
Douglas Csima
Robert Gibson
Conlin McCabe
Malcolm Howard
Andrew Byrnes
Jeremiah Brown
Will Crothers
Brian Price
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Alex Partridge
James Foad
Tom Ransley
Richard Egington
Mohamed Sbihi
Greg Searle
Matthew Langridge
Constantine Louloudis
Phelan Hill
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Dobbeltsculler, lettvekt[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Switzerland.svg Michael Gier
og Markus Gier (SUI)
Flag of the Netherlands.svg Maarten van der Linden
og Pepijn Aardewijn (NED)
Flag of Australia.svg Bruce Hick
og Anthony Edwards (AUS)
2000 Sydney
detaljer
Flag of Poland.svg Tomasz Kucharski
og Robert Sycz (POL)
Flag of Italy.svg Elia Luini
og Leonardo Pettinari (ITA)
Flag of France.svg Pascal Touron
og Thibaud Chapelle (FRA)
2004 Athen
detaljer
Flag of Poland.svg Tomasz Kucharski
og Robert Sycz (POL)
Flag of France.svg Frederic Dufour
og Pascal Touron (FRA)
Flag of Greece.svg Vasileios Polymeros
og Nikolaos Skiathitis (GRE)
2008 Beijing
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Zac Purchase
og Mark Hunter (GBR)
Flag of Greece.svg Dimitrios Mougios
og Vasileios Polymeros (GRE)
Flag of Denmark.svg Mads Rasmussen
og Rasmus Quist (DEN)
2012 London
detaljer
Flag of Denmark.svg Mads Rasmussen
og Rasmus Quist Hansen (DEN)
Flag of the United Kingdom.svg Zac Purchase
og Mark Hunter (GBR)
Flag of New Zealand.svg Storm Uru
og Peter Taylor (NZL)
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Firer, lettvekt[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1996 Atlanta
detaljer
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Victor Feddersen
Niels Henriksen
Thomas Poulsen
Eskild Ebbesen
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Brian Peaker
Jeffrey Lay
Dave Boyes
Gavin Hassett
Flag of the United States.svg USA (USA)
Marc Schneider
Jeff Pfaendtner
David Collins
William Carlucci
2000 Sydney
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Laurent Porchier
Jean-Christophe Bette
Yves Hocdé
Xavier Dorfmann
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Simon Burgess
Anthony Edwards
Darren Balmforth
Robert Richards
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Søren Madsen
Thomas Ebert
Eskild Ebbesen
Victor Feddersen
2004 Athen
detaljer
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Thor Kristensen
Thomas Ebert
Stephan Mølvig
Eskild Ebbesen
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Glen Loftus
Anthony Edwards
Ben Cureton
Simon Burgess
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Lorenzo Bertini
Catello Amarante
Salvatore Amitrano
Bruno Mascarenhas
2008 Beijing
detaljer
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Thomas Ebert
Morten Jørgensen
Eskild Ebbesen
Mads Andersen
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Łukasz Pawłowski
Bartłomiej Pawełczak
Miłosz Bernatajtys
Paweł Rańda
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Iain Brambell
Jon Beare
Mike Lewis
Liam Parsons
2012 London
detaljer
Flag of South Africa.svg Sør-Afrika (RSA)
James Thompson
Matthew Brittain
John Smith
Sizwe Ndlovu
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Peter Chambers
Rob Williams
Richard Chambers
Chris Bartley
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Kasper Winther
Morten Jørgensen
Jacob Barsoe
Eskild Ebbesen
2016 Rio de Janeiro
detaljer

Tidligere øvelser[rediger | rediger kilde]

Toer med styrmann[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris
detaljer
Olympic flag.svg Blandede lag (ZZX)
François Brandt
Roelof Klein
Hermanus Brockmann
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Lucien Martinet
René Waleff
unknown cox
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Carlos Deltour
Antoine Védrenne
Raoul Paoli
1904–1912 ikke på programmet
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Ercole Olgeni
Giovanni Scatturin
Guido De Filip
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Gabriel Poix
Maurice Bouton
Ernest Barberolle
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Édouard Candeveau
Alfred Felber
Paul Piaget
1924 Paris
detaljer
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Édouard Candeveau
Alfred Felber
Émile Lachapelle
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Ercole Olgeni
Giovanni Scatturin
Gino Sopracordevole
Flag of the United States.svg USA (USA)
Leon Butler
Harold Wilson
Edward Jennings
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Hans Schöchlin
Karl Schöchlin
Hans Bourquin
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Armand Marcelle
Edouard Marcelle
Henri Préaux
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Léon Flament
François de Coninck
Georges Anthony
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Joseph Schauers
Charles Kieffer
Edward Jennings
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Jerzy Braun
Janusz Ślązak
Jerzy Skolimowski
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Anselme Brusa
André Giriat
Pierre Brunet
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Gerhard Gustmann
Herbert Adamski
Dieter Arend
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Almiro Bergamo
Guido Santin
Luciano Negrini
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Marceau Fourcade
Georges Tapie
Noël Vandernotte
1948 London
detaljer
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Finn Pedersen
Tage Henriksen
Carl Andersen
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Giovanni Steffè
Aldo Tarlao
Alberto Radi
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Antal Szendey
Béla Zsitnik
Róbert Zimonyi
1952 Helsinki
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Raymond Salles
Gaston Mercier
Bernard Malivoire
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Heinz Manchen
Helmut Heinhold
Helmut Noll
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Svend Petersen
Poul Svendsen
Jørgen Frantzen
1956 Melbourne
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Arthur Ayrault
Conn Findlay
Armin Seiffert
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Karl-Heinrich von Groddeck
Horst Arndt
Rainer Borkowsky
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Ihor Yemchuk
Georgiy Zhylin
Vladimir Petrov
1960 Roma
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Bernhard Knubel
Karl Renneberg
Klaus Zerta
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Antanas Bagdonavičius
Zigmas Jukna
Igor Rudakov
Flag of the United States.svg USA (USA)
Richard Draeger
Conn Findlay
Henry Mitchell
1964 Tokyo
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Edward Ferry
Conn Findlay
Kent Mitchell
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Jacques Morel
Georges Morel
Jean Claude Darouy
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Jan Just Bos
Herman Rouwé
Frederik Hartsuiker
1968 Mexico City
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Primo Baran
Renzo Sambo
Bruno Cipolla
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Herman Suselbeek
Hadriaan van Nes
Roderick Rijnders
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Jørn Krab
Harry Jørgensen
Preben Krab
1972 München
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Wolfgang Gunkel
Jörg Lücke
Klaus-Dieter Neubert
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkoslovakia (TCH)
Oldřich Svojanovský
Pavel Svojanovský
Vladimír Petříček
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Ştefan Tudor
Petre Ceapura
Ladislau Lovrenschi
1976 Montreal
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Harald Jährling
Friedrich Ulrich
Georg Spohr
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Dmitri Bekhterev
Yuri Shurkalov
Yuri Lorentsson
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkoslovakia (TCH)
Oldřich Svojanovský
Pavel Svojanovský
Ludvík Vébr
1980 Moskva
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Harald Jährling
Friedrich-Wilhelm Ulrich
Georg Spohr
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Viktor Pereverzev
Gennady Kryuchkin
Aleksandr Lukyanov
Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Jugoslavia (YUG)
Dusko Mrduljas
Zlatko Celent
Josip Reic
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Carmine Abbagnale
Giuseppe Abbagnale
Giuseppe Di Capua
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Dimitrie Popescu
Vasile Tomoiagă
Dumitru Răducanu
Flag of the United States.svg USA (USA)
Kevin Still
Robert Espeseth
Doug Herland
1988 Seoul
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Carmine Abbagnale
Giuseppe Abbagnale
Giuseppe Di Capua
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Mario Streit
Detlef Kirchhoff
René Rensch
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Patrick Sweeney
Andy Holmes
Steve Redgrave
1992 Barcelona
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Garry Herbert
Greg Searle
Jonny Searle
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Carmine Abbagnale
Giuseppe Abbagnale
Giuseppe Di Capua
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Dimitrie Popescu
Dumitru Răducanu
Nicolaie Taga

Firer med styrmann[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Henri Bouckaert
Jean Cau
Émile Delchambre
Henri Hazebrouck
Charlot
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Gustav Goßler
Oskar Goßler
Walter Katzenstein
Waldemar Tietgens
Carl Goßler
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Georges Lumpp
Charles Perrin
Daniel Soubeyran
Émile Wegelin
unknown cox
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Coenraad Hiebendaal
Geert Lotsij
Paul Lotsij
Johannes Terwogt
Hermanus Brockmann
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Wilhelm Carstens
Julius Körner
Adolf Möller
Hugo Rüster
Gustav Moths
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Ernst Felle
Otto Fickeisen
Carl Lehle
Hermann Wilker
Franz Kröwerath[2]
1904–1908 ikke på programmet
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Albert Arnheiter
Hermann Wilker
Rudolf Fickeisen
Otto Fickeisen
Karl Leister[3]
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Julius Beresford
Karl Vernon
Charles Rought
Bruce Logan
Geoffrey Carr
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Erik Bisgaard
Rasmus Frandsen
Mikael Simonsen
Poul Thymann
Ejgil Clemmensen
1920 Antwerpen
detaljer
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Willy Brüderlin
Max Rudolf
Paul Rudolf
Hans Walter
Paul Staub
Flag of the United States.svg USA (USA)
Kenneth Myers
Carl Klose
Franz Federschmidt
Erich Federschmidt
Sherman Clark
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Birger Var
Theodor Klem
Henry Larsen
Per Gulbrandsen
Thoralf Hagen
1924 Paris
detaljer
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Emile Albrecht
Alfred Probst
Eugen Sigg
Hans Walter
Émile Lachapelle
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Eugène Constant
Louis Gressier
Georges Lecointe
Raymond Talleux
Ernest Barberolle
Flag of the United States.svg USA (USA)
Robert Gerhardt
Sidney Jelinek
Edward Mitchell
Henry Welsford
John Kennedy
1928 Amsterdam
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Valerio Perentin
Giliante D'Este
Nicolò Vittori
Giovanni Delise
Renato Petronio
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Ernst Haas
Joseph Meyer
Otto Bucher
Karl Schwegler
Fritz Bösch
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Franciszek Bronikowski
Edmund Jankowski
Leon Birkholc
Bernard Ormanowski
Bolesław Drewek
1932 Los Angeles
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Hans Eller
Horst Hoeck
Walter Meyer
Joachim Spremberg
Carlheinz Neumann
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Bruno Vattovaz
Giovanni Plazzer
Riccardo Divora
Bruno Parovel
Giovanni Scher
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Jerzy Braun
Janusz Ślązak
Stanisław Urban
Edward Kobyliński
Jerzy Skolimowski
1936 Berlin
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Hans Maier
Walter Volle
Ernst Gaber
Paul Söllner
Fritz Bauer
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Hermann Betschart
Hans Homberger
Alex Homberger
Karl Schmid
Rolf Spring
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Fernand Vandernotte
Marcel Vandernotte
Jean Cosmat
Marcel Chauvigné
Noël Vandernotte
1948 London
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Warren Westlund
Robert Martin
Robert Will
Gordon Giovanelli
Allan Morgan
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Rudolf Reichling
Erich Schriever
Emil Knecht
Peter Stebler
André Moccand
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Erik Larsen
Børge Nielsen
Henry Larsen
Harry Knudsen
Jørgen Olsen
1952 Helsinki
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkoslovakia (TCH)
Karel Mejta
Jiří Havlis
Jan Jindra
Stanislav Lusk
Miroslav Koranda
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Rico Bianchi
Karl Weidmann
Heinrich Scheller
Émile Ess
Walter Leiser
Flag of the United States.svg USA (USA)
Carl Lovested
Alvin Ulbrickson
Richard Wahlstrom
Matthew Leanderson
Albert Rossi
1956 Melbourne
detaljer
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Albert Winkler
Romano Sgheiz
Angelo Vanzin
Franco Trincavelli
Ivo Stefanoni
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Olle Larsson
Gösta Eriksson
Ivar Aronsson
Evert Gunnarsson
Bertil Göransson
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Kauko Hänninen
Reino Poutanen
Veli Lehtelä
Toimi Pitkänen
Matti Niemi
1960 Roma
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Gerd Cintl
Horst Effertz
Klaus Riekemann
Jürgen Litz
Michael Obst
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Robert Dumontois
Claude Martin
Jacques Morel
Guy Nosbaum
Jean Klein
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Fulvio Balatti
Romano Sgheiz
Franco Trincavelli
Giovanni Zucchi
Ivo Stefanoni
1964 Tokyo
detaljer
German Olympic flag (1959-1968).svg Det forente Tyskland (EUA)
Peter Neusel
Bernhard Britting
Joachim Werner
Egbert Hirschfelder
Juergen Oelke
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Renato Bosatta
Emilio Trivini
Giuseppe Galante
Franco De Pedrina
Giovanni Spinola
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Lex Mullink
Jan van de Graaff
Freek van de Graaff
Robert van de Graaff
Marius Klumperbeek
1968 Mexico City
detaljer
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Dick Joyce
Ross Collinge
Dudley Storey
Warren Cole
Simon Dickie
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Peter Kremtz
Manfred Gelpke
Roland Göhler
Klaus Jacob
Dieter Semetzky
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Denis Oswald
Peter Bolliger
Hugo Waser
Jakob Grob
Gottlieb Fröhlich
1972 München
detaljer
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Peter Berger
Hans-Johann Färber
Gerhard Auer
Alois Bierl
Uwe Benter
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Dietrich Zander
Reinhard Gust
Eckhard Martens
Rolf Jobst
Klaus-Dieter Ludwig
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkoslovakia (TCH)
Otakar Mareček
Karel Neffe
Vladimír Jánoš
František Provazník
Vladimír Petříček
1976 Montreal
detaljer
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Vladimir Eshinov
Nikolai Ivanov
Mikhail Kuznetsov
Aleksandr Klepikov
Aleksandr Lukyanov
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Andreas Schulz
Rüdiger Kunze
Walter Diessner
Ullrich Diessner
Johannes Thomas
Flag of Germany.svg Vest-Tyskland (FRG)
Johann Faerber
Ralph Kubail
Siegfried Fricke
Peter Niehusen
Hartmut Wenzel
1980 Moskva
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Dieter Wendisch
Ullrich Diessner
Walter Diessner
Gottfried Döhn
Andreas Gregor
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS)
Artūrs Garonskis
Dimants Krišjānis
Dzintars Krišjānis
Žoržs Tikmers
Juris Bērziņš
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Grzegorz Stellak
Adam Tomasiak
Grzegorz Nowak
Ryszard Stadniuk
Ryszard Kubiak
1984 Los Angeles
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Richard Budgett
Martin Cross
Adrian Ellison
Andy Holmes
Steve Redgrave
Flag of the United States.svg USA (USA)
Edward Ives
Thomas Kiefer
Michael Bach
Gregory Springer
John Stillings
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Brett Hollister
Kevin Lawton
Barrie Mabbott
Don Symon
Ross Tong
1988 Seoul
detaljer
Flag of East Germany.svg Øst-Tyskland (GDR)
Bernd Niesecke
Hendrik Reiher
Karsten Schmelling
Bernd Eichwurzel
Frank Klawonn
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Dimitrie Popescu
Ioan Snep
Vasile Tomoiagă
Ladislau Lovrenschi
Valentin Robu
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Chris White
Ian Wright
Andrew Bird
Greg Johnston
George Keys
1992 Barcelona
detaljer
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Iulica Ruican
Viorel Talapan
Dimitrie Popescu
Dumitru Răducanu
Nicolaie Taga
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Ralf Brudel
Uwe Kellner
Thoralf Peters
Karsten Finger
Hendrik Reiher
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Wojciech Jankowski
Maciej Lasicki
Jacek Streich
Tomasz Tomiak
Michał Cieślak

Firer med styrmann (inriggers)[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1912 Stockholm
detaljer
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Ejler Allert
Jørgen Hansen
Carl Møller
Carl Pedersen
Poul Hartmann
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Ture Rosvall
William Bruhn-Möller
Conrad Brunkman
Herman Dahlbäck
Wilhelm Wilkens
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Claus Høyer
Reidar Holter
Magnus Herseth
Frithjof Olstad
Olav Bjørnstad

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ The IOC medal database credits this medal to A. Mariacher. Also the official report shows Mariacher as competitor instead of Finlayson. However the National Olympic Committee of Canada Arkivert 13. oktober 2007 hos Wayback Machine. shows only Finlayson as competitor, but not Mariacher.
  2. ^ The German team changed the coxswain after the semi-final. Gustav Moths participated only in the semi-final og Max Ammermann participated in the final. However, the IOC medal database credits the gold medal only to Gustav Moths.
  3. ^ The German team changed the cox after the first round. But it is not known, if Otto Maier participated in the first round og Karl Leister did the rest of the tournament or Karl Leister participated in the first round og Otto Maier did the rest. However, the IOC medal database credits the gold medal only to Karl Leister.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]