Bruker:Remo

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Wikipedia:Babel
Babel-brukerinformasjon
nn-N Denne brukaren meistrar nynorskmorsmålsnivå.
no-N Denne brukeren behersker norsk (bokmål)morsmålsnivå.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
sv-2 Den här användaren har medelgoda kunskaper i svenska.
da-2 Denne bruger har et godt kendskab til dansk.
eo-1 Ĉi tiu uzanto povas komuniki per baza nivelo de Esperanto.
Brukere etter språk


Jeg er født 25. juni 1975 i Arendal. Nå bor jeg på Ganddal i Sandnes kommune, og jeg jobber som professor i matematikkdidaktikk ved Universitetet i Stavanger. Du er hjertelig velkommen til å besøke hjemmesiden min, hvis du vil finne ut mer. Er det noe du vil diskutere med meg, kan du jo prøve diskusjonssiden min

Jeg begynte som bruker i Wikipedia 23. januar 2006, da jeg ville lage en artikkel om Jørgen Rostrup, en av verdens mest meritterte orienteringsløpere (som jeg også kjenner godt og har hatt ansvaret for hjemmesiden til gjennom mange år). Etterhvert har hovedmålsettingen min blitt å ta et skikkelig tak innenfor mitt eget fagfelt: matematikk.

Mine bidrag[rediger | rediger kilde]

Det har etter hvert blitt så mye at det blir uoversiktlig å liste opp her. Men hovedbidragene mine dreier seg nok kanskje om følgende artikler:

Ellers kan du se på en mer utfyllende liste over mine bidrag, eller eventuelt ta en titt på Matematikkprosjektet for mer info om sider jeg arbeider med eller har tenkt å arbeide med!

Interesser og kompetanseområder[rediger | rediger kilde]

  • Matematikk - Det er her jeg har mest formell kunnskap, og det er dette jeg jobber med til daglig. Spesialfeltet er matematikkdidaktikk, og dette har jeg doktorgrad i. I første omgang er det dette jeg hovedsaklig vil fokusere min innsats på her.
  • Linux - Jeg er ivrig bruker, og jeg har spesielt god kjennskap til Debian og Debian-baserte distroer.
  • Kristendom, religion, teologi og beslektede emner. Jeg har studert kristendom på mellomfagsnivå.
  • Orientering - Jeg er tidligere orienteringsløper, trener og leder. Jeg har jobbet et par år som freelance-journalist og dekket orientering, og jeg har i flere år hatt ansvaret for den offisielle hjemmesiden til Jørgen Rostrup - en av tidenes mestvinnende orienteringsløpere.

Prosjekt - Matematikk[rediger | rediger kilde]

Matematikk er et viktig fagfelt, og dessverre er det altfor mange mangelfulle artikler om matematikk på norsk Wikipedia. Det er dessverre ikke så mange brukere som skriver om matematikk, så det er kanskje ikke noe vits i å opprette et eget underprosjekt for dette ennå - og en portal for matematikk er nok foreløpig et stykke fram.

Jeg vil uansett jobbe med dette selv, så jeg har derfor opprettet et eget matematikkprosjekt. Hvis du er interessert i å være med og gjøre dette til et underprosjekt, og kanskje også jobbe fram mot en matematikkportal etter hvert, kan du jo skrive på diskusjonssiden min!

Nyttige huskelister[rediger | rediger kilde]

Nye siderHva Wikipedia ikke erTinget#LeksikonverdighetSletting (Wikipedia:Retningslinjer_for_sletting) – StilmanualHvordan man redigererReferanserUkens artikkelMaler ({{Referanseløs}}, {{trenger referanse}}, {{Infoboks_gate}}, {{uencyklopedisk}}), {{Google-søk}}Maler/Vedlikehold og opprydningMal:Kilde bokVeiledningerRettskrivningWikipedia:Liste over alminnelige stavefeilOmdirigeringssider - BidragWikipedia:Ukens_dugnadSpesial:AllpagesWikipedia:ArtikkelsamarbeidParserFunctionsWikipedia:StilarkWikipedia:VerifiserbarhetKildekritikkWikipedia:Bruk_kilderWikipedia:Retningslinjer for eksterne lenkerSpesial:LinksearchWikipedia:Brukerinteresser

Se også[rediger | rediger kilde]

Nye sider[rediger | rediger kilde]

Nå er det 628 535 artikler på norsk Wikipedia!!!

60 nyeste artikler

2. mai 2024

1. mai 2024