Bergen Student-TV

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Bergen Student-TV
Type Student-TV
Grunnlagt 6. april 2003
Redaktør(er) Elise Angell (ansvarlig redaktør)

Reidun Drægebø (nyhets- og sportsredaktør)

Stine Johansen (kulturredaktør)

Ane J. Tryggeseid (underholdningsredaktør)

Anne Bjørg Vaa (flerkameraredaktør)
Språk Norge Norsk
Hovedkvarter Norge Studentsenteret, Bergen
Nettsted http://www.bstv.no

Bergen Student-TV (BSTV) er en studentorganisasjon i Bergen. Kanalen hadde sin første sending i april 2003 og kringkastet til og med mai 2009 sine sendinger på BTVs nett i Norge. Etter at BTV ble lagt ned gikk BSTV over til å bli et rent internettmedium som oppdateres jevnlig uken igjennom. Organisasjonen har om lag 70 frivillige medlemmer.

Kanalen henvender seg til alle studenter i Bergen. Dette omfatter i første rekke studenter tilknyttet Universitetet i Bergen, Norges Handelshøyskole, HiB, BAS, NITH og KhiB, men også studenter ved NKF, Noroff Media Gymnaset og BI. Den søker også å gi studentene et innblikk i hverandres hverdag, på tvers de forskjellige institusjonene.

Bergen Student-TV finansieres delvis av Velferdstinget i Bergen. Generalforsamling holdes på slutten av hvert semester og er organisasjonens høyeste organ. Her blir både styre og redaktører valgt. Redaksjonen er delt i fire; nyhet, kultur, underholdning og flerkamera. Alle medarbeidere produserer en sak annenhver uke.

En av de mest sette produksjonene til Bergen Student TV er «Terte med Påskenøtter» som ble publisert palmesøndag 2011. Andre seervinnere er «Royale With Cheeze» og «Filmrullen». «Episode III» av «Royale With Cheeze» vant Studentmediene i Bergens Tirilpris for beste underholdning høsten 2010.

Sjefredaktører[rediger | rediger kilde]

Tekniske sjefer[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Koordinater: 60°23′12″N 5°19′23″Ø