Liste over medaljevinnere under Vinter-OL 2010

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Liste over medaljevinnere under Vinter-OL 2010
Liste over medaljevinnere under Vinter-OL 2010
Mesterskap Vinter-OL 2010 i Vancouver
Antall øvelser 86
Beste nasjon Canada Canada
Flest medaljer Canada Canada (26)

Liste over medaljevinnere under Vinter-OL 2010 inneholder 258 utøvere som tok medalje under Vinter-OL 2010 som ble holdt i Vancouver i Canada fra 12–28. februar 2010.

Innhold
  1. Aking
  2. Alpint
  3. Bobsleigh
  4. Curling
  5. Freestyle
  1. Hurtigløp på skøyter
  2. Ishockey
  3. Kombinert
  4. Kortbaneløp på skøyter
  5. Kunstløp
  1. Langrenn
  2. Skeleton
  3. Skihopp
  4. Skiskyting
  5. Snøbrett
Se også       Referanser       Eksterne lenker


Aking[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
ener menn
(detaljer)
Flag of Germany.svg Felix Loch
Tyskland (GER)
Flag of Germany.svg David Möller
Tyskland (GER)
Flag of Italy.svg Armin Zöggeler
Italia (ITA)
dobbel menn
(detaljer)
Flag of Austria.svg Østerrike (AUT)
Wolfgang Linger
Andreas Linger
Flag of Latvia.svg Latvia (LAT)
Andris Šics
Juris Šics
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Patric Leitner
Alexander Resch
singel kvinner
(detaljer)
Flag of Germany.svg Tatjana Hüfner
Tyskland (GER)
Flag of Austria.svg Nina Reithmayer
Østerrike (AUT)
Flag of Germany.svg Natalie Geisenberger
Tyskland (GER)

Alpint[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
utfor menn
(detaljer)
Flag of Switzerland.svg Didier Défago
Sveits (SUI)
Flag of Norway.svg Aksel Lund Svindal
Norge (NOR)
Flag of the United States.svg Bode Miller
USA (USA)
super-G menn
(detaljer)
Flag of Norway.svg Aksel Lund Svindal
Norge (NOR)
Flag of the United States.svg Bode Miller
USA (USA)
Flag of the United States.svg Andrew Weibrecht
USA (USA)
kombinasjonen menn
(detaljer)
Flag of the United States.svg Bode Miller
USA (USA)
Flag of Croatia.svg Ivica Kostelić
Kroatia (CRO)
Flag of Switzerland.svg Silvan Zurbriggen
Sveits (SUI)
storslalåm menn
(detaljer)
Flag of Switzerland.svg Carlo Janka
Sveits (SUI)
Flag of Norway.svg Kjetil Jansrud
Norge (NOR)
Flag of Norway.svg Aksel Lund Svindal
Norge (NOR)
slalåm menn
(detaljer)
Flag of Italy.svg Giuliano Razzoli
Italia (ITA)
Flag of Croatia.svg Ivica Kostelić
Kroatia (CRO)
Flag of Sweden.svg André Myhrer
Sverige (SWE)
utfor kvinner
(detaljer)
Flag of the United States.svg Lindsey Vonn
USA (USA)
Flag of the United States.svg Julia Mancuso
USA (USA)
Flag of Austria.svg Elisabeth Görgl
Østerrike (AUT)
super-G kvinner
(detaljer)
Flag of Austria.svg Andrea Fischbacher
Østerrike (AUT)
Flag of the United States.svg Julia Mancuso
USA (USA)
Flag of the United States.svg Lindsey Vonn
USA (USA)
kombinasjonen kvinner
(detaljer)
Flag of Germany.svg Maria Höfl-Riesch
Tyskland (GER)
Flag of the United States.svg Julia Mancuso
USA (USA)
Flag of Sweden.svg Anja Pärson
Sverige (SWE)
storslalåm kvinner
(detaljer)
Flag of Germany.svg Viktoria Rebensburg
Tyskland (GER)
Flag of Slovenia.svg Tina Maze
Slovenia (SLO)
Flag of Austria.svg Elisabeth Görgl
Østerrike (AUT)
slalåm kvinner
(detaljer)
Flag of Germany.svg Maria Höfl-Riesch
Tyskland (GER)
Flag of Austria.svg Marlies Schild
Østerrike (AUT)
Flag of the Czech Republic.svg Šárka Záhrobská
Tsjekkia (CZE)

Bobsleigh[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
toerbob menn
(detaljer)
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
André Lange
Kevin Kuske
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Thomas Florschütz
Richard Adjei
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Aleksandr Zubkov
Aleksej Vojevoda
firerbob menn
(detaljer)
Flag of the United States.svg USA (USA)
Steven Holcomb
Steve Mesler
Curtis Tomasevicz
Justin Olsen
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
André Lange
Kevin Kuske
Alexander Rödiger
Martin Putze
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Lyndon Rush
David Bissett
Lascelles Brown
Chris Le Bihan
toerbob kvinner
(detaljer)
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Kaillie Humphries
Heather Moyse
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Helen Upperton
Shelley-Ann Brown
Flag of the United States.svg USA (USA)
Erin Pac
Elana Meyers

Curling[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
menn
(detaljer)
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Kevin Martin
John Morris
Marc Kennedy
Ben Hebert
Adam Enright
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Thomas Ulsrud
Torger Nergård
Christoffer Svae
Håvard Vad Petterson
Thomas Løvold
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Ralph Stöckli
Jan Hauser
Markus Eggler
Simon Stübin
Toni Müller
kvinner
(detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Anette Norberg
Eva Lund
Cathrine Lindahl
Anna Le Moine
Kajsa Bergström
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Cheryl Bernard
Susan O’Connor
Carolyn Darbyshire
Cori Bartel
Kristie Moore
Flag of Chile.svg Chile (CHI)
Wang Bingyu
Liu Yin
Yue Qingshuang
Zhou Yan
Liu Jinli

Freestyle[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
kulekjøring menn
(detaljer)
Flag of Canada.svg Alexandre Bilodeau
Canada (CAN)
Flag of Australia.svg Dale Begg-Smith
Australia (AUS)
Flag of the United States.svg Bryon Wilson
USA (USA)
hopp menn
(detaljer)
Flag of Belarus.svg Alexei Grishin
Hviterussland (BLR)
Flag of the United States.svg Jeret Peterson
USA (USA)
Flag of the People's Republic of China.svg Liu Zhongqing
Kina (CHN)
skicross menn
(detaljer)
Flag of Switzerland.svg Michael Schmid
Sveits (SUI)
Flag of Austria.svg Andreas Matt
Østerrike (AUT)
Flag of Norway.svg Audun Grønvold
Norge (NOR)
kulekjøring kvinner
(detaljer)
Flag of the United States.svg Hannah Kearney
USA (USA)
Flag of Canada.svg Jennifer Heil
Canada (CAN)
Flag of the United States.svg Shannon Bahrke
USA (USA)
hopp kvinner
(detaljer)
Flag of Australia.svg Lydia Lassila
Australia (AUS)
Flag of the People's Republic of China.svg Li Nina
Kina (CHN)
Flag of the People's Republic of China.svg Guo Xinxin
Kina (CHN)
skicross kvinner
(detaljer)
Flag of Canada.svg Ashleigh McIvor
Canada (CAN)
Flag of Norway.svg Hedda Berntsen
Norge (NOR)
Flag of France.svg Marion Josserand
Frankrike (FRA)

Hurtigløp på skøyter[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
500 m herrer
(detaljer)
Flag of South Korea.svg Mo Tae-bum
Sør-Korea (KOR)
Flag of Japan.svg Keiichiro Nagashima
Japan (JPN)
Flag of Japan.svg Joji Kato
Japan (JPN)
1000 m herrer
(detaljer)
Flag of the United States.svg Shani Davis
USA (USA)
Flag of South Korea.svg Mo Tae-bum
Sør-Korea (KOR)
Flag of the United States.svg Chad Hedrick
USA (USA)
1500 m herrer
(detaljer)
Flag of the Netherlands.svg Mark Tuitert
Nederland (NED)
Flag of the United States.svg Shani Davis
USA (USA)
Flag of Norway.svg Håvard Bøkko
Norge (NOR)
5000 m herrer
(detaljer)
Flag of the Netherlands.svg Sven Kramer
Nederland (NED)
Flag of South Korea.svg Lee Seung-hoon
Sør-Korea (KOR)
Flag of Russia.svg Ivan Skobrev
Russland (RUS)
10000 m herrer
(detaljer)
Flag of South Korea.svg Lee Seung-hoon
Sør-Korea (KOR)
Flag of Russia.svg Ivan Skobrev
Russland (RUS)
Flag of the Netherlands.svg Bob de Jong
Nederland (NED)
lagtempo herrer
(detaljer)
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Mathieu Giroux
Lucas Makowsky
Denny Morrison
Flag of the United States.svg USA (USA)
Brian Hansen
Chad Hedrick
Jonathan Kuck
Trevor Marsicano
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Jan Blokhuijsen
Sven Kramer
Simon Kuipers
Mark Tuitert
500 m damer
(detaljer)
Flag of South Korea.svg Lee Sang-hwa
Sør-Korea (KOR)
Flag of Germany.svg Jenny Wolf
Tyskland (GER)
Flag of the People's Republic of China.svg Wang Beixing
Kina (CHN)
1000 m damer
(detaljer)
Flag of Canada.svg Christine Nesbitt
Canada (CAN)
Flag of the Netherlands.svg Annette Gerritsen
Nederland (NED)
Flag of the Netherlands.svg Laurine van Riessen
Nederland (NED)
1500 m damer
(detaljer)
Flag of the Netherlands.svg Ireen Wüst
Nederland (NED)
Flag of Canada.svg Kristina Groves
Canada (CAN)
Flag of the Czech Republic.svg Martina Sáblíková
Tsjekkia (CZE)
3000 m damer
(detaljer)
Flag of the Czech Republic.svg Martina Sáblíková
Tsjekkia (CZE)
Flag of Germany.svg Stephanie Beckert
Tyskland (GER)
Flag of Canada.svg Kristina Groves
Canada (CAN)
5000 m damer
(detaljer)
Flag of the Czech Republic.svg Martina Sáblíková
Tsjekkia (CZE)
Flag of Germany.svg Stephanie Beckert
Tyskland (GER)
Flag of Canada.svg Clara Hughes
Canada (CAN)
lagtempo damer
(detaljer)
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Daniela Anschütz-Thoms
Stephanie Beckert
Anni Friesinger-Postma
Katrin Mattscherodt
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Masako Hozumi
Nao Kodaira
Maki Tabata
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Katarzyna Bachleda-Curuś
Katarzyna Woźniak
Luiza Złotkowska

Ishockey[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
(detaljer)
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Patrice Bergeron
Dan Boyle
Martin Brodeur
Sidney Crosby
Drew Doughty
Marc-André Fleury
Ryan Getzlaf
Dany Heatley
Jarome Iginla
Duncan Keith
Roberto Luongo
Patrick Marleau
Brenden Morrow
Rick Nash
Scott Niedermayer
Corey Perry
Chris Pronger
Mike Richards
Brent Seabrook
Eric Staal
Joe Thornton
Jonathan Toews
Shea Weber
Flag of the United States.svg USA (USA)
David Backes
Dustin Brown
Ryan Callahan
Chris Drury
Tim Gleason
Erik Johnson
Jack Johnson
Patrick Kane
Ryan Kesler
Phil Kessel
Jamie Langenbrunner
Ryan Malone
Ryan Miller
Brooks Orpik
Zach Parise
Joe Pavelski
Jonathan Quick
Brian Rafalski
Bobby Ryan
Paul Stastny
Ryan Suter
Tim Thomas
Ryan Whitney
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Niklas Bäckström
Valtteri Filppula
Niklas Hagman
Jarkko Immonen
Olli Jokinen
Niko Kapanen
Miikka Kiprusoff
Mikko Koivu
Saku Koivu
Lasse Kukkonen
Jere Lehtinen
Sami Lepistö
Toni Lydman
Antti Miettinen
Antero Niittymäki
Janne Niskala
Ville Peltonen
Joni Pitkänen
Jarkko Ruutu
Tuomo Ruutu
Sami Salo
Teemu Selänne
Kimmo Timonen
Kvinner
(detaljer)
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Meghan Agosta
Gillian Apps
Tessa Bonhomme
Jennifer Botterill
Jayna Hefford
Haley Irwin
Rebecca Johnston
Becky Kellar
Gina Kingsbury
Charline Labonté
Carla MacLeod
Meaghan Mikkelson
Caroline Ouellette
Cherie Piper
Marie-Philip Poulin
Kim St-Pierre
Colleen Sostorics
Shannon Szabados
Sarah Vaillancourt
Catherine Ward
Hayley Wickenheiser
Flag of the United States.svg USA (USA)
Kacey Bellamy
Caitlin Cahow
Lisa Chesson
Julie Chu
Natalie Darwitz
Meghan Duggan
Molly Engstrom
Hilary Knight
Jocelyne Lamoureux
Monique Lamoureux
Erika Lawler
Gisele Marvin
Brianne McLaughlin
Jenny Schmidgall-Potter
Angela Ruggiero
Molly Schaus
Kelli Stack
Karen Thatcher
Jessie Vetter
Kerry Weiland
Jinelle Zaugg-Siergiej
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Anne Helin
Jenni Hiirikoski
Venla Hovi
Michelle Karvinen
Mira Kuisma
Emma Laaksonen
Rosa Lindstedt
Terhi Mertanen
Heidi Pelttari
Mariia Posa
Annina Rajahuhta
Karoliina Rantamäki
Noora Räty
Mari Saarinen
Saija Sirviö
Nina Tikkinen
Minnamari Tuominen
Saara Tuominen
Linda Välimäki
Anna Vanhatalo
Marjo Voutilainen

Kombinert[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Stor bakke
(detaljer)
Flag of the United States.svg Bill Demong
USA (USA)
Flag of the United States.svg Johnny Spillane
USA (USA)
Flag of Austria.svg Bernhard Gruber
Østerrike (AUT)
Normalbakke
(detaljer)
Flag of France.svg Jason Lamy-Chappuis
Frankrike (FRA)
Flag of the United States.svg Johnny Spillane
USA (USA)
Flag of Italy.svg Alessandro Pittin
Italia (ITA)
Lag
(detaljer)
Flag of Austria.svg Østerrike (AUT)
Bernhard Gruber
David Kreiner
Felix Gottwald
Mario Stecher
Flag of the United States.svg USA (USA)
Brett Camerota
Todd Lodwick
Johnny Spillane
Bill Demong
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Johannes Rydzek
Tino Edelmann
Eric Frenzel
Björn Kircheisen

Kortbaneløp på skøyter[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
500 m menn
(detaljer)
Flag of Canada.svg Charles Hamelin
Canada (CAN)
Flag of South Korea.svg Sung Si-bak
Sør-Korea (KOR)
Flag of Canada.svg François-Louis Tremblay
Canada (CAN)
1000 m menn
(detaljer)
Flag of South Korea.svg Lee Jung-su
Sør-Korea (KOR)
Flag of South Korea.svg Lee Ho-suk
Sør-Korea (KOR)
Flag of the United States.svg Apolo Anton Ohno
USA (USA)
1500 m menn
(detaljer)
Flag of South Korea.svg Lee Jung-su
Sør-Korea (KOR)
Flag of the United States.svg Apolo Anton Ohno
USA (USA)
Flag of the United States.svg J.R. Celski
USA (USA)
5000 m menn stafett
(detaljer)
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Charles Hamelin
François Hamelin
Olivier Jean
François-Louis Tremblay
Guillaume Bastille
Flag of South Korea.svg Sør-Korea (KOR)
Kwak Yoon-gy
Lee Ho-suk
Lee Jung-su
Sung Si-bak
Kim Seoung-il
Flag of the United States.svg USA (USA)
J.R. Celski
Travis Jayner
Jordan Malone
Apolo Anton Ohno
Simon Cho
500 m kvinner
(detaljer)
Flag of the People's Republic of China.svg Wang Meng
Kina (CHN)
Flag of Canada.svg Marianne St-Gelais
Canada (CAN)
Flag of Italy.svg Arianna Fontana
Italia (ITA)
1000 m kvinner
(detaljer)
Flag of the People's Republic of China.svg Wang Meng
Kina (CHN)
Flag of the United States.svg Katherine Reutter
USA (USA)
Flag of South Korea.svg Park Seung-hi
Sør-Korea (KOR)
1500 m kvinner
(detaljer)
Flag of the People's Republic of China.svg Zhou Yang
Kina (CHN)
Flag of South Korea.svg Lee Eun-byul
Sør-Korea (KOR)
Flag of South Korea.svg Park Seung-hi
Sør-Korea (KOR)
3000 m kvinner stafett
(detaljer)
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Sun Linlin
Wang Meng
Zhang Hui
Zhou Yang
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Jessica Gregg
Kalyna Roberge
Marianne St-Gelais
Tania Vicent
Flag of the United States.svg USA (USA)
Allison Baver
Alyson Dudek
Lana Gehring
Katherine Reutter
Kimberly Derrick

Kunstløp[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
singel menn
(detaljer)
Flag of the United States.svg Evan Lysacek
USA (USA)
Flag of Russia.svg Jevgenij Pljusjtsjenko
Russland (RUS)
Flag of Japan.svg Daisuke Takahashi
Japan (JPN)
singel kvinner
(detaljer)
Flag of South Korea.svg Kim Yu-na
Sør-Korea (KOR)
Flag of Japan.svg Mao Asada
Japan (JPN)
Flag of Canada.svg Joannie Rochette
Canada (CAN)
Parløp
(detaljer)
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Shen Xue
Zhao Hongbo
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Pang Qing
Tong Jian
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Aliona Savchenko
Robin Szolkowy
Isdans
(detaljer)
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Tessa Virtue
Scott Moir
Flag of the United States.svg USA (USA)
Meryl Davis
Charlie White
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Oksana Domnina
Maksim Sjabalin

Langrenn[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Sprint menn
(detaljer)
Flag of Russia.svg Nikita Krjukov
Russland (RUS)
Flag of Russia.svg Aleksandr Panzjinskij
Russland (RUS)
Flag of Norway.svg Petter Northug
Norge (NOR)
Men's 15 km
(detaljer)
Flag of Switzerland.svg Dario Cologna
Sveits (SUI)
Flag of Italy.svg Pietro Piller Cottrer
Italia (ITA)
Flag of the Czech Republic.svg Lukáš Bauer
Tsjekkia (CZE)
30 km jaktstart menn
(detaljer)
Flag of Sweden.svg Marcus Hellner
Sverige (SWE)
Flag of Germany.svg Tobias Angerer
Tyskland (GER)
Flag of Sweden.svg Johan Olsson
Sverige (SWE)
50 km menn
(detaljer)
Flag of Norway.svg Petter Northug
Norge (NOR)
Flag of Germany.svg Axel Teichmann
Tyskland (GER)
Flag of Sweden.svg Johan Olsson
Sverige (SWE)
Lagsprint menn
(detaljer)
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Øystein Pettersen
Petter Northug
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Tim Tscharnke
Axel Teichmann
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Nikolaj Morilov
Aleksej Petukhov
4 x 10 km stafett menn
(detaljer)
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Daniel Richardsson
Johan Olsson
Anders Södergren
Marcus Hellner
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Martin Johnsrud Sundby
Odd-Bjørn Hjelmeset
Lars Berger
Petter Northug
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkia (CZE)
Martin Jakš
Lukáš Bauer
Jiří Magál
Martin Koukal
Sprint kvinner
(detaljer)
Flag of Norway.svg Marit Bjørgen
Norge (NOR)
Flag of Poland.svg Justyna Kowalczyk
Polen (POL)
Flag of Slovenia.svg Petra Majdič
Slovenia (SLO)
10 km kvinner
(detaljer)
Flag of Sweden.svg Charlotte Kalla
Sverige (SWE)
Flag of Estonia.svg Kristina Šmigun-Vähi
Estland (EST)
Flag of Norway.svg Marit Bjørgen
Norge (NOR)
15 km jaktstart kvinner
(detaljer)
Flag of Norway.svg Marit Bjørgen
Norge (NOR)
Flag of Sweden.svg Anna Haag
Sverige (SWE)
Flag of Poland.svg Justyna Kowalczyk
Polen (POL)
30 km kvinner
(detaljer)
Flag of Poland.svg Justyna Kowalczyk
Polen (POL)
Flag of Norway.svg Marit Bjørgen
Norge (NOR)
Flag of Finland.svg Aino-Kaisa Saarinen
Finland (FIN)
Lagsprint kvinner
(detaljer)
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Evi Sachenbacher-Stehle
Claudia Nystad
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Charlotte Kalla
Anna Haag
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Irina Khazova
Natalja Korosteljova
4 x 5 km stafett kvinner
(detaljer)
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Vibeke Skofterud
Therese Johaug
Kristin Størmer Steira
Marit Bjørgen
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Katrin Zeller
Evi Sachenbacher-Stehle
Miriam Gössner
Claudia Nystad
Flag of Finland.svg Finland (FIN)
Pirjo Muranen
Virpi Kuitunen
Riitta-Liisa Roponen
Aino-Kaisa Saarinen

Skeleton[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
(detaljer)
Flag of Canada.svg Jon Montgomery
Canada (CAN)
Flag of Latvia.svg Martins Dukurs
Latvia (LAT)
Flag of Russia.svg Aleksandr Tretjakov
Russland (RUS)
Kvinner
(detaljer)
Flag of the United Kingdom.svg Amy Williams
Storbritannia (GBR)
Flag of Germany.svg Kerstin Szymkowiak
Tyskland (GER)
Flag of Germany.svg Anja Huber
Tyskland (GER)

Skihopp[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Normalbakke
(detaljer)
Flag of Switzerland.svg Simon Ammann
Sveits (SUI)
Flag of Poland.svg Adam Małysz
Polen (POL)
Flag of Austria.svg Gregor Schlierenzauer
Østerrike (AUT)
Stor bakke
(detaljer)
Flag of Switzerland.svg Simon Ammann
Sveits (SUI)
Flag of Poland.svg Adam Małysz
Polen (POL)
Flag of Austria.svg Gregor Schlierenzauer
Østerrike (AUT)
Lag
(detaljer)
Flag of Austria.svg Østerrike (AUT)
Wolfgang Loitzl
Andreas Kofler
Thomas Morgenstern
Gregor Schlierenzauer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Michael Neumayer
Andreas Wank
Martin Schmitt
Michael Uhrmann
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Anders Bardal
Tom Hilde
Johan Remen Evensen
Anders Jacobsen

Skiskyting[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
10 km sprint menn
detaljer)
Flag of France.svg Vincent Jay
Frankrike (FRA)
Flag of Norway.svg Emil Hegle Svendsen
Norge (NOR)
Flag of Croatia.svg Jakov Fak
Kroatia (CRO)
12m5 km jaktstart menn
detaljer)
Flag of Sweden.svg Björn Ferry
Sverige (SWE)
Flag of Austria.svg Christoph Sumann
Østerrike (AUT)
Flag of France.svg Vincent Jay
Frankrike (FRA)
15 km fellesstart menn
(detaljer)
Flag of Russia.svg Jevgenij Ustjugov
Russland (RUS)
Flag of France.svg Martin Fourcade
Frankrike (FRA)
Flag of Slovakia.svg Pavol Hurajt
Slovakia (SVK)
20 km normaldistanse menn
detaljer)
Flag of Norway.svg Emil Hegle Svendsen
Norge (NOR)
Flag of Norway.svg Ole Einar Bjørndalen
Norge (NOR)
delt sølv
Flag of Belarus.svg Sergej Novikov
Hviterussland (BLR)
4 × 7,5 km stafett
(detaljer)
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Halvard Hanevold
Tarjei Bø
Emil Hegle Svendsen
Ole Einar Bjørndalen
Flag of Austria.svg Østerrike (AUT)
Simon Eder
Daniel Mesotitsch
Dominik Landertinger
Christoph Sumann
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Ivan Tsjerezov
Anton Sjipulin
Maksim Tsjudov
Jevgenij Ustjugov
7,5 km sprint kvinner
(detaljer)
Flag of Slovakia.svg Anastasija Kuzmina
Slovakia (SVK)
Flag of Germany.svg Magdalena Neuner
Tyskland (GER)
Flag of France.svg Marie Dorin Habert
Frankrike (FRA)
10 km jaktstart kvinner
(detaljer)
Flag of Germany.svg Magdalena Neuner
Tyskland (GER)
Flag of Slovakia.svg Anastasija Kuzmina
Slovakia (SVK)
Flag of France.svg Marie-Laure Brunet
Frankrike (FRA)
12,5 km fellesstart
(detaljer)
Flag of Germany.svg Magdalena Neuner
Tyskland (GER)
Flag of Russia.svg Olga Zajtseva
Russland (RUS)
Flag of Germany.svg Simone Hauswald
Tyskland (GER)
15 km normaldistanse kvinner
(detaljer)
Flag of Norway.svg Tora Berger
Norge (NOR)
Flag of Kazakhstan.svg Jelena Khrustaljova
Kasakhstan (KAZ)
Flag of Belarus.svg Darja Domratsjeva
Hviterussland (BLR)
4 × 6 km stafett kvinner
(detaljer)
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Svetlana Sleptsova
Anna Bogalij-Titovets
Olga Medvedtseva
Olga Zajtseva
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Marie-Laure Brunet
Sylvie Becaert
Marie Dorin Habert
Sandrine Bailly
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Kati Wilhelm
Simone Hauswald
Martina Beck
Andrea Henkel

Snøbrett[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Halfpipe menn
(detaljer)
Flag of the United States.svg Shaun White
USA (USA)
Flag of Finland.svg Peetu Piiroinen
Finland (FIN)
Flag of the United States.svg Scotty Lago
USA (USA)
Parallellstorslalåm menn
(detaljer)
Flag of Canada.svg Jasey-Jay Anderson
Canada (CAN)
Flag of Austria.svg Benjamin Karl
Østerrike (AUT)
Flag of France.svg Mathieu Bozzetto
Frankrike (FRA)
Snowboardcross menn
(detaljer)
Flag of the United States.svg Seth Wescott
USA (USA)
Flag of Canada.svg Mike Robertson
Canada (CAN)
Flag of France.svg Tony Ramoin
Frankrike (FRA)
Halfpipe kvinner
(detaljer)
Flag of Australia.svg Torah Bright
Australia (AUS)
Flag of the United States.svg Hannah Teter
USA (USA)
Flag of the United States.svg Kelly Clark
USA (USA)
Parallellstorslalåm kvinner
(detaljer)
Flag of the Netherlands.svg Nicolien Sauerbreij
Nederland (NED)
Flag of Russia.svg Jekaterina Iljukhina
Russland (RUS)
Flag of Austria.svg Marion Kreiner
Østerrike (AUT)
Snowboardcross kvinner
(detaljer)
Flag of Canada.svg Maëlle Ricker
Canada (CAN)
Flag of France.svg Déborah Anthonioz
Frankrike (FRA)
Flag of Switzerland.svg Olivia Nobs
Sveits (SUI)

Se også[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]