Star Wars: The Old Republic

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Star Wars: The Old Republic
UtviklerBioWare
UtgiverElectronic Arts
DistributørLucasArts
Steam
SerieStar Wars: The Old Republic
SpillmotorHero Engine
Siste versjon5.1.0
PlattformMicrosoft Windows
Utgivelse2011
SjangerMMORPG
ModusFlerspiller
Aldersgrense16
Nettstedwww.swtor.com/fr

Star Wars: The Old Republic er et MMORPG utviklet av BioWare. BioWare har tidligere utviklet rollespillet Star Wars: Knights of the Old Republic. Star Wars: The Old Republic ble lansert i 2011, 20. desember i Nord-Amerika og 22. desember i Europa.

Handling[rediger | rediger kilde]

Spillets handling tar sted 3000 år før den originale Star Wars sagaen skapt av George Lucas og er en semi-oppfølger til spillene Star Wars: Knights of the Old Republic og Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords. Etter flere år med krig skapes det midlertidig fred mellom Den Galaktiske Republikken og Sithenes Imperiet. Det er her spilleren blir sluppet inn i en periode preget av kald krig mellom de to galaktiske supermaktene. Spilleren får valget om å spille som en av åtte roller og hvilke side de vil kjempe for.

Gameplay[rediger | rediger kilde]

Spillet er et klassebasert spill der enhver klasse har forskjellige ferdigheter. Som et MMO tar spilleren seg inn i en åpen verden der mulighetene for sosialt spill er uendelige.

Steder[rediger | rediger kilde]

Spillet, som alt i Star Wars, er i en galakse for lenge siden langt, langt unna. Du skal besøke nesten alle planetene, pluss noen romstasjoner og måner.

Reaksjon[rediger | rediger kilde]

Spillet er godt mottat, men ble kritisert for sine småfeil som førte til mange oppdateringer.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]