Diskusjon:Gitarkameratene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kan det virkelig være nødvendig å blande Holm/Nilsen/Fuentes/Lind-prosjektet inn i artikkelen om Gitarkameratene? Stig Ove Voll 17. jan 2007 kl. 00:15 (CET)

Dette avsnittet omhandler Gitarkameratenes reaksjon på at navnet ble brukt av andre. Det er relevant for en artikkel om Gitarkameratene.

«De nye Gitarkameratene»[rediger kilde]

I 2006 fikk artistene Kurt Nilsen, Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askil Holm kallenavnet De nye gitarkameratene etter sin suksess med platen Hallelujah - Live og turneen som fulgte. Gitarkameratene skrev i november 2006 et brev til de nye kameratene, hvor Gitarkameratene understreket retten til navnet. Førstnevnte selv presiserer at det er pressen selv som har brukt dette navnet på dem og at de selv har opptråd under deres egne navn, og at platen ble gitt ut under artistenes egne navn [1].

Mr. Hill 12. sep 2007 kl. 00:54 (CEST)

Syns navnestriden rundt «de nye gitarkameratene» godt kan nevnes i artikkelen. Nå ble det kanskje litt skjev fordeling, og litt mye om denne saken i forhold til hva som står om Gitarkameratene selv, men det er det vel mulig å rette på... --Gaz 13. sep 2007 kl. 13:06 (CEST)
Det er mulig "navnestriden" kan nevnes, men jeg ser ikke helt poenget i det. "De nye gitarkameratene" er noe VG har funnet på, og da har det ingenting i en seriøs Wikipedia-artikkel å gjøre. At "alle" journalister benytter betegnelsen "De nye gitarkameratene" på Nilsen/Fuentes/Holm/Lind-prosjektet rettferdiggjør heller ikke at man bruker dette i en artikkel. Blir det begrepet stående, vil det skape en pussig presedens i forhold til mange andre begreper journalister finner på. Stig Ove Voll 22. sep 2007 kl. 00:49 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gitarkameratene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. jul. 2023 kl. 16:41 (CEST)[svar]

  1. ^ Elling Svela (4.november 2006). «Beskylder Ali og co for tyveri». Fedrelandsvennen på nett. Besøkt 6. september 2007.  Sjekk datoverdier i |dato= (hjelp)