Hopp til innhold

The Defenders

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
The Defenders
orig. Marvel’s The Defenders
Generell informasjon
SjangerEventyr / Action
Prod.landUSA
Sendeår2017
Sesonger1
Episoder8
SpråkEngelsk
Basert påDaredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist
Foran kamera
Medvirkende
14 oppføringer
Jessica Henwick (rollefigur: Colleen Wing)
Charlie Cox (rollefigur: Matt Murdock)
Krysten Ritter (rollefigur: Jessica Jones)
Mike Colter (rollefigur: Luke Cage)
Finn Jones (rollefigur: Iron Fist)
Eka Darville
Elden Henson (rollefigur: Foggy Nelson)
Ramón Rodríguez
Rachael Taylor (rollefigur: Patsy Walker)
Deborah Ann Woll (rollefigur: Karen Page)
Élodie Yung (rollefigur: Elektra)
Rosario Dawson (rollefigur: Claire Temple)
Scott Glenn (rollefigur: Stick)
Sigourney Weaver
Bak kamera
TittelmusikkJohn Paesano[1]
MusikkJohn Paesano[1]
FotoMatthew J. Lloyd
Prod.selskapABC Studios, Netflix, Marvel Television
Sending
Periode18. aug. 201718. aug. 2017
TV-kanalNetflix
Sideforhold16:9
Eksterne lenker
IMDb
Offisiell nettside

The Defenders er en amerikansk nettfjernsynsserie utviklet for Netflix av Douglas Petrie og Marco Ramirez, basert på en tegneserie av Marvel Comics og fire andre nettfjernsynsserier: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist.

Hovedrollene spilles av Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter og Finn Jones. Andre sentrale roller innehas av Sigourney Weaver,[2] Élodie Yung, Simone Missick, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Carrie-Anne Moss, Scott Glenn, Rachael Taylor, Rosario Dawson og Jessica Henwick.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Når de jakter på agenter som arbeider for «The Hand» i Kambodsja, får Danny Rand / Iron Fist og Colleen Wing vite at krigen de kjemper faktisk finner sted i New York City. Der har Matt Murdock gitt opp tilværelsen som den årvåkne Daredevil, og arbeider nå som pro bono-advokat. Han er fremdeles forelsket i Elektra Natchios, som døde mens Dardevil forsøkte å slåss mot The Hand. Luke Cage slippes løs fra fengsel, og vender tilbake til Harlem, hvor politi-etterforsker Misty Knight informerer ham om lokale barn som har blitt involvert i en mystisk virksomhet og endt opp døde.

Etter å ha fått vite at alle de viktigste indre organene hennes svikter og hun har lite tid igjen å leve, informerer en kvinne kollegaene sine om å fremskynde planene deres. Men kort tid senere river et stort jordskjelv gjennom New York, og privatetterforsker Jessica Jones oppdager eksplosiver når hun leter etter sin savnede ektemann. Jones kontakter politiet, men Knight observerer henne ta med seg noen bevis når hun forlater et åsted.

Cage følger noen spor fra lokale barn, og oppdager at barna blir sendt for å rydde opp i et verksted hvor flere fiender av «The Hand» har blitt myrdet. Rand og Wing undersøker også verkstedet, noe som fører til en konflikt mellom Rand og Cage som først tar slutt når politiet dukker opp. Den mystiske kvinnen, Alexandra, blir informert om at gruppens planer har blitt stoppet på grunn av en mystisk vegg. Alexandra tror dette faktisk kan være en dør, og avhører en gammel fiende, Stick, for å få svar på dette. The Hand forsøker å skaffe det eldgamle våpenet Black Sky – kroppen til Natchios – og brukte de siste ressursene deres for å gjenopplive henne.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]