Katarina Flatland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Katarina Flatland
Født7. juli 1989 (28 år)
Far Hallvard Flatland
Beskjeftigelse Programleder
NasjonalitetNorge

Katarina Flatland (født 7. juli 1989 i Bærum) er en norsk TV-programleder på TV 2.

Familie og oppvekst[rediger | rediger kilde]

Katarina Flatland er datter av Hallvard Flatland, en norsk TV-programleder og eiendomsinvestor. Han er mest kjent som grunnlegger av Norges første kommersielle TV-kanal, TVNorge.

Hun er vokst opp på Nesøya i Asker, og gikk på den lokale Nesøya barneskole, før hun startet på Landøya ungdomsskole og senere Nesbru videregående skole, hvor hun var ferdig i 2008.

TV-karriere[rediger | rediger kilde]

Hun arbeidet i 2008/2009 som programleder for talkshowet Waschera og TV 2 Zebra-programmet Xtra Faktor sammen med Peter Bubresko. Våren 2009 ble hun kåret til en av Norges mest sexy kvinner.[1]

Sommeren 2010 ledet hun programmet Sommerspillet på TV 2, sammen med Sturla Berg-Johansen.

Våren 2012 ledet Flatland tv-serien Sønner av Norge, der fire norskamerikanere skulle finne den store norske kjærligheten. Gjennom sommeren 2012 ledet hun det direktesendte programmet Sommertid på TV 2 sammen med Øyvind Fjeldheim tre ganger i uken. I tillegg ledet hun Heder og hammer der hun og et oppussingsteam pusser opp rom hjemme hos norske kjendiser. Flatland og teamet var blant annet hos Lise Fjeldstad, Øyvind Sauvik og Henriette Steenstrup. Heder og Hammer ble sendt klokken 19 mandag til torsdag.

Sommeren 2013 var hun igjen programleder i Sommertid med Øyvind Fjeldheim. I 2014 var hun programleder i Jakten på kjærligheten på TV 2. Sommeren 2015 var hun programleder i God sommer Norge på TV 2. Høsten 2015 er hun igjen programleder i Jakten på kjærligheten.

Referanser[rediger | rediger kilde]