Hopp til innhold

Kategori:Sider med kildemaler som bruker ubenevnte parametre

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Teksten «????» er ignorert

I motsetning til mange andre Wikipedia-maler bruker ikke CS1-kildemaler ubenevnte parametre. Når en kildemal inneholder tekst mellom vertikalstrekene og den teksten ikke inneholder et erliktegn (=), ignorerer CS1 teksten og gir denne feilmeldingen. Dette gjelder også når teksten mellom vertikalstrekene er et gyldig parameter, men erliktegnet mangler.

Denne feilmeldingen kan også forårsakes av at vertikalstreker er en del av URLer eller titler. Hvis vertikalstreker er en del av URLer, erstatt disse med %7c, og hvis vertikalstreker er en del av en parameterverdi som ikke inneholder URL, erstatt disse med &#124.

For å løse denne feilen, fjern tekst som står mellom vertikalstreker uten erliktegn, legg til et erliktegn dersom dette mangler, eller endre vertikalstreker til koder som nevnt over.

Sider med denne feilen plasseres automatisk i Kategori:Sider med kildemaler som bruker ubenevnte parametre.[a]


CS1-feilmeldingene er synlige for alle lesere, mens vedlikeholdsmeldinger er skjult. Brukere som ønsker å vise vedlikeholdsmeldinger kan oppdatere sine common eller skin med følgende linje:

.mw-parser-output span.cs1-maint {display: inline;} /* display Citation Style 1 maintenance messages */

For å vise feilmeldinger som er skjult som standard:

.mw-parser-output span.cs1-hidden-error {display: inline;} /* display hidden Citation Style 1 error messages */

Selv med denne css-en installert, kan det være at eldre sider i Wikipedias cache ikke har blitt oppdatert til å vise disse endringene, selv om siden er listet i en av sporingskategoriene. En nullredigering vil løse dette problemet.


Noter[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Sider i Bruker-, Diskusjon-, Brukerdiskusjon-, Wikipedia-diskusjon-, Fildiskusjon-, Maldiskusjon-, Hjelpdiskusjon-, Kategoridiskusjon-, Portaldiskusjon-, Moduldiskusjon- eller MediaWiki-diskusjon-navnerommet inkluderes ikke i sporingskategoriene.

Sider i kategorien «Sider med kildemaler som bruker ubenevnte parametre»

Under vises 71 av totalt 71 sider som befinner seg i denne kategorien.