Brukerdiskusjon:SommerSang

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei og velkommen! Flott at du bidrar. Jeg foreslår at du tar en titt på stilmanualen vår for å se hvordan artikler bør settes opp og hvordan du superenkelt kan formatere tekst! Ellers møtes flere av oss på IRC-kanalen #no.wikipedia på freenode (irc.freenode.net); stikk gjerne innom der! --Duffman 11. feb 2005 kl.10:31 (UTC)

Auschwitz[rediger kilde]

Hei SommerSang. Jeg lurte på hvor du har tallet fra at 3 millioner mennesker skal ha blitt drept i Auschwitz. De beste estimatene jeg har sett, ligger mellom 1 og 1,5 millioner (jf feks tysk eller engelsk wikipedia). Hanno 14. apr 2005 kl.16:31 (UTC)

Flertall[rediger kilde]

Hvorfor flytter du artiklene til flertallsform? Artikkelnavn skal være i entallsform. 193.212.51.164 26. mai 2005 kl.07:56 (UTC)

Det er avgjort og vedtatt at artikler skal stå i entallsform på Wikipedia. Vennligst flytt artiklene tilbake. Du kan ta opp spørsmålet på Tinget til ny debatt, men p.t. står vedtaket om at artikler skal stå i entallsform. 193.212.51.164 26. mai 2005 kl.09:24 (UTC)

Kategorier[rediger kilde]

Hei, gidder du å kategorisere nye artikler, eller evt. legge inn {{ukategorisert}} i artiklene, slik at de blir lettere å finne igjen? --–Duffman 28. mai 2005 kl.21:31 (UTC)

Jeg ser at det fremdeles legges ut ukategoriserte artikler. Vær vennlig og kategorisér etter beste evne. Vennligst les veiledning om kategorisering. – Toreau 22. feb 2006 kl.19:33 (UTC)

Aktuell kilde[rediger kilde]

Artikler om organismer[rediger kilde]

Hei SommerSang. Jeg ser at du har begynt å bidra med artikler om organismer. Det er flott. I den sammenheng lurte jeg bare på om du kunne ta en titt på wikipedias mal for organisme-artikler. I tilfellet du syns det er for innviklet, skal ikke det legge noen demper på aktiviteten din, men i så fall hadde det vært fint om du kunne avslutte artikler med {{Taksopprydning}}. (Det gjør det enklere for andre å finne frem til artikler som trengs å ses gjennom.) Men det meste er egentlig ikke så krevende, bl.a. at artikler som omhandler mer enn én art (som f.eks. krokodiller) skal stå i flertall med omdirigering fra entall, ikke omvendt. Hilsen, Hanno 7. jun 2005 kl.20:10 (UTC)

Signatur[rediger kilde]

Hei! Man kan signere innleggene sine i diskusjoner ved å skrive fire tilder (~~~~), som da f.eks. blir slik: Froy 14. jun 2005 kl.07:29 (UTC)

Skriften på veggen[rediger kilde]

Hei SommerSang (kul signatur forresten!), flott artikkelserie du har nå om ulike skrifttegn, også de historiske. Dette kan bli en imponerende kunnskapsserie. Det er slikt som dette jeg synes er spennende å lese om. Kanskje vi bør ha en felles-kategori for dette med diverse underkategorier? En av dine siste artikler, Kileskrift, burde det være mulig å finne et illustrasjon til vil jeg tro. Har du sjekket om de andre Wiki'ene har tilsvarende artikler? --Finn Bjørklid 24. okt 2005 kl.12:17 (UTC)

Eskimoer og inuitter er to forskjellige ting. Froy 29. okt 2005 kl.13:49 (UTC)

Småkryp[rediger kilde]

Hei jeg prøver å oppgradere artikler om insekter. Du har kommet med mange sider. Bra. Men, jeg må gjøre noen endringer. Slik er det jo. De fleste endringer er utvidelser og slikt. Men noen ganger blir det litt mer omfattende. Idag har jeg flyttet ditt bidrag Veps til Stikkveps. Men jeg flyttet ikke disse ... vet ikke navnet ... linjene nederst med veps på andre språk. Kan du se litt på det. Slik at det blir riktig. Ja, jeg har laget (eller en spe begynnelse) på en ny side om Veps. Med all god hilsen --Halvard 16. des 2005 kl.19:39 (UTC)

Vitenskapelige dyrenavn[rediger kilde]

Hei SommerSang. Vær så snill å ikke kursivere vitenskapelige navn på dyregrupper over «slektsnivå». Det er kun arts- og slektsnavn som er kursive. Hanno 27. des 2005 kl.13:45 (UTC)


Hei, jeg tittet på incest-artikkelen i dag, lenge etter at vi begge arbeidet på den sist. Jeg lurer på om det du skriver om unntak burde ha vært dokumentert. Finnes det etterprøvelige opplysninger om forekomst av halvsøsken-ekteskap? Hvilke av kulturene på Stillehavsøyene praktiserte søskenekteskap? M. Haugen 28. des 2005 kl.08:23 (UTC)

Jeg slenger på under denne headingen: I artikkelen Barneseksualitet står det at det er «mange teorier, noen til dels merkverdige, har blitt fremholdt». Jeg holdt på å slenge på uencyklopedisk, men la det fram for deg her først. «Merkverdige» kan være sant for alt jeg vet, men det etterlater et stort spørsmålstegn hos leseren. Hvis du ikke vil utdype, bør det kanskje være formulert noe rundere, f.eks. at det er mange, men sprikende teorier. --Finn Bjørklid 22. jan 2006 kl.04:29 (UTC)

Artist? Er ikke det en amerikansk betegnelse, og vil ikke rett og slett sanger fungere bedre på norsk? --Finn Bjørklid 24. jan 2006 kl.00:53 (UTC)

Oversikt over alfabeter[rediger kilde]

Hei, jeg har hatt meldingen din på diskusjonssiden liggende mens jeg tenkte på den: Det ville være fint om noen kunne poste en oversikt over skriftstegnene i forskjellige alfabeter der det ikke er gjort. Se fx Ogham-skrift. ; ) Jeg har kommet fram til at du mener én av to ting, eller begge kanskje: Du ønsker å utvide Ogham-skrift, eller du vil at de av oss som har skrevet om språk bør ligge inn alfabet i de artiklene også. Jeg har skrevet om koptisk språk, det er riktig, uten å være ekspert, men jeg verger meg litt for å opprette artikkelen Koptisk alfabet ettersom som jeg ser for meg en tyngre problemstilling - det ligger iallfall på vent inntil videre. --Finn Bjørklid 30. apr 2006 kl.15:03 (UTC)

Utmerkelse
For å ha gjort Maur til en anbefalt artikkel! Jon Harald Søby 31. mai 2006 kl.18:00 (UTC)

Hei! Om du lurer på hvorfor jeg fjernet innlegget ditt om atferd hos bjørner, så var det fordi det var fullt av faktafeil. Bjørner flest kan f.eks. ikke klatre, selv om noen kan det. Tbjornstad 23. jun 2006 kl.17:04 (UTC)

Robin Hood[rediger kilde]

Jeg tror det går an å få en utmerket artikkel ut av Robin Hood, tror ikke du? Det finnes en del bilder, jeg har mye godt historisk materiale i boken jeg nevner under kilder og et par andre steder, det kan skrives om moderne filmer og andre fremstillinger osv. I tillegg får vi med en del materiale som ikke er i den engelske artikkelen, så det blir også en «original norsk» artikkel. Cnyborg 26. jun 2006 kl.18:06 (UTC)

I artikkelen Mjød skriver du at det er en myte at Mjødurt ikke har vært brukt i mjød. Det ville være interessant å se din kilde for den informasjonen. mvh --Profero 12. sep 2006 kl. 19:42 (UTC)

Hei igjen. Du svarer at du på min diskusjonsside at du har lest det Wikipedia. Hvor var det? Jeg har lest i Wikipedia, bl.a. sv:Älggräs, (og andre steder) at det har blitt brukt i den forbindelsen. --Profero 13. sep 2006 kl. 07:37 (UTC)

På denne artikkelen skjer det ting jeg tror kanskje ikke er 100% nøytralt... :/ Kan du kikke på det? Harald Hansen 7. des 2006 kl. 11:25 (CET)

Da har jeg revertert endringene. Harald Hansen 8. des 2006 kl. 08:55 (CET)

Ploiditet[rediger kilde]

Hei! Fint du oppretter nye gentikk artikler. Jeg har endel å føye til artiklen Ploiditet, så jeg taget den med under utvikling. Jeg regner med å ha skrevet litt ekstra stoff om det innen ett par dager! Stå på, du gjør en god jobb:) Mr Holm 30. des 2006 kl. 21:17 (CET)

Julius Cæsar[rediger kilde]

Ser at du legger til avsnitt i artikkelen om Julius Cæsar. Det er flott, men du bør referere mange av påstandene som kommer frem. -marius 2. jan 2007 kl. 17:41 (CET)

Heisann! Jeg har skrevet en artikkel om the Human Genome Project. Bruker:Reodor har også bidratt med en god del, og jeg føler at artikkelen nå har fått ett høyt nivå. Jeg ønsker etterhvert å legge artikkelen til som kandidat for å bli anbefalt. Siden det er litt igjen før den kvalifiserer til det, ville det vært fint hvis helse-wikipedianere som deg hadde noe å bidra med! Da tenker jeg spesielt på avsnittene om medisinsk gevinst og etiske problemer, for der er det litt tynt!-- Mr Holm 2. feb 2007 kl. 22:28 (CET)

Ser at det er du som har opprettet artikkelen om skinker. Jeg lurer litt på hvorfor du staver ordet med «c». Jeg kan ikke huske å ha sett det stavet sånn før på norsk. Navnet skrives også med «k» på de andre germanske språkene. Det blir noe annet med de romanske språkene, der en helst ikke vil bruke denne bokstaven.

Trurl 20. apr 2007 kl. 23:40 (CEST)

Det er startet en diskusjon på en artikkel hvor du er bidragsyter. Fint om du har innspill. Mr. Hill 13. sep 2007 kl. 10:27 (CEST)

Jeg fylte etterhvert på med resten av teksten og strødde på med noen bilder. Men det er jo egentlig din artikkel, titt over og redigerer det du måtte ønske. --Finn Bjørklid 16. nov 2007 kl. 23:11 (CET)

Patroller[rediger kilde]

Hei! Jeg lurer på om du kunne tenke deg å bli patroller? Dvs. at røde utropstegn vil dukke opp ved alle endringer i siste endringer-loggen som er ikke er patruljerte, kontrollerte og godkjente. Du vil da ha muligheten til å godkjenne disse og dermed fjerne flaggingen. Du vil også kunne godkjenne nye artikler samt at du får tilgang til tilbakestillingsfunksjonen, som forenkler vandalismebekjemping betraktelig. Dette er helt frivillig, så hva sier du? --Eivind (d) 3. mar 2008 kl. 20:26 (CET)

Hei, jeg kunne ønske at noen tar tak i artikkelen Tibet, og skriver den fram til «anbefalt-nivå». Det ville vært et poeng å ha den som ukens artikkel i juli/august, som et korrigerende perspektiv til en idrettsstevne som foregår da. Er det muligens en jobb for deg? Mvh --MHaugen 23. mar 2008 kl. 13:08 (CET)

Siden Alternativ rock er Alternativ musikk-prosjektets dugnad og er det gjennom sommerferien. Hvis du er i imot dette diskuter dette på diskusjonssiden. For mer info, besøk prosjektsiden.

Superunknown 19. jun 2008 kl. 12:59 (CEST)

Interessant, og morsom artikkel, og et godt bevis på at det ikke alltid er de lengste artiklene som til enhver tid gir mest! Finn Bjørklid 1. jul 2008 kl. 18:29 (CEST)

Vet du dette?[rediger kilde]

Hei. Er du klar over denne diffen der du blir lagt til som deltager i et underprosjekt? Kan ikke se at du har blitt spurt om dette...3s 10. sep 2008 kl. 14:31 (CEST)

Det alternative underprosjekte ble gjort om til rockeprosjekte. Hvis du ikke vil være medlem så bare forlatt prosjekte okay. Unnskyld for at jeg ikke sa det. Superunknown 10. sep 2008 kl. 19:25 (CEST)

Makroevolusjon[rediger kilde]

Kudos for dine bidrag på Kreasjonisme. Men jeg lurer litt på begrepene makro- og mikroevolusjon; er ikke dette et kunstig skille skapt av kreasjonister? Seriøse biologer deler vel ikke evolusjon inn i mikro og makro? Hvis jeg tror rett, bør jo artikkelen evolusjonsteori omskrives noe. Hva mener du, er dette noe å bruke energi på? - Soulkeeper 26. okt 2008 kl. 04:02 (CET)

Hei! Så du prøvde å omdirigere denne siden, men til slutt endte opp med å etterlate siden tom. Dette er ikke en god løsning, og det er bedre hvis du spør noen om hjelp for å få til det du vil. Det kan ta lang tid før noen kommer over artikkelen som står tom. Takk! --Eivind (d) 1. feb 2009 kl. 22:33 (CET)

The Tuesdays[rediger kilde]

Singler er en utgivelse på samme måte som et musikkalbum, og skrives på samme måte i kursiv, mens sanger (det er som oftest flere sanger på en single) skrives i «klammer»: Sangen «It's Up To You» fra singlen It's Up To You er... osv osv. Mvh KEN 3. jun 2009 kl. 02:38 (CEST)

om Californiahalvøya[rediger kilde]

Fra forsiden :

Visste du at ...

  • … at man i det 16. århundre trodde California var en øy?
TorSch 21. sep 2009 kl. 09:14 (CEST)

Historikk - Gilgamesj[rediger kilde]

Hei. Du må få ryddet opp i revisjonshistorikken i artikkelen om Gilgamesj-eposet, for her ser det ut som du har skrevet hele teksten, og det er vel ikke riktig? Mvh. --Kjetil_r 7. nov 2009 kl. 11:39 (CET)

Invitasjon til debatt om artikkelen Den Kristelige Menighet[rediger kilde]

Du inviteres herved til å delta i diskusjonen rundt omfattende revisjon av artikkelen Den Kristelige Menighet. Se min brukerside for mere informasjon. -- cavernia -- 3. jan 2010 kl. 12:00 (CET)

Ram (bibelsk person)[rediger kilde]

Hei! Er det meningen at Ram (bibelsk person) skal være en pekerside? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 20. okt 2010 kl. 12:37 (CEST)

Hei. Nei, artikkelen Ram (bibelsk person) var ikke ment å være en pekerside. Den ble skrevet for å omhandle begge personene med det navnet. SommerSang 20. okt 2010 kl. 13:50 (CEST)
Hei, det er ikke slik Wikipedia fungerer. Enten er det en samleside om navnet, med pkere til artikler med personer med det navnet, eller så er det en ren pekeside til oppføringer som inneholder navnet/ordet. Jeg har derfor endret dette. KEN 20. okt 2010 kl. 15:22 (CEST)

Hei, KEN. Jeg er enig i at Wikipedia ikke vanligvis fungerer sånn. Men i tilfeller hvor et navn faktisk er knyttet til noen som det sannsynligvis kun vil være ganske korte artikler om, blir det litt anderledes. Det er i hvertfall slik det ser ut til å ha vært på engelsk wikipedia. SommerSang 20. okt 2010 kl. 16:10 (CEST)

Ja, jeg har registrert at på enkelte andre språk har de gjort det slik. Men nå er ihvertfall muligheten der at en kan opprette en artikkel om de nevnte personene, og lenkene går da til riktig person. KEN 20. okt 2010 kl. 16:57 (CEST)

Jeg utvidet artikkelen Humayun som du opprett da jeg synes den var i snaueste laget. Jeg la også på kategorier for fødsel og død. --Finn Bjørklid 11. des 2010 kl. 00:00 (CET)

Salamandere[rediger kilde]

Både salamandre og salamandere er godkjente flertallsformer på bokmål, men det hadde vært greit å holde seg til én form (jfr. Ekte salamandere og Kjempesalamandre. Som artikkeloppretter overlater jeg til deg å velge form. - mvh 4ing 2. feb 2011 kl. 09:10 (CET)

Det var ikke jeg som hadde opprettet den røde linken, og jeg la ikke merke til at det ble to forskjellige former. Men nå har jeg flyttet tittelen i artikkelen «Kjempesalamandre» til «Kjempesalamandere». SommerSang 2. feb 2011 kl. 11:44 (CET)
Takk skal du ha! - 4ing 2. feb 2011 kl. 11:46 (CET)

Russefeiring trenger vedlikehold[rediger kilde]

Russefeiring, en artikkel du har bidratt til, er blitt merket med {{UA-vedlikehold}} og dermed lagt til i kategorien Anbefalte og utmerkede artikler som trenger vedlikehold. Dette betyr at hvis manglene anført på artikkelens diskusjonsside ikke blir utbedret innen to uker, mister artikkelen sin status som anbefalt eller utmerket. Soulkeeper 29. apr 2011 kl. 15:20 (CEST)

Kjempeinnsats[rediger kilde]

Fil:Superman-billiondollarlimited1942.jpg

Synes du har gjort en kjempeinnsats på Wikipedia! — Jeblad 27. mai 2011 kl. 13:33 (CEST)[svar]

Hei, jeg ryddet litt opp i denne artikkelen, og ville bare forsikre meg om at dette ikke er samme skikkelse som Metusalem? Asav 2. jul 2011 kl. 06:32 (CEST)

Joda, det er nok det. Den har iw til en engelsk artikkel som allerede har iw tilbake til Metusalem, og i artikkelen om Metusalem blir de to navneformene drøftet. Mvh --M Haugen 2. jul 2011 kl. 08:49 (CEST)
iw er det jeg som la inn på grunnlag av den opprinnelige oppføringen (se historiesiden), men «biografiene» deres synes ikke å stemme overens; det er derfor jeg er i tvil. Asav 2. jul 2011 kl. 13:14 (CEST)

Hei, Asav! Metusjael og Metusjalah (som også kalles Metusalem) er ikke samme person ifølge det som står i 1. Mosebok. Førstnevnte stammer fra Kain, sistnevnte fra Set. SommerSang 4. jul 2011 kl. 23:25 (CEST)

Henrik av Portugal[rediger kilde]

hei! Tenkte jeg skulle si ifra at vi har en artikkel om Henrik I av Portugal, kanskje den andre artikkelen hadde vært bedre som omdirigering? Profoss (diskusjon) 16. jul 2011 kl. 05:57 (CEST)

Ja vel. Rart at den ikke kom opp i Liste over Portugals monarker. SommerSang 16. jul 2011 kl. 05:58 (CEST)

Om venstrepopulisme[rediger kilde]

Jeg vet i all beskjedenhet litt om populismen til Ottar Brox, Grønt Gras osv. Men hører dette hjemme under "venstrepopulisme", slik "populisme" nå omtrent utelukkende er blitt et skjellsord for politikere en ikke sympatiserer med, og som en beskylder for å snu kappen etter vinden for å fiske stemmer? Mottar gjerne en kommentar om dette. Pål Jensen 10. sep 2011 kl. 10:53 (CEST)

Du viser til at da. populisme også beskriver vitenskapelig populisme og populisme i mediene. Kan tilføye at jeg også har sett Trevi-fontenen i Roma omtalt som "populistisk". Jeg tar derfor sjølkritikk på påstanden ovenfor om at "populisme" omtrent utelukkende er blitt et skjellsord for politikere en ikke sympatiserer med, og som en beskylder for å snu kappen etter vinden for å fiske stemmer. Det er også blitt et skjellsord for vitenskapsfolk, medier, fontener (m.m.?) som en ikke liker, og som antas å fiske stemmer eller gjøre seg populære, eller blir brukt til dette formål. Jeg vet ikke om Grønt Grss etc. hører hjemme i denne konteksten. Har du noen meninger om dette? 84.49.25.45 15. sep 2011 kl. 10:22 (CEST)

Artikkel om Jehovas Vitner[rediger kilde]

Hei, ser at du har jobbet en del med artikkelen om Jehovas Vitner. Har oversatt deler av artikkelen som foreligger på engelsk. Denne er anbefalt der, og det ser ut til at artikkelens objektivitet er innenfor det akseptable, så mener at den engelske artikkelen bør være et bra utgangspunkt. Har noe kjennskap til emnet, men er en del egen terminologi her, hadde vært greitt dersom du kunne sett gjennom oversettelsen. Grrahnbahr 10. feb 2012 kl. 01:59 (CET)

EHar undersøkt litt mer rundt den engelske artikkelen, med diskusjonssider, og er enig med deg. Hovedartikkelen ser noe bedre ut enn underartiklene i så måte. At kildene ikke er skrevet av Jehovas vitner, betyr selvfølgelig ikke at de er objektive. Grrahnbahr 13. feb 2012 kl. 18:16 (CET)

Denne artikkelen som du startet 5. september 2011 er ikke rimelig kort, den er urimelig kort. Det minste man kunne forvente er at det faktiske er en kronologi i artikkelen. Slik som den er nå kan den vurderes som slettekandidat. Har du tenkt å utvide den? --Finn Bjørklid (diskusjon) 5. apr 2012 kl. 12:55 (CEST)

Jeg har jo håpet på at noen som interesserer seg for emnet og kanskje vet mye om det, skulle delta før eller siden. Det har jo ikke akkurat vært mye arbeid med emnet kronologi på den norske wikipedia. Men nå har jeg i hvertfall prøvd å utvide artikkelen litt. SommerSang (diskusjon) 10. apr 2012 kl. 07:17 (CEST)

Artikkelen om Gammeltestamentlige apokryfer, som du har bidratt aktivt til, har nå gått gjennom kandidatvurderingsprosessen vår, og er nå ansett som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen. Du kan med god rett motta denne stjerna som et synlig tegn på godt arbeid. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen (diskusjon) 31. mai 2012 kl. 23:52 (CEST)[svar]

A barnstar for you![rediger kilde]

The Admin's Barnstar
hallo demon cat (diskusjon) 19. nov 2012 kl. 16:38 (CET)

Bryllupsdager[rediger kilde]

Dette er en side du har opprettet. Jeg har ikke fått svar på diskusjonsinnlegg. Kronny (diskusjon) 14. jul 2013 kl. 23:18 (CEST)

10-årsklubbben[rediger kilde]

Hei,SommerSang,

jag vill gärna bjuda in dig att bli medlem i Wikipedia:10-årsklubben, en Klub för bruker som har vært aktive på Wikipedia på bokmål og riksmål i ti år eller mer.

10-årsklubben er en uformell gruppe av brukere som har vært aktive på Wikipedia på bokmål og riksmål i ti år eller mer.

Klubbben er en norskspråklig del av Ten Year Society.

Medlemskapet er frivillig og åpent for alle som har bidratt på Wikipedia i minst ti år.

Den som ønsker å markere sitt medlemskap på brukersiden sin kan gjøre det med malen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne malen på brukersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben

Velkommen! Dan Koehl (diskusjon) 7. mar. 2015 kl. 22:37 (CET)[svar]

Alternativt nettverk nominert for sletting[rediger kilde]

Hei SommerSang! Jeg har nominert Alternativt nettverk, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Alternativt nettverk. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 30. nov. 2017 kl. 20:27 (CET)[svar]

Demese Tsege nominert for sletting[rediger kilde]

Hei SommerSang! Jeg har nominert Demese Tsege, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Demese Tsege. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 18. jun. 2021 kl. 21:18 (CEST)[svar]