Before Crisis: Final Fantasy VII

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Before Crisis: Final Fantasy VII
UtviklerSquare Enix
UtgiverSquare Enix
KomponistTakeharu Ishimoto
SerieFinal Fantasy
Compilation of Final Fantasy VII
PlattformDoCoMo, Softbank, AU EZweb
UtgivelseDoCoMo
JP 29. september 2004
Softbank
JP 30. januar 2007
AU EZweb
JP 5. april 2007
SjangerAction-rollespill
ModusEnspiller
Nettstedwww.square-enix.co.jp/mobile/bcff7.html

Before Crisis: Final Fantasy VII (ビフォア クライシス -ファイナルファンタジーVII- Bifoa Kuraishisu -Fainaru Fantajī Sebun-) er et japansk action-rollespill utviklet og utgitt av Square Enix i 2004.

Spillet ble utgitt til mobiltelefoner produsert av NTT DoCoMo. En engelsk versjon har ennå ikke blitt lansert, men det spekuleres i at det amerikanske mobiltelefonselskapet Sprint Nextel skal utgi en engelsk versjon av spillet. Dette har imidlertid ikke blitt verifisert.

Handling[rediger | rediger kilde]

Spillet åpner på et oppdrag i byen Midgar for å undersøke AVALANCHE-aktiviteter. Med hjelp fra Reno trekker AVALANCHE seg tilbake. Men dette angrepet viser seg imidlertid å være en bløff, for å trekke styrker vekk fra byen Junon - hvor president Shinra skal holde en tale. President Shinra blir skutt, men overlever så vidt.

Imidlertid viser det seg at til og med angrepet på presidenten var en omdirigering, og AVALANCHE må også beskytte Rayleigh - en professor som sitter på viktig informasjon. I mellomtiden blir president Shinra mistenkelig ovenfor deres aktiviteter, og tror at noen i organisasjonen deres lekker sensitiv informasjon.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]