Liste over medaljevinnere under Sommer-OL 2020

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over medaljevinnere under Sommer-OL 2020 inneholder alle utøvere som tok medalje under Sommer-OL 2020 som ble holdt i Tokyo, Japan fra 23. juli til 8. august 2021.[1]

Badminton[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Singel menn
detaljer
Viktor Axelsen
Danmark Danmark
Chen Long
Kina Kina
Anthony Sinisuka Ginting
Indonesia Indonesia
Double menn
detaljer
Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg Kinesisk Taipei}
Lee Yang
Wang Chi-lin
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Li Junhui
Liu Yuchen
Flag of Malaysia.svg Malaysia
Aaron Chia
Soh Wooi Yik
Singel kvinner
detaljer
Chen Yufei
Kina Kina
Tai Tzu-ying
Kinesisk Taipei Kinesisk Taipei
Pusarla Venkata Sindhu
India India
Double kvinner
detaljer
Flag of Indonesia.svg Indonesia
Greysia Polii
Apriyani Rahayu
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Chen Qingchen
Jia Yifan
Flag of South Korea.svg Sør-Korea
Kim So-yeong
Kong Hee-yong
Mixed double
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Wang Yilyu
Huang Dongping
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Zheng Siwei
Huang Yaqiong
Flag of Japan.svg Japan
Yuta Watanabe
Arisa Higashino

Baseball[rediger | rediger kilde]

Øvelse: Gull: Sølv: Bronse:
Menn Flag of Japan.svg Japan
Kōyō Aoyagi
Suguru Iwazaki
Masato Morishita
Hiromi Itoh
Yoshinobu Yamamoto
Masahiro Tanaka
Yasuaki Yamasaki
Ryoji Kuribayashi
Yūdai Ōno
Kodai Senga
Kaima Taira
Ryutaro Umeno
Takuya Kai
Tetsuto Yamada
Sōsuke Genda
Hideto Asamura
Ryosuke Kikuchi
Hayato Sakamoto
Munetaka Murakami
Kensuke Kondo
Yuki Yanagita
Ryoya Kurihara
Masataka Yoshida
Seiya Suzuki
Flag of the United States.svg USA (USA)
Shane Baz
Anthony Carter
Brandon Dickson
Anthony Gose
Edwin Jackson
Scott Kazmir
Nick Martinez
Scott McGough
David Robertson
Joe Ryan
Ryder Ryan
Simeon Woods Richardson
Tim Federowicz
Mark Kolozsvary
Nick Allen
Eddy Alvarez
Triston Casas
Todd Frazier
Jamie Westbrook
Tyler Austin
Eric Filia
Patrick Kivlehan
Jack López
Bubba Starling
Flag of the Dominican Republic.svg Den dominikanske republikk (DOM)
Darío Álvarez
Gabriel Arias
Jairo Asencio
Luis Felipe Castillo
Jumbo Díaz
Junior García
Jhan Mariñez
Cristopher Mercedes
Denyi Reyes
Ramón Rosso
Ángel Sánchez
Roldani Baldwin
Charlie Valerio
José Bautista
Juan Francisco
Jeison Guzmán
Erick Mejia
Gustavo Núñez
Emilio Bonifácio
Melky Cabrera
Johan Mieses
Yefri Pérez
Julio Rodríguez

Basketball[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
USA USA (USA)
Bam Adebayo
Devin Booker
Kevin Durant
Jerami Grant
Draymond Green
Jrue Holiday
Keldon Johnson
Zach LaVine
Damian Lillard
JaVale McGee
Khris Middleton
Jayson Tatum
Frankrike Frankrike (FRA)
Frank Ntilikina
Timothé Luwawu-Cabarrot
Thomas Heurtel
Nicolas Batum
Guerschon Yabusele
Evan Fournier
Nando de Colo
Vincent Poirier
Andrew Albicy
Rudy Gobert
Petr Cornelie
Moustapha Fall
Australia Australia (AUS)
Chris Goulding
Patty Mills
Josh Green
Joe Ingles
Matthew Dellavedova
Nathan Sobey
Matisse Thybulle
Dante Exum
Aron Baynes
Jock Landale
Duop Reath
Nick Kay
Kvinner
detaljer
USA USA (USA)
Ariel Atkins
Sue Bird
Tina Charles
Napheesa Collier
Skylar Diggins-Smith
Sylvia Fowles
Chelsea Gray
Brittney Griner
Jewell Loyd
Breanna Stewart
Diana Taurasi
A'ja Wilson
Japan Japan (JPN)
Himawari Akaho
Saki Hayashi
Rui Machida
Evelyn Mawuli
Saori Miyazaki
Yuki Miyazawa
Naho Miyoshi
Nako Motohashi
Moeko Nagaoka
Monica Okoye
Maki Takada
Nanaka Todo
Frankrike Frankrike (FRA)
Marine Fauthoux
Endéné Miyem
Alexia Chartereau
Sandrine Gruda
Héléna Ciak
Sarah Michel
Valériane Vukosavljević
Iliana Rupert
Gabby Williams
Marine Johannès
Alix Duchet
Diandra Tchatchouang
3 mot 3 menn
detaljer
Flag of Latvia.svg Latvia (LAT)
Agnis Čavars
Edgars Krūmiņš
Kārlis Lasmanis
Nauris Miezis
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Ilja Karpenkov
Kirill Pisklov
Stanislav Sjarov
Aleksandr Zujev
Flag of Serbia.svg Serbia
Dušan Domović Bulut
Dejan Majstorović
Aleksandar Ratkov
Mihailo Vasić
3 mot 3 kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg USA
Stefanie Dolson
Allisha Gray
Kelsey Plum
Jackie Young
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Jevgenija Frolkina
Olga Frolkina
Julija Kozik
Anastasija Logunova
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Wan Jiyuan
Wang Lili
Yang Shuyu
Zhang Zhiting

Boksing[rediger | rediger kilde]

Menn
Øvelse Gull Sølv Bronse
Fluevekt
detaljer
Galal Yafai
Storbritannia Storbritannia
Carlo Paalam
Filippinene Filippinene
Ryomei Tanaka
Japan Japan
Saken Bibossinov
Kasakhstan Kasakhstan
Fjærvekt
detaljer
Albert Batyrgaziev
Russiske utøvere ROC
Duke Ragan
USA USA
Samuel Takyi
Ghana Ghana
Lázaro Álvarez
Cuba Cuba
Lettvekt
detaljer
Andy Cruz
Cuba Cuba
Keyshawn Davis
USA USA
Harry Garside
Australia Australia
Hovhannes Batsjkov
Armenia Armenia
Weltervekt
detaljer
Roniel Iglesias
Cuba Cuba
Pat McCormack
Storbritannia Storbritannia
Aidan Walsh
Irland Irland
Andrej Zamkovoj
Russiske utøvere ROC
Mellomvekt
detaljer
Hebert Conceição
Brasil Brasil
Oleksandr Khyzhniak
Ukraina Ukraina
Eumir Marcial
Filippinene Filippinene
Gleb Bakshi
Russiske utøvere ROC
Lett tungvekt
detaljer
Arlen López
Cuba Cuba
Benjamin Whittaker
Storbritannia Storbritannia
Loren Alfonso
Aserbajdsjan Aserbajdsjan
Imam Khatajev
Russiske utøvere ROC
Tungvekt
detaljer
Julio César La Cruz
Cuba Cuba
Muslim Gadzhimagomedov
Russiske utøvere ROC
David Nyika
New Zealand New Zealand
Abner Teixeira
Brasil Brasil
Super tungvekt
detaljer
Bakhodir Jalolov
Usbekistan Usbekistan
Richard Torrez
USA USA
Frazer Clarke
Storbritannia Storbritannia
Qamsjybek Qongqabajev
Kasakhstan Kasakhstan
Kvinner
Øvelse Gull Sølv Bronse
Fluevekt
detaljer
Stoyka Krasteva
Bulgaria Bulgaria
Buse Naz Çakıroğlu
Tyrkia Tyrkia
Huang Hsiao-wen
Kinesisk Taipei Kinesisk Taipei
Tsukimi Namiki
Japan Japan
Fjærvekt
detaljer
Sena Irie
Japan Japan
Nesthy Petecio
Filippinene Filippinene
Karriss Artingstall
Storbritannia Storbritannia
Irma Testa
Italia Italia
Lettvekt
detaljer
Kellie Harrington
Irland Irland
Beatriz Ferreira
Brasil Brasil
Sudaporn Seesondee
Thailand Thailand
Mira Potkonen
Finland Finland
Weltervekt
detaljer
Busenaz Sürmeneli
Tyrkia Tyrkia
Gu Hong
Kina Kina
Lovlina Borgohain
India India
Oshae Jones
USA USA
Mellomvekt
detaljer
Lauren Price
Storbritannia Storbritannia
Li Qian
Kina Kina
Lovlina Borgohain
India India
Oshae Jones
USA USA

Bordtennis[rediger | rediger kilde]

Event Gull Sølv Bronse
Singel menn
detaljer
Ma Long
Kina Kina
Fan Zhendong
Kina Kina
Dimitrij Ovtcharov
Tyskland Tyskland
Lag menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Fan Zhendong
Ma Long
Xu Xin
Flag of Germany.svg Tyskland
Dimitrij Ovtcharov
Patrick Franziska
Timo Boll
Flag of Japan.svg Japan
Jun Mizutani
Koki Niwa
Tomokazu Harimoto
Singel kvinner
detaljer
Chen Meng
Kina Kina
Sun Yingsha
Kina Kina
Mima Ito
Japan Japan
Lag kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Chen Meng
Sun Yingsha
Wang Manyu
Flag of Japan.svg Japan
Mima Ito
Kasumi Ishikawa
Miu Hirano
Flag of Hong Kong.svg Hongkong
Doo Hoi Kem
Ho Ching Lee
Minnie Soo
Mixed double
detaljer
Flag of Japan.svg Japan
Jun Mizutani
Mima Ito
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Xu Xin
Liu Shiwen
Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg Kinesisk Taipei}
Lin Yun-ju
Cheng I-ching

Bryting[rediger | rediger kilde]

Fri stil menn
Leker Gull Sølv Bronse
57 kg
detaljer
Zaur Uguev
Russiske utøvere ROC
Ravi Kumar
India India
Nurïslam Sanajev
Kasakhstan Kasakhstan
Thomas Gilman
USA USA
65 kg
detaljer
Takuto Otoguro
Japan Japan
Hacı Əliyev
Aserbajdsjan Aserbajdsjan
Gadzhimurad Rashidov
Russiske utøvere ROC
Bajrang Punia
India India
74 kg
detaljer
Zaurbek Sidakov
Russiske utøvere ROC
Mahamedkhabib Kadzimahamedau
Hviterussland Hviterussland
Kyle Dake
USA USA
Bekzod Abdurakhmonov
Usbekistan Usbekistan
86 kg
detaljer
David Taylor
USA USA
Hassan Yazdani
Iran Iran
Artur Naifonov
Russiske utøvere ROC
Myles Amine
San Marino San Marino
97 kg
detaljer
Abdulrasjid Sadulajev
Russiske utøvere ROC
Kyle Snyder
USA USA
Reineris Salas
Cuba Cuba
Abraham Conyedo
Italia Italia
125 kg
detaljer
Gable Steveson
USA USA
Geno Petriashvili
Georgia Georgia
Amir Hossein Zare
Iran Iran
Taha Akgül
Tyrkia Tyrkia
Gresk-romersk stil menn
Leker Gull Sølv Bronse
60 kg
detaljer
Luis Orta
Cuba Cuba
Kenichiro Fumita
Japan Japan
Walihan Sailike
Kina Kina
Sergey Emelin
Russiske utøvere ROC
67 kg
detaljer
Mohammad Reza Geraei
Iran Iran
Parviz Nasibov
Ukraina Ukraina
Frank Stäbler
Tyskland Tyskland
Mohamed Ibrahim El-Sayed
Egypt Egypt
77 kg
detaljer
Tamás Lőrincz
Ungarn Ungarn
Akzhol Makhmudov
Kirgisistan Kirgisistan
Shohei Yabiku
Japan Japan
Rafig Huseynov
Aserbajdsjan Aserbajdsjan
87 kg
detaljer
Zjan Belenjuk
Ukraina Ukraina
Viktor Lőrincz
Ungarn Ungarn
Denis Kudla
Tyskland Tyskland
Zurabi Datunashvili
Serbia Serbia
97 kg
detaljer
Musa Evloev
Russiske utøvere ROC
Artur Aleksanjan
Armenia Armenia
Tadeusz Michalik
Polen Polen
Mohammad Hadi Saravi
Iran Iran
130 kg
detaljer
Mijaín López
Cuba Cuba
Iakob Kajaia
Georgia Georgia
Rıza Kayaalp
Tyrkia Tyrkia
Sergej Semjonov
Russiske utøvere ROC
Fri stil kvinner
Leker Gull Sølv Bronse
50 kg
detaljer
Yui Susaki
Japan Japan
Sun Yanan
Kina Kina
Mariya Stadnik
Aserbajdsjan Aserbajdsjan
Sarah Hildebrandt
USA USA
53 kg
detaljer
Mayu Mukaida
Japan Japan
Pang Qianyu
Kina Kina
Vanesa Kaladzinskaja
Hviterussland Hviterussland
Bat-Ochiryn Bolortuyaa
Mongolia Mongolia
57 kg
detaljer
Risako Kawai
Japan Japan
Iryna Kurachkina
Hviterussland Hviterussland
Helen Maroulis
USA USA
Evelina Nikolova
Bulgaria Bulgaria
62 kg
detaljer
Yukako Kawai
Japan Japan
Ajsuluu Tynybekova
Kirgisistan Kirgisistan
Iryna Koliadenko
Ukraina Ukraina
Tajbe Jusein
Bulgaria Bulgaria
68 kg
detaljer
Tamyra Mensah
USA USA
Blessing Oborududu
Nigeria Nigeria
Alla Tsjerkasova
Ukraina Ukraina
Meerim Zhumanazarova
Kirgisistan Kirgisistan
76 kg
detaljer
Aline Rotter-Focken
Tyskland Tyskland
Adeline Gray
USA USA
Yasemin Adar
Tyrkia Tyrkia
Zhou Qian
Kina Kina

Bueskyting[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Individuelt menn
detaljer
Mete Gazoz
Tyrkia Tyrkia
Mauro Nespoli
Italia Italia
Takaharu Furukawa
Japan Japan
Lag menn
detaljer
Flag of South Korea.svg Sør-Korea
Kim Woo-jin
Oh Jin-hyek
Kim Je-deok
Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg Kinesisk Taipei}
Deng Yu-cheng
Tang Chih-chun
Wei Chun-heng
Flag of Japan.svg Japan
Takaharu Furukawa
Yuki Kawata
Hiroki Muto
Individuelt kvinner
detaljer
An San
Sør-Korea Sør-Korea
Elena Osipova
Russiske utøvere ROC
Lucilla Boari
Italia Italia
Lag kvinner
detaljer
Flag of South Korea.svg Sør-Korea
An San
Jang Min-hee
Kang Chae-young
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Svetlana Gomboeva
Elena Osipova
Ksenija Perova
Flag of Germany.svg Tyskland
Michelle Kroppen
Charline Schwarz
Lisa Unruh
Blandet lag
detaljer
Flag of South Korea.svg Sør-Korea
Kim Je-deok
An San
Flag of the Netherlands.svg Nederland
Steve Wijler
Gabriela Schloesser
Flag of Mexico.svg Mexico}
Luis Álvarez
Alejandra Valencia

Fekting[rediger | rediger kilde]

Menn
Øvelse Gull Sølv Bronse
Kårde individuelt
detaljer
Romain Cannone
Frankrike Frankrike
Gergely Siklósi
Ungarn Ungarn
Ihor Reizlin
Ukraina Ukraina
Kårde lag
detaljer
Flag of Japan.svg Japan
Koki Kano
Kazuyasu Minobe
Masaru Yamada
Satoru Uyama
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Sergey Bida
Sergej Khodos
Pavel Sukhov
Nikita Glazkov
Flag of South Korea.svg Sør-Korea
Park Sang-young
Ma Se-geon
Song Jae-ho
Kweon Young-jun
Florett individuelt
detaljer
Cheung Ka-long
Hongkong Hongkong
Daniele Garozzo
Italia Italia
Alexander Choupenitch
Tsjekkia Tsjekkia
Florett lag
detaljer
Flag of France.svg Frankrike
Enzo Lefort
Erwan Le Péchoux
Julien Mertine
Maxime Pauty
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Anton Borodachev
Kirill Borodachev
Vladislav Mylnikov
Timur Safin
Flag of the United States.svg USA
Race Imboden
Nick Itkin
Alexander Massialas
Gerek Meinhardt
Sabel individuelt
detaljer
Áron Szilágyi
Ungarn Ungarn
Luigi Samele
Italia Italia
Kim Jung-hwan
Sør-Korea Sør-Korea
Sabel lag
detaljer
Flag of South Korea.svg Sør-Korea
Oh Sang-uk
Kim Jun-ho
Kim Jung-hwan
Gu Bon-gil
Flag of Italy.svg Italia
Luca Curatoli
Luigi Samele
Enrico Berrè
Aldo Montano
Flag of Hungary.svg Ungarn
Áron Szilágyi
András Szatmári
Tamás Decsi
Csanád Gémesi
Kvinner
Øvelse Gull Sølv Bronse
Kårde individuelt
detaljer
Sun Yiwen
Kina Kina
Ana Maria Popescu
Romania Romania
Katrina Lehis
Estland Estland
Kårde lag
detaljer
Flag of Estonia.svg Estland
Julia Beljajeva
Irina Embrich
Erika Kirpu
Katrina Lehis
Flag of South Korea.svg Sør-Korea
Choi In-jeong
Kang Young-mi
Lee Hye-in
Song Se-ra
Flag of Italy.svg Italia
Rossella Fiamingo
Federica Isola
Mara Navarria
Alberta Santuccio
Florett individuelt
detaljer
Lee Kiefer
USA USA
Inna Deriglazova
Russiske utøvere ROC
Larisa Korobejnikova
Russiske utøvere ROC
Florett lag
detaljer
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Inna Deriglazova
Larisa Korobejnikova
Marta Martyanova
Adelina Zagidullina
Flag of France.svg Frankrike
Anita Blaze
Astrid Guyart
Pauline Ranvier
Ysaora Thibus
Flag of Italy.svg Italia
Martina Batini
Erica Cipressa
Arianna Errigo
Alice Volpi
Sabel individuelt
detaljer
Sofia Pozdniakova
Russiske utøvere ROC
Sofja Velikaja
Russiske utøvere ROC
Manon Brunet
Frankrike Frankrike
Sabel lag
detaljer
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Olga Nikitina
Sofia Pozdniakova
Sofja Velikaja
Flag of France.svg Frankrike
Sara Balzer
Cécilia Berder
Manon Brunet
Charlotte Lembach
Flag of South Korea.svg Sør-Korea
Kim Ji-yeon
Yoon Ji-su
Seo Ji-yeon
Choi Soo-yeon

Fotball[rediger | rediger kilde]

Øvelse: Gull: Sølv: Bronse:
Menn  Brasil
Santos
Gabriel Menino
Diego Carlos
Ricardo Graça
Douglas Luiz
Guilherme Arana
Paulinho
Bruno Guimarães
Matheus Cunha
Richarlison
Antony
Brenno
Dani Alves (Kaptein)
Bruno Fuchs
Nino
Abner
Malcom
Matheus Henrique
Reinier
Claudinho
Gabriel Martinelli
Lucão
 Spania
Unai Simón
Óscar Mingueza
Marc Cucurella
Pau Torres
Jesús Vallejo (Kaptein)
Martín Zubimendi
Marco Asensio
Mikel Merino
Rafa Mir
Dani Ceballos
Mikel Oyarzabal
Eric García
Álvaro Fernández
Carlos Soler
Jon Moncayola
Pedri
Javi Puado
Óscar Gil
Dani Olmo
Juan Miranda
Bryan Gil
Iván Villar
 Mexico
Luis Malagón
Jorge Sánchez
César Montes
Jesús Angulo
Johan Vásquez
Vladimir Loroña
Luis Romo
Carlos Rodríguez
Henry Martín
Diego Lainez
Alexis Vega
Adrián Mora
Guillermo Ochoa (Kaptein)
Érick Aguirre
Uriel Antuna
José Joaquín Esquivel
Sebastián Córdova
Eduardo Aguirre
Ricardo Angulo
Fernando Beltrán
Roberto Alvarado
Sebastián Jurado
Kvinner  Canada
Stephanie Labbé
Allysha Chapman
Kadeisha Buchanan
Shelina Zadorsky
Quinn
Deanne Rose
Julia Grosso
Jayde Riviere
Adriana Leon
Ashley Lawrence
Desiree Scott
Christine Sinclair (Kaptein)
Évelyne Viens
Vanessa Gilles
Nichelle Prince
Janine Beckie
Jessie Fleming
Kailen Sheridan
Jordyn Huitema
Sophie Schmidt
Gabrielle Carle
Erin McLeod
 Sverige
Hedvig Lindahl
Jonna Andersson
Emma Kullberg
Hanna Glas
Hanna Bennison
Magdalena Eriksson
Madelen Janogy
Lina Hurtig
Kosovare Asllani
Sofia Jakobsson
Stina Blackstenius
Jennifer Falk
Amanda Ilestedt
Nathalie Björn
Olivia Schough
Filippa Angeldal
Caroline Seger (Kaptein)
Fridolina Rolfö
Anna Anvegård
Julia Roddar
Rebecka Blomqvist
Zećira Mušović
 USA
Alyssa Naeher
Crystal Dunn
Samantha Mewis
Becky Sauerbrunn (Kaptein)
Kelley O'Hara
Kristie Mewis
Tobin Heath
Julie Ertz
Lindsey Horan
Carli Lloyd
Christen Press
Tierna Davidson
Alex Morgan
Emily Sonnett
Megan Rapinoe
Rose Lavelle
Abby Dahlkemper
Adrianna Franch
Catarina Macario
Casey Krueger
Lynn Williams
Jane Campbell

Friidrett[rediger | rediger kilde]

Menn[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
100 meter
detaljer
Marcell Jacobs
Italia Italia
9.80 AR Fred Kerley
USA USA
9.84 PB Andre De Grasse
Canada Canada
9.89 PB
200 meter
detaljer
Andre De Grasse
Canada Canada
19.62 NR Kenneth Bednarek
USA USA
19.68 PB Noah Lyles
USA USA
19.74 =SB
400 meter
detaljer
Steven Gardiner
Bahamas Bahamas
43.85 SB Anthony Zambrano
Colombia Colombia
44.08 Kirani James
Grenada Grenada
44.19
800 meter
detaljer
Emmanuel Korir
Kenya Kenya
1:45.06 Ferguson Rotich
Kenya Kenya
1:45.23 Patryk Dobek
Polen Polen
1:45.39
1500 meter
detaljer
Jakob Ingebrigtsen
Norge Norge
3:28.32 OR Timothy Cheruiyot
Kenya Kenya
3:29.01 Josh Kerr
Storbritannia Storbritannia
3:29.05 PB
5000 meter
detaljer
Joshua Cheptegei
Uganda Uganda
12:58.15 Mohammed Ahmed
Canada Canada
12:58.61 Paul Chelimo
USA USA
12:59.05 SB
10 000 meter
detaljer
Selemon Barega
Etiopia Etiopia
27:43.22 Joshua Cheptegei
Uganda Uganda
27:43.63 Jacob Kiplimo
Uganda Uganda
27:43.88
110 meter hekk
detaljer
Hansle Parchment
Jamaica Jamaica
13.04 SB Grant Holloway
USA USA
13.09 Ronald Levy
Jamaica Jamaica
13.10
400 meter hekk
detaljer
Karsten Warholm
Norge Norge
45,94 WR Rai Benjamin
USA USA
46.17 AR Alison dos Santos
Brasil Brasil
46,72 AR
3000 meter hinder
detaljer
Soufiane El Bakkali
Marokko Marokko
8.08,90 Lamecha Girma
Etiopia Etiopia
8.10,38 Benjamin Kigen
Kenya Kenya
8.11,45
4 × 100 meter stafett
detaljer
Flag of Italy.svg Italia
Lorenzo Patta
Marcell Jacobs
Eseosa Desalu
Filippo Tortu
37.50 NR Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Chijindu Ujah
Zharnel Hughes
Richard Kilty
Nethaneel Mitchell-Blake
37.51 SB Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Aaron Brown
Jerome Blake
Brendon Rodney
Andre De Grasse
37.70 SB
4 × 400 meter stafett
detaljer
Flag of the United States.svg USA
Michael Cherry
Michael Norman
Bryce Deadmon
Rai Benjamin
Vernon Norwood*
Randolph Ross*
Trevor Stewart*
2:55.70 SB Flag of the Netherlands.svg Nederland
Liemarvin Bonevacia
Terrence Agard
Tony van Diepen
Ramsey Angela
Jochem Dobber*
2:57.18 NR Flag of Botswana.svg Botswana (BOT)
Isaac Makwala
Baboloki Thebe
Zibane Ngozi
Bayapo Ndori
2:57.27 AR
Maraton
detaljer
Eliud Kipchoge
Kenya Kenya
2:08:38 Abdi Nageeye
Nederland Nederland
2:09:58 Bashir Abdi
Belgia Belgia
2:10:00
20 kilometer kappgang
detaljer
Massimo Stano
Italia Italia
1:21:05 Koki Ikeda
Japan Japan
1:21:14 Toshikazu Yamanishi
Japan Japan
1:21:28
50 kilometer kappgang
detaljer
Dawid Tomala
Polen Polen
3:50:08 Jonathan Hilbert
Tyskland Tyskland
3:50:44 Evan Dunfee
Canada Canada
3:50:59 SB
Høydehopp
detaljer
Gianmarco Tamberi
Italia Italia
Mutaz Essa Barshim
Qatar Qatar
2.37 m
2.37 m
Ikke utdelt
siden det ble delt gull.
Maksim Nedasekau
Hviterussland Hviterussland
2.37 m =NR
Stavsprang
detaljer
Armand Duplantis
Sverige Sverige
6.02 m Christopher Nilsen
USA USA
5.97 m PB Thiago Braz
Brasil Brasil
5.87 m SB
Lengdehopp
detaljer
Miltiadis Tedoglou
Hellas Hellas
8.41 m Juan Miguel Echevarría
Cuba Cuba
8.41 m Maykel Massó
Cuba Cuba
8.21 m
Tresteg
detaljer
Pedro Pichardo
Portugal Portugal
17,98 m NR Zhu Yaming
Kina Kina
17,57 m PB Hugues Fabrice Zango
Burkina Faso Burkina Faso
17,47 m
Kulestøt
detaljer
Ryan Crouser
USA USA
23.30 m OR Joe Kovacs
USA USA
22.65 m Tomas Walsh
New Zealand New Zealand
22.47 m SB
Diskoskast
detaljer
Daniel Ståhl
Sverige Sverige
68.90 Simon Pettersson
Sverige Sverige
67.39 Lukas Weißhaidinger
Østerrike Østerrike
67.07
Sleggekast
detaljer
Wojciech Nowicki
Polen Polen
82.52 m PB Eivind Henriksen
Norge Norge
81.58 m NR Paweł Fajdek
Polen Polen
81.53 m
Spydkast
detaljer
Neeraj Chopra
India India
87.58 m Jakub Vadlejch
Tsjekkia Tsjekkia
86.67 m SB Vítězslav Veselý
Tsjekkia Tsjekkia
85.44 m SB
Tikamp
detaljer
Damian Warner
Canada Canada
9018 poeng OR NR Kévin Mayer
Frankrike Frankrike
8726 poeng SB Ashley Moloney
Australia Australia
8649 poeng AR

* Utøvere som bare deltok i innledende forsøksheat.

AR Områderekord · CR Mesterskapsrekord · CUR Mesterskapsrekord (U23) · DNF Ikke fullført · DNS Ikke møtt til start · DQ Diskvalifisert · EL Årsbeste i Europa · MR Banerekord · NR Nasjonal rekord · OR Olympisk rekord · PB Personlig rekord · SB Sesongbestenotering for utøveren · WL Årsbeste i verden · WJR Juniorverdensrekord · WR Verdensrekord · MWR Verdensrekord veteraner · DLR Diamond League-rekord

Kvinner[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
100 meter
detaljer
Elaine Thompson-Herah
Jamaica Jamaica
10.61 OR Shelly-Ann Fraser-Pryce
Jamaica Jamaica
10.74 Shericka Jackson
Jamaica Jamaica
10.76
200 meter
detaljer
Elaine Thompson-Herah
Jamaica Jamaica
21.53 NR Christine Mboma
Namibia Namibia
21.81 WU20R Gabrielle Thomas
USA USA
21.87
400 meter
detaljer
Shaunae Miller-Uibo
Bahamas Bahamas
48.36 AR Marileidy Paulino
Den dominikanske republikk Den dominikanske republikk
49.20 NR Allyson Felix
USA USA
49.46 SB
800 meter
detaljer
Athing Mu
USA USA
1:55.21 NR Keely Hodgkinson
Storbritannia Storbritannia
1:55.88 NR Raevyn Rogers
USA USA
1:56.81 PB
1500 meter
detaljer
Faith Kipyegon
Kenya Kenya
3:53.11 OR Laura Muir
Storbritannia Storbritannia
3:54.50 NR Sifan Hassan
Nederland Nederland
3:55.86
5000 meter
detaljer
Sifan Hassan
Nederland Nederland
14:36.79 Hellen Obiri
Kenya Kenya
14:38.36 Gudaf Tsegay
Etiopia Etiopia
14:38.87
10 000 meter
detaljer
Sifan Hassan
Nederland Nederland
29:55.32 Kalkidan Gezahegne
Bahrain Bahrain
29:56.18 Letesenbet Gidey
Etiopia Etiopia
30:01.72
100 meter hekk
detaljer
Jasmine Camacho-Quinn
Puerto Rico Puerto Rico
12.37 Kendra Harrison
USA USA
12.52 Megan Tapper
Jamaica Jamaica
12.55
400 meter hekk
detaljer
Sydney McLaughlin
USA USA
51.46 WR Dalilah Muhammad
USA USA
51.58 Femke Bol
Nederland Nederland
52.03
3000 meter hinder
detaljer
Peruth Chemutai
Uganda Uganda
9:01.45 NR Courtney Frerichs
USA USA
9:04.79 SB Hyvin Kiyeng
Kenya Kenya
9:05.39
4 × 100 meter stafett
detaljer
Flag of Jamaica.svg Jamaica
Briana Williams
Elaine Thompson-Herah
Shelly-Ann Fraser-Pryce
Shericka Jackson
Natasha Morrison*
Remona Burchell*
41.02 NR Flag of the United States.svg USA
Javianne Oliver
Teahna Daniels
Jenna Prandini
Gabrielle Thomas
English Gardner*
Aleia Hobbs*
41.45 SB Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Asha Philip
Imani Lansiquot
Dina Asher-Smith
Daryll Neita
41.88
4 × 400 meter stafett
detaljer
Flag of the United States.svg USA
Sydney McLaughlin
Allyson Felix
Dalilah Muhammad
Athing Mu
Kendall Ellis*
Lynna Irby*
Wadeline Jonathas*
Kaylin Whitney*
3:16.85 SB Flag of Poland.svg Polen
Natalia Kaczmarek
Iga Baumgart-Witan
Małgorzata Hołub-Kowalik
Justyna Święty-Ersetic
Anna Kiełbasińska*
3:20.53 NR Flag of Jamaica.svg Jamaica
Roneisha McGregor
Janieve Russell
Shericka Jackson
Candice McLeod
Junelle Bromfield*
Stacey-Ann Williams*
3:21.24 SB
Maraton
detaljer
Peres Jepchirchir
Kenya Kenya
2:27:20 SB Brigid Kosgei
Kenya Kenya
2:27:36 SB Molly Seidel
USA USA
2:27:46 SB
20 kilometer kappgang
detaljer
Antonella Palmisano
Italia Italia
1:29:12 Sandra Arenas
Colombia Colombia
1:29:37 Liu Hong
Kina Kina
1:29:57
Høydehopp
detaljer
Marija Lasitskene
Russiske utøvere ROC
2.04 m SB Nicola McDermott
Australia Australia
2.02 m AR Jaroslava Mahutsjikh
Ukraina Ukraina
2.00 m
Stavsprang
detaljer
Katie Nageotte
USA USA
4.90 m Anzjelika Sidorova
Russiske utøvere ROC
4.85 m Holly Bradshaw
Storbritannia Storbritannia
4.85 m
Lengdehopp
detaljer
Malaika Mihambo
Tyskland Tyskland
7.00 m SB Brittney Reese
USA USA
6.97 m Ese Brume
Nigeria Nigeria
6.97 m
Tresteg
detaljer
Yulimar Rojas
Venezuela Venezuela
15.67 m VR Patrícia Mamona
Portugal Portugal
15.01 m NR Ana Peleteiro
Spania Spania
14.87 m NR
Kulestøt
detaljer
Gong Lijiao
Kina Kina
20.58 m Raven Saunders
USA USA
19.79 m Valerie Adams
New Zealand New Zealand
19.62 m
Diskoskast
detaljer
Valarie Allman
USA USA
68.98 m Kristin Pudenz
Tyskland Tyskland
66.86 m Yaimé Pérez
Cuba Cuba
65.72 m
Sleggekast
detaljer
Anita Włodarczyk
Polen Polen
78.48 m SB Zheng Wang
Kina Kina
77.03 SB Malwina Kopron
Polen Polen
75.49 m SB
Spydkast
detaljer
Liu Shiying
Kina Kina
66.34 m SB Maria Andrejczyk
Polen Polen
64.61 m Kelsey-Lee Barber
Australia Australia
64.56 m SB
Sjukamp
detaljer
Nafissatou Thiam
Belgia Belgia
6791 poeng SB Anouk Vetter
Nederland Nederland
6689 poeng NR Emma Oosterwegel
Nederland Nederland
6590 poeng PB

* Utøvere som bare deltok i innledende forsøksheat.

AR Områderekord · CR Mesterskapsrekord · CUR Mesterskapsrekord (U23) · DNF Ikke fullført · DNS Ikke møtt til start · DQ Diskvalifisert · EL Årsbeste i Europa · MR Banerekord · NR Nasjonal rekord · OR Olympisk rekord · PB Personlig rekord · SB Sesongbestenotering for utøveren · WL Årsbeste i verden · WJR Juniorverdensrekord · WR Verdensrekord · MWR Verdensrekord veteraner · DLR Diamond League-rekord

Blandet[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
4 × 400 meter stafett
detaljer
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Kajetan Duszyński
Natalia Kaczmarek
Justyna Święty-Ersetic
Karol Zalewski
Dariusz Kowaluk*
Iga Baumgart-Witan*
Małgorzata Hołub-Kowalik*
3:09.87 OR, AR Flag of the Dominican Republic.svg Den dominikanske republikk (DOM)
Lidio Andrés Feliz
Marileidy Paulino
Anabel Medina
Alexander Ogando
Luguelín Santos*
3:10.21 NR Flag of the United States.svg USA
Kendall Ellis
Vernon Norwood
Trevor Stewart
Kaylin Whitney
Elija Godwin*
Lynna Irby*
Taylor Manson*
Bryce Deadmon*
3:10.22

* Utøvere som bare deltok i innledende forsøksheat.

AR Områderekord · CR Mesterskapsrekord · CUR Mesterskapsrekord (U23) · DNF Ikke fullført · DNS Ikke møtt til start · DQ Diskvalifisert · EL Årsbeste i Europa · MR Banerekord · NR Nasjonal rekord · OR Olympisk rekord · PB Personlig rekord · SB Sesongbestenotering for utøveren · WL Årsbeste i verden · WJR Juniorverdensrekord · WR Verdensrekord · MWR Verdensrekord veteraner · DLR Diamond League-rekord

Golf[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Xander Schauffele
USA USA
Rory Sabbatini
Slovakia Slovakia
Pan Cheng-tsung
Kinesisk Taipei Kinesisk Taipei
Kvinner
detaljer
Nelly Korda
USA USA
Mone Inami
Japan Japan
Lydia Ko
New Zealand New Zealand

Gymnastikk[rediger | rediger kilde]

Rytmisk gymnastikk[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
Lag
detaljer
Flag of Bulgaria.svg Bulgaria
Simona Djankova
Stefani Kirjakova
Madlen Radukanova
Laura Traets
Erika Zafirova
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Anastasija Bliznjuk
Anastasija Maksimova
Angelina Sjkatova
Anastasija Tatareva
Alisa Tisjtsjenko
Flag of Italy.svg Italia
Martina Centofanti
Agnese Duranti
Alessia Maurelli
Daniela Mogurean
Martina Santandrea
Individuelt
detaljer
Linoy Ashram
Israel Israel
Dina Averina
Russiske utøvere ROC
Alina Harnasko
Hviterussland Hviterussland

Trampoline[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Ivan Litvinovich
Hviterussland Hviterussland
Dong Dong
Kina Kina
Dylan Schmidt
New Zealand New Zealand
Kvinner
detaljer
Zhu Xueying
Kina Kina
Liu Lingling
Kina Kina
Bryony Page
Storbritannia Storbritannia

Turn[rediger | rediger kilde]

Menn
Leker Gull Sølv Bronse
Mangekamp lag
detaljer
Russian Olympic Committee flag.svg ROC (ROC)
Denis Abljazin
David Beljavskij
Artur Dalaloyan
Nikita Nagornyj
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Daiki Hashimoto
Kazuma Kaya
Takeru Kitazono
Wataru Tanigawa
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Lin Chaopan
Sun Wei
Xiao Ruoteng
Zou Jingyuan
Mangekamp individuelt
detaljer
Daiki Hashimoto
Japan Japan
Xiao Ruoteng
Kina Kina
Nikita Nagornyj
Russiske utøvere ROC
Frittstående
detaljer
Artem Dolgopyat
Israel Israel
Rayderley Zapata
Spania Spania
Xiao Ruoteng
Kina Kina
Svingstang
detaljer
Daiki Hashimoto
Japan Japan
Tin Srbić
Kroatia Kroatia
Nikita Nagornyj
Russiske utøvere ROC
Skranke
detaljer
Zou Jingyuan
Kina Kina
Lukas Dauser
Tyskland Tyskland
Ferhat Arıcan
Tyrkia Tyrkia
Bøylehest
detaljer
Max Whitlock
Storbritannia Storbritannia
Lee Chih-kai
Kinesisk Taipei Kinesisk Taipei
Kazuma Kaya
Japan Japan
Ringer
detaljer
Liu Yang
Kina Kina
You Hao
Kina Kina
Eleftherios Petrounias
Hellas Hellas
Hopp
detaljer
Shin Jea-hwan
Sør-Korea Sør-Korea
Denis Abljazin
Russiske utøvere ROC
Artur Davtjan
Armenia Armenia
Kvinner
Leker Gull Sølv Bronse
Mangekamp lag
detaljer
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Lilia Akhaimova
Viktoria Listunova
Angelina Melnikova
Vladislava Urazova
Flag of the United States.svg USA
Simone Biles
Jordan Chiles
Sunisa Lee
Grace McCallum
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Jennifer Gadirova
Jessica Gadirova
Alice Kinsella
Amelie Morgan
Mangekamp individuelt
detaljer
Sunisa Lee
USA USA
Rebeca Andrade
Brasil Brasil
Angelina Melnikova
Russiske utøvere ROC
Hopp
detaljer
Rebeca Andrade
Brasil Brasil
MyKayla Skinner
USA USA
Yeo Seo-jeong
Sør-Korea Sør-Korea
Skranke
detaljer
Nina Derwael
Belgia Belgia
Anastasia Ilyankova
Russiske utøvere ROC
Sunisa Lee
USA USA
Bom
detaljer
Guan Chenchen
Kina Kina
Tang Xijing
Kina Kina
Simone Biles
USA USA
Frittstående
detaljer
Jade Carey
USA USA
Vanessa Ferrari
Italia Italia
Mai Murakami
Japan Japan

Hestesport[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
Dressur
detaljer
Jessica von Bredow-Werndl
Dalera
Tyskland Tyskland
Isabell Werth
Bella Rose
Tyskland Tyskland
Charlotte Dujardin
Gio
Storbritannia Storbritannia
Dressur lag
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland
Jessica von Bredow-Werndl
Dalera
Dorothee Schneider
Showtime
Isabell Werth
Bella Rose
Flag of the United States.svg USA
Sabine Schut-Kery
Sanceo
Adrienne Lyle
Salvino
Steffen Peters
Suppenkasper
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Charlotte Fry
Everdale
Carl Hester
En Vogue
Charlotte Dujardin
Gio
Feltritt
detaljer
Flag of Germany.svg Julia Krajewski
Amande de B'Neville (GER)
Flag of the United Kingdom.svg Tom McEwen
Toledo de Kerser (GBR)
Flag of Australia.svg Andrew Hoy
Vassily de Lassos (AUS)
Feltritt lag
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Laura Collett
London 52
Tom McEwen
Toledo de Kerser
Oliver Townend
Ballaghmore Class
Flag of Australia.svg Australia
Kevin McNab
Don Quidam
Andrew Hoy
Vassily de Lassos
Shane Rose
Virgil
Flag of France.svg Frankrike
Nicolas Touzaint
Absolut Gold
Karim Laghouag
Triton Fontaine
Christopher Six
Totem de Brecey
Sprangridning
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Ben Maher
Explosion Z (GBR)
Flag of Sweden.svg Peder Fredricson
All In (SWE)
Flag of the Netherlands.svg Maikel van der Vleuten
Beauville Z (NED)
Sprangridning lag
detaljer
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Henrik von Eckermann
King Edward
Malin Baryard-Johnsson
Indiana
Peder Fredricson
All In
Flag of the United States.svg USA
Laura Kraut
Baloutinue
Jessica Springsteen
Don Juan van de Donkhoeve
McLain Ward
Contagious
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Pieter Devos
Claire Z
Jérôme Guery
Quel Homme de Hus
Grégory Wathelet
Nevados S

Håndball[rediger | rediger kilde]

Øvelse: Gull: Sølv: Bronse:
Menn Frankrike Frankrike
Nedim Remili
Romain Lagarde
Melvyn Richardson
Dika Mem
Nicolas Tournat
Vincent Gérard
Nikola Karabatić
Kentin Mahé
Yann Genty
Timothey N'Guessan
Luc Abalo
Michaël Guigou
Luka Karabatić
Ludovic Fabregas
Hugo Descat
Valentin Porte
Danmark Danmark
Niklas Landin
Magnus Landin
Emil Jakobsen
Magnus Saugstrup
Lasse Svan
Kevin Møller
Henrik Møllgaard
Mads Mensah Larsen
Henrik Toft Hansen
Mikkel Hansen
Morten Olsen
Jóhan Hansen
Lasse Andersson
Jacob Holm
Mathias Gidsel

Spania Spania
Gonzalo Pérez de Vargas
Eduardo Gurbindo
Jorge Maqueda
Ángel Fernández
Raúl Entrerríos
Alex Dujshebaev
Daniel Sarmiento
Rodrigo Corrales
Julen Aguinagalde
Ferrán Solé
Adrià Figueras
Viran Morros
Antonio García Robledo
Aleix Gómez
Gedeón Guardiola
Miguel Sánchez-Migallón
Kvinner Frankrike Frankrike
Méline Nocandy
Blandine Dancette
Pauline Coatanéa
Chloé Valentini
Allison Pineau
Coralie Lassource
Grâce Zaadi
Amandine Leynaud
Kalidiatou Niakaté
Cléopâtre Darleux
Océane Sercien-Ugolin
Laura Flippes
Béatrice Edwige
Pauletta Foppa
Estelle Nze Minko
Alexandra Lacrabère
Russiske utøvere ROC
Anna Sedojkina
Polina Kuznetsova
Polina Gorsjkova
Darja Dmitrijeva
Anna Sen
Anna Vjakhireva
Polina Vedjokhina
Vladlena Bobrovnikova
Ksenija Makejeva
Jelena Mikhajlitsjenko
Olga Fomina
Jekaterina Iljina
Julija Manaharova
Antonina Skorobogattsjenko
Viktorija Kalinina

Norge Norge
Henny Reistad
Veronica Kristiansen
Marit Malm Frafjord
Stine Skogrand
Nora Mørk
Stine Bredal Oftedal
Silje Solberg
Kari Brattset Dale
Katrine Lunde
Marit Røsberg Jacobsen
Camilla Herrem
Sanna Solberg-Isaksen
Kristine Breistøl
Marta Tomac
Vilde Ingeborg Johansen

Judo[rediger | rediger kilde]

Menn
Leker Gull Sølv Bronse
60 kg
detaljer
Naohisa Takato
Japan Japan
Yang Yung-wei
Kinesisk Taipei Kinesisk Taipei
Jeldos Smetov
Kasakhstan Kasakhstan
66 kg
detaljer
Hifumi Abe
Japan Japan
Vazha Margvelashvili
Georgia Georgia
An Baul
Sør-Korea Sør-Korea
Daniel Cargnin
Brasil Brasil
73 kg
detaljer
Shohei Ono
Japan Japan
Lasha Shavdatuashvili
Georgia Georgia
An Changrim
Sør-Korea Sør-Korea
Tsend-Ochiryn Tsogtbaatar
Mongolia Mongolia
81 kg
detaljer
Takanori Nagase
Japan Japan
Saeid Mollaei
Mongolia Mongolia
Shamil Borchashvili
Østerrike Østerrike
Matthias Casse
Belgia Belgia
90 kg
detaljer
Lasha Bekauri
Georgia Georgia
Eduard Trippel
Tyskland Tyskland
Davlat Bobonov
Usbekistan Usbekistan
Krisztián Tóth
Ungarn Ungarn
100 kg
detaljer
Aaron Wolf
Japan Japan
Cho Gu-ham
Sør-Korea Sør-Korea
Jorge Fonseca
Portugal Portugal
Niyaz Ilyasov
Russiske utøvere ROC
+100 kg
detaljer
Lukáš Krpálek
Tsjekkia Tsjekkia
Guram Tushishvili
Georgia Georgia
Teddy Riner
Frankrike Frankrike
Tamerlan Bashaev
Russiske utøvere ROC
Kvinner
Leker Gull Sølv Bronse
48 kg
detaljer
Distria Krasniqi
Kosovo Kosovo
Funa Tonaki
Japan Japan
Daria Bilodid
Ukraina Ukraina
Urantsetseg Munkhbat
Mongolia Mongolia
52 kg
detaljer
Uta Abe
Japan Japan
Amandine Buchard
Frankrike Frankrike
Odette Giuffrida
Italia Italia
Chelsie Giles
Storbritannia Storbritannia
57 kg
detaljer
Nora Gjakova
Kosovo Kosovo
Sarah-Léonie Cysique
Frankrike Frankrike
Jessica Klimkait
Canada Canada
Tsukasa Yoshida
Japan Japan
63 kg
detaljer
Clarisse Agbegnenou
Frankrike Frankrike
Tina Trstenjak
Slovenia Slovenia
Maria Centracchio
Italia Italia
Catherine Beauchemin-Pinard
Canada Canada
70 kg
detaljer
Chizuru Arai
Japan Japan
Michaela Polleres
Østerrike Østerrike
Madina Taimazova
Russiske utøvere ROC
Sanne van Dijke
Nederland Nederland
78 kg
detaljer
Shori Hamada
Japan Japan
Madeleine Malonga
Frankrike Frankrike
Anna-Maria Wagner
Tyskland Tyskland
Mayra Aguiar
Brasil Brasil
+78 kg
detaljer
Akira Sone
Japan Japan
Idalys Ortíz
Cuba Cuba
Iryna Kindzerska
Aserbajdsjan Aserbajdsjan
Romane Dicko
Frankrike Frankrike
Blandet
Leker Gull Sølv Bronse
Blandet lag
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Clarisse Agbegnenou
Amandine Buchard
Guillaume Chaine
Axel Clerget
Sarah-Léonie Cysique
Romane Dicko
Alexandre Iddir
Kilian Le Blouch
Madeleine Malonga
Margaux Pinot
Teddy Riner
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Hifumi Abe
Uta Abe
Chizuru Arai
Shori Hamada
Hisayoshi Harasawa
Shoichiro Mukai
Takanori Nagase
Shohei Ono
Akira Sone
Miku Tashiro
Aaron Wolf
Tsukasa Yoshida
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Johannes Frey
Karl-Richard Frey
Jasmin Grabowski
Katharina Menz
Dominic Ressel
Giovanna Scoccimarro
Sebastian Seidl
Theresa Stoll
Martyna Trajdos
Eduard Trippel
Anna-Maria Wagner
Igor Wandtke
Flag of Israel.svg Israel (ISR)
Tohar Butbul
Raz Hershko
Li Kochman
Inbar Lanir
Sagi Muki
Timna Nelson-Levy
Peter Paltchik
Shira Rishony
Or Sasson
Gili Sharir
Baruch Shmailov

Karate[rediger | rediger kilde]

Menn
Øvelse Gull Sølv Bronse
67 kg
detaljer
Steven Da Costa
Frankrike Frankrike
Eray Şamdan
Tyrkia Tyrkia
Darkhan Assadilov
Kasakhstan Kasakhstan
Abdelrahman Al-Masatfa
Jordan Jordan
75 kg
detaljer
Luigi Busà
Italia Italia
Rafael Aghayev
Aserbajdsjan Aserbajdsjan
Gábor Hárspataki
Ungarn Ungarn
Stanislav Horuna
Ukraina Ukraina
+75 kg
detaljer
Sajjad Ganjzadeh
Iran Iran
Tareg Hamedi
Saudi-Arabia Saudi-Arabia
Ryutaro Araga
Japan Japan
Uğur Aktaş
Tyrkia Tyrkia
Kata
detaljer
Ryo Kiyuna
Japan Japan
Damián Quintero
Spania Spania
Ariel Torres
USA USA
Ali Sofuoğlu
Tyrkia Tyrkia
Kvinner
Øvelse Gull Sølv Bronse
55 kg
detaljer
Ivet Goranova
Bulgaria Bulgaria
Anzhelika Terliuga
Ukraina Ukraina
Bettina Plank
Østerrike Østerrike
Wen Tzu-yun
Kinesisk Taipei Kinesisk Taipei
61 kg
detaljer
Jovana Preković
Serbia Serbia
Yin Xiaoyan
Kina Kina
Giana Farouk
Egypt Egypt
Merve Çoban
Tyrkia Tyrkia
+61 kg
detaljer
Feryal Abdelaziz
Egypt Egypt
Irina Zaretska
Aserbajdsjan Aserbajdsjan
Gong Li
Kina Kina
Sofya Berultseva
Kasakhstan Kasakhstan
Kata
detaljer
Sandra Sánchez
Spania Spania
Kiyou Shimizu
Japan Japan
Grace Lau
Hongkong Hongkong
Viviana Bottaro
Italia Italia

Landhockey[rediger | rediger kilde]

Øvelse: Gull: Sølv: Bronse:
Menn Belgia Belgia (BEL)
Arthur van Doren
John-John Dohmen
Florent van Aubel
Sébastien Dockier
Cédric Charlier
Gauthier Boccard
Nicolas de Kerpel
Augustin Meurmans
Alexander Hendrickx
Thomas Briels
Félix Denayer (Kaptein)
Vincent Vanasch
Simon Gougnard
Arthur de Sloover
Antoine Kina
Loïck Luypaert
Victor Wegnez
Tom Boon
Australia Australia (AUS)
Lachlan Sharp
Tom Craig
Tom Wickham
Matt Dawson
Joshua Beltz
Eddie Ockenden (Kaptein)
Jacob Whetton
Blake Govers
Dylan Martin
Joshua Simmonds
Tim Howard
Aran Zalewski (Kaptein)
Flynn Ogilvie
Daniel Beale
Trent Mitton
Tim Brand
Andrew Charter
Jeremy Hayward
India India (IND)
Dilpreet Singh
Rupinder Pal Singh
Surender Kumar
Manpreet Singh (Kaptein)
Hardik Singh
Gurjant Singh
Simranjeet Singh
Mandeep Singh
Harmanpreet Singh
Lalit Upadhyay
Parattu Raveendran Sreejesh
Sumit
Nilakanta Sharma
Shamsher Singh
Varun Kumar
Birendra Lakra
Amit Rohidas
Vivek Prasad
Kvinner Nederland Nederland (NED)
Sanne Koolen
Freeke Moes
Malou Pheninckx
Laurien Leurink
Xan de Waard
Marloes Keetels
Felice Albers
Maria Verschoor
Lidewij Welten
Caia van Maasakker
Frédérique Matla
Pien Sanders
Laura Nunnink
Lauren Stam
Josine Koning
Margot van Geffen
Eva de Goede (Kaptein)
Stella van Gils
Argentina Argentina (ARG)
Belén Succi
Sofía Toccalino
Agustina Gorzelany
Valentina Raposo
Agostina Alonso
Agustina Albertario
María José Granatto
Delfina Merino
Rocío Sánchez Moccia
Victoria Sauze
Victoria Granatto
Eugenia Trinchinetti
Micaela Retegui
Noel Barrionuevo (Kaptein)
Julieta Jankunas
Valentina Costa Biondi


Storbritannia Storbritannia (GBR)
Maddie Hinch
Laura Unsworth
Sarah Evans
Anna Toman
Hannah Martin
Sarah Jones
Susannah Townsend
Sarah Robertson
Elena Rayer
Isabelle Petter
Leah Wilkinson
Giselle Ansley
Hollie Pearne-Webb (Kaptein)
Fiona Crackles
Shona McCallin
Lily Owsley
Grace Balsdon
Amy Costello

Moderne femkamp[rediger | rediger kilde]

Event Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Joe Choong
Storbritannia Storbritannia
Ahmed Elgendy
Egypt Egypt
Jun Woong-tae
Sør-Korea Sør-Korea
Kvinner
detaljer
Kate French
Storbritannia Storbritannia
Laura Asadauskaitė
Litauen Litauen
Sarolta Kovács
Ungarn Ungarn

Padling[rediger | rediger kilde]

Slalåm[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
C-1 menn
detaljer
Benjamin Savšek
Slovenia Slovenia
Lukáš Rohan
Tsjekkia Tsjekkia
Sideris Tasiadis
Tyskland Tyskland
K-1 menn
detaljer
Jiří Prskavec
Tsjekkia Tsjekkia
Jakub Grigar
Slovakia Slovakia
Hannes Aigner
Tyskland Tyskland
C-1 kvinner
detaljer
Jessica Fox
Australia Australia
Mallory Franklin
Storbritannia Storbritannia
Andrea Herzog
Tyskland Tyskland
K-1 kvinner
detaljer
Ricarda Funk
Tyskland Tyskland
Maialen Chourraut
Spania Spania
Jessica Fox
Australia Australia

Sprint[rediger | rediger kilde]

Menn
Leker Gull Sølv Bronse
C-1 1000 meter
detaljer
Isaquias Queiroz
Brasil Brasil
4:04.408 Liu Hao
Kina Kina
4:05.724 Serghei Tarnovschi
Moldova Moldova
4:06.069
C-2 1000 meter
detaljer
Serguey Torres
Fernando Jorge
Cuba Cuba
3:24.995 OB Liu Hao
Zheng Pengfei
Kina Kina
3:25.198 Sebastian Brendel
Tim Hecker
Tyskland Tyskland
3:25.615
K-1 200 meter
detaljer
Sándor Tótka
Ungarn Ungarn
35.035 Manfredi Rizza
Italia Italia
35.080 Liam Heath
Storbritannia Storbritannia
35.202
K-1 1000 meter
detaljer
Bálint Kopasz
Ungarn Ungarn
3:20.643 OB Ádám Varga
Ungarn Ungarn
3:22.431 Fernando Pimenta
Portugal Portugal
3:22.478
K-2 1000 meter
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Jean van der Westhuyzen
Thomas Green
3:15.280 Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Max Hoff
Jacob Schopf
3:15.584 Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkia (CZE)
Josef Dostál
Radek Šlouf
3:16.106
K-4 500 meter
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Max Rendschmidt
Ronald Rauhe
Tom Liebscher
Max Lemke
1:22.219 Flag of Spain.svg Spania (ESP)
Saúl Craviotto
Marcus Walz
Carlos Arévalo
Rodrigo Germade
1:22.445 Flag of Slovakia.svg Slovakia (SVK)
Samuel Baláž
Denis Myšák
Erik Vlcek
Adam Botek
1:23.534
Kvinner
Leker Gull Sølv Bronse
C-1 200 meter
detaljer
Nevin Harrison
USA USA
45.932 Laurence Vincent-Lapointe
Canada Canada
46.786 Liudmyla Luzan
Ukraina Ukraina
47.034
C-2 500 meter
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Xu Shixiao
Sun Mengya
1:55.495 OB Flag of Ukraine.svg Ukraina (UKR)
Liudmyla Luzan
Anastasiia Chetverikova
1:57.499 Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Laurence Vincent Lapointe
Katie Vincent
1:59.041
K-1 200 meter
detaljer
Lisa Carrington
New Zealand New Zealand
38.120 OB Teresa Portela
Spania Spania
38.883 Emma Jørgensen
Danmark Danmark
38.901
K-1 500 meter
detaljer
Lisa Carrington
New Zealand New Zealand
1:51.216 Tamara Csipes
Ungarn Ungarn
1:51.855 Emma Jørgensen
Danmark Danmark
1:52.773
K-2 500 meter
detaljer
Lisa Carrington
Caitlin Regal
New Zealand New Zealand
1:35.785 OB Karolina Naja
Anna Puławska
Polen Polen
1:36.753 Danuta Kozák
Dóra Bodonyi
Ungarn Ungarn
1:36.867
K-4 500 meter
detaljer
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Danuta Kozák
Tamara Csipes
Anna Kárász
Dóra Bodonyi
1:35.463 Flag of Belarus.svg Hviterussland (BLR)
Marharyta Makhnjeva
Nadzieja Ljapjesjka
Volha Khudzienka
Maryna Litvintsjuk
1:36.073 Flag of Poland.svg Polen (POL)
Karolina Naja
Anna Pulawska
Justyna Iskrzycka
Helena Wisniewska
1:36.445

Roing[rediger | rediger kilde]

Menn
Leker Gull Sølv Bronse
Singlesculler
detaljer
Stefanos Ntouskos
Hellas Hellas
Kjetil Borch
Norge Norge
Damir Martin
Kroatia Kroatia
Dobbeltsculler
detaljer
Hugo Boucheron
Matthieu Androdias
Frankrike Frankrike
Melvin Twellaar
Stef Broenink
Nederland Nederland
Liu Zhiyu
Zhang Liang
Kina Kina
Dobbeltfirer
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Nederland
Dirk Uittenbogaard
Abe Wiersma
Tone Wieten
Koen Metsemakers
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Harry Leask
Angus Groom
Tom Barras
Jack Beaumont
Flag of Australia.svg Australia
Jack Cleary
Caleb Antill
Cameron Girdlestone
Luke Letcher
Toer uten styrmann
detaljer
Flag of Croatia.svg Kroatia
Martin Sinković
Valent Sinković
Flag of Romania.svg Romania
Marius Cozmiuc
Ciprian Tudosă
Flag of Denmark.svg Danmark
Frederic Vystavel
Joachim Sutton
Firer uten styrmann
detaljer
Flag of Australia.svg Australia
Alexander Purnell
Spencer Turrin
Jack Hargreaves
Alexander Hill
Flag of Romania.svg Romania
Mihăiță Vasile Țigănescu
Mugurel Semciuc
Ștefan Constantin Berariu
Cosmin Pascari
Flag of Italy.svg Italia
Matteo Castaldo
Marco Di Costanzo
Matteo Lodo
Giuseppe Vicino
Åtter
detaljer
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Tom Mackintosh
Hamish Bond
Tom Murray
Michael Brake
Dan Williamson
Phillip Wilson
Shaun Kirkham
Matt Macdonald
Sam Bosworth c
Flag of Germany.svg Tyskland
Johannes Weißenfeld
Laurits Follert
Olaf Roggensack
Torben Johannesen
Jakob Schneider
Malte Jakschik
Richard Schmidt
Hannes Ocik
Martin Sauer c
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Josh Bugajski
Jacob Dawson
Thomas George
Moe Sbihi
Charles Elwes
Oliver Wynne-Griffith
James Rudkin
Thomas Ford
Henry Fieldman c
Dobbeltsculler lettvekt
detaljer
Fintan McCarthy
Paul O'Donovan
Irland Irland
Jonathan Rommelmann
Jason Osborne
Tyskland Tyskland
Stefano Oppo
Pietro Ruta
Italia Italia
Kvinner
Leker Gull Sølv Bronse
Singlesculler
detaljer
Emma Twigg
New Zealand New Zealand
Hanna Prakatsen
Russiske utøvere ROC
Magdalena Lobnig
Østerrike Østerrike
Dobbeltsculler
detaljer
Nicoleta-Ancuța Bodnar
Simona Radis
Romania Romania
Brooke Donoghue
Hannah Osborne
New Zealand New Zealand
Roos de Jong
Lisa Scheenaard
Nederland Nederland
Dobbeltfirer
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Chen Yunxia
Zhang Ling
Lü Yang
Cui Xiaotong
Flag of Poland.svg Polen
Agnieszka Kobus
Marta Wieliczko
Maria Sajdak
Katarzyna Zillmann
Flag of Australia.svg Australia
Ria Thompson
Rowena Meredith
Harriet Hudson
Caitlin Cronin
Toer uten styrmann
detaljer
Grace Prendergast
Kerri Gowler
New Zealand New Zealand
Vasilisa Stepanova
Elena Oriabinskaia
Russiske utøvere ROC
Caileigh Filmer
Hillary Janssens
Canada Canada
Firer uten styrmann
detaljer
Flag of Australia.svg Australia
Lucy Stephan
Rosemary Popa
Jessica Morrison
Annabelle McIntyre
Flag of the Netherlands.svg Nederland
Ellen Hogerwerf
Karolien Florijn
Ymkje Clevering
Veronique Meester
Flag of Ireland.svg Irland
Aifric Keogh
Eimear Lambe
Fiona Murtagh
Emily Hegarty
Åtter
detaljer
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Susanne Grainger
Kasia Gruchalla-Wesierski
Madison Mailey
Sydney Payne
Andrea Proske
Lisa Roman
Christine Roper
Avalon Wasteneys
Kristen Kit c
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Ella Greenslade
Emma Dyke
Lucy Spoors
Kelsey Bevan
Grace Prendergast
Kerri Gowler
Beth Ross
Jackie Gowler
Caleb Shepherd c
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Guo Linlin
Ju Rui
Li Jingjing
Miao Tian
Wang Zifeng
Wang Yuwei
Xu Fei
Zhang Min
Zhang Dechang c
Dobbeltsculler lettvekt
detaljer
Valentina Rodini
Federica Cesarini
Italia Italia
Laura Tarantola
Claire Bové
Frankrike Frankrike
Marieke Keijser
Ilse Paulis
Nederland Nederland

Rullebrett[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Park menn
detaljer
Keegan Palmer
Australia Australia
Pedro Barros
Brasil Brasil
Cory Juneau
USA USA
Park kvinner
detaljer
Sakura Yosozumi
Japan Japan
Kokona Hiraki
Japan Japan
Sky Brown
Storbritannia Storbritannia
Street menn
detaljer
Yūto Horigome
Japan Japan
Kelvin Hoefler
Brasil Brasil
Jagger Eaton
USA USA
Street kvinner
detaljer
Momiji Nishiya
Japan Japan
Rayssa Leal
Brasil Brasil
Funa Nakayama
Japan Japan

Seiling[rediger | rediger kilde]

Menn
Øvelse Gull Sølv Bronse
RS:X
detaljer
Kiran Badloe
Nederland Nederland
Thomas Goyard
Frankrike Frankrike
Bi Kun
Kina Kina
Laser
detaljer
Matthew Wearn
Australia Australia
Tonči Stipanović
Kroatia Kroatia
Hermann Tomasgaard
Norge Norge
Finnjolle
detaljer
Giles Scott
Storbritannia Storbritannia
Zsombor Berecz
Ungarn Ungarn
Joan Cardona Méndez
Spania Spania
470
detaljer
Flag of Australia.svg Australia
Mathew Belcher
William Ryan
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Anton Dahlberg
Fredrik Bergström
Flag of Spain.svg Spania (ESP)
Jordi Xammar
Nicolás Rodríguez
49er
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Dylan Fletcher
Stuart Bithell
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Peter Burling
Blair Tuke
Flag of Germany.svg Tyskland
Erik Heil
Thomas Plößel
Kvinner
Øvelse Gull Sølv Bronse
RS:X
detaljer
Lu Yunxiu
Kina Kina
Charline Picon
Frankrike Frankrike
Emma Wilson
Storbritannia Storbritannia
Laser Radial
detaljer
Anne-Marie Rindom
Danmark Danmark
Josefin Olsson
Sverige Sverige
Marit Bouwmeester
Nederland Nederland
470
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Hannah Mills
Eilidh McIntyre
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Agnieszka Skrzypulec
Jolanta Ogar
Flag of France.svg Frankrike
Camille Lecointre
Aloïse Retornaz
49erFX
detaljer
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
Martine Grael
Kahena Kunze
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Tina Lutz
Susann Beucke
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Annemiek Bekkering
Annette Duetz
Blandet
Øvelse Gull Sølv Bronse
Nacra 17
detaljer
Flag of Italy.svg Italia
Ruggero Tita
Caterina Banti
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
John Gimson
Anna Burnet
Flag of Germany.svg Tyskland
Paul Kohlhoff
Alica Stuhlemmer

Sjumannsrugby[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn Flag of Fiji.svg Fiji (FIJ) Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL) Flag of Argentina.svg Argentina (ARG)
Kvinner Flag of New Zealand.svg New Zealand Flag of France.svg Frankrike Flag of Fiji.svg Fiji

Skyting[rediger | rediger kilde]

Menn
Event Gull Sølv Bronse
10 meter luftpistol
detaljer
Javad Foroughi
Iran Iran OR
Damir Mikec
Serbia Serbia
Pang Wei
Kina Kina
25 meter silhuettpistol
detaljer
Jean Quiquampoix
Frankrike Frankrike
Leuris Pupo
Cuba Cuba
Li Yuehong
Kina Kina
10 meter luftrifle
detaljer
Will Shaner
USA USA OR
Sheng Lihao
Kina Kina
Yang Haoran
Kina Kina
50 meter helmatch
detaljer
Zhang Changhong
Kina Kina OR
Sergej Kamenskij
Russiske utøvere ROC
Milenko Sebić
Serbia Serbia
Skeet
detaljer
Vincent Hancock
USA USA OR
Jesper Hansen
Danmark Danmark
Abdullah Al-Rashidi
Kuwait Kuwait
Trap
detaljer
Jiří Lipták
Tsjekkia Tsjekkia OR
David Kostelecký
Tsjekkia Tsjekkia
Matthew Coward-Holley
Storbritannia Storbritannia
Kvinner
Event Gull Sølv Bronse
10 meter luftpistol
detaljer
Vitalina Batsarasjkina
Russiske utøvere ROC OR
Antoaneta Kostadinova
Bulgaria Bulgaria
Jiang Ranxin
Kina Kina
25 meter pistol
detaljer
Vitalina Batsarasjkina
Russiske utøvere ROC
Kim Min-jung
Sør-Korea Sør-Korea
Xiao Jiaruixuan
Kina Kina
10 meter luftrifle
detaljer
Yang Qian
Kina Kina OR
Anastasija Galasjina
Russiske utøvere ROC
Nina Christen
Sveits Sveits
50 meter helmatch
detaljer
Nina Christen
Sveits Sveits
Yulia Zykova
Russiske utøvere ROC
Yulia Karimova
Russiske utøvere ROC
Skeet
detaljer
Amber English
USA USA OR
Diana Bacosi
Italia Italia
Wei Meng
Kina Kina
Trap
detaljer
Zuzana Rehák-Štefečeková
Slovakia Slovakia OR
Kayle Browning
USA USA
Alessandra Perilli
San Marino San Marino
Blandet
Event Gull Sølv Bronse
10 meter luftpistol
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Jiang Ranxin
Pang Wei
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Vitalina Batsarasjkina
Artjom Tsjernousov
Flag of Ukraine.svg Ukraina
Olena Kostevytsj
Oleh Omeltsjuk
10 meter luftrifle
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Yang Qian
Yang Haoran
Flag of the United States.svg USA
Mary Tucker
Lucas Kozeniesky
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Julija Karimova
Sergej Kamenskij
Trap
detaljer
Flag of Spain.svg Spania
Fátima Gálvez
Alberto Fernández
Flag of San Marino.svg San Marino
Alessandra Perilli
Gian Marco Berti
Flag of the United States.svg USA
Madelynn Bernau
Brian Burrows

Softball[rediger | rediger kilde]

Øvelse: Gull: Sølv: Bronse:
Kvinner Flag of Japan.svg Japan
Haruka Agatsuma
Mana Atsumi
Yamato Fujita
Nozomi Goto
Nodoka Harada
Yuka Ichiguchi
Hitomi Kawabata
Nayu Kiyohara
Yukiyo Mine
Sayaka Mori
Minori Naito
Yukiko Ueno
Saki Yamazaki
Eri Yamada
Yu Yamamoto
Flag of the United States.svg USA
Ali Aguilar
Monica Abbott
Valerie Arioto
Ally Carda
Amanda Chidester
Rachel Garcia
Haylie McCleney
Michelle Moultrie
Dejah Mulipola
Aubree Munro
Bubba Nickles
Cat Osterman
Janie Reed
Delaney Spaulding
Kelsey Stewart
Flag of Canada.svg Canada
Jenna Caira
Emma Entzminger
Larissa Franklin
Jennifer Gilbert
Sara Groenewegen
Kelsey Harshman
Victoria Hayward
Danielle Lawrie
Janet Leung
Joey Lye
Erika Polidori
Kaleigh Rafter
Lauren Regula
Jennifer Salling
Natalie Wideman

Sportsklatring[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Alberto Ginés López
Spania Spania
Nathaniel Coleman
USA USA
Jakob Schubert
Østerrike Østerrike
Kvinner
detaljer
Janja Garnbret
Slovenia Slovenia
Miho Nonaka
Japan Japan
Akiyo Noguchi
Japan Japan

Stuping[rediger | rediger kilde]

Menn
Leker Gull Sølv Bronse
3 meter
detaljer
Xie Siyi
Kina Kina
Wang Zongyuan
Kina Kina
Jack Laugher
Storbritannia Storbritannia
10 meter
detaljer
Cao Yuan
Kina Kina
Yang Jian
Kina Kina
Tom Daley
Storbritannia Storbritannia
3 meter synkron
detaljer
Xie Siyi
Wang Zongyuan
Kina Kina
Andrew Capobianco
Michael Hixon
USA USA
Patrick Hausding
Lars Rüdiger
Tyskland Tyskland
10 meter synkron
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Tom Daley
og Matty Lee (GBR)
Flag of the People's Republic of China.svg Cao Yuan
og Chen Aisen (CHN)
Russiske utøvere Oleksandr Bondar
og Viktor Minibajev (ROC)
Kvinner
Leker Gull Sølv Bronse
3 meter
detaljer
Shi Tingmao
Kina Kina
Wang Han
Kina Kina
Krysta Palmer
USA USA
10 meter
detaljer
Quan Hongchan
Kina Kina
Chen Yuxi
Kina Kina
Melissa Wu
Australia Australia
3 meter synkron
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Shi Tingmao
og Wang Han (CHN)
Flag of Canada.svg Jennifer Abel
og Mélissa Citrini-Beaulieu (CAN)
Flag of Germany.svg Lena Hentschel
og Tina Punzel (GER)
10 meter synkron
detaljer
Chen Yuxi
Zhang Jiaqi
Kina Kina
Delaney Schnell
Jessica Parratto
USA USA
Gabriela Agúndez
Alejandra Orozco
Mexico Mexico

Surfing[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Ítalo Ferreira
Brasil Brasil
Kanoa Igarashi
Japan Japan
Owen Wright
Australia Australia
Kvinner
detaljer
Carissa Moore
USA USA
Bianca Buitendag
Sør-Afrika Sør-Afrika
Amuro Tsuzuki
Japan Japan

Svømming[rediger | rediger kilde]

Menn
Leker Gull Sølv Bronse
50 m fri
detaljer
Caeleb Dressel
USA USA
21,07 OR Florent Manaudou
Frankrike Frankrike
21,55 Bruno Fratus
Brasil Brasil
21,57
100 m fri
detaljer
Caeleb Dressel
USA USA
47,02 OR Kyle Chalmers
Australia Australia
47,08 Kliment Kolesnikov
Russiske utøvere ROC
47,44
200 m fri
detaljer
Thomas Dean
Storbritannia Storbritannia
1.44,22 Duncan Scott
Storbritannia Storbritannia
1.44,26 Fernando Scheffer
Brasil Brasil
1.44,60 SA
400 m fri
detaljer
Ahmed Hafnaoui
Tunisia Tunisia
3.43,36 Jack McLoughlin
Australia Australia
3.43,52 Kieran Smith
USA USA
3.43,94
800 m fri
detaljer
Robert Finke
USA USA
7.41,87 NR Gregorio Paltrinieri
Italia Italia
7.42,11 Mykhajlo Romantsjuk
Ukraina Ukraina
7.42,33
1500 m fri
detaljer
Robert Finke
USA USA
14.39,65 Mykhajlo Romantsjuk
Ukraina Ukraina
14.40,66 Florian Wellbrock
Tyskland Tyskland
14.40,91
100 m rygg
detaljer
Jevgenij Rylov
Russiske utøvere ROC
51,98 ER Kliment Kolesnikov
Russiske utøvere ROC
52,00 Ryan Murphy
USA USA
52,19
200 m rygg
detaljer
Jevgenij Rylov
Russiske utøvere ROC
1.53,27 OR Ryan Murphy
USA USA
1.54,15 Luke Greenbank
Storbritannia Storbritannia
1.54,72
100 m bryst
detaljer
Adam Peaty
Storbritannia Storbritannia
57,37 Arno Kamminga
Nederland Nederland
58,00 Nicolò Martinenghi
Italia Italia
58,33
200 m bryst
detaljer
Zac Stubblety-Cook
Australia Australia
2.06,38 OR Arno Kamminga
Nederland Nederland
2.07,01 Matti Mattsson
Finland Finland
2.07,13
100 m butterfly
detaljer
Caeleb Dressel
USA USA
49,45 VR Kristóf Milák
Ungarn Ungarn
49,68 ER Noè Ponti
Sveits Sveits
50,74 NR
200 m butterfly
detaljer
Kristóf Milák
Ungarn Ungarn
1.51,25 OR Tomoru Honda
Japan Japan
1.53,73 Federico Burdisso
Italia Italia
1.54,45
200 m individuell medley
detaljer
Wang Shun
Kina Kina
1.55,00 AS Duncan Scott
Storbritannia Storbritannia
1.55,28 Jérémy Desplanches
Sveits Sveits
1.56,17
400 m individuell medley
detaljer
Chase Kalisz
USA USA
4.09,42 Jay Litherland
USA USA
4.10,28 Brendon Smith
Australia Australia
4.10,38
4 × 100 m fri stafett
detaljer
Flag of the United States.svg USA
Caeleb Dressel (47,26)
Blake Pieroni (47,58)
Bowe Becker (47,44)
Zach Apple (46,69)
Brooks Curry[a]
3.08,97 Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Alessandro Miressi (47,72)
Thomas Ceccon (47,45)
Lorenzo Zazzeri (47,31)
Manuel Frigo (47,63)
Santo Condorelli[a]
3.10,11 Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Matthew Temple (48,07)
Zac Incerti (47,55)
Alexander Graham (48,16)
Kyle Chalmers (46,44)
Cameron McEvoy[a]
3.10,22
4 × 200 m fri stafett
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Thomas Dean (1.45,72)
James Guy (1.44,40)
Matthew Richards (1.45,01)
Duncan Scott (1.43,45)
Calum Jarvis[a]
6.58,58 ER Russiske utøvere Russiske utøvere (ROC)
Martin Malyutin (1.45,69)
Ivan Girev (1.45,63)
Jevgenij Rylov (1.45,26)
Mikhail Dovgaljuk (1.45,23)
Aleksandr Krasnykh[a]
Mikhail Vekovisjtsjev[a]
7.01,81 Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Alexander Graham (1.46,00)
Kyle Chalmers (1.45,35)
Zac Incerti (1.45,75)
Thomas Neill (1.44,74)
Mack Horton[a]
Elijah Winnington[a]
7.01,84
4 × 100 m medley stafett
detaljer
Flag of the United States.svg USA
Ryan Murphy (52,31)
Michael Andrew (58,49)
Caeleb Dressel (49,03)
Zach Apple (46,95)
Hunter Armstrong[a]
Andrew Wilson[a]
Tom Shields[a]
Blake Pieroni[a]
3.26,78 VR Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Luke Greenbank (53,63)
Adam Peaty (56,53)
James Guy (50,27)
Duncan Scott (47.08)
James Wilby[a]
3.27,51 ER Flag of Italy.svg Italia
Thomas Ceccon (52,52)
Nicolò Martinenghi (58,11)
Federico Burdisso (51,07)
Alessandro Miressi (47,47)
3.29,17
10 kilometer
detaljer
Florian Wellbrock
Tyskland Tyskland
1:48:33.7 Kristóf Rasovszky
Ungarn Ungarn
1:48:59.0 Gregorio Paltrinieri
Italia Italia
1:49:01.1

a  Svømmere som bare deltok i forsøksheat og mottok medaljer.

Kvinner
Leker Gull Sølv Bronse
50 m fri
detaljer
Emma McKeon
Australia Australia
23,81 OR Sarah Sjöström
Sverige Sverige
24,07 Pernille Blume
Danmark Danmark
24,21
100 m fri
detaljer
Emma McKeon
Australia Australia
51,96 OR Siobhán Haughey
Hongkong Hongkong
52,27 AS Cate Campbell
Australia Australia
52,52
200 m fri
detaljer
Ariarne Titmus
Australia Australia
1.53,50 OR Siobhán Haughey
Hongkong Hongkong
1.53,92 AS Penny Oleksiak
Canada Canada
1.54,70
400 m fri
detaljer
Ariarne Titmus
Australia Australia
3.56,69 OS Katie Ledecky
USA USA
3.57,36 Li Bingjie
Kina Kina
4.01,08 AS
800 m fri
detaljer
Katie Ledecky
USA USA
8:12.57 Ariarne Titmus
Australia Australia
8:13.83 OS Simona Quadarella
Italia Italia
8:18.35
1500 m fri
detaljer
Katie Ledecky
USA USA
15.37,34 Erica Sullivan
USA USA
15.41,41 Sarah Köhler
Tyskland Tyskland
15.42,91
100 m rygg
detaljer
Kaylee McKeown
Australia Australia
57,47 OR Kylie Masse
Canada Canada
57,72 Regan Smith
USA USA
58,05
200 m rygg
detaljer
Kaylee McKeown
Australia Australia
2.04,68 Kylie Masse
Canada Canada
2.05,42 Emily Seebohm
Australia Australia
2.06,17
100 m bryst
detaljer
Lydia Jacoby
USA USA
1.04,95 Tatjana Schoenmaker
Sør-Afrika Sør-Afrika
1.05,22 Lilly King
USA USA
1.05,54
200 m bryst
detaljer
Tatjana Schoenmaker
Sør-Afrika Sør-Afrika
2.18,95 VR Lilly King
USA USA
2.19,92 Annie Lazor
USA USA
2.20,84
100 m butterfly
detaljer
Margaret MacNeil
Canada Canada
55,59 AM Zhang Yufei
Kina Kina
55,64 Emma McKeon
Australia Australia
55,72 OS
200 m butterfly
detaljer
Zhang Yufei
Kina Kina
2.03,86 OR Regan Smith
USA USA
2.05,30 Hali Flickinger
USA USA
2.05,65
200 m individuell medley
detaljer
Yui Ohashi
Japan Japan
2.08,52 Alex Walsh
USA USA
2.08,65 Kate Douglass
USA USA
2.09,04
400 m individuell medley
detaljer
Yui Ohashi
Japan Japan
4.32,08 Emma Weyant
USA USA
4.32,76 Hali Flickinger
USA USA
4.34,90
4 × 100 m fri stafett
detaljer
Flag of Australia.svg Australia
Bronte Campbell (53,01)
Meg Harris (53,09)
Emma McKeon (51,35)
Cate Campbell (52,24)
Mollie O'Callaghan[b]
Madison Wilson[b]
3.29,69 VR Flag of Canada.svg Canada
Kayla Sanchez (53,42)
Margaret MacNeil (53,47)
Rebecca Smith (53,63)
Penny Oleksiak (52,26)
Taylor Ruck[b]
3.32,78 Flag of the United States.svg USA
Erika Brown (54.02)
Abbey Weitzeil (52,68)
Natalie Hinds (53,15)
Simone Manuel (52,96)
Catie DeLoof[b]
Allison Schmitt[b]
Olivia Smoliga[b]
3.32,81
4 × 200 m fri stafett
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Yang Junxuan (1.54,37)
Tang Muhan (1.55,00)
Zhang Yufei (1.55,66)
Li Bingjie (1.55,30)
Zhang Yifan[b]
Dong Jie[b]
7.40,33 VR Flag of the United States.svg USA
Allison Schmitt (1.56,34)
Paige Madden (1.55,25)
Katie McLaughlin (1.55,38)
Katie Ledecky (1.53,76)
Bella Sims[b]
Brooke Forde[b]
7.40,73 AM Flag of Australia.svg Australia
Ariarne Titmus (1.54,51)
Emma McKeon (1.55,31)
Madison Wilson (1.55,62)
Leah Neale (1.55,85)
Mollie O'Callaghan[b]
Meg Harris[b]
Brianna Throssell[b]
Tamsin Cook[b]
7.41,29 OS
4 × 100 m medley stafett
detaljer
Flag of Australia.svg Australia
Kaylee McKeown (58,01)
Chelsea Hodges (1.05,57)
Emma McKeon (55,91)
Cate Campbell (52,11)
Emily Seebohm[b]
Brianna Throssell[b]
Mollie O'Callaghan[b]
3.51,60 OR Flag of the United States.svg USA
Regan Smith (58,05)
Lydia Jacoby (1.05,03)
Torri Huske (56,16)
Abbey Weitzeil (52,49)
Rhyan White[b]
Lilly King[b]
Claire Curzan[b]
Erika Brown[b]
3.51,73 Flag of Canada.svg Canada
Kylie Masse (57,90)
Sydney Pickrem (1.07,17)
Margaret MacNeil (55,27)
Penny Oleksiak (52,26)
Taylor Ruck[b]
Kayla Sanchez[b]
3.52,60
10 kilometer
detaljer
Ana Marcela Cunha
Brasil Brasil
1:59:30.8 Sharon van Rouwendaal
Nederland Nederland
1:59:31.7 Kareena Lee
Australia Australia
1:59:32.5

b  Svømmere som bare deltok i forsøksheat og mottok medaljer.

Blandet
Leker Gull Sølv Bronse
4 × 100 m medley stafett blandet
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Kathleen Dawson (58,80)
Adam Peaty (56,78)
James Guy (50,00)
Anna Hopkin (52,00)
Freya Anderson[c]
3.37,58 VR Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Xu Jiayu (52,56)
Yan Zibei (58,11)
Zhang Yufei (55,48)
Yang Junxuan (52.71)
3.38,86 Flag of Australia.svg Australia
Kaylee McKeown (58,14)
Zac Stubblety-Cook (58,82)
Matthew Temple (50,26)
Emma McKeon (51,76)
Bronte Campbell[c]
Isaac Cooper[c]
Brianna Throssell[c]
3.38,95

c  Svømmere som bare deltok i forsøksheatene og mottok medaljer.

Sykling[rediger | rediger kilde]

Landeveissykling[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
Fellesstart menn
detaljer
Richard Carapaz
Ecuador Ecuador
Wout van Aert
Belgia Belgia
Tadej Pogačar
Slovenia Slovenia
Temporitt menn
detaljer
Primož Roglič
Slovenia Slovenia
Tom Dumoulin
Nederland Nederland
Rohan Dennis
Australia Australia
Fellesstart kvinner
detaljer
Anna Kiesenhofer
Østerrike Østerrike
Annemiek van Vleuten
Nederland Nederland
Elisa Longo Borghini
Italia Italia
Temporitt kvinner
detaljer
Annemiek van Vleuten
Nederland Nederland
Marlen Reusser
Sveits Sveits
Anna van der Breggen
Nederland Nederland

Banesykling[rediger | rediger kilde]

Menn
Leker Gull Sølv Bronse
Keirin
detaljer
Jason Kenny
Storbritannia Storbritannia
Azizulhasni Awang
Malaysia Malaysia
Harrie Lavreysen
Nederland Nederland
Madison
detaljer
Flag of Denmark.svg Danmark
Lasse Norman Hansen
Michael Mørkøv
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Ethan Hayter
Matthew Walls
Flag of France.svg Frankrike
Donavan Grondin
Benjamin Thomas
Omnium
detaljer
Matthew Walls
Storbritannia Storbritannia
Campbell Stewart
New Zealand New Zealand
Elia Viviani
Italia Italia
Lagforfølgelse
detaljer
Flag of Italy.svg Italia
Simone Consonni
Filippo Ganna
Francesco Lamon
Jonathan Milan
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Niklas Larsen
Lasse Norman Hansen
Rasmus Pedersen
Frederik Rodenberg
Flag of Australia.svg Australia
Leigh Howard
Kelland O'Brien
Luke Plapp
Sam Welsford
Alexander Porter
Sprint
detaljer
Harrie Lavreysen
Nederland Nederland
Jeffrey Hoogland
Nederland Nederland
Jack Carlin
Storbritannia Storbritannia
Lagsprint
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Nederland
Jeffrey Hoogland
Harrie Lavreysen
Roy van den Berg
Matthijs Büchli
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Jack Carlin
Jason Kenny
Ryan Owens
Flag of France.svg Frankrike
Florian Grengbo
Rayan Helal
Sébastien Vigier
Kvinner
Leker Gull Sølv Bronse
Keirin
detaljer
Shanne Braspennincx
Nederland Nederland
Ellesse Andrews
New Zealand New Zealand
Lauriane Genest
Canada Canada
Madison
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Katie Archibald
Laura Kenny
Flag of Denmark.svg Danmark
Amalie Dideriksen
Julie Leth
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Gulnaz Khatuntseva
Maria Novolodskaya
Omnium
detaljer
Jennifer Valente
USA USA
Yumi Kajihara
Japan Japan
Kirsten Wild
Nederland Nederland
Lagforfølgelse
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland
Franziska Brauße
Lisa Brennauer
Lisa Klein
Mieke Kröger
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia
Katie Archibald
Laura Kenny
Neah Evans
Josie Knight
Elinor Barker
Flag of the United States.svg USA
Chloé Dygert
Megan Jastrab
Jennifer Valente
Emma White
Lily Williams
Sprint
detaljer
Kelsey Mitchell
Canada Canada
Olena Starikova
Ukraina Ukraina
Lee Wai-sze
Hongkong Hongkong
Lagsprint
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Bao Shanju
Zhong Tianshi
Flag of Germany.svg Tyskland
Lea Friedrich
Emma Hinze
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Daria Shmeleva
Anastasia Voynova

Terrengsykling[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Tom Pidcock
Storbritannia Storbritannia
Mathias Flückiger
Sveits Sveits
David Valero
Spania Spania
Kvinner
detaljer
Jolanda Neff
Sveits Sveits
Sina Frei
Sveits Sveits
Linda Indergand
Sveits Sveits

BMX[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
BMX menn
detaljer
Niek Kimmann
Nederland Nederland
Kye Whyte
Storbritannia Storbritannia
Carlos Ramírez
Colombia Colombia
BMX freestyle menn
detaljer
Logan Martin
Australia Australia
Daniel Dhers
Venezuela Venezuela
Declan Brooks
Storbritannia Storbritannia
BMX kvinner
detaljer
Beth Shriever
Storbritannia Storbritannia
Mariana Pajón
Colombia Colombia
Merel Smulders
Nederland Nederland
BMX freestyle kvinner
detaljer
Charlotte Worthington
Storbritannia Storbritannia
Hannah Roberts
USA USA
Nikita Ducarroz
Sveits Sveits

Synkronsvømming[rediger | rediger kilde]

Øvelse Gull Sølv Bronse
Duett
detaljer
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Svetlana Kolesnitsjenko
Svetlana Romasjina
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Huang Xuechen
Sun Wenyan
Flag of Ukraine.svg Ukraina
Marta Fiedina
Anastasija Savtsjuk
Lag
detaljer
Russian Olympic Committee flag.svg ROC
Vlada Tsjigirjova
Marina Goliadkina
Svetlana Kolesnitsjenko
Polina Komar
Aleksandra Patskevitsj
Svetlana Romasjina
Alla Sjisjkina
Marija Sjurotsjkina
Flag of the People's Republic of China.svg Kina
Feng Yu
Guo Li
Huang Xuechen
Liang Xinping
Sun Wenyan
Wang Qianyi
Xiao Yanning
Yin Chengxin
Flag of Ukraine.svg Ukraina
Maryna Aleksiiva
Vladyslava Aleksiiva
Marta Fiedina
Kateryna Reznik
Anastasija Savtsjuk
Alina Shynkarenko
Ksenija Sydorenko
Yelyzaveta Yakhno

Taekwondo[rediger | rediger kilde]

Menn
Øvelse Gull Sølv Bronse
58 kg
detaljer
Vito Dell'Aquila
Italia Italia
Mohamed Khalil Jendoubi
Tunisia Tunisia
Jang Jun
Sør-Korea Sør-Korea
Mikhail Artamonov
Russiske utøvere ROC
68 kg
detaljer
Ulugbek Rashitov
Usbekistan Usbekistan
Bradly Sinden
Storbritannia Storbritannia
Hakan Reçber
Tyrkia Tyrkia
Zhao Shuai
Kina Kina
80 kg
detaljer
Maksim Khramtsov
Russiske utøvere ROC
Saleh Al-Sharabaty
Jordan Jordan
Toni Kanaet
Kroatia Kroatia
Seif Eissa
Egypt Egypt
+80 kg
detaljer
Vladislav Larin
Russiske utøvere ROC
Dejan Georgievski
Nord-Makedonia Nord-Makedonia
In Kyo-don
Sør-Korea Sør-Korea
Rafael Alba
Cuba Cuba
Kvinner
Øvelse Gull Sølv Bronse
49 kg
detaljer
Panipak Wongpattanakit
Thailand Thailand
Adriana Cerezo
Spania Spania
Tijana Bogdanović
Serbia Serbia
Avishag Semberg
Israel Israel
57 kg
detaljer
Anastasija Zolotic
USA USA
Tatiana Minina
Russiske utøvere ROC
Lo Chia-ling
Kinesisk Taipei Kinesisk Taipei
Hatice Kübra İlgün