Midnight Club: Street Racing

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Midnight Club: Street Racing
UtviklerRockstar San Diego
UtgiverRockstar Games
PlattformGame Boy Advance
PlayStation 2
Utgivelse26. oktober 2000
SjangerRacerspill
ModusFlerspiller, enspiller
AldersgrenseTeen (ESRB)
Nettstedwww.rockstargames.com/midnightclub/index_mc.html
Del av serien Midnight Club

Midnight Club: Street Racing er et racerspill til PlayStation 2 utviklet av Angel Studios. Det kom ut i 2000.[1] Det kom også ut en versjon til Game Boy Advance, som ble utviklet av Rebellion Developments.[2] Det ble fulgt av Midnight Club II.[3]

Midnight Club: Street Racing er et racing-videospill som fokuserer på ulovlig gate-racing. Spilleren kan utforske den åpne verden i spillet, eller kjøre opp kapp i organiserte konkurranser. I karriere-modus kan spilleren jobbe seg opp i racing-verdenen ved å vinne konkurranser, og beseire forskjellige navngitte motstandere i forskjellige løp - hvor man kan vinne motstanderens kjøretøy. Spillet har 17 kjøretøy som spilleren kan vinne gjennom karriere-modusen, alt fra drosjer, busser og forskjellige merker som Toyota og Nissan.

To forskjellige lokaliteter er tilgjengelige for spillerne: New York City og London, og hver by inneholder forskjellige landemerker. Noen av Londons synlige landemerker inkluderer Trafalgar Square, Palace of Westminster og Big Ben, og Tower Bridge. Historien i New York inkluderer kjente landemerker som Times Square, Empire State Building, World Trade Center, Rockefeller Center, FN-bygningen, Plaza Hotel, Madison Square Garden, Washington Square Park, Battery Park og Central Park.

Handling[rediger | rediger kilde]

En mystisk gruppe urbane gate-racere konkurrerer med forbedrede sportsbiler. Som en vanlig drosje-sjåfør i New York City. Spilleren begynner med et relativt umodifisert og treig drosje. Gjennom en rekke konkurranser, hver med forskjellige mål, skal man beseire motstandere og vinner etter hvert raskere og mer kostbare kjøretøy.

Det endelig målet er å beseire verdensmesteren, som blir avslørt for å være en ung japansk kvinne ved navn Anika - hvis far produserer konseptbiler i Japan. Som den eneste personen som har slått henne i et løp, er spilleren den eneste som får vite den virkelige identiteten hennes.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Perry, Doug (25. oktober 2000). «Midnight Club: Street Racing». IGN (engelsk). Besøkt 8. mai 2023. 
  2. ^ Harris, Craig (21. november 2001). «Midnight Club: Street Racing». IGN (engelsk). Besøkt 8. mai 2023. 
  3. ^ Perry, Douglass C. (8. april 2003). «Midnight Club II». IGN (engelsk). Besøkt 8. mai 2023. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]